Ξεκίνησα χθές, μία απο τις σπάνιες φορές που κατεβαίνω με το κάρο, παρκάρω στην γωνία Ιουλιανού και Λιοσίων, λίγο μετά το φανάρι και ξεκινάω ~22:00, απο την κάτω παράλληλη να βγώ Βέργας, τίποτα, τα ίδια και τα ίδια σε αυτή την οδό, 7 κάτω Τίνα, πάνω δεν πήγα, το 2 κλειστό, το 3 οι ίδιες 3 μπαζόλες +1 Λατίνα(τρωγότανε), στα 6 δεν πήγα καν.
Λ73Α, χτύπησα, περίμενα,ξαναχτύπησα,περίμενα,3η φορά χτύπησα, τίποτα, έφυγα.
Λ73Β, ανεβαίνω, 3 άτομα σαλόνι, όλα τα δωμάτια πιασμένα, 4 κοπέλες λέει η τσατσά, οι 2 διπλοβάρδια, δεν καταλαβαίνω, έχουν 3 μαγαζιά, ας πάρουν άλλο ένα να τα μοιράζουν

έχει στην Βέργας αφεντικά

Eπίσης, μήν γράψουμε καλή κουβέντα, απο εκεί που η κοπέλα που ήθελα βάραγε μύγες έναν μήνα τώρα,
την τελευταία εβδομάδα έχει 2 και 3 άτομα αναμονή, ούστ ρε, λιγούρια
Περνάω απέναντι να πάω Χωματιανού και κοιτάω, ήταν ένας πιτσιρικάς και είχε αράξει με το πατίνι ακουμπώντας το πράθυρο του οδηγού, δεν νομίζω πως ψαχνόταν, κάποιον περίμενε αλλά πατάω ξεκλείδωμα και χέστηκε, χαχαχαχ, πάω ανοίγω κάθομαι λίγο να τον δώ να φεύγει, και αφού σκαέι 2ο μπάσταρδο με πατίνι ανεβήκαν ανάποδα την Ιουλιανού σαν βλαμμένα, φεύγω κλειδώνω και πάω στην Άννα, είχε ελέυθερο δωμάτιο και εννοείται δεν έχασα ευκαιρία.
Πολύ καλή όπως πάντα, λίγο βιαστική γιατί έιχε άλλους 2 μετά και ήταν στο σχόλασμα, μου ζήτησε 2 φορές να με τελειώσει με πίπα αλλά δέν, στα 4 μετά απο διάφορες στάσεις, το χάρηκα,
να σημειώσω εδώ μάγκες μου όμως πώς είδα σημάδι περίεργο στο φοβερό κωλαράκι της που πιθανως να είναι κάτι, αν το έιδε και άλλος ας πεί, μην γίνομαι υπερβολικός... έχει κάτι σπυράκια σε εντελώς στρογγυλό/κυκλικό σχήμα στο δεξί κωλομέρι, παρόλα αυτά, είχα ακόμα κάυλες και σκέφτηκα να την πάρω 2η φορά, άλλαξα γνώμη όμως, μην νομίζει πως την καψουρεύτηκα κιόλας.
Καθότι η ζέστη είχε πέσει και εγώ πρέπει να χάσω κιλά σε συνδιασμό με την δύσκολη εύρεση parking, αποφάσισα να το πάρω με τα πόδια, φτάνω γωνία Ιουαλιανού και Φυλής και στρίβω αριστερά έχοντας ιδρώσει ελάχιστα (σπάνιο για εμένα), εδώ λοιπόν ήταν στο επόμενο στενό οι κλασικοί που αράζουν και μπεκροπίνουν ΑΛΛΑ και 2 τριτοδευτερα καυλάκια ~30χρ. με τα κωλομέρια έξω και την μπύρα στο χέρι που παίζαν με τα γατιά στο κοινόχρητο οικόπεδο, η μία με κάυλωσε λίγο^^ με το ντύσιμο της
Αφού τα πήρα όλα με την σειρά και έφτασα Φωκαίας 25, ημουν να περάσω με Έμμυ Φ66 ή Κατερίνα Φ13, εδώ όμως ήταν η Μόνικα, έγραψα κριτική, γιατί δεν είχε.
Κατηφορίζοντας την Ηπείρου και στρίβοντας Λιοσίων προς το αμάξι στις ~00:45 πλέον, έχοντας τσιμπήσει και κάτι απο τον Θωμά στην Αχαρνών (δεν μου άρεσε και πολύ, όλοι τον ίδιο γύρο έχουν ρε πούστη, προκάτ) για να αναπληρώσω τα χαμένα, χαχαχαχα,
βλέπω την Αννούλα να περπατάει προς το μετρό ανάλαφρη, σκέφτηκα να της προσφέρω ταριφιά αλλά όταν με είδε, έκανε πως δεν με είδε, οπότε και εγώ δεν μίλησα, πήγα για ένα ποτάκι σε μαγαζί στα Νότια που ήταν η παρέα το οποίο ευχαριστήθηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (μάλλον οι ενδορφίνες και η ντοπαμίνη απο τα γαμήσια ήταν

) και βούρ σπίτι για μπάνιο απολύμανσης, είχε και μπλόκο πάλι στην Βουλιαγμένης για αλκοτέστ
Αράζοντας, αργότερα με τσιγάρο στο μπαλκόνι, αναλογιζόμουν πώς σε ~4ώρες, είχα πάει απο την μία άκρη της πόλης στην άλλη, είχα μπεί σε 20 σπιτάκια με τα πόδια, είχα ρήξει 2 μπαλάκια καλής διάρκειας, είχα τσιμπήσει ένα τσούβλι, γύρισα, ήπια και ένα ποτό ~μια ωρίτσα και ήμουν σπίτι ... άμα θέλεις...