Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 244 άτομα (22 μέλη και 222 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.792
Πόντοι
3.446
Μετριοτατη...αποψη μου βεβαια..σε αλλους αρεσε..
Μια φορά την είδα στα γρήγορα Άγκυρας 12 κ όταν γύρισα πίσω σε μια ώρα ειχε κλείσει δεν την πρόλαβα. Πάντως στις φωτο το σώμα φαίνεται φωτιά....

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.792
Πόντοι
3.446
Επίσης κάτι που δεν είδα να έχει αναφερθεί γι'αυτήν και μου συνέβη είναι ότι την ώρα του σεξ με δάγκωνε δυνατά στο λαιμό και το στήθος σα λυσσασμένη η καριόλα!
Επίσης μου λεγε ξανά και ξανά να με τελειώσει με το χέρι οπότε νομίζω το κανε για να με ξεκολλήσει από πάνω της και να τελειώσει τη συνεδρία ξεκούραστα.
Βάζει δόντι στο στοματικό....από μένα μαύρο!!@

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
πάντως η Χριστίνα η ΤσεχΑλβανή είναι καλό και τίμιο κοριτσάκι μέσα στο δωμάτιο! Δεν είναι αστέρι, δεν είναι φόλα, απλά την χαντακώνει η υπερεκθεση στον χώρο αυτό! Πάντα εκεί είναι, κάτι που την κάνει "βαρετή"/δεδομένη, πολλές φορές δουλεύει και διπλοβάρδια κάτι που την κάνει και "καίγεται" ακόμα πιο πολύ, γενικά γάμησέ τα κόσμε! Μια κάποια στήριξη την αξίζει.
Θα συμφωνήσω ,εντωμεταξύ στορι με αυτή οταν είχα περασει μαζί της της ειχα πει να τη χύσω στα βυζία και εντέλει πεταχτηκαν λιγα στο πρόσωπο και τρελαθηκε και με έβριζε χαχαχ,κλαιν καλά ήταν

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.355
Πόντοι
19.236
Περασμα κατα τις 22:30 στο Ιασωνος 27 υπογειο....Οντως ειχε δικιο ο Bouboukos η Ναταλιτσα πλεον μας την εκανε...στην θεση της το ξανθο Γκομπλιν η Τζουλια με ελευθερο στοματικο...

Ζηνωνος 36 περασα να δω την ξανθια Μιλενα (την ειχα παρει πριν καποιους μηνες με καλες εντυπωσεις) οπου γραφτηκε οτι δουλευει τα απογευματα, αλλα τελικα ηταν δυο μελαχρινα γυφτοειδη ημι-θωρηκτα....

Περδικας 3 δεξι δυο Λατινες η Γκαβριελα και η Λουνα μαυριδερες μελαχρινες απο τον αμαζονιο...τελικα διαλεξα να τιμησω την πιο γεματουλα Γκαμπριελα απο Βενεζουελα, ιδιο σωμα ακριβως οπως και η Κλαρα στο Κ45 με πιο ωραιο προσωπο....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Η Ναταλία που εργαζόταν την άνοιξη στο Φώκαιας 27 (σκαλάκια ημιόροφος) είναι η ίδια που εργάζεται περιστασιακά και στα Φιλιππίδου 11 ;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.430
Πόντοι
35.948
Η Ναταλία που εργαζόταν την άνοιξη στο Φώκαιας 27 (σκαλάκια ημιόροφος) είναι η ίδια που εργάζεται περιστασιακά και στα Φιλιππίδου 11 ;
Όχι, διαφορετικές κοπέλες.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.745
Πόντοι
2.886
21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2025 απόγευμα

ΦΩΚΑΙΑΣ 19 πέρασα με ρωσόφωνη Κατερίνα

νόστιμη, με ωραίο δέρμα και απαλή κοπέλα

ikea.jpg

Οι πληροφορίες ήταν ότι ήταν ΙΚΕΑ

Περίμενα και άκουγα κάτι κραυγούλες όταν πηδιόταν
Πέρασα και ήμουν πολύ ευγενικός στην αρχή,
μετά όμως της σήκωσα τα πόδια και έπεσε σφυροκόπημα
όπου δεν με έκοψε και υπήρχαν ηχητικά εφέ με αρκετά παρόμοιες κραυγούλες
σαν αυτές που άκουγα απέξω στο σαλόνι .
Της τον έχωσα τέρμα χωρίς κόφτες.

Καλό, αρκετά, γαμησάκι το θεωρώ,
ίσως έχει βελτιωθεί !

Την ώρα που έβγαινα από το δωμάτιο έπεσα στην γυναικάρα Λίζα
που έχω πάρει πολλές φορές και μου αρέσει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.483
Πόντοι
47.170
Ακόμα δουλεύει,η Νάταλι που δουλεύει στα Φιλλιπιδου και παλιότερα έδινε και κώλο (όταν δούλευε Αλκιβιάδου και τη πρώτη της φορά στο Φώκαιας 27α)είναι άλλη κοπέλα.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Ακόμα δουλεύει,η Νάταλι που δουλεύει στα Φιλλιπιδου και παλιότερα έδινε και κώλο (όταν δούλευε Αλκιβιάδου και τη πρώτη της φορά στο Φώκαιας 27α)είναι άλλη κοπέλα.
Είναι ότι ποιο ξινό παίζει, δεν λέω, η πίπα της είναι αρκετά καλή, αλλά η συμπεριφορά απαράδεκτη, το Πάσχα με έβριζε και μου φώναζε χωρίς να την έχω καν κοιτάξει, γιατί απλά αυτή δεν είχε δουλειά και εγώ "κράτησα" την Ναόμι 15',
μου είχε πει χαρακτηριστικά μετά την όλη μανούρα που μόνη της έκανε "Αν δεν μπορείς να τελειώσεις σε 10' με την άλλη, πάρε έμενα να σε τελειώσω σε 5' " νομίζω το είχα γράψει, δεν μπορώ να φανταστώ τι γκρίνια θα έριχνε στο πρωκτικό :cheesy:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Απαράδεκτη και η γερόντισσα σαν την Νέλλη, δεν σε αφήνει να φύγεις και τραβάει.
Με την Νέλλυ τελευταία (πριν κανα μήνα) φορά δοκίμασα το "κόλπο" , όπως με είχε "αγκαλιά" να μην φύγω, έπιασα τον κώλο της και με τα 2 χέρια ... δεν έπιασε, δεν ψάρωσε ... πήγε να μου δώσει και φιλάκι ... περιττό να σας πώ όποτε την βλέπω πλέον στρίβω, γιατί είναι τίγκα σπαστικό πια.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Με την Νέλλυ τελευταία (πριν κανα μήνα) φορά δοκίμασα το "κόλπο" , όπως με είχε "αγκαλιά" να μην φύγω, έπιασα τον κώλο της και με τα 2 χέρια ... δεν έπιασε, δεν ψάρωσε ... πήγε να μου δώσει και φιλάκι ... περιττό να σας πώ όποτε την βλέπω πλέον στρίβω, γιατί είναι τίγκα σπαστικό πια.
Αφού δε σε έβαλε κάτω, πάλι καλά να λες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Αν κανει οτι δεν σε αφηνει να φυγεις, κατσε στον καναπε και κοιτα την, ή βγαλε το κινητο και κανε οτι παιζεις.
σε 10 δευτερολεπτα θα σε βρισει και θα σε διωξει απο μονη της :coffee:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Παρολίγον τσατσογαμιάς, δηλαδή...:cool2:

FAT BASTARD

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
1.085
Πόντοι
201
Εγώ πάντως μια και μοναδική φορά (μετα όποτε την βλεπω παίρνω δρόμο) την έβαλα να πάρει μάτι. Της είπα ότι αν θέλει να πηδηξω την κοπέλα της αυτή θα παίρνει μάτι. Και ρε παιδιά το έκανε η αθεόφοβη. Εντωμεταξύ όσο πηδαγα την κορασίδα, έλεγε στην Νελλυ να έρθει και αυτή για τρίο. Ευτυχώς δεν ήρθε. Απλά μας κοίταζε που γαμιωμασταν.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Εγώ πάντως μια και μοναδική φορά (μετα όποτε την βλεπω παίρνω δρόμο) την έβαλα να πάρει μάτι. Της είπα ότι αν θέλει να πηδηξω την κοπέλα της αυτή θα παίρνει μάτι. Και ρε παιδιά το έκανε η αθεόφοβη. Εντωμεταξύ όσο πηδαγα την κορασίδα, έλεγε στην Νελλυ να έρθει και αυτή για τρίο. Ευτυχώς δεν ήρθε. Απλά μας κοίταζε που γαμιωμασταν.
η Νέλλη δεν είναι κακιά για ένα κάρφωμα, έχει και βυζάρες...

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Τριτη φορα που γαμησα την Αφροδιτη, ομορφη και ερωτευσιμη ψηλη λατινομουνα, απογευματινη στο ΜΑ21 ισογειο. Γλυκο προσωπακι ολο ναζι, κωλαρος αεροδρομιο, στενο μουνι, φυσικα βυζια και φοβερη συμπεριφορα μεσα στο δωματιο. Η απολυτη ευτυχια για τους φαν του ειδους, οταν βαζεις στα τεσσερα αυτον τον υπερκωλο χαιδευοντας τις μπουταρες της :kissass:

6b13ecf375fc82600c53eab1c0cadfcb.gif

Ενω ξεκινησε πολλα υποσχομενη, σε GFE επιπεδα με πολλα φιλακια, τρυφερο ορθοδοξο γαμησι και εντονη συμμετοχη στο ντογκυ, στην πορεια σαν να ξεφουσκωσε καπως, πιθανοτατα λογο των υπερωριων που βαραει. Δεν κλεινει μπουτι, τα δωματια παντα γεματα. Στα μειον οτι δεν συνηθιζει να καβαλαει, και οτι η πιπα ειναι μικρης διαρκειας. Στα συν οτι ειναι καθαρη, οτι αγνοει το δεκαλεπτο καλεσμα της τσατσας χωρις μουρμουρα, και οτι το μουνι της πεταει αεροκλανιες αμα σπρωξετε με δυναμη, φρααααααααπρρρρρρ

Την προτεινω ανεπιφυλακτα στους καπετανιους που γουσταρουν και μπορουν να κουμανταρουν τετοιο κορμι, οσο ακομα κραταει ενα επιπεδο στις υπηρεσιες της. Δυνατο value στην χαμηλοτερη τιμη της αγορας που παιζει. Αν δε, μιλατε και λιγα ισπανικα, η μονη γλωσσα που ξερει να χειριζεται, θα δειξει εξτρα ενδιαφερον, ενω ειμαι σιγουρος οτι ψαχνεται για γαμπρο :coffee:

Για τις δικες μου απαιτησεις ηρθε η υφεση νωρις, και θα αναζητησω αλλες τρυπες να οργωσω, αλλα ισως την κρατησω σαν backup plan σε περιπτωση αποτυχιας. Τα δωματια ειναι σχετικα καθαρα, η τσατσα ξηγημενη. Μαζι της αλλη μια μουνιτσα, "Αντζυ" νομιζω αλλα μπορει να κανω λαθος, φαινεται φολιτσα αν και ομορφη, δεν εχω αποψη.

Να πινετε νερακι παλιομαλακες, ενας μπαρμπας σε διπλανο οικο, πηγε να λιποθυμησει... Αλλη δουλεια δεν ειχαμε να κλεινουν προσωρινα τα μπουρδελακια επειδη πεθαινετε μεσα στα δωματια της αμαρτιας :coffee: Καλη τυχη

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Να πινετε νερακι παλιομαλακες, ενας μπαρμπας σε διπλανο οικο, πηγε να λιποθυμησει... Αλλη δουλεια δεν ειχαμε να κλεινουν προσωρινα τα μπουρδελακια επειδη πεθαινετε μεσα στα δωματια της αμαρτιας :coffee: Καλη τυχη
εμείς της τρίτης ηλικίας είμαστε πάντα επίφοβοι :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom