Πέρασα και εγώ από το πανηγύρι, καλα ήταν. Παλιά ναι ήταν αλλιως, τώρα όχι μόνο δε φλερτάρουν δικαίωμα τους στην τελική, μα άκου τι έχω ακούσει από τις ίδιες: οι πουτάνες είναι καλές κ ταλαιπωρημένες ψυχές, ηθικές, έχουν πελάτες κατά βάση παντρεμένους που τους τάζουν αμπέλια ατρυγητα ακόμα και γάμο, άτομα με σχέση που μέχρι και χωρίζουν για αυτες και άλλους που όντας ελεύθεροι ενίοτε είναι και πεφτουλες. Όλοι σούργελα που ναι μονο να δίνουν δώρα εξτραδακια και ότι άλλο. Δεν πιστεύουν σε έρωτες από μπουρδέλα, έτσι και αλλιώς οι πελάτες δεν είναι σοβαρά άτομα ανάξια της οποίας εμποστοσυνης...Βέβαια, 1στις2 είναι ανύπαντρη μάνα, χωρισμένη, παρατημένη, τα έχουν καρασκατώσει στη ναυαγισμένη πολιτική ζωή τους, μορφωμένη εντελώς στοιχειωδώς, οι πατεράδες των παιδιών τους αγνοούνται ή ακόμα χειρότερα, οι οικογένειες τους αν έχουν δεν ξέρουν ότι πηδιουνται, άλλες κόψαν τα μπουρδέλα και ξεφτιλιζονται σε κοινή θέα σε πιάτσες, άλλες τάχα μου σταμάτησαν παντρεύτηκαν και μετά ξαναγύρισαν για να συντηρήσουν το γαμπρό θησαυρό που βρήκαν, ζουν στο νοίκι, μυαλό καθόλου, μόνο μαλλί γυαλί, μπάνια και ξενυχταδικα...Όλο αυτό βέβαια επιρρεάζει φουλ την απόδοση τους στο δωμάτιο, πληρώνουμε για πολύ σκατέ όλες υπηρεσίες αυτόν τον καιρο. Είμαστε σε μια φάση που οι τάνες εξ ανατολάς είναι σκληρόπετσες, ντεκαβλε, και μισούν έως και τ αντερά τους και από την άλλη ένα κάρο Λατίνες που δείχνουν κεραυνοπληκτες...φερόμενες απο κάποιο απόμερο χωριό και ξαφνικά χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους γαμιουνται αβερτα και τα χάνουν. Η εποχή θέλει προσεκτικές επενδύσεις και χρόνο με τα στανταράκια...οι άλλες στον πορνοΟΑΕΔ.