n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 341.599
- Πόντοι
- 49.090
απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε, όταν δουλευε Φυλής 66α ,Φιλιππίδου 11 ,Φυλής 59 πανω και Βέργας 3 ανακοινωνοταν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε, όταν δουλευε Φυλής 66α ,Φιλιππίδου 11 ,Φυλής 59 πανω και Βέργας 3 ανακοινωνοταν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τυπε δεν τρολαρω..
και εγω που περασα πριν λίγο για επαναληπτικό κωλογαμησι βρηκα τον οικο με φραγή εισερχομένων πελατών !
![]()
Παρακολουθησα ομως μια λυγεροκορμη λατίνα με υπεροχο πάτο και τωρα ειμαι δωμάτιο και την περιμένω την καύλα.
![]()
Και συνεχίζει ακόμα μου φαίνεταιHταν κάποτε ο ναός του φουλ ακαπέλα και των π. εξτραδix.
Ψιλοφωλίτσα μαν η ΑφροδίτηΜ.Α 21 ισόγειο. Αφροδίτη λατινα με διαστημικο τέλειο κωλο στα 10ε. θα δοκιμαστει συντομα.
Μ.Α 15 Αννα μπανανα και Μελίνα.
Ιάσωνος 37 ισόγειο η Βανέσσα.
Ιασωνος 31 υπόγειο Χουλιανα.
Ψηλη λατίνα με ομορφο κώλο.
Την τρελανα στο πήδημα.
Ακομινάτου!

Πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας κι αυτόΚαι συνεχίζει ακόμα μου φαίνεται
ΝαιΑκομινάτου!
Στις επόμενες πορνοαναμνήσεις θα βάλω αυτό τον καυλιάρικο δρόμο![]()
βάλε κι ότι οι περισσότερες δεν θα το θεωρούν αξιοζήλευτη καριέρα να δουλεύουν για 5€ το πήδημα.Πως να μην υπαρχει ροτεησον στο μεταξι??Με τοσο γαμησι που τρωνε απο τους περσες ειτε χαιρετανε το ματαιο αυτο κοσμο ειτε στηνονται στα επειγοντα του συγγρος...αναγκαια η αναπληρωση των κορασιδων...
Η Νικολ Φ69Α είναι μια Μαυρομαλλα ή ξανθιά ;Λάιβ Φυλής μερικά,πρώτη βάρδια.
Φ69α Νικόλ
Φ65Β Κορίνα
Φ84α Τζούλια με υπηρεσία τον ποιητή της Ράνιας σε ακατάσχετη έμπνευση,τί παραδείσους ανεβάζει με αγγέλους κι αρχαγγέλους, οπωσδήποτε ένα γλαφυρό κατιτίς καλτίλας το κατεβάζει η κούτρατ'.
Φ61 Άντζελα "Κρητικοπούλα" με ορεξάτο ομολογώ σαλόνι.
Φ59ΙΣ Βάνα
Φ59ΌΡ Έμιλυ σκουρόχρομη λατινοειδής νεαρή με σχετικά καλό σώμα και Τζένιφερ μπαμπάτσικη νταρντανέ λατίνα πιο ψηλή από την άλληνα. Οι δυο τους ήταν παλιότερα στο Φωκαίας 9 τρίτη βάρδια ,κάπου την άνοιξη.
Φωκαίας
13ισ έσβησε φώτα, μάλλον πργρμ μιας ώρας ή κάτι τέτοιο.
17α Μόνικα Ρωσίδα (?) και Ξένια επιστροφή για λίγο καιρό, Ρουμάνα μελαχρινή κοντά στα 30, παχουλή αλλά σφιχτό δέρμα, φάτσα καβλόφατσα με χειλάρες, σαλόνι ορεξάτο.
17β ειπώθηκε Ρίτα, δεν τσέκαρα.
19 Κάρλα
Μαύρο μαλλί με άσπρο δέρμα, πηγαινοέρχεται εδώ και χρόνια,ήταν στα 65άρια τελευταία φορά την άνοιξη.Η Νικολ Φ69Α είναι μια Μαυρομαλλα ή ξανθιά ;