Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 285 άτομα (6 μέλη και 279 επισκέπτες)

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.429
Πόντοι
446
Τύπε να κολλήσεις μπορείς από παντού…εγώ την έπαθα (ευτυχώς χωρίς να μπλέξω άσχημα) από μη εκδιδόμενη.

Απλά πήγαινε σε κάποια κοπέλα που σαρεσει και κάντα όλα με προφύλαξη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
πες του τη λυση για πασα νοσο και πασα μαλακια, ειναι η φαντα μπλε στο προφιλ σου χαχαχαχα

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.927
Πόντοι
28.636
την Κυριακή που πέρασα μια βόλτα στην πρωϊνή βάρδια, στον όροφο, αυτή ήταν με ωραίο και ιδιαίτερο μαύρο σετ εσωρούχων + ζαρτιέρες.
σε αυτό το κομμάτι το έχει άλλωστε μακράν.
θα έλεγα πολύ εντυπωσιακή, αλλά το ξανθό μαλλί την χάλαγε πάρα πολύ σαν εικόνα.
Θα πάω Με Λαχτάρα αύριο!!!
Για το καλωσόρισμα!!!
:happy::zfuck::zfuck:
@okotzak εδώ είσαι

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.212
Πόντοι
441
Και γιατί ρε αδερφέ δε ρωτάς δίπλα, αφού έχεις ενεργό λογαριασμό.
Screenshot_20250723_210158_Chrome.jpg
Ρώτησε κάποιος άλλος και τον γειώσανε.
Εσένα τι σε πείραξε που ρώτησα ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.299
Πόντοι
47.170

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.400
Πόντοι
481
Πέρασα πριν από Φιλιππίδου 11α και 11β για Ιζαμπέλα αλλά δεν ήταν , γνωρίζει κανείς αν θα είναι στην τρίτη βάρδια ; Ευχαριστώ ,

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.400
Πόντοι
481
Μας έκαψες τον εγκέφαλο τύπε
Αγορινα υπάρχει η Ναταλί που υπάρχουν οι φωτογραφίες στο άλλο φόρουμ , και υπάρχει άλλη μια που λέγεται Ναταλια χωρίς φωτό και χθες ήταν μια Ναταλί η οποία ήταν η ίδια η Ναταλία , στα λέω όπως τα γράφουν στο άλλο φόρουμ , απλά είναι ηλίθιοι και μας μπερδεύουν

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.102
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα στο Μεταξουργείο :uzi::uzi:

Ιάσονος 19α Αναστασία μιλφ, καστανή με πιασίματα

Ιάσονος 19β Αντέλ χοντρούλα

Έργα τέχνης
IMG_20250723_220532.jpg
IMG_20250723_220908.jpg

Ιάσονος 31 δεξί Ντιάνα κοντή καστανή λατίνα με πορνογυαλιά κ κώλο

Ιάσονος 44β όροφος Κάτα ποντικομούρα λατίνα με απλό πρόγραμμα. Ζητάνε 15€ με τσαμπουκά ότι έχουν το θεόμουνο:jerking2:

Ιάσονος 46β Άννα πατσαβούρα με νεύρα λόγω αναδουλειάς

Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 κάτω Άντζυ κ Αφροδίτη λατίνες, απλό πρόγραμμα. Αφροδίτη με κωλάρα κ Άντζυ με πολλά τατουάζ.

Οδός Κεραμεικού
IMG_20250723_220432.jpg

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.349
Πόντοι
3.246
Σε δύο τρία τώρα δεύτερη βάρδια

Φωκαίας

7υπόγ Μέλισσα ξανθιά μίλφ σωματωδης σχετικά παχουλή επιθετικό σαλόνι και Μπιάνκα μελαχρινή πιο νεαρή με σαφώς καλύτερο σώμα, κώλος αχλαδωτός.

13ισογ. δύο λατίνες, η μια καινούργια κι η άλλη μελαχρινή ινδιανέ που δούλευε με την Κατερίνα. Κατερίνα έφυγε πατρίδα ή όπου αλλού.

19 Λίζα και Κατερίνα ξανθιά

Φυλής

59ισ τρεις νεαρές λατίνες σχετικά ευπαρουσίαστες , η χοροπηδηχτή Εύα με καροτί μαλλί και καλό σώμα, η Κρίστι πολύ σκουρόχρωμη σχεδόν μαύρη και πολύ λεπτή και η Άννα,κοντή με καμπύλες θηλυκό σώμα. Όλες χαμογελαστές ένυγουαίη...

59οροφο δεν ανέβηκα, πάντως ανοιχτό.

84α Ράνια

Φιλιππίδου

11α Νικόλ η μελαχρινή μολδαβή,επιστροφή. Όταν πέρασα δεν είχε άλλη κοπέλα.

11β η γνωστή Νάταλι με μπρετονάκι κόμμωση και η Μιχαέλα λεπτή μελαχρινή μου βγαλε αύρα κάπως άχαρη και την έκανα.

Αυτά εν συντομία.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.102
Πόντοι
35.948
Πορνοαναμνήσεις...

Ας θυμηθούμε τον ακριτικό οίκο της Ομόνοιας με τη μεγάλη δίφυλλη πόρτα!

Μενάνδρου 45
Φωτογραφίες του 2010
IMG_20250515_203408.jpg

Σε αυτό το σπίτι μπορούσε να συναντήσει κανείς από πιτσιρίκα μέχρι γκιλφ...Είχα πάρει μερικές...

Το μπαλκόνι του παλιού σπιτιού:rockon:
IMG_20250714_221023.jpg

Κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι πως αυτό το σπίτι είχε ιστορία πριν γίνει οίκος ανοχής.
Αυτό το σπίτι ήταν ο Σύλλογος Ελλήνων Επαγγελματιών Μουσικών!

Η φωτογραφία της καλλιτεχνικής ταυτότητας του Στέλιου Καζαντζίδη με αναγραφόμενη την οδό:headbang2::headbang2:
hqdefault.jpg

captain922

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
1.139
Πόντοι
206
Δεν πατάω φιλλιπιδου κ ο λόγος είναι αυτός ο πουσταρας!! Ελπίζω να βρεθεί ένας να του κάνει τη μούρη μαύρη. Απορώ πως τον έχουν.
Το ίδιο ακριβώς τύπε. Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει φάει ένα τεράστιο χ εξαιτίας αυτού του τύπου. Στο ισόγειο θα μπω όταν βρεθώ στη περιοχή, στον όροφο με τίποτα και ας φέρουν εργαζόμενη να κάνει παπάδες μέσα.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.102
Πόντοι
35.948
Τώρα στη 3η βάρδια :kissass::kissass:

Αχιλλέως κ Μαραθώνος Αννίτα χωρίς καθόλου όρεξη. Ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Μαριάννα λατίνα

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Νάτη λατίνα με ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Λίνα ξανθιά χοντρούλα με ελεύθερη φλογέρα σε καθαρά κατάρτια

Άφαντο το χτεσινό μοντέλο :tooth:

gamao_gamao

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2022
Κριτικές
4
Like
187
Πόντοι
0
:cum::cum::cum:
Υπό αντίξοες συνθήκες....
Πριν λίγο....
Live!!!!

1000014416.jpg

Αλκαμένους 113
Βικτώρια και Σύλβια.
Πρόγραμμα δεν ανακοίνωσε η υπηρεσία...
Η Βικτώρια πήγε να τσακιστεί πάνω στα πορνοτάκουνα στο θάλαμο επιδείξεων...:confused:

1000014414.jpg

Αλκαμένους 117
Χτύπησα πόρτα αλλά δεν μου άνοιξαν....:priest:

1000014411.jpg

1000014413.jpg

Περγάμου 27. Ανοιχτό Open!!!
Εδώ ενώ βρήκα προς στιγμήν το θάρρος και έκανα το πρώτο βήμα για να εισέλθω, δυστυχώς σαν κότα οπισθοχώρησα....
Πάντως από μέσα Πάλι ακούγονταν φωνές και ουρλιαχτά...:tooth:

Κατέληξα....
Χωματιανού 11.
Να δω τι γίνεται και εκεί.:bounce::bounce-glasses:

Η τύχη μου όμως με περίμενε στην γωνία...
Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με ένα Τραβελάκι απίστευτο, έτοιμο να βάλει μπρος το μηχανάκι του...
Μείναμε λίγα δευτερόλεπτα να κοιταζόμαστε...
-Πάμε μου λέει στα Ισπανικά.
-Που να πάμε λέω στα Αγγλικά..
-Σπιτι μου λέει...
Ανοίγω πορτοφόλι και της δείχνω ότι έχω μόνο 60€...
Με πήρε από το χέρι,με ανέβασε, και έπεσε ένα γαμισάκι άνευ προηγουμένου!!!:zfuck::zfuck:
Επειδή την πήρα μόνο στα τέσσερα δεν μπόρεσα να δω εάν έχει και εργαλείο...:alivedick:

Έφυγα πτώμα και δεν ρώτησα όνομα.:headbang:

Αν γνωρίζει κάποιος να πει.
Το διαμέρισμα είναι στον κάθετο δρόμο της Ιουλιανού πριν από την Λιοσίων. Μοιάζει πολύ με την Ιζαμπέλα που δουλεύει Φωκαίας 13 και Φυλής 59.
:hi:
H Συλβια ειναι απο Φιλ11 και Φωκ13 ή αλλη?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.102
Πόντοι
35.948
Συνέχεια βραδυνή:ak::ak:

Βέργας 3 Ελένη, Αλίνα, Νάτα με ελεύθερη φλογέρα κ οι τρείς

Βέργας 7 ισόγειο Σαμπίνα με κοπρόσκυλο κ λευκά εσώρουχα

Βέργας 7 υπόγα θεία Μελίνα

Βέργας 6 ισόγειο Λίλια η ξανθιά νταρντάνα χοντρούλα, από Διδύμου 8β παλιότερα....

Βέργας 2 Άννα η γνωστή ξανθιά ψηλή μιλφ γυρολόγος

Οδός Λιοσίων κ Ακομινάτου
IMG_20250724_002510.jpg

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.464
Πόντοι
19.386
Eπιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξι κατα τις 23:00 περιπου

Στο Κ45 πρωτη πορτα ειδα την Ουκρανεζα Μιλφ Αλινα η οποια τον Αυγουστο φευγει για Ουκρανια στην πολη Οδυσσο...Σεπτεμβρη θα ξαναρθει...της ειπα να προσεχει καθως και στην Οδυσσο η Ρωσοι ριχνουν καθημερινα πυραυλους...

Στο Ιασωνος 44 πρωτη πορτα αριστερα οπως κατηφοριζουμε η νεαρη ρουμανα νταρντανα η Καρινα με τα τεραστια βυζια...τσατσα η γνωστη Νελλη...γεματο γυφτους το σαλονι 2-3 καπνιζανε, ενας απο αυτους δεν αντεξε την καπνα και την ζεστη παραλιγο να λιποθυμησει...

Τελικα κατεληξα στο Ιασωνος 37α ισογειο οπου ηταν διδυμο η γνωστη Βανεσσα στα 15ευρω, με την Αννα(πρωην Καμη απο Ιασωνος 32 οροφος οπου γινοταν χαμος για παρτη της) στα 10 ευρω...δοκιμασα επιτελους την περιβοητη Αννα...με μια φραση : "Μια Ναταλίτσα σε λιγο πιο ψηλή εκδοση"...ανεβαινει αμεσα κριτικη...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Λιοσίων 73β ... 2 λατίνες Σάρα και Πάολα,αμφότερες με ελεύθερο στοματικό.
εν τω μεταξύ στα Λ73 οι τσατσάδες ανακοινώνουν ότι να'ναι. "Ελεύθερο στοματικό" η Σάρα που σου περνάει λάστιχο πριν καλά-καλά ανέβει στο κρεβάτι :cheesy:

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.464
Πόντοι
19.386
εν τω μεταξύ στα Λ73 οι τσατσάδες ανακοινώνουν ότι να'ναι. "Ελεύθερο στοματικό" η Σάρα που σου περνάει λάστιχο πριν καλά-καλά ανέβει στο κρεβάτι :cheesy:
Επιτηδες το κανουν για να περασεις δωματιο.....σου λεει "κατσε να περασει και μετα βλεπουμε" πονταρουν στο οτι 9 στις 10 φορες ο πελατης δεν θα το κανει θεμα...

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
1.028
Πόντοι
360
Επίσκεψη προ ολίγου με φίλο από επαρχία 3η βάρδια Φυλής.Οι καυλες βαρουσαν κόκκινο ενώ είχε περάσει και πάνω από μια εβδομάδα από τη τελευταία μας κατάθεση.
Κατευθείαν φωκαιας 7 και βγηκαν δύο κοπέλες εγώ μπήκα στη 2η τη μπιανκα, Ρουμάνα με πιασίματα, αρκετά καλη πιπα με παίξιμο αρχιδιων ενώ στο σεξ έλεγε φουλ βρωμόλογα για να καυλώσεις.
Φίλος κατέθεσε στη συνέχεια Κάρλα Φωκαιας 19 και έφυγε ικανοποιημενος.Με έπιασε η μαλακια μου καθώς στο φιλιππιδου όροφος περίπου ένα τέταρτο μετά τη κατάθεση μου βγήκε μια πολύ καλή εμφανισιακά Ρωσίδα η Εύα όπου και πέρασα αν και ήμουν πεθαμένος μετά από πάρα πολλές ώρες δουλειάς και όπως είπα έχοντας ήδη κάνει κατάθεση. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ωστόσο η κοπέλα ήταν πολύ ευγενική και πρόθυμη οπότε απλά μου έπαιρνε πιπα ακαπ μέχρι που τελείωσα στα βυζιά της .Ελπίζω να τη ξαναπετυχω και να ξαναπεράσω μαζί της.
Στα αστεία της ημέρας κάτι 18χρονα λέγαν στη τσα2 στο φιλιππιδου ισόγειο που είναι τραβελι πόσο ωραία είναι και ότι θα ήθελαν να περάσουν μαζί της...ενώ μια άλλη τσα μιλούσε με του φίλο μου για το πως να συνδεθεί με Bluetooth από το κινητό στα ηχεία για να παίξει τζαζ....στον 21ο αιώνα ζούμε ρε πουστη μου και αυτή δεν ήταν και τόσο μεγάλη.
Αυτα,γενικά μια ακόμη ωραία τσάρκα που θα μου μείνει για καιρό.
Υ.Γ Η κορινα 84α,είναι φόλα;Εμφανισιακά είναι πολύ εντυπωσιακή....

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
1.028
Πόντοι
360
Συνοπτικά όσο είδαμε και θυμάμαι
Φωκαιας 7 ισόγειο Μελισα και Μπιανκα
Φώκαιας 7 οροφος δύο λατινες δε θυμάμαι ονόματα
Φωκαιας 19 Κάρλα
Φωκαιας 25 Λατινα Σανέλ
Φωκαίας 27Β Λατινες Ταλια Βαλεντινα και άλλη μια δε συγκράτησα όνομα
Φυλης 65β Αννιτα
Φυλής 67 Σαρα
Φυλής 69 Εμμα
Φυλης 84α Κορινα
Φυλης 86Α Κατερίνα
Φιλιππιδου 11α Ελένη Ρααφελα Σοφία
Φιλιππιδου 11β Ευα, Μπελλα και άλλη μια δε συγκράτησα όνομα

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
521
Πόντοι
21
Αυτόν πρέπει να τον δέσουμε και να τον δώσουμε στον διπλανό του γείτονα να τον κάνει συλλογή με τις γάτες που έχει
Αυτοί που έχουν το μαγαζί δεν βλέπουν ολοοοο αυτο το χάλι που επικρατεί?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom