Julio José Iglesias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.365
- Πόντοι
- 736
Άννα από χωματιανου 11α μήπως κάποιος έχει φωτό τής η περιγραφή της ??
Έλα ρε.. με τα χείλια τα πειραγμένα λες που είναι τώρα εκεί?Κατάθεση στην Καρολίνα στο Ιασωνος 31 ισόγειο.
Την ειδα με μια σεξυ μίνι φούστα σε φώτο στο ινστα και καυλωσα.
Ωραία γυναίκα και καλή απόδοση μεσα. Λεπτομέρειες στην κριτική.
Μακαρι να επιστρεψει το ρουμανικο κοντοπουτανο η Αννα ή εστω η Λαρίσσα....μαλλον μια απο αυτες τις δυο θα ειναι λογικαΚαλησπέρα σε όλους.μια πληροφορία θα πω που έμαθα από έγκαιρη πηγή.μεσα σε αυτήν την εβδομάδα η την άλλη στο Ι37 έρχεται καινούργια κοπέλα.παντα με επιφύλαξη γιατί πολλά αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη.και εύχομαι να είναι καλύτερη σε τρόπους,σε συμπεριφορά,και σε υπηρεσίες,σε σχέση με την αγένεια και τον χαρακτήρα της βανεσσας.και αν είναι όπως γράφω βλέπω την Βανέσσα για ταμείο ανεργίας στον ΟΑΕΔ.και πάλι με επιφύλαξη σε αυτό.καλη συνέχεια σε όλους σας.
Δεν νομίζω φίλε μου.κατι καινούργιο θα είναι.Μακαρι να επιστρεψει το ρουμανικο κοντοπουτανο η Αννα ή εστω η Λαρίσσα....μαλλον μια απο αυτες τις δυο θα ειναι λογικα
απο φατσα δεν ειναι κατι το σπουδαιο, κλασικη αραπινα. Αλλα στα 4 ειναι ολα τα λεφτα.Μυστες, στο Φυλης 65Α (οροφος, στη γωνία με Φιλιππιδου) πετυχα μια μαυρη αρκετα ψηλη με κωλάρα που μου την ετριψε για λιγο στον πουτσο και κοντεψα να χυσω μες στο παντελόνι μου. Ονομα Μπιουτι. Την εχει δοκιμάσει κανείς;
ΥΓ. Θα περνούσα στο δωμάτιο αλλά συγκρατήθηκα γιατί σκέφτηκα πως θα χύσω 30'' αργότερα, ενώ αν κρατήσω το 20ευρω θα χορτάσω σουβλάκια για 3 μέρες. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, γιατί τώρα που ήρθα σπίτι έχω λιώσει στη μαλακία![]()
Το θέμα είναι: κάθεται να γαμηθεί, ή σε ξεπετάει πανηγυρικά;απο φατσα δεν ειναι κατι το σπουδαιο, κλασικη αραπινα. Αλλα στα 4 ειναι ολα τα λεφτα.
προκαρτακτικα και πιπα μην περιμενεις πολλα....στις στασεις ομως καθεται και τον τρωειΤο θέμα είναι: κάθεται να γαμηθεί, ή σε ξεπετάει πανηγυρικά;
Αν είναι η γνωστή μπιουτι η χοντρούλα εμενα μου είχε κάνει τρομερο τσιμπουκι. Είχα ζητήσει με κάποτε για να είμαι σίγουρος και το μετάνιωσα φουλ! Μου εφτανε μέχρι τα αρχίδια ΑΝΕΤΑ. Μιλάμε για τρομερή πίπα αν λεμε την ίδιαπροκαρτακτικα και πιπα μην περιμενεις πολλα....στις στασεις ομως καθεται και τον τρωει
Όχι μια χοντρή, μια ψηλή νορμάλ από κιλά με κωλάρα.Αν είναι η γνωστή μπιουτι η χοντρούλα εμενα μου είχε κάνει τρομερο τσιμπουκι. Είχα ζητήσει με κάποτε για να είμαι σίγουρος και το μετάνιωσα φουλ! Μου εφτανε μέχρι τα αρχίδια ΑΝΕΤΑ. Μιλάμε για τρομερή πίπα αν λεμε την ίδια
Σας τα είχα πει ότι έχει Έτοιμο Το Drone!!!!Σπάνια φωτογραφία απο την Ιάσωνος με φόντο την Ακροπολη.

Μπέκυ και Μπιούτι είναι δυο διαφορετικά άτομα. Στο ίδιο μαγαζί.Όχι μια χοντρή, μια ψηλή νορμάλ από κιλά με κωλάρα.
ΥΓ. Κάποιοι στις κριτικές κάνουν λόγο για "Μπέκυ" αλλά εγώ άκουσα Μπιούτι.