θέλοντας να δοκιμάσω κάτι καινούριο, πήγα χωρίς πολλές σκέψεις στη Ράνια με το λευκό δέρμα, τον αξιοπρεπή πάτο, τα ξανθά μαλλιά και τα πορτοκαλί πατούσια. Αναμονή 2,5 δωμάτια
όσο περίμενα έξω να αδειάσει το δικό μου, άκουσα απο μέσα μια αντρική κραυγή πρωτόγνωρη. Ο τύπος έκανε λες και τον έσφαζε η Ράνια και του έκοβε τα άκρα με πριόνι. Εγώ πάντως φοβήθηκα

Έχυνε ή μήπως του έβαλε η Ράνια καμιά γροθιά στον κώλο;

Ποιό μέλος ήταν;
ήρθε και η δική μου σειρά, μπήκα μέσα να ξαπλώσω και περίμενα να έρθει το Ρανιάκι
Reuzel: -δε θέλω σεχ
Ράνια: -τί θες;
Reuzel: -τα πόδια σου
Ράνια: -πού τα θες;
Reuzel: -στο πρόσωπό μου
Ράνια: -έχεις ξανάρθει εσύ
Reuzel: -πολλές φορές αλλά δεν είχα περάσει
Ξέχασα να ρωτήσω αλλά τα έκοψα για νούμερο 37-38. Της έδινα οδηγίες για το τι να κάνει και μετά και από μια πολύ μικρή συζήτηση φάνηκε πολύ πρόθυμη να με ικανοποιήσει
Μου αρνήθηκε μόνο να γλείψω τα δάχτυλά της γιατί όπως μου είχε πει στην αρχή, γαργαλιέται λίγο. Ελπίζω να ισχύει και να μη με σιχαίνεται

Την επόμενη φορά θα την πιέσω με ωραίο τρόπο να με αφήσει
...
Ράνια: -άμα θες πάρ΄το
Reuzel: -θα το πάρω για ενθύμιο
Ράνια: -τι θα κάνεις;;;
Reuzel: -για να σε θυμάμαι
...
Ανεβοκατέβαζε τις πατούσες της στο πρόσωπό μου για αρκετά λεπτά και μετά της ζήτησα ποδομαλακία για να χύσω. Ευτυχώς δε με πονούσε και δεν χρειάστηκε λιπαντικό. Στην αρχή το έκανε με τις πατούσες της και στη συνέχεια μετά απο οδηγία μου για περισσότερη τριβή μπας και χύσω, άρχισε να με μαλακίζει κυρίως με τα δάχτυλα. Μάλλον πέτυχε γιατί σύντομα άρχισα να χύνω μεγάλη ποσότητα πάνω μου. Στο τέλος εξέτασα τα πόδια της μήπως έχουν πάνω τίποτα χύσια να τα γλείψω αλλά δυστυχώς φάνηκαν καθαρά
Reuzel: -πριν φύγεις δώσ'μου μια σφαλιάρα
Ράνια: -τι;
Reuzel:- σφαλιάρα. Δυνατή, εε;
Ράνια: -
Δεν ήταν και δυνατή
Reuzel: -εντάξει, καλή ήταν
Ράνια: -γεια σου
Reuzel: -γεια
η αλήθεια είναι θα μπορούσε και πιο δυνατά
Φιλάκια Ράνια