Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 222 άτομα (27 μέλη και 195 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Πηγαινε αυριο μυστη που ειναι Τσαγκαροδευτερα, ελπιζω να μην εχει ρεπο η περιοδο.
Τώρααααα, τι να το κάνεις, πάει, έβγαλα το άχτι μου αλλού και τώρα που έγραψες και κριτική εσύ, καθαρά Δευτέρα και άν...

Σφηνάκι ενημέρωση από το υποφερτό Μετάξι 1η πρωϊνή

ΙΑΣΩΝΟΣ 31 Δεξιά. Η Ημεδαπή αχλαδοκώλα Ρέα επέστρεψε. Το σαλόνι τίγκα στους επενδυτές. Δωμάτια πιασμένα.
Καναπές για νάνους, πολυθρόνες για νάνους, κρεβάτια για νάνους, δεν γίνεται δουλειά σε αυτό το σπίτι με τίποτα, μόνο στο δωμάτιο αριστερά όπως μπαίνεις ίσως γίνεται δουλειά.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948
Ρε master mind Μπαμπολας τι θυμήθηκες ρε φίλε !!!!
Πωωωωωω !!!!
Στο 11 ήταν ένας αποτυχημένος μετεγχειρητικά τύπος που πάρκαρε ένα διπορτο Vitara που είχε στην Σπετσών στο πάρκινγκ ψηλά και στο Εφέσου 1 ήταν η πύλη της κολάσεως τότε .

Ότι σκληρότερο για τραβελους που δεν είχαν €€€ φράγκα να υποστηρίξουν ορμονικά μια αγωγή ώστε να πλησιάσουν λίγο στο γυναικείο στοιχείο .
Εφιάλτης το 1 είχαμε μπει και σε αυτό.
Εξαιρετικό το αρχείο σου. ✨
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου
Πάντα πολύτιμη η συνεισφορά σου!
:hi:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Τώρα που το θυμήθηκα, ποιός μύστης το Σάββατο στο Λ73Β ζήταγε από την Λατίνα να φοράει γυαλιά ηλίου και φούστα στο δωμάτιο και πλήρωσε και διλπό ? χαχαχαχ ωραίος .

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
770
Πόντοι
361
Τώρα που το θυμήθηκα, ποιός μύστης το Σάββατο στο Λ73Β ζήταγε από την Λατίνα να φοράει γυαλιά ηλίου και φούστα στο δωμάτιο και πλήρωσε και διλπό ? χαχαχαχ ωραίος .
Πραγματοποιησε φαντασιωση ο δικος σου! Ωραιος!
Ωραιος τροπος να γαμαμε τις φολολατινες!

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.270
Πόντοι
481
Άννα από χωματιανου 11α μήπως κάποιος έχει φωτό τής η περιγραφή της ??

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
358
Πόντοι
21
Και εγώ αναρωτιέμαι ,,,,ποια είναι πιο ενδιαφέρουσα,,,,,, η Άννα ή η Ειρήνη Αλκαμένους;;;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Κατάθεση στην Καρολίνα στο Ιασωνος 31 ισόγειο.
Την ειδα με μια σεξυ μίνι φούστα σε φώτο στο ινστα και καυλωσα.
Ωραία γυναίκα και καλή απόδοση μεσα. Λεπτομέρειες στην κριτική.

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
848
Πόντοι
81
Ιάσονος 19 πάνω Adele παχουλή
Ιάσονος 20α αλινα ουκ.
20 β μια λατίνα που κάνανε και κριτική πρόσφατα.
20 γ μια με ελεύθερο στοματικό 69 μέτρια.εκφυλη λατίνα σαραντάρα.
Κολωνού 32 α Ντάρια
Κολ.45 πρώτη δεξιά αλινα μιλφογκιλφ.
Μεσαία δύο κλασικές μέτριες λαγόνες και στο βάθος τα ίδια.
Κλειστά πρίν λίγο τα Ιάσωνος 44 παλιό και τα δύο ήλπιζα Ρέα που την είδα προχθές εκεί στο παλιό αριστερά.
Δεν ήταν στο 31 δεξιά που έγραψε πιο πίσω ένας.ηταν κλειστό.
Και στο αριστερα μια με χείλια ανατολικού που μύριζε φόλα
Κολ 47 πάνω μια πολύ παχουλή.

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
848
Πόντοι
81
Κατάθεση στην Καρολίνα στο Ιασωνος 31 ισόγειο.
Την ειδα με μια σεξυ μίνι φούστα σε φώτο στο ινστα και καυλωσα.
Ωραία γυναίκα και καλή απόδοση μεσα. Λεπτομέρειες στην κριτική.
Έλα ρε.. με τα χείλια τα πειραγμένα λες που είναι τώρα εκεί?
Οκ.
Ρισκαρισες και κέρδισες δλδ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Νέκρα αυτή τη στιγμη στο Μεταξουργείο με πολλούς οίκους κλειστους.

Στο Ιασωνος 37 η μικρη Βανέσσα μαζεύει ολο το χαρτί.

Στο Ιασωνος 30 οροφος η Ζωϊτσα βαράει μύγες.

Στο Ιασωνος 31 ισόγειο συνεχίζει η κυριλέ Καρολίνα.

Σπάνια φωτογραφία απο την Ιάσωνος με φόντο την Ακροπολη.

DJI_0073.JPG

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.358
Πόντοι
19.236
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:00 περιπου

ΜΑ 15 ισογειο πετυχα την γνωστη κοκκινομαλλα πλεον Αλβανιδα Στελλα που μαζι με μια αλλη αδυνατη μελαχρινη ηταν ντυμενες σχολασαν και μολις εφευγαν για να πανε στο Ιασωνος 32 ισογειο να συνεχισουν για μεταμεσονυχτια βαρδια...μου λεει η Στελλα "κανε καμια βολτα και ελα μετα απο εκει"....

Ιάσονος 39(2) η Κολομβιανη η Μία

Ιάσονος 39 μια καινουργια νταρντανα ρωσιδα στα 15 ευρω...τσατσα ηταν η επισης ρωσιδα Ζωη που την ειχα παρει καποιες φορες παλια....

Ιασωνος 30 επανω οι δυο ξανθιες Αλβανιδες η Σονια και η Ζωη οπου εχουν νταρντανεψει και οι δυο

Ιασωνος 30 υπογα η γνωστη Ελληνοφολα η Αννα, τσατσος ο γνωστος γκει ο Γιωργος, μαλιστα μια παρεα πιτσιρικαδων του εκαναν πλακα και του φωναξαν εξω απο την πορτα "Γεωργια βγες εξω!" και το εβαλαν στα ποδια.....βγηκε νευριασμενος ο Γιωργος και τους φωναξε "για ελατε εδω ρε πουστρες!"

Ιασωνος 32 επανω τσατσα η γυφτορουμανα η Στεφανια...δυο κοπελες η Ιωαννα με τα γυαλακια στα 10 ευρω και ενα αλλο αδυνατο μαυριδερο ρουμανακι στα 15 ευρω...

Τελικα κατεβηκα κατω στο ισογειο του Ι32 για να ξαναπετυχω την Αλβανιδα Στελλα (που την ειδα αρχικα στο ΜΑ 15) και περασα μαζι της στα 15ευρω

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.326
Πόντοι
481
Καλησπέρα σε όλους.μια πληροφορία θα πω που έμαθα από έγκαιρη πηγή.μεσα σε αυτήν την εβδομάδα η την άλλη στο Ι37 έρχεται καινούργια κοπέλα.παντα με επιφύλαξη γιατί πολλά αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη.και εύχομαι να είναι καλύτερη σε τρόπους,σε συμπεριφορά,και σε υπηρεσίες,σε σχέση με την αγένεια και τον χαρακτήρα της βανεσσας.και αν είναι όπως γράφω βλέπω την Βανέσσα για ταμείο ανεργίας στον ΟΑΕΔ.και πάλι με επιφύλαξη σε αυτό.καλη συνέχεια σε όλους σας.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.241
Πόντοι
3.475
Μυστες, στο Φυλης 65Α (οροφος, στη γωνία με Φιλιππιδου) πετυχα μια μαυρη αρκετα ψηλη με κωλάρα που μου την ετριψε για λιγο στον πουτσο και κοντεψα να χυσω μες στο παντελόνι μου. Ονομα Μπιουτι. Την εχει δοκιμάσει κανείς;
ΥΓ. Θα περνούσα στο δωμάτιο αλλά συγκρατήθηκα γιατί σκέφτηκα πως θα χύσω 30'' αργότερα, ενώ αν κρατήσω το 20ευρω θα χορτάσω σουβλάκια για 3 μέρες. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, γιατί τώρα που ήρθα σπίτι έχω λιώσει στη μαλακία :cry:

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.358
Πόντοι
19.236
Καλησπέρα σε όλους.μια πληροφορία θα πω που έμαθα από έγκαιρη πηγή.μεσα σε αυτήν την εβδομάδα η την άλλη στο Ι37 έρχεται καινούργια κοπέλα.παντα με επιφύλαξη γιατί πολλά αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη.και εύχομαι να είναι καλύτερη σε τρόπους,σε συμπεριφορά,και σε υπηρεσίες,σε σχέση με την αγένεια και τον χαρακτήρα της βανεσσας.και αν είναι όπως γράφω βλέπω την Βανέσσα για ταμείο ανεργίας στον ΟΑΕΔ.και πάλι με επιφύλαξη σε αυτό.καλη συνέχεια σε όλους σας.
Μακαρι να επιστρεψει το ρουμανικο κοντοπουτανο η Αννα ή εστω η Λαρίσσα....μαλλον μια απο αυτες τις δυο θα ειναι λογικα

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.326
Πόντοι
481
Μακαρι να επιστρεψει το ρουμανικο κοντοπουτανο η Αννα ή εστω η Λαρίσσα....μαλλον μια απο αυτες τις δυο θα ειναι λογικα
Δεν νομίζω φίλε μου.κατι καινούργιο θα είναι.

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
11
Like
1.210
Πόντοι
370
Μυστες, στο Φυλης 65Α (οροφος, στη γωνία με Φιλιππιδου) πετυχα μια μαυρη αρκετα ψηλη με κωλάρα που μου την ετριψε για λιγο στον πουτσο και κοντεψα να χυσω μες στο παντελόνι μου. Ονομα Μπιουτι. Την εχει δοκιμάσει κανείς;
ΥΓ. Θα περνούσα στο δωμάτιο αλλά συγκρατήθηκα γιατί σκέφτηκα πως θα χύσω 30'' αργότερα, ενώ αν κρατήσω το 20ευρω θα χορτάσω σουβλάκια για 3 μέρες. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, γιατί τώρα που ήρθα σπίτι έχω λιώσει στη μαλακία :cry:
απο φατσα δεν ειναι κατι το σπουδαιο, κλασικη αραπινα. Αλλα στα 4 ειναι ολα τα λεφτα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.241
Πόντοι
3.475
Απλώς ρωτάω γιατί υπάρχουν οι μέτριες (ΟΚ) και υπάρχουν και οι κλασικές φόλες, που σε παίρνουν απ' τα μούτρα μπαίνοντας στο δωμάτιο και αντί να κάτσουν να χαμουρευτούν λίγο πριν το σεξ, ξαπλώνουν και σου φοράνε καπότα...
Αν είναι τέτοια φάση, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και δεν θα πάρω.

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
314
Πόντοι
20
προκαρτακτικα και πιπα μην περιμενεις πολλα....στις στασεις ομως καθεται και τον τρωει
Αν είναι η γνωστή μπιουτι η χοντρούλα εμενα μου είχε κάνει τρομερο τσιμπουκι. Είχα ζητήσει με κάποτε για να είμαι σίγουρος και το μετάνιωσα φουλ! Μου εφτανε μέχρι τα αρχίδια ΑΝΕΤΑ. Μιλάμε για τρομερή πίπα αν λεμε την ίδια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom