You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Julio José Iglesias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.367
- Πόντοι
- 736
Πείτε καμιά κορασίδα με σφιχτό Κόλο βίζια, γενικά τσίτα δέρμα
Ωχ..κι ειχα ψηθει να παω το Σκ..ειχα περασει μια φορα κι εβλεπα επαιρνε πολλους μαυριδερους..αν και σαν εμφανιση μου αρεσε..μα βλεποντας αυτο εφυγα..Επίσης κάτι που δεν είδα να έχει αναφερθεί γι'αυτήν και μου συνέβη είναι ότι την ώρα του σεξ με δάγκωνε δυνατά στο λαιμό και το στήθος σα λυσσασμένη η καριόλα!
Επίσης μου λεγε ξανά και ξανά να με τελειώσει με το χέρι οπότε νομίζω το κανε για να με ξεκολλήσει από πάνω της και να τελειώσει τη συνεδρία ξεκούραστα.
Η Ναταλι ειναι κανει που κ που guest εμφανισεις..δε την εχει νομιχω κανεις πετυχει καπου αλλου..εδινε και κωλο θυμαμαι ..Θυμάται κάποιος όνομα από κάποια που δούλευε πριν μήνες στο Φωκαίας 27Β σκαλάκια. Είχε κοντό ξανθό αγορε μαλλί. Κοντά 40. Ήταν πολύ παθιαρα και ήθελε να περάσεις καλά, έκανε και ελεύθερο στοματικό. Δουλεύει αλλού τώρα; Αν ξέρει κάποιος.
Edit: Πρέπει να είναι η Ναταλί.
Αν γνωρίζει κάποιος που δουλεύει τώρα θα βοηθήσει.
Για αντρες νοημονες και καποιας αξιας..οχι..για "νταβατζηδες - αγαπητικους" η' τυπους χαμηλης αυτοεκτιμησης ναι...εκτοςς...κι αν τυχει μια να παρατησει ο,τι κανει για καποιον κ να αλλαξει σελιδα ζωης μαζι του...η' εστω να κανει μια " σχεσουλα" γιατι απλα της βγαζει καποιος κατι...και νιωθει οτι μαζι του κανει εστω κατι διαφορετικο...υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει σχεση με κοπελα του χωρου?
Μετριοτατη...αποψη μου βεβαια..σε αλλους αρεσε..Κάνει εμφανίσεις στο sex studio ηλια ηλίου 82 Άγκυρας 9/12 κ Χωματιανού 11 οπως μόλις με πληροφορισες.
Οχι σε ολα πανε..υπηρχε ενα στον οροφο στη κολωνου 30 η 32..οπου και καλα..δεν τους εβαζαν..το εκαναν μονο οταν εβλεπαν πως ερχοταν ελληνας..κι ομως οταν ερχονταν οι ανατολιτες κ πασης φυσεως gypsies μονοι τους..τους εβαζαν..και τους φυγαδευαν..αρκει να μη το εβλεπε αυτο καποιος πελατης ελληνας...συλλεκτες 10αρικων ειναι στα bou αυτα..δεν τους νοιαζει ποιος μπαινει...Συγνώμη, υπάρχει μπουρδέλο ειδικά στο Μεταξουργείο που δεν πάνε και Πακιστανοι;
Declan_Rice
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.052
- Πόντοι
- 491
Η Ναταλια από Φωκαίας 27Β είναι η Ναταλί ;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 345.249
- Πόντοι
- 164.590
Εδώ και μήνες δουλεύει ΦιλιππίδουΗ Ναταλι ειναι κανει που κ που guest εμφανισεις..δε την εχει νομιχω κανεις πετυχει καπου αλλου..εδινε και κωλο θυμαμαι ..
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.049
- Πόντοι
- 43.828
Μας έκαψες τον εγκέφαλο τύπεΗ Ναταλια από Φωκαίας 27Β είναι η Ναταλί ;
Arxontas tou skotous
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 55
- Like
- 9.351
- Πόντοι
- 8.236
Μια φορά την είδα στα γρήγορα Άγκυρας 12 κ όταν γύρισα πίσω σε μια ώρα ειχε κλείσει δεν την πρόλαβα. Πάντως στις φωτο το σώμα φαίνεται φωτιά....Μετριοτατη...αποψη μου βεβαια..σε αλλους αρεσε..
Arxontas tou skotous
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 55
- Like
- 9.351
- Πόντοι
- 8.236
Βάζει δόντι στο στοματικό....από μένα μαύρο!!@Επίσης κάτι που δεν είδα να έχει αναφερθεί γι'αυτήν και μου συνέβη είναι ότι την ώρα του σεξ με δάγκωνε δυνατά στο λαιμό και το στήθος σα λυσσασμένη η καριόλα!
Επίσης μου λεγε ξανά και ξανά να με τελειώσει με το χέρι οπότε νομίζω το κανε για να με ξεκολλήσει από πάνω της και να τελειώσει τη συνεδρία ξεκούραστα.
mitsosaliferis5
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 66
- Like
- 6.810
- Πόντοι
- 7.621
Θα συμφωνήσω ,εντωμεταξύ στορι με αυτή οταν είχα περασει μαζί της της ειχα πει να τη χύσω στα βυζία και εντέλει πεταχτηκαν λιγα στο πρόσωπο και τρελαθηκε και με έβριζε χαχαχ,κλαιν καλά ήτανπάντως η Χριστίνα η ΤσεχΑλβανή είναι καλό και τίμιο κοριτσάκι μέσα στο δωμάτιο! Δεν είναι αστέρι, δεν είναι φόλα, απλά την χαντακώνει η υπερεκθεση στον χώρο αυτό! Πάντα εκεί είναι, κάτι που την κάνει "βαρετή"/δεδομένη, πολλές φορές δουλεύει και διπλοβάρδια κάτι που την κάνει και "καίγεται" ακόμα πιο πολύ, γενικά γάμησέ τα κόσμε! Μια κάποια στήριξη την αξίζει.
Dsar263
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 150
- Like
- 27.764
- Πόντοι
- 34.948
Περασμα κατα τις 22:30 στο Ιασωνος 27 υπογειο....Οντως ειχε δικιο ο Bouboukos η Ναταλιτσα πλεον μας την εκανε...στην θεση της το ξανθο Γκομπλιν η Τζουλια με ελευθερο στοματικο...
Ζηνωνος 36 περασα να δω την ξανθια Μιλενα (την ειχα παρει πριν καποιους μηνες με καλες εντυπωσεις) οπου γραφτηκε οτι δουλευει τα απογευματα, αλλα τελικα ηταν δυο μελαχρινα γυφτοειδη ημι-θωρηκτα....
Περδικας 3 δεξι δυο Λατινες η Γκαβριελα και η Λουνα μαυριδερες μελαχρινες απο τον αμαζονιο...τελικα διαλεξα να τιμησω την πιο γεματουλα Γκαμπριελα απο Βενεζουελα, ιδιο σωμα ακριβως οπως και η Κλαρα στο Κ45 με πιο ωραιο προσωπο....
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Ζηνωνος 36 περασα να δω την ξανθια Μιλενα (την ειχα παρει πριν καποιους μηνες με καλες εντυπωσεις) οπου γραφτηκε οτι δουλευει τα απογευματα, αλλα τελικα ηταν δυο μελαχρινα γυφτοειδη ημι-θωρηκτα....
Περδικας 3 δεξι δυο Λατινες η Γκαβριελα και η Λουνα μαυριδερες μελαχρινες απο τον αμαζονιο...τελικα διαλεξα να τιμησω την πιο γεματουλα Γκαμπριελα απο Βενεζουελα, ιδιο σωμα ακριβως οπως και η Κλαρα στο Κ45 με πιο ωραιο προσωπο....
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.049
- Πόντοι
- 43.828
Όχι, διαφορετικές κοπέλες.Η Ναταλία που εργαζόταν την άνοιξη στο Φώκαιας 27 (σκαλάκια ημιόροφος) είναι η ίδια που εργάζεται περιστασιακά και στα Φιλιππίδου 11 ;
Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 13.970
- Πόντοι
- 2.886
21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2025 απόγευμα
ΦΩΚΑΙΑΣ 19 πέρασα με ρωσόφωνη Κατερίνα
νόστιμη, με ωραίο δέρμα και απαλή κοπέλα
Οι πληροφορίες ήταν ότι ήταν ΙΚΕΑ
Περίμενα και άκουγα κάτι κραυγούλες όταν πηδιόταν
Πέρασα και ήμουν πολύ ευγενικός στην αρχή,
μετά όμως της σήκωσα τα πόδια και έπεσε σφυροκόπημα
όπου δεν με έκοψε και υπήρχαν ηχητικά εφέ με αρκετά παρόμοιες κραυγούλες
σαν αυτές που άκουγα απέξω στο σαλόνι .
Της τον έχωσα τέρμα χωρίς κόφτες.
Καλό, αρκετά, γαμησάκι το θεωρώ,
ίσως έχει βελτιωθεί !
Την ώρα που έβγαινα από το δωμάτιο έπεσα στην γυναικάρα Λίζα
που έχω πάρει πολλές φορές και μου αρέσει.
ΦΩΚΑΙΑΣ 19 πέρασα με ρωσόφωνη Κατερίνα
νόστιμη, με ωραίο δέρμα και απαλή κοπέλα
Οι πληροφορίες ήταν ότι ήταν ΙΚΕΑ
Περίμενα και άκουγα κάτι κραυγούλες όταν πηδιόταν
Πέρασα και ήμουν πολύ ευγενικός στην αρχή,
μετά όμως της σήκωσα τα πόδια και έπεσε σφυροκόπημα
όπου δεν με έκοψε και υπήρχαν ηχητικά εφέ με αρκετά παρόμοιες κραυγούλες
σαν αυτές που άκουγα απέξω στο σαλόνι .
Της τον έχωσα τέρμα χωρίς κόφτες.
Καλό, αρκετά, γαμησάκι το θεωρώ,
ίσως έχει βελτιωθεί !
Την ώρα που έβγαινα από το δωμάτιο έπεσα στην γυναικάρα Λίζα
που έχω πάρει πολλές φορές και μου αρέσει.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 345.249
- Πόντοι
- 164.590
Ακόμα δουλεύει,η Νάταλι που δουλεύει στα Φιλλιπιδου και παλιότερα έδινε και κώλο (όταν δούλευε Αλκιβιάδου και τη πρώτη της φορά στο Φώκαιας 27α)είναι άλλη κοπέλα.Η Ναταλία που εργαζόταν την άνοιξη στο Φώκαιας 27 (σκαλάκια ημιόροφος) είναι η ίδια που εργάζεται περιστασιακά και στα Φιλιππίδου 11 ;
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.159
- Πόντοι
- 3.246
Είναι ότι ποιο ξινό παίζει, δεν λέω, η πίπα της είναι αρκετά καλή, αλλά η συμπεριφορά απαράδεκτη, το Πάσχα με έβριζε και μου φώναζε χωρίς να την έχω καν κοιτάξει, γιατί απλά αυτή δεν είχε δουλειά και εγώ "κράτησα" την Ναόμι 15',Ακόμα δουλεύει,η Νάταλι που δουλεύει στα Φιλλιπιδου και παλιότερα έδινε και κώλο (όταν δούλευε Αλκιβιάδου και τη πρώτη της φορά στο Φώκαιας 27α)είναι άλλη κοπέλα.
μου είχε πει χαρακτηριστικά μετά την όλη μανούρα που μόνη της έκανε "Αν δεν μπορείς να τελειώσεις σε 10' με την άλλη, πάρε έμενα να σε τελειώσω σε 5' " νομίζω το είχα γράψει, δεν μπορώ να φανταστώ τι γκρίνια θα έριχνε στο πρωκτικό
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις