Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (41 μέλη και 228 επισκέπτες)

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.350
Πόντοι
19.236
Στη συνέχεια είπαμε να κατηφορίσουμε προς Μεταξουργείο μιας και έχουμε 3 χρόνια να πάμε ενώ δεν έχουμε κάνει ποτέ καμία κατάθεση. Δεν είχαμε πάει γιατί όσες φορές πήγαμε παλαιότερα δε μας άρεσε σχεδόν καμία ενώ σχεδόν όλα βρωμαγαν.Είδαμε μερικά ενώ κάποιες που βγήκαν θεωρώ ότι άξιζαν το 10ρικο.Επειδη δε ήθελα να φύγω με την απορία μιας και όπως είπα δε είχα ξαναμπεί στο Μετάξι πέρασα με μια Άννα ΓυφτοΑλβανιδα ,δε θυμάμαι αριθμό αλλά πρέπει να ήταν στην Ιάσωνος. ΌΤΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΉΘΕΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΠΙΠΑ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΣΦΙΓΚΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΓΑ, ΞΕΝΈΡΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΎΜΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΚΑΙ ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΟ ΔΩΜΆΤΙΟ....ΤΙ ΦΆΣΗ?ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΔΕ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΆΤΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟ.... ΟΚ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΑΛΛΆ ΑΥΤΟ ΧΑΛΊ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ...Πάντως γενικότερα ένιωθα μια αηδία όχι τόσο με τόσους Πακι και λαθρο στο Μεταξου, αλλά κυρίως λόγω μυρωδιών . Δε νομίζω ότι θα ξαναπεράσω ποτέ από Μεταξι τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον και ίσως μόνο για καυλαντα.
Υ.Γ με έφαγε ο φίλος μου ότι υπάρχουν memes από Τσιλι Καφενείο με έναν γκει αληθωρο τσατσο που είδαμε Μεταξου, ξέρω ότι είναι άχρηστη πληροφορία αλλά λέω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να του φύγει η απορία.
Αυτά, καλά να περνάτε, καλά γαμήσια και μακριά από φόλες σαν την αντίστοιχη δική μου.
Καλα ρε αδερφε μετα απο 3 χρονια και πηγες να δοκιμασεις με την Αννα (Ελληνιδα ειναι) που ειναι ισως η μεγαλυτερη φολα που εχει περασει ποτε απο το Μεταξουργειο....στο Ιασωνος 30β στο υπογειο λογικα θα μπηκες..δεν υπαρχει αλλη Αννα εκεινη την ωρα στη Ιασωνος....

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
Καλα ρε αδερφε μετα απο 3 χρονια και πηγες να δοκιμασεις με την Αννα (Ελληνιδα ειναι) που ειναι ισως η μεγαλυτερη φολα που εχει περασει ποτε απο το Μεταξουργειο....στο Ιασωνος 30β στο υπογειο λογικα θα μπηκες..δεν υπαρχει αλλη Αννα εκεινη την ωρα στη Ιασωνος....
Δεν είχα ιδέα από Μεταξού γενικά, διαβάζω τις ενημερώσεις εδώ αλλά δε τη θυμόμουν αυτή....Δε γαμιέται άξιζαν οι προηγούμενες δύο καταθέσεις μου όποτε δεν έφυγα άκλαυτος

ameakis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Πείτε μερικά στανταρακια καλά με 10€ κέντρο Αθήνας δεν έχω μπει ποτέ μόνο για να τρολάρω βαριέμαι να ψάχνω όλο μπαζα βλέπω . Έστω ένα τίμιο μπάζο με 10€

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.397
Πόντοι
47.170
Λέει ήταν σε ένα διάδρομο 2 οίκοι και μπήκε στο δεξιά, άρα μπορεί να περάσε με την Άννα στο Ιάσωνος 32 διάδρομος δεξιά.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.304
Πόντοι
10.656
Καλησπέρα. Πείτε μερικά στανταρακια καλά με 10€ κέντρο Αθήνας δεν έχω μπει ποτέ μόνο για να τρολάρω βαριέμαι να ψάχνω όλο μπαζα βλέπω . Έστω ένα τίμιο μπάζο με 10€
Ι43 τυπε, να ψαξεις την ελενη. Η μονη που κανει πιπα χωρις δοντι(α) :coffee:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Να δω ποτε θα την πετυχω αυτην την Αννιτα . Μονο μετα τα μεσάνυχτα δουλευει? Ποτε 2 βάρδια?
Η ίδια γουστάρει μόνο 3η βάρδια, τις σπάνιες φορές που θα την πετύχεις 2η βάρδια θα είναι για να καλύψει άλλη ή, όπως στο Φ86 που ήταν διπλοβάρδια μόνιμα, ήταν για να βγούνε τα "νοίκια" του σπιτιού.

Εχω δει και εγώ τη Ράνια έξω και έχει κάνει ότι δεν μ έχει δει. Άλλες που μου το έχουν κάνει είναι...Αλινα η Ουκρανή από Ιάσωνος, η Πωλίνα από Καλύμνου πλην όμως ότι είχε γλυκό βλέμμα του στυλ "σε ξέρω εσένα", η Τζίνα από Κολωνού, η Μαρία η Ρουμάνα η πιατσοβια, η Μπέλα η Ρουμάνα έξω από κομμωτήριο. Μ έχουν χαιρετήσει/χαμογελάσει πολύ γλυκά η Ιζαμπελλα η Βραζιλιάνα, η Στέφανυ, η Αντρέα, η Κορίνα, η Μαίρη η πιατσοβια, η Μαρία η πιατσοβια και μια κοπελίτσα που δεν την ξέρω πολύ πιο παλιά στο Μετάξι, λογικά Ρωσσιδακι που με Καλημέρησε και μου χαμογέλασε όλο γλύκα, ο Θεός να την έχει καλά...Τέλος Μ έχουν δει και καλύτερα να μ έχεζε Περιστέρι παρά να συναντιομασταν...Ήρα από Κολωνού, Βαλέρια από Κολωνού, Νικόλ Μολδαβη, λίγο ξυνά με αντιμετώπισε η Εμμυ και η πουτανα η Έφη η ψυχολόγος από τη δουλειά μου που έκανε ότι δεν με είδε...κρίμα το γλυφομούνι που της έριξα και το αδέξιο κλαρίνο που μου έκανε!
Καλά ρε μαλάκα τι τις κάνεις; Τις παρακολουθεις; Πώς έχουν πέσει όλες αυτές πάνω σου; :cheesy::buck2::grin::kneel:
για αρχή...μένω πολύ κεντρικά και θα εκπλαγεις με το Πόσες απ' αυτές μένουν τρυγυρω, και άλλες που δεν ανέφερα. Επίσης εγώ ψωνίζω Λίντλ λιοσίων, πάρα πολλές απ' αυτές ψωνίζουν εκεί, ΚΑΙ τσατσαδες άρα πέφτω πάνω τους και εκεί. Ένα άλλο γεγονός είναι ότι πολλές απ' αυτές είναι "γνωστές"/"φίλες" μη σου πω και συγγενείς, ετσι κάποιες φορές τις έχω δει και 2-2. Επίσης κυκλοφορώ πολύ και κυκλοφορώ πεζός! Τέλος οκ κυκλοφορώ και στις πιάτσες...Ε αν τα βάλεις όλα αυτά κάτω...
Και εγώ αυτό θα σε ρώταγα, χαχα, αν και νταξ το φαντάστηκα πως θα μένεις κέντρο και λογικά δεν θα κυκλοφορείς με αμάξι, εγώ έχω δει σε άσχετο χώρο και χρόνο, Ναταλίτσα Ι27 στα Jumbo που με χαιρέτησε κανονικότατα, Ναόμι σε παραλιακό προάστιο επίσης με χαιρέτησε με αγκαλιά κιόλας, από εκεί και μετά πολλές άλλες που έκαναν πως δεν με είδαν, δεν έχει νόημα να τις μετράμε ούτε να περιμένεις κάτι παραπάνω, είσαι μία συναλλαγή για τις περισσότερες, όσο καλά και να φέρεσαι :cheesy:

Μήπως πήγε στην Άννα την "Γερμανίδα" την γυφτοβουλγάρα ? τα ίδια κάνει και αυτή και είναι και πιο εμφανίσιμη, βασικά αν ήταν λίγο καλύτερη και όχι επιτηδευμένα φόλα που κοροϊδεύει θα την είχα ξεπατώσει γιατί μ'αρέσει πολύ το στύλ αυτό όπως έχω ξαναπεί :cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
για αρχή...μένω πολύ κεντρικά και θα εκπλαγεις με το Πόσες απ' αυτές μένουν τρυγυρω, και άλλες που δεν ανέφερα. Επίσης εγώ ψωνίζω Λίντλ λιοσίων, πάρα πολλές απ' αυτές ψωνίζουν εκεί, ΚΑΙ τσατσαδες άρα πέφτω πάνω τους και εκεί. Ένα άλλο γεγονός είναι ότι πολλές απ' αυτές είναι "γνωστές"/"φίλες" μη σου πω και συγγενείς, ετσι κάποιες φορές τις έχω δει και 2-2. Επίσης κυκλοφορώ πολύ και κυκλοφορώ πεζός! Τέλος οκ κυκλοφορώ και στις πιάτσες...Ε αν τα βάλεις όλα αυτά κάτω...
Μύστη, κι εγώ κυκλοφορώ στο κέντρο κι ενίοτε κάνω κάποια μεροκάματα σε περιοχές όπως Πατήσια, Κυψέλη και τριγύρω. Μέχρι και φίλος ντελιβεράς/ παλιός μύστης έχει παραδώσει σε μπουρδέλα αλλά και στα ίδια τους τα σπίτια.

Είναι μαγικό να κυκλοφορείς στο δρόμο και να βλέπεις μουνιά που έχεις γαμήσει με ένα ταπεινό δεκάρικο/κοσάρικο! :rockon:

Χτες πέρασα από το πανυγήρι του Αγίου Παντελεήμονα, όπου κι εκεί είδα αρκετά γνωστά πρόσωπα, εκδιδόμενα και μη. Προχώρησα προς πλατεία Αδμήτου και προς λύπη μου παρατήρησα το ενοικιαστήριο στο κλαμπ Romania. :undecided-old:

Πριν μια δεκαετία έμπαινες κι έβλεπες ένα σωρό Μολδαβορουμάνες και Αλβανές μποτάνες του Μεταξουργείου και της Φυλής να διασκεδάζουν και να φλερτάρουν! :rockon: Δεν τους έφτανε το γαμήσι του μπουρδέλου. Ήθελαν και συνέχεια! Αυτά ήταν σκηνικά και περασμένα μεγαλεία. :kiss-mark:

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
152
Πόντοι
6
Καλημέρα σε όλους. Πρώτη βάρδια για ελεύθερο στοματικό τελειωτικό υπάρχει; Ευχαριστώ!

Akatamaxystos

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
94
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Πρώτη βάρδια για ελεύθερο στοματικό τελειωτικό υπάρχει; Ευχαριστώ!
Πως δεν υπάρχει πήγαινε να βρείς την Άντζελα κάπου φυλής είναι και βγαίνεις από τον οίκο με βουλωμενα αυτιά λες και γυρνάς από 15μερες διακοπές

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.175
Πόντοι
26.435
Μύστη, κι εγώ κυκλοφορώ στο κέντρο κι ενίοτε κάνω κάποια μεροκάματα σε περιοχές όπως Πατήσια, Κυψέλη και τριγύρω. Μέχρι και φίλος ντελιβεράς/ παλιός μύστης έχει παραδώσει σε μπουρδέλα αλλά και στα ίδια τους τα σπίτια.

Είναι μαγικό να κυκλοφορείς στο δρόμο και να βλέπεις μουνιά που έχεις γαμήσει με ένα ταπεινό δεκάρικο/κοσάρικο! :rockon:

Χτες πέρασα από το πανυγήρι του Αγίου Παντελεήμονα, όπου κι εκεί είδα αρκετά γνωστά πρόσωπα, εκδιδόμενα και μη. Προχώρησα προς πλατεία Αδμήτου και προς λύπη μου παρατήρησα το ενοικιαστήριο στο κλαμπ Romania. :undecided-old:

Πριν μια δεκαετία έμπαινες κι έβλεπες ένα σωρό Μολδαβορουμάνες και Αλβανές μποτάνες του Μεταξουργείου και της Φυλής να διασκεδάζουν και να φλερτάρουν! :rockon: Δεν τους έφτανε το γαμήσι του μπουρδέλου. Ήθελαν και συνέχεια! Αυτά ήταν σκηνικά και περασμένα μεγαλεία. :kiss-mark:
Πέρασα και εγώ από το πανηγύρι, καλα ήταν. Παλιά ναι ήταν αλλιως, τώρα όχι μόνο δε φλερτάρουν δικαίωμα τους στην τελική, μα άκου τι έχω ακούσει από τις ίδιες: οι πουτάνες είναι καλές κ ταλαιπωρημένες ψυχές, ηθικές, έχουν πελάτες κατά βάση παντρεμένους που τους τάζουν αμπέλια ατρυγητα ακόμα και γάμο, άτομα με σχέση που μέχρι και χωρίζουν για αυτες και άλλους που όντας ελεύθεροι ενίοτε είναι και πεφτουλες. Όλοι σούργελα που ναι μονο να δίνουν δώρα εξτραδακια και ότι άλλο. Δεν πιστεύουν σε έρωτες από μπουρδέλα, έτσι και αλλιώς οι πελάτες δεν είναι σοβαρά άτομα ανάξια της οποίας εμποστοσυνης...Βέβαια, 1στις2 είναι ανύπαντρη μάνα, χωρισμένη, παρατημένη, τα έχουν καρασκατώσει στη ναυαγισμένη πολιτική ζωή τους, μορφωμένη εντελώς στοιχειωδώς, οι πατεράδες των παιδιών τους αγνοούνται ή ακόμα χειρότερα, οι οικογένειες τους αν έχουν δεν ξέρουν ότι πηδιουνται, άλλες κόψαν τα μπουρδέλα και ξεφτιλιζονται σε κοινή θέα σε πιάτσες, άλλες τάχα μου σταμάτησαν παντρεύτηκαν και μετά ξαναγύρισαν για να συντηρήσουν το γαμπρό θησαυρό που βρήκαν, ζουν στο νοίκι, μυαλό καθόλου, μόνο μαλλί γυαλί, μπάνια και ξενυχταδικα...Όλο αυτό βέβαια επιρρεάζει φουλ την απόδοση τους στο δωμάτιο, πληρώνουμε για πολύ σκατέ όλες υπηρεσίες αυτόν τον καιρο. Είμαστε σε μια φάση που οι τάνες εξ ανατολάς είναι σκληρόπετσες, ντεκαβλε, και μισούν έως και τ αντερά τους και από την άλλη ένα κάρο Λατίνες που δείχνουν κεραυνοπληκτες...φερόμενες απο κάποιο απόμερο χωριό και ξαφνικά χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους γαμιουνται αβερτα και τα χάνουν. Η εποχή θέλει προσεκτικές επενδύσεις και χρόνο με τα στανταράκια...οι άλλες στον πορνοΟΑΕΔ.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Πέρασα και εγώ από το πανηγύρι, καλα ήταν. Παλιά ναι ήταν αλλιως, τώρα όχι μόνο δε φλερτάρουν δικαίωμα τους στην τελική, μα άκου τι έχω ακούσει από τις ίδιες: οι πουτάνες είναι καλές κ ταλαιπωρημένες ψυχές, ηθικές, έχουν πελάτες κατά βάση παντρεμένους που τους τάζουν αμπέλια ατρυγητα ακόμα και γάμο, άτομα με σχέση που μέχρι και χωρίζουν για αυτες και άλλους που όντας ελεύθεροι ενίοτε είναι και πεφτουλες. Όλοι σούργελα που ναι μονο να δίνουν δώρα εξτραδακια και ότι άλλο. Δεν πιστεύουν σε έρωτες από μπουρδέλα, έτσι και αλλιώς οι πελάτες δεν είναι σοβαρά άτομα ανάξια της οποίας εμποστοσυνης...Βέβαια, 1στις2 είναι ανύπαντρη μάνα, χωρισμένη, παρατημένη, τα έχουν καρασκατώσει στη ναυαγισμένη πολιτική ζωή τους, μορφωμένη εντελώς στοιχειωδώς, οι πατεράδες των παιδιών τους αγνοούνται ή ακόμα χειρότερα, οι οικογένειες τους αν έχουν δεν ξέρουν ότι πηδιουνται, άλλες κόψαν τα μπουρδέλα και ξεφτιλιζονται σε κοινή θέα σε πιάτσες, άλλες τάχα μου σταμάτησαν παντρεύτηκαν και μετά ξαναγύρισαν για να συντηρήσουν το γαμπρό θησαυρό που βρήκαν, ζουν στο νοίκι, μυαλό καθόλου, μόνο μαλλί γυαλί, μπάνια και ξενυχταδικα...Όλο αυτό βέβαια επιρρεάζει φουλ την απόδοση τους στο δωμάτιο, πληρώνουμε για πολύ σκατέ όλες υπηρεσίες αυτόν τον καιρο. Είμαστε σε μια φάση που οι τάνες εξ ανατολάς είναι σκληρόπετσες, ντεκαβλε, και μισούν έως και τ αντερά τους και από την άλλη ένα κάρο Λατίνες που δείχνουν κεραυνοπληκτες...φερόμενες απο κάποιο απόμερο χωριό και ξαφνικά χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους γαμιουνται αβερτα και τα χάνουν. Η εποχή θέλει προσεκτικές επενδύσεις και χρόνο με τα στανταράκια...οι άλλες στον πορνοΟΑΕΔ.

Για τα στανταράκια καλά τα λες, αλλά αυτές που έχω επιλέξει για αυτό, 2/3 έχουν σταματήσει και πρέπει να βρώ άλλες :S
Απο την άλλη, ξαναέβαλα tinder και bumble και ψάχνω να βρώ καμιά Φιλιππινέζα κλπ. 30άρα να μην έχει απαιτήσεις, να περνάμε καλά με σχετικά μικρό κόστος :cheesy:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.175
Πόντοι
26.435
Για τα στανταράκια καλά τα λες, αλλά αυτές που έχω επιλέξει για αυτό, 2/3 έχουν σταματήσει και πρέπει να βρώ άλλες :S
Απο την άλλη, ξαναέβαλα tinder και bumble και ψάχνω να βρώ καμιά Φιλιππινέζα κλπ. 30άρα να μην έχει απαιτήσεις, να περνάμε καλά με σχετικά μικρό κόστος :cheesy:
και καλά κάνεις! Πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στα Μπουρδέλα ποια...Η ΗΛΈΚΤΡΑ και έγινε ο κακός χαμός! Σκέψου την κατάντια που επικρατούσε. Το ίδιο έγινε και για τη Σόνια την gilf. Είδες έσκασε μύτη ποια η Κάμυ, ένα σαμιαμιδι του σωρού και έγινε το σώσε επειδή έδινε κωλο στο αυτιστικό Μετάξι! Βλέπεις τη Νικόλ τη Λατίνα και επειδή είναι όχι κάτι τρελό αλλά πολύ κομπλε το γκέλ που έχει! Τώρα έχουμε την Ιζαμπελλα στη Φιλιππίδου που να με χέσεις αν καθήσει για πολύ, θα δεις θα στουντιεψει...Μιλάμε ντεκαντανς!

Τελευταία τροποποίηση:

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
559
Πόντοι
96

Πριν μια δεκαετία έμπαινες κι έβλεπες ένα σωρό Μολδαβορουμάνες και Αλβανές μποτάνες του Μεταξουργείου και της Φυλής να διασκεδάζουν και να φλερτάρουν! :rockon: Δεν τους έφτανε το γαμήσι του μπουρδέλου. Ήθελαν και συνέχεια! Αυτά ήταν σκηνικά και περασμένα μεγαλεία.
στο κλαμπ Romania. καποτε ηταν γεματο απο ρουμανες μολδαβες τωρα οι περισσοτερεσ εχοθν φυγει πριν απο 20 χρονια υπηρχε στη καποθ στη λεωφ αλεξανδρεασ το dracula
και οταν εκλεισε το dracula ανοιξε το κλαμπ Romania. καλοκαιρι του 2007 αν θυμαμαι καλα . υπηρχε και το bamboo sth λιοσιν που μαζευε κοσμο απο αντολικο μπλοκ πριν 10 χρονια , τωρα δεν ξερω αν ειναι ανοιχτο και αν μαζεθει κοσμο...

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
327
Πόντοι
20
και καλά κάνεις! Πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στα Μπουρδέλα ποια...Η ΗΛΈΚΤΡΑ και έγινε ο κακός χαμός! Σκέψου την κατάντια που επικρατούσε. Το ίδιο έγινε και για τη Σόνια την gilf. Είδες έσκασε μύτη ποια η Κάμυ, ένα σαμιαμιδι του σωρού και έγινε το σώσε επειδή έδινε κωλο στο αυτιστικό Μετάξι! Βλέπεις τη Νικόλ τη Λατίνα και επειδή είναι όχι κάτι τρελό αλλά πολύ κομπλε το γκέλ που έχει! Τώρα έχουμε την Ιζαμπελλα στη Φιλιππίδου που να με χέσεις αν καθήσει για πολύ, θα δεις θα στουντιεψει...Μιλάμε ντεκαντανς!
Πολύ σπάνια γουστάρω να διαβάζω τις αναρτήσεις κάποιου όπως κάνω μαζι σου.
Μου ρίχνεις λίγα χρόνια αλλά βγάζεις μεγάλη σοφία, εμπειρία, και σωστη αντίληψη των πραγμάτων κατ εμε. Εύγε για την απόλαυση που προσφέρεις με όσα μοιράζεσαι

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Hase

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.175
Πόντοι
26.435
Πολύ σπάνια γουστάρω να διαβάζω τις αναρτήσεις κάποιου όπως κάνω μαζι σου.
Μου ρίχνεις λίγα χρόνια αλλά βγάζεις μεγάλη σοφία, εμπειρία, και σωστη αντίληψη των πραγμάτων κατ εμε. Εύγε για την απόλαυση που προσφέρει με όσα μοιράζεσαι. Σκέψεις και εμπειριες
εγώ όλα αυτά? σ' ευχαριστώ πολύ! ίσως κάποιες φορές να μιλάω με λίγο θυμό παραπάνω, μα το μόνο που θέλω να πω κυρίως...πόσο πιο καλά ήταν ο πληρωμένος έρωτας κάποια χρόνια πριν, να προσέχουμε εμείς στο site για να περνάμε καλά, και όποια εμπειρία έχουμε αν δε μας κοστίζει κάτι να την μεταλαμπαδεύουμε.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
στο κλαμπ Romania. καποτε ηταν γεματο απο ρουμανες μολδαβες τωρα οι περισσοτερεσ εχοθν φυγει πριν απο 20 χρονια υπηρχε στη καποθ στη λεωφ αλεξανδρεασ το dracula
και οταν εκλεισε το dracula ανοιξε το κλαμπ Romania. καλοκαιρι του 2007 αν θυμαμαι καλα . υπηρχε και το bamboo sth λιοσιν που μαζευε κοσμο απο αντολικο μπλοκ πριν 10 χρονια , τωρα δεν ξερω αν ειναι ανοιχτο και αν μαζεθει κοσμο...
Πάει κι αυτό, νομίζω δεν επιβίωσε μετά την εποχή του κοροϊδοϊού...:hi:

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
13
Like
4.387
Πόντοι
2.727
Λιντλ Λιοσιων αδερφε λογω οικονομικου πρεπει να μαζευοι καργα ξενες εκτος απο τανες ε?
Μαυρες-Λατινες-Ρωσσιδες-Ρουμανες-Αλβανιδες-Βουλγαρες-Μπουργκες ε?

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.175
Πόντοι
26.435
Λιντλ Λιοσιων αδερφε λογω οικονομικου πρεπει να μαζευοι καργα ξενες εκτος απο τανες ε?
Μαυρες-Λατινες-Ρωσσιδες-Ρουμανες-Αλβανιδες-Βουλγαρες-Μπουργκες ε?
κοίτα, στο Λίντλ πας γιατί "αγαπάς" τις μάρκες που έχει αυτό, είναι ένας δικός του κόσμος! Επίσης έχει πάρα πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, μακράν μεγαλύτερη από τα γύρω σούπερ μάρκετ ναι αναλογικά μαζεύει και περισσότερους ξενους, αλλά έχει κανονικότητα Ελληνες. Εγώ αν δεν χαλάσει σαν λογική λειτουργείας πολύ δύσκολα να το αλλάξω μου αρέσει η λογική του, τίποτα όμως δεν είναι τέλειο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom