Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.430
- Πόντοι
- 35.948
Μας έκαψες τον εγκέφαλο τύπεΗ Ναταλια από Φωκαίας 27Β είναι η Ναταλί ;
Μας έκαψες τον εγκέφαλο τύπεΗ Ναταλια από Φωκαίας 27Β είναι η Ναταλί ;
Μια φορά την είδα στα γρήγορα Άγκυρας 12 κ όταν γύρισα πίσω σε μια ώρα ειχε κλείσει δεν την πρόλαβα. Πάντως στις φωτο το σώμα φαίνεται φωτιά....Μετριοτατη...αποψη μου βεβαια..σε αλλους αρεσε..
Βάζει δόντι στο στοματικό....από μένα μαύρο!!@Επίσης κάτι που δεν είδα να έχει αναφερθεί γι'αυτήν και μου συνέβη είναι ότι την ώρα του σεξ με δάγκωνε δυνατά στο λαιμό και το στήθος σα λυσσασμένη η καριόλα!
Επίσης μου λεγε ξανά και ξανά να με τελειώσει με το χέρι οπότε νομίζω το κανε για να με ξεκολλήσει από πάνω της και να τελειώσει τη συνεδρία ξεκούραστα.
Θα συμφωνήσω ,εντωμεταξύ στορι με αυτή οταν είχα περασει μαζί της της ειχα πει να τη χύσω στα βυζία και εντέλει πεταχτηκαν λιγα στο πρόσωπο και τρελαθηκε και με έβριζε χαχαχ,κλαιν καλά ήτανπάντως η Χριστίνα η ΤσεχΑλβανή είναι καλό και τίμιο κοριτσάκι μέσα στο δωμάτιο! Δεν είναι αστέρι, δεν είναι φόλα, απλά την χαντακώνει η υπερεκθεση στον χώρο αυτό! Πάντα εκεί είναι, κάτι που την κάνει "βαρετή"/δεδομένη, πολλές φορές δουλεύει και διπλοβάρδια κάτι που την κάνει και "καίγεται" ακόμα πιο πολύ, γενικά γάμησέ τα κόσμε! Μια κάποια στήριξη την αξίζει.
Όχι, διαφορετικές κοπέλες.Η Ναταλία που εργαζόταν την άνοιξη στο Φώκαιας 27 (σκαλάκια ημιόροφος) είναι η ίδια που εργάζεται περιστασιακά και στα Φιλιππίδου 11 ;
Ακόμα δουλεύει,η Νάταλι που δουλεύει στα Φιλλιπιδου και παλιότερα έδινε και κώλο (όταν δούλευε Αλκιβιάδου και τη πρώτη της φορά στο Φώκαιας 27α)είναι άλλη κοπέλα.Η Ναταλία που εργαζόταν την άνοιξη στο Φώκαιας 27 (σκαλάκια ημιόροφος) είναι η ίδια που εργάζεται περιστασιακά και στα Φιλιππίδου 11 ;
Είναι ότι ποιο ξινό παίζει, δεν λέω, η πίπα της είναι αρκετά καλή, αλλά η συμπεριφορά απαράδεκτη, το Πάσχα με έβριζε και μου φώναζε χωρίς να την έχω καν κοιτάξει, γιατί απλά αυτή δεν είχε δουλειά και εγώ "κράτησα" την Ναόμι 15',Ακόμα δουλεύει,η Νάταλι που δουλεύει στα Φιλλιπιδου και παλιότερα έδινε και κώλο (όταν δούλευε Αλκιβιάδου και τη πρώτη της φορά στο Φώκαιας 27α)είναι άλλη κοπέλα.
Με την Νέλλυ τελευταία (πριν κανα μήνα) φορά δοκίμασα το "κόλπο" , όπως με είχε "αγκαλιά" να μην φύγω, έπιασα τον κώλο της και με τα 2 χέρια ... δεν έπιασε, δεν ψάρωσε ... πήγε να μου δώσει και φιλάκι ... περιττό να σας πώ όποτε την βλέπω πλέον στρίβω, γιατί είναι τίγκα σπαστικό πια.Απαράδεκτη και η γερόντισσα σαν την Νέλλη, δεν σε αφήνει να φύγεις και τραβάει.
Αφού δε σε έβαλε κάτω, πάλι καλά να λες.Με την Νέλλυ τελευταία (πριν κανα μήνα) φορά δοκίμασα το "κόλπο" , όπως με είχε "αγκαλιά" να μην φύγω, έπιασα τον κώλο της και με τα 2 χέρια ... δεν έπιασε, δεν ψάρωσε ... πήγε να μου δώσει και φιλάκι ... περιττό να σας πώ όποτε την βλέπω πλέον στρίβω, γιατί είναι τίγκα σπαστικό πια.
Αν κανει οτι δεν σε αφηνει να φυγεις, κατσε στον καναπε και κοιτα την, ή βγαλε το κινητο και κανε οτι παιζεις.Με την Νέλλυ τελευταία (πριν κανα μήνα) φορά δοκίμασα το "κόλπο" , όπως με είχε "αγκαλιά" να μην φύγω, έπιασα τον κώλο της και με τα 2 χέρια ... δεν έπιασε, δεν ψάρωσε ... πήγε να μου δώσει και φιλάκι ... περιττό να σας πώ όποτε την βλέπω πλέον στρίβω, γιατί είναι τίγκα σπαστικό πια.
Παρολίγον τσατσογαμιάς, δηλαδή...Με την Νέλλυ τελευταία (πριν κανα μήνα) φορά δοκίμασα το "κόλπο" , όπως με είχε "αγκαλιά" να μην φύγω, έπιασα τον κώλο της και με τα 2 χέρια ... δεν έπιασε, δεν ψάρωσε ... πήγε να μου δώσει και φιλάκι ... περιττό να σας πώ όποτε την βλέπω πλέον στρίβω, γιατί είναι τίγκα σπαστικό πια.
η Νέλλη δεν είναι κακιά για ένα κάρφωμα, έχει και βυζάρες...Εγώ πάντως μια και μοναδική φορά (μετα όποτε την βλεπω παίρνω δρόμο) την έβαλα να πάρει μάτι. Της είπα ότι αν θέλει να πηδηξω την κοπέλα της αυτή θα παίρνει μάτι. Και ρε παιδιά το έκανε η αθεόφοβη. Εντωμεταξύ όσο πηδαγα την κορασίδα, έλεγε στην Νελλυ να έρθει και αυτή για τρίο. Ευτυχώς δεν ήρθε. Απλά μας κοίταζε που γαμιωμασταν.
Συμφωνώη Νέλλη δεν είναι κακία για ένα κάρφωμα, έχει και βυζάρες...
εμείς της τρίτης ηλικίας είμαστε πάντα επίφοβοιΝα πινετε νερακι παλιομαλακες, ενας μπαρμπας σε διπλανο οικο, πηγε να λιποθυμησει... Αλλη δουλεια δεν ειχαμε να κλεινουν προσωρινα τα μπουρδελακια επειδη πεθαινετε μεσα στα δωματια της αμαρτιαςΚαλη τυχη