Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (30 μέλη και 228 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.241
Πόντοι
3.475
Αν είναι η γνωστή μπιουτι η χοντρούλα εμενα μου είχε κάνει τρομερο τσιμπουκι. Είχα ζητήσει με κάποτε για να είμαι σίγουρος και το μετάνιωσα φουλ! Μου εφτανε μέχρι τα αρχίδια ΑΝΕΤΑ. Μιλάμε για τρομερή πίπα αν λεμε την ίδια
Όχι μια χοντρή, μια ψηλή νορμάλ από κιλά με κωλάρα.

ΥΓ. Κάποιοι στις κριτικές κάνουν λόγο για "Μπέκυ" αλλά εγώ άκουσα Μπιούτι.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.877
Πόντοι
28.636
Σπάνια φωτογραφία απο την Ιάσωνος με φόντο την Ακροπολη.
Σας τα είχα πει ότι έχει Έτοιμο Το Drone!!!!:rockon:

Θυμηθείτε ότι το διαβάσατε Πρώτοι Εδώ!!!! :confused:

(τα καλύτερα έρχονται)

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Όχι μια χοντρή, μια ψηλή νορμάλ από κιλά με κωλάρα.

ΥΓ. Κάποιοι στις κριτικές κάνουν λόγο για "Μπέκυ" αλλά εγώ άκουσα Μπιούτι.
Μπέκυ και Μπιούτι είναι δυο διαφορετικά άτομα. Στο ίδιο μαγαζί.

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.411
Πόντοι
2.591

Συνημμένα

• IMG_20250701_071511.jpg
    IMG_20250701_071511.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 18

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Κατάθεση στην Καρολίνα στο Ιασωνος 31 ισόγειο.
Την ειδα με μια σεξυ μίνι φούστα σε φώτο στο ινστα και καυλωσα.
Ωραία γυναίκα και καλή απόδοση μεσα. Λεπτομέρειες στην κριτική.
Insta, Drones, φώτος, η MOSSAD του Bou, εσύ έδωσες το pegasus/predator στον Κούλη ?

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
Ιωαννίνων 3 ισόγειο παλι δείχνει ότι είναι η νανσυ αλλά στο τηλ η τσατσα λέει ότι είναι μόνο μια Ελένη! Αν πετύχει κάποιος την νανσυ ας ενημερώσει μαγκες!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646

29/06/25

Γύρω στις 17:30

Φωκαίας​

edited-fokaias-jpg.1409739

• 7 κάτω: Έντζυ
  • 7 ισόγειο: Ηλέκτρα
Μπαίνω στο σπίτι και περιμένω 10 δευτερόλεπτα

Reuzel: -Ειναι στο δωμάτιο;

Ακούγεται μια γυναικεία φωνή πίσω από την κουρτίνα

Ηλέκτρα: -γιατί; Βιάζεσαι;
Reuzel: -ναι
Ηλέκτρα: -άμα βιάζεσαι, φύγε. Μην είσαι για να μπεις άμα βιάζεσαι. Για βόλτα ήρθες
Reuzel: -θα περιμένω

Μετά μόλις βγήκε στο σαλόνι με κοίταξε με το κλασικό της ειρωνικό μειδίαμα

:tooth:
  • 9: Κατερίνα
  • 13α: Αλεχάντρα, Καμίλα
  • 13β: Κατερίνα, Λαουρίτα
  • 17β: Μαρίνα
  • 19: Κατερίνα
  • 25α: Ρόζα
  • 27β: Ναταλί
  • 27γ: Μέλανι, Ρουμπάι?
Τσάτσος: -Ρουμπάι
Reuzel: -Ρούμπι; :think:
Τσάτσος: -Ρούμπια
Reuzel: -οκ :confused:

Φιλιππίδου​

1751227360249.png
IMG20250629195052.jpg

• 11α: Μιχαέλα, Ιζαμπέλα
  • 11β: Αμάντα, Κρύσταλ, Νάταλι

Φυλής​

• 74α: Άννα
  • 59 κάτω: Νικόλ
  • 59 πάνω: Σοφία, Ντανία
  • 66: Γιασμίν
  • 65β: Κορίνα
Τσατσά (η γνωστή στρίτζω με το αγενές ύφος): -Εσύ ξέρεις όλα τα κορίτσια, Κορίνα είναι. ...Κάθε μέρα... Δεν έχουμε καινούρια

Φέυγοντας έριξα κάτι σιγανόφωνα βρισίδια

• 84α: Τζούλια
Τσάτσος: -καινούριο μωράκι, 20χρονο, με το χνούδι του. Μικρή, σκαφτή μεσούλα, θαυματουργή στο κρεβατάκι, διάφορες στάσεις, όλες τις στάσεις, 69 και τελειωτικό στο βυζάκι. Πνευστό ΜΕ ομπρελίτσα, το διευκρινίζουμε, έτσι να είμαστε ωραίοι
Reuzel: -έχει ξανάρθει αυτή. Παλιά είναι
Τσάτσος: -ναι

:tooth:

Μας ανακοίνωσε όπως και εχθές ότι η Ράνια θα επιστρέψει στις 12-15/07. Εκείνος θα κάτσει 1-2 μέρες ακόμα, μετά άδεια, και θα γυρίσει μαζί με τη Ράνια

• 84β: Αλεξάνδρα, Ντανιέλα
Αλεξάνδρα: -εσύ μαζί μου δεν περνάς, πάρε την κοπελίτσα
Reuzel: -θα πάω και αλλού. Να μην τις δω όλες πρώτα;
Αλεξάνδρα: -είσαι ένας μαλάκας. Κάθε μέρα είσαι εδώ. Ήθελες καινούρια, να καινούρια
Reuzel: -μια φορά τη βδομάδα έρχομαι
Αλεξάνδρα: -ναι, ναι μια φορά τη βδομάδα...

πόσο μου τη σπάει αυτό. Εσένα ρε @n.smirni76 τι σου λένε γενικά που πας τόσο συχνά;

• 86α: Άννα
  • 86β: Φρίντα, Αλίνα
  • 69α: Νικόλ
  • 69β: Έρικα
  • 71β: Τζούλια, Σανέλ, Βερόνικα, Σοφία
  • 71α: Μπέλλα, Αντονέλλα, Λούνα

Επειδή με προσέβαλε ο @goustarwnaxunw

Πήγα πάλι σήμερα, με μοναδική προϋπόθεση να μπω στο δωμάτιο μόνο αν παιχτεί χέσιμο. Πήγα στην ίδια με χθές...

Την ρώτησα αν μπορεί και μου είπε να πάω σε μισή ώρα. Επιστρέφω, ξεκινάμε με κατούρημα το οποίο είχε πάλι πολύ ωραία γεύση, και μετά της λέω για χέσιμο. Προσπαθεί ντροπαλά... ζορίζεται... αλλά τίποτα :(

R:- να έρθω πάλι μετά; Σε 1 ή μισή ώρα. Μπας και
Π:- οκ, έλα σε μισή ώρα

...

Στο μεταξύ έκοβα βόλτες να περάσει η ώρα και πέτυχα στα αμαρτωλά στενά τον @Μήτσος Μπάμπολας και @Elganador με έξτρα αέρινη ενδυμασία
linen-beautiful-4.jpg

μεταξύ άλλων, έλεγαν ότι κουράστηκαν και σκέφτονταν να φύγουν

...

Επιστρέφω στη μικρή, τη ρωτάω πριν μπω στο δωμάτιο αν είναι έτοιμη και μου λέει ναι. Την περιμένω και μόλις μπαίνει ξαπλώνω στο πάτωμα και της λέω να μου τα δώσει στο στόμα. Πρέπει να πέρασαν 6-7 λεπτά προσπάθειας χωρίς αποτέλεσμα

R: -αν είναι να φύγω και να πάρω τα λεφτά πίσω
Π: -όχι, δε θα δεχτούν

Εγώ είχα νευριάσει σκεπτόμενος ότι πέταξα ένα 20ρικο και με τα πολλά κάνει μία τελευταία προσπάθεια. Βλέπω να ξεπροβάλλει κάτι και ανοίγω το στόμα. Μου τα έδινε και στο ενδιάμεσο μασούσα μήπως κάνω χώρο για να δεχτώ την επόμενη φουρνιά.
Την μυρωδιά την ξέρετε. Γεύση; Γάμησέ τα... Πάρε τη μυρωδιά, βάλτην στο στόμα σου και κατάπιε την. Κάπως έτσι... Η σύσταση ήταν μέτρια, ούτε σκληρά ούτε και νερό. Η ποσότητα ήταν περίπου 2πλάσια ή 3πλάσια από αυτά της 10/05

Σηκώθηκα και άρχισα να μασάω και να καταπίνω με επιτυχία ό,τι είχε απομείνει στο στόμα μου ενώ εκείνη μου ζήταγε τα λεφτά :cheesy:
219310.gif

Π: -θα μου δώσεις τα λεφτά;
R: -Κάτσε να ανασυγκροτηθώ
...
Πήρε τα 30€, τα έβαλε στο σουτιέν της και έφυγε
...

Λέω να κάνω ένα reset στα φετίχ και να ξεκινήσω πάλι με απαλή ποδολαγνεία και μασχαλολαγνεία. Θα δω...
Τύπε, χτες με έπιασε χέσιμο επειδή έφαγα σαλιγκάρια με δεντρολίβανο κι έχεσα στο καλαθάκι του δωματίου. Το οποίο φυσικά μύρισε δεντρολίβανο! Καλύτερο κι από θυμίαμα!:rockon:

Αν θες, την επόμενη φορά θα σου φυλάξω σε ένα ταπεράκι... :hi:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.139
Πόντοι
1.056
Τσάτσος: -καινούριο μωράκι, 20χρονο, με το χνούδι του. Μικρή, σκαφτή μεσούλα, θαυματουργή στο κρεβατάκι, διάφορες στάσεις, όλες τις στάσεις, 69 και τελειωτικό στο βυζάκι. Πνευστό ΜΕ ομπρελίτσα, το διευκρινίζουμε, έτσι να είμαστε ωραίοι
Reuzel: -έχει ξανάρθει αυτή. Παλιά είναι
Τσάτσος: -ναι
:smiling-face-with-heart-eyes:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Ακομινάτου 2β, ζαλισμένος απ' την ζέστη 15:30' είδα την Λίζα με τα σέξυ γυαλακια μια συμπαθητική Μολδαβή μάλλον- που δηλώνει Ρωσίδα - ανακοινώθηκε Μπλε εισιτήριο( δεν το άκουσα)- το εδωσα κ περίμενα ρέστα με την σεξεργατρια με σκοπό να γίνει νύξη για κάποιο κανονικό εξτραδακι. Δεν ήρθαν βέβαια ρέστα-με την δικαιολογία ότι το σ.μαρκετ ακριβυνε άρα ανέβηκε κ η ταρίφα. Οκ, για να μην χαλαστω της τον έριξα στα πλαίσια της αποστειρωμενης μηχανικής συνεδριας, (πίπα με φίλτρο κ φως ανακριτικο της τροχαίας μέσα) αλλά ποτέ ξανά στο Μεταξ0υρίο- στο 20αρικο- δεν αξίζει. :confused:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.430
Πόντοι
35.948
Ακομινάτου 2β, ζαλισμένος απ' την ζέστη 15:30' είδα την Λίζα με τα σέξυ γυαλακια μια συμπαθητική Μολδαβή μάλλον- που δηλώνει Ρωσίδα - ανακοινώθηκε Μπλε εισιτήριο( δεν το άκουσα)- το εδωσα κ περίμενα ρέστα με την σεξεργατρια με σκοπό να γίνει νύξη για κάποιο κανονικό εξτραδακι. Δεν ήρθαν βέβαια ρέστα-με την δικαιολογία ότι το σ.μαρκετ ακριβυνε άρα ανέβηκε κ η ταρίφα. Οκ, για να μην χαλαστω της τον έριξα στα πλαίσια της αποστειρωμενης μηχανικής συνεδριας, (πίπα με φίλτρο κ φως ανακριτικο της τροχαίας μέσα) αλλά ποτέ ξανά στο Μεταξ0υρίο- στο 20αρικο- δεν αξίζει. :confused:
Στο 10ρικο είναι η Λίζα, δεν έχω ακούσει για 20€
Εκτός αν έγινε τώρα...
Έπρεπε να ζητήσεις λεφτά πίσω και να φύγεις, όπως και να 'χει!!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Στο 10ρικο είναι η Λίζα, δεν έχω ακούσει για 20€
Εκτός αν έγινε τώρα...
Έπρεπε να ζητήσεις λεφτά πίσω και να φύγεις, όπως και να 'χει!!!
Ακριβώς ότι συνέβη μεταφέρω όμως δεν είχα και πολύ χρόνο στη διάθεσή μ για ντύσου ξεντυσου κ πάμε για άλλα οπότε την πάτησα. Τα λαγωνικα του σάιτ ας μας πουν αν άλλαξε κάτι όσο αφορά την ταρίφα.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.418
Πόντοι
1.336
Πάρε εδώ τηλέφωνο:woldman:
images.jpeg

Για να μη μένεις νηστικός:heavymetalbig:

:coffee:
1751384948741.png

Τύπε, χτες με έπιασε χέσιμο επειδή έφαγα σαλιγκάρια με δεντρολίβανο κι έχεσα στο καλαθάκι του δωματίου. Το οποίο φυσικά μύρισε δεντρολίβανο! Καλύτερο κι από θυμίαμα!:rockon:

Αν θες, την επόμενη φορά θα σου φυλάξω σε ένα ταπεράκι... :hi:
1751384936155.png
1751384879782.png

:confused:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Στοχευμένη επίσκεψη σήμερα Τρίτη στο Δ8 ισόγειο, μετά από πολύμηνη αναγκαστική αποχή. Η Βερόνικα ρεπό, στο καθήκον η Ελένη. Μπούκαρα κατευθείαν, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω τσάρκα με τέτοια ζέστη. Καλά ήταν, όχι κάτι εξωπραγματικό αλλά τίμια κοπέλα. Φιλική και πρόσχαρη και όχι μόνο στο σαλόνι. Λογικά οι παλιοί εδώ την ξέρουν.
Ανέβασα κριτική γιατί αισθάνομαι ότι της χρωστάω δυο καλά λόγια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μήπως εσείς με τα χεσίματα να ανοίξετε καινούργιο ποστ, γιατί κοντευουμε να ξερασουμε ;
'ντάξει, παρ' το στο χαβαλέ :grin:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.418
Πόντοι
1.336
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom