Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.234
- Πόντοι
- 42.528
ΝαιΑκομινάτου!
Στις επόμενες πορνοαναμνήσεις θα βάλω αυτό τον καυλιάρικο δρόμο![]()
ΝαιΑκομινάτου!
Στις επόμενες πορνοαναμνήσεις θα βάλω αυτό τον καυλιάρικο δρόμο![]()
βάλε κι ότι οι περισσότερες δεν θα το θεωρούν αξιοζήλευτη καριέρα να δουλεύουν για 5€ το πήδημα.Πως να μην υπαρχει ροτεησον στο μεταξι??Με τοσο γαμησι που τρωνε απο τους περσες ειτε χαιρετανε το ματαιο αυτο κοσμο ειτε στηνονται στα επειγοντα του συγγρος...αναγκαια η αναπληρωση των κορασιδων...
Η Νικολ Φ69Α είναι μια Μαυρομαλλα ή ξανθιά ;Λάιβ Φυλής μερικά,πρώτη βάρδια.
Φ69α Νικόλ
Φ65Β Κορίνα
Φ84α Τζούλια με υπηρεσία τον ποιητή της Ράνιας σε ακατάσχετη έμπνευση,τί παραδείσους ανεβάζει με αγγέλους κι αρχαγγέλους, οπωσδήποτε ένα γλαφυρό κατιτίς καλτίλας το κατεβάζει η κούτρατ'.
Φ61 Άντζελα "Κρητικοπούλα" με ορεξάτο ομολογώ σαλόνι.
Φ59ΙΣ Βάνα
Φ59ΌΡ Έμιλυ σκουρόχρομη λατινοειδής νεαρή με σχετικά καλό σώμα και Τζένιφερ μπαμπάτσικη νταρντανέ λατίνα πιο ψηλή από την άλληνα. Οι δυο τους ήταν παλιότερα στο Φωκαίας 9 τρίτη βάρδια ,κάπου την άνοιξη.
Φωκαίας
13ισ έσβησε φώτα, μάλλον πργρμ μιας ώρας ή κάτι τέτοιο.
17α Μόνικα Ρωσίδα (?) και Ξένια επιστροφή για λίγο καιρό, Ρουμάνα μελαχρινή κοντά στα 30, παχουλή αλλά σφιχτό δέρμα, φάτσα καβλόφατσα με χειλάρες, σαλόνι ορεξάτο.
17β ειπώθηκε Ρίτα, δεν τσέκαρα.
19 Κάρλα
Μαύρο μαλλί με άσπρο δέρμα, πηγαινοέρχεται εδώ και χρόνια,ήταν στα 65άρια τελευταία φορά την άνοιξη.Η Νικολ Φ69Α είναι μια Μαυρομαλλα ή ξανθιά ;
Για ποιον οίκο μιλάμε παιδιά;Και συνεχίζει ακόμα μου φαίνεται
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγαΓια ποιον οίκο μιλάμε παιδιά;
Πάντως πρωινά έχω φάει άκυρο....Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγα
Άκουσες για μέλι κ έτρεξες![]()
Μάγκες καλησπέρα έχω πάει μόνο σε στούντιο,θέλω να δοκιμάσω και μπουρδέλο.Μου είπαν για μια Νικόλ στην φίλης 71 ισόγειο.Ειναι καλή αξίζει ή όχι?
Κάνε την τσάρκα σου σε όλη την φυλής κ κάθετους δρόμους μέχρι Λιοσίων αν θες κ πέριξ. Άρχισε να οργωνεις αυτούς τους δρόμους. Θα βρεις σίγουρα 3 κοπέλες του γούστου σου. Έτσι με ένα κόκκινο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ παραπάνω θα δοκιμάσεις 3 κοπέλες από την 1 του στούντιο με το 50αρι!!!Μάγκες καλησπέρα έχω πάει μόνο σε στούντιο,θέλω να δοκιμάσω και μπουρδέλο.Μου είπαν για μια Νικόλ στην φίλης 71 ισόγειο.Ειναι καλή αξίζει ή όχι?
12 Φεβρουαρίου το πέτυχα τελευταία φορά ανοιχτό και δουλευε η Ελένη, κάνα 10ημερο μετά δε ξαναλειτουργησε.έχει να λειτουργήσει από τον Δεκέμβριο.
Αυτή η Ελένη που αναφερεις χάθηκε/σταμάτησε την δουλειά?12 Φεβρουαρίου το πέτυχα τελευταία φορά ανοιχτό και δουλευε η Ελένη, κάνα 10ημερο μετά δε ξαναλειτουργησε.
ακουστηκε οτι πηγε σε Μασατζιδικο...πιο πολλα τα λεφτα εκει αλλωστε.Ρόσα λέω και κλαίω ...που πήγε το οπλοπολυβόλο η Ρόσα απ' την Αγκύρας ? Ξέρει κανείς ?
Αν γνωρίζεις λεπτομέρειες στείλε dm σε παρακαλώακουστηκε οτι πηγε σε Μασατζιδικο...πιο πολλα τα λεφτα εκει αλλωστε.