You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.420
- Πόντοι
- 1.336
29/06/25
Γύρω στις 17:30Φωκαίας
- 7 κάτω: Έντζυ
- 7 ισόγειο: Ηλέκτρα
Reuzel: -Ειναι στο δωμάτιο;
Ακούγεται μια γυναικεία φωνή πίσω από την κουρτίνα
Ηλέκτρα: -γιατί; Βιάζεσαι;
Reuzel: -ναι
Ηλέκτρα: -άμα βιάζεσαι, φύγε. Μην είσαι για να μπεις άμα βιάζεσαι. Για βόλτα ήρθες
Reuzel: -θα περιμένω
Μετά μόλις βγήκε στο σαλόνι με κοίταξε με το κλασικό της ειρωνικό μειδίαμα

- 9: Κατερίνα
- 13α: Αλεχάντρα, Καμίλα
- 13β: Κατερίνα, Λαουρίτα
- 17β: Μαρίνα
- 19: Κατερίνα
- 25α: Ρόζα
- 27β: Ναταλί
- 27γ: Μέλανι, Ρουμπάι?
Reuzel: -Ρούμπι;
Τσάτσος: -Ρούμπια
Reuzel: -οκ
Φιλιππίδου
- 11α: Μιχαέλα, Ιζαμπέλα
- 11β: Αμάντα, Κρύσταλ, Νάταλι
Φυλής
- 74α: Άννα
- 59 κάτω: Νικόλ
- 59 πάνω: Σοφία, Ντανία
- 66: Γιασμίν
- 65β: Κορίνα
Φέυγοντας έριξα κάτι σιγανόφωνα βρισίδια
- 84α: Τζούλια
Reuzel: -έχει ξανάρθει αυτή. Παλιά είναι
Τσάτσος: -ναι

Μας ανακοίνωσε όπως και εχθές ότι η Ράνια θα επιστρέψει στις 12-15/07. Εκείνος θα κάτσει 1-2 μέρες ακόμα, μετά άδεια, και θα γυρίσει μαζί με τη Ράνια
- 84β: Αλεξάνδρα, Ντανιέλα
Reuzel: -θα πάω και αλλού. Να μην τις δω όλες πρώτα;
Αλεξάνδρα: -είσαι ένας μαλάκας. Κάθε μέρα είσαι εδώ. Ήθελες καινούρια, να καινούρια
Reuzel: -μια φορά τη βδομάδα έρχομαι
Αλεξάνδρα: -ναι, ναι μια φορά τη βδομάδα...
πόσο μου τη σπάει αυτό. Εσένα ρε @n.smirni76 τι σου λένε γενικά που πας τόσο συχνά;
- 86α: Άννα
- 86β: Φρίντα, Αλίνα
- 69α: Νικόλ
- 69β: Έρικα
- 71β: Τζούλια, Σανέλ, Βερόνικα, Σοφία
- 71α: Μπέλλα, Αντονέλλα, Λούνα
Επειδή με προσέβαλε ο @goustarwnaxunw
Πήγα πάλι σήμερα, με μοναδική προϋπόθεση να μπω στο δωμάτιο μόνο αν παιχτεί χέσιμο. Πήγα στην ίδια με χθές...Ρε τυπε τι θα γίνει με σένα; Θα φας χεσιμο επιτέλους; Τις προάλλες που ήθελες δεν μπορούσε η κοπέλα, και τώρα που μπορούσε της έριξες άκυρο
28/06/25
R: -Μπορείς να με χέσεις;
Π: -Ναι αλλά είναι έξτρα
R: -Πόσα;
Π: -30
Την ρώτησα αν μπορεί και μου είπε να πάω σε μισή ώρα. Επιστρέφω, ξεκινάμε με κατούρημα το οποίο είχε πάλι πολύ ωραία γεύση, και μετά της λέω για χέσιμο. Προσπαθεί ντροπαλά... ζορίζεται... αλλά τίποτα
R:- να έρθω πάλι μετά; Σε 1 ή μισή ώρα. Μπας και
Π:- οκ, έλα σε μισή ώρα
...
Στο μεταξύ έκοβα βόλτες να περάσει η ώρα και πέτυχα στα αμαρτωλά στενά τον @Μήτσος Μπάμπολας και @Elganador με έξτρα αέρινη ενδυμασία

μεταξύ άλλων, έλεγαν ότι κουράστηκαν και σκέφτονταν να φύγουν
...
Επιστρέφω στη μικρή, τη ρωτάω πριν μπω στο δωμάτιο αν είναι έτοιμη και μου λέει ναι. Την περιμένω και μόλις μπαίνει ξαπλώνω στο πάτωμα και της λέω να μου τα δώσει στο στόμα. Πρέπει να πέρασαν 6-7 λεπτά προσπάθειας χωρίς αποτέλεσμα
R: -αν είναι να φύγω και να πάρω τα λεφτά πίσω
Π: -όχι, δε θα δεχτούν
Εγώ είχα νευριάσει σκεπτόμενος ότι πέταξα ένα 20ρικο και με τα πολλά κάνει μία τελευταία προσπάθεια. Βλέπω να ξεπροβάλλει κάτι και ανοίγω το στόμα. Μου τα έδινε και στο ενδιάμεσο μασούσα μήπως κάνω χώρο για να δεχτώ την επόμενη φουρνιά.
Την μυρωδιά την ξέρετε. Γεύση; Γάμησέ τα... Πάρε τη μυρωδιά, βάλτην στο στόμα σου και κατάπιε την. Κάπως έτσι... Η σύσταση ήταν μέτρια, ούτε σκληρά ούτε και νερό. Η ποσότητα ήταν περίπου 2πλάσια ή 3πλάσια από αυτά της 10/05
10/05/25
Επείδη ήταν κρίμα να μείνει στη μέση η δουλειά, τρώω και την υπόλοιπη ποσότητα. Δεν ήταν μεγάλη. Ιδανική για έναν αρχάριο.
Σηκώθηκα και άρχισα να μασάω και να καταπίνω με επιτυχία ό,τι είχε απομείνει στο στόμα μου ενώ εκείνη μου ζήταγε τα λεφτά

Π: -θα μου δώσεις τα λεφτά;
R: -Κάτσε να ανασυγκροτηθώ
...
Πήρε τα 30€, τα έβαλε στο σουτιέν της και έφυγε
...
Λέω να κάνω ένα reset στα φετίχ και να ξεκινήσω πάλι με απαλή ποδολαγνεία και μασχαλολαγνεία. Θα δω...
Τελευταία τροποποίηση:
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.904
- Πόντοι
- 456
Εγώ είχα νευριάσει σκεπτόμενος ότι πέταξα ένα 20ρικο και με τα πολλά κάνει μία τελευταία προσπάθεια. Βλέπω να ξεπροβάλλει κάτι και ανοίγω το στόμα. Μου τα έδινε και στο ενδιάμεσο μασούσα μήπως κάνω χώρο για να δεχτώ την επόμενη φουρνιά.
Η σύσταση ήταν μέτρια, ούτε σκληρά ούτε και νερό. Η ποσότητα ήταν περίπου 2πλάσια ή 3πλάσια από αυτά της 10/05
Σηκώθηκα και άρχισα να μασάω και να καταπίνω με επιτυχία ό,τι είχε απομείνει στο στόμα μου ενώ εκείνη μου ζήταγε τα λεφτά
[/ISPOILER]
Γεύση? Μυρωδιά??? Μην μας αφήνεις με την αγωνία!!
Giovanni Silva.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.270
- Πόντοι
- 481
Αυτά τα δύο σπιτάκια υπάρχουν στον χαρτί των μπουρδέλων στο σαιτ?Συνέχεια τσάρκας
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Τίφανυ λατίνα με ωραίο κωλάρι. Ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Τίνα με κοντά μαλλιά τατουαζάτη. Επιλεκτικά ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Βίκυ ξανθιά σοβιετική χοντρούλα με ελεύθερη φλογέρα
Στροφή...
Φωκαίας 27 όροφος Λούπες κ Μέλανι λατίνες με νορμάλ
Φιλιππίδου 11 ισόγειο Μιχαέλα με ελεύθερη φλογέρα και Ιζαμπέλα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα.
Επαναληπτική σήμερα με Ιζαμπέλα
Σταθερά πολύ καλή, πίπα σπέσιαλ και δυνατό πήδημα
Πορνοαναμνήσεις...
Επειδή λέμε πολλές φορές πως τα πιο άθλια μπουρδέλα είναι στο Μετάξι.
Ο δρόμος με τους άθλιους δρόμους
Εφέσου 1
Για κασκαντέρ αυτοκτονίας!
![]()
Εφέσου 11
Το τραβελάδικο της μπίχλας για μερακλίδικα παιδιά
![]()
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 686
- Πόντοι
- 361
Θυμάσαι πως είναι εμφανισιακά;Κολωνού 30α Σοφία λατίνα ,απλό πρόγραμμα.
Είχα δει μια Σοφία νεαρή λατίνα κοντοπούτανο πριν κάτι μήνες μετα τις 12 το βράδυ στο 32Β νομίζω, αυτό που χρεώνει 20€, αλλά δεν την ξαναπέτυχα ποτέ.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.198
- Πόντοι
- 4.510
Ομάδα καλημέρα...Φυλής μαυρουλα παίζει αυτή την περίοδο;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.288
- Like
- 292.485
- Πόντοι
- 47.170
Μελαχρινή λατίνα μα ψιλοκανονικο αλλά σφιχτό σώμα ωραίο κώλοΘυμάσαι πως είναι εμφανισιακά;
Είχα δει μια Σοφία νεαρή λατίνα κοντοπούτανο πριν κάτι μήνες μετα τις 12 το βράδυ στο 32Β νομίζω, αυτό που χρεώνει 20€, αλλά δεν την ξαναπέτυχα
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.432
- Πόντοι
- 35.948
Έχουν κλείσει εδώ και χρόνιαΑυτά τα δύο σπιτάκια υπάρχουν στον χαρτί των μπουρδέλων στο σαιτ?
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.232
- Πόντοι
- 42.528
Μπαμπολα σταμάτα να γράφεις για κορίτσια στα μπουρδελα μετά από της κριτικές σου γίνεται πάταγοςΈχουν κλείσει εδώ και χρόνια
Στοχευμενη επισκεψη για την Εμμυ το Σαββατο περνοντας απο Λιοσιων. Την πετυχα μονη της στον οικο με τη τσα2, χωρις αναμονες για δωματια. Το Εμμακι χαραμιζεται στο 20ρικο και στο νταβατζιλικι, το κορμακι του αψογο, τα ματακια του λαμπερα, να τσιμπουκι σφιχτο, υποδειγματικο. Δε κρατιομουν να τη γαμησω, τα εδωσα στο 69...
Αναζητησα και την Κιρα αλα η τσα2 ειπε οτι σταματησε δυστυχως... Ξερει κανεις που θα μπορουσα να τη βρω ?
Αναζητησα και την Κιρα αλα η τσα2 ειπε οτι σταματησε δυστυχως... Ξερει κανεις που θα μπορουσα να τη βρω ?
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.905
- Πόντοι
- 2.836
Σε ευχαριστώ μυστη μου
Μητσάρα η θεία Όλγα στο Βέργας 3 είναι από Τροφωνίου 13 ισόγειο; ΘενκςΑυτή την ώρα
Αφού τσίμπησα κάτι ελαφρύ
![]()
Βόλτα με @Elganador
Βέργας 3 ελεύθερη μόνο θεία Όλγα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Βέργας 2 Μαρία αλλήθωρη με φουλ
Στροφή... Μεταξουργείο
Κολωνού 11 πάνω ανοιχτά παράθυρα, λέτε ν' ανοίξει?![]()
Ιάσονος 20α Αλίνα σοβιετική κ Τζούλη λατίνα ομορφούλα με νορμάλ κι οι δυο
Ιάσονος 20β Βικτώρια λατίνα η πρωινή
Ιάσονος 20γ Νικόλ λατίνα μιλφ με ελεύθερη φλογέρα
Ιάσονος 36 Καίτη καστανόξανη με νορμάλ
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγα Άννα γεμάτη με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Μαίρη μελαχρινή με ωραίο κορμί κ Στέλλα η φολίτσα. Νορμάλ κ οι δύο
Η γάτα ή γατούλα...
![]()
Αυτή ειπες ότι είναι η Ανδρομαχη, ή παλαιότερα Αθηνά; Που δουλευε και ως τσατσα στην Θεσσαλονικη;Νανσυ Ιωαννινων 3
![]()
πηγή : Soviet (απέναντι)
Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.420
- Πόντοι
- 1.336
Κρίμα και έλεγα να είναι η επόμενη μου κατάθεση μιας και ήθελα μια μοντέλα. Πριν κάτι μήνες μου είχε πει ότι δε θα κάτσει για πολύ ακόμα οπότε μάλλον σταμάτησε οριστικάΑναζητησα και την Κιρα αλα η τσα2 ειπε οτι σταματησε δυστυχως... Ξερει κανεις που θα μπορουσα να τη βρω ?
Σφηνάκι ενημέρωση από το υποφερτό Μετάξι 1η πρωϊνή
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 Χόστελ : Κλειστό. Υποθέτω απόσυρση της γκιλφ μελαχροινής ελληνίδας Ελένης . Παλαιότερα είχα κάνει, σε άλλους οίκους που εργαζόταν ωραία πηδήματα ,ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΦΙΛΙΑ όμως ε!! Κάποια μέρα θα διηγηθώ ιστορία με την Ελένη στα πρώτα της , στην Καλλέργη πριν χρόνια. Για πολύ ΦΑΝΤΑ.
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 Δεξιά. Η Ημεδαπή αχλαδοκώλα Ρέα επέστρεψε. Το σαλόνι τίγκα στους επενδυτές. Δωμάτια πιασμένα.
ΜΕΓΑΛΕΚΟΥ 28Α Ισόγειο Η Βικτώρια με την καύλα τσατσά με το κοντό μαλλί κ τα ζουμερά κωλομάγουλα.
Αυτά τα ολίγα . Μακριά από καύσωνες , φόλες και θάλασσες με τσούχτρες με΄δουσες κ σκατολύμματα από πλοία
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 Χόστελ : Κλειστό. Υποθέτω απόσυρση της γκιλφ μελαχροινής ελληνίδας Ελένης . Παλαιότερα είχα κάνει, σε άλλους οίκους που εργαζόταν ωραία πηδήματα ,ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΦΙΛΙΑ όμως ε!! Κάποια μέρα θα διηγηθώ ιστορία με την Ελένη στα πρώτα της , στην Καλλέργη πριν χρόνια. Για πολύ ΦΑΝΤΑ.
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 Δεξιά. Η Ημεδαπή αχλαδοκώλα Ρέα επέστρεψε. Το σαλόνι τίγκα στους επενδυτές. Δωμάτια πιασμένα.
ΜΕΓΑΛΕΚΟΥ 28Α Ισόγειο Η Βικτώρια με την καύλα τσατσά με το κοντό μαλλί κ τα ζουμερά κωλομάγουλα.
Αυτά τα ολίγα . Μακριά από καύσωνες , φόλες και θάλασσες με τσούχτρες με΄δουσες κ σκατολύμματα από πλοία
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.432
- Πόντοι
- 35.948
ΌχιΜητσάρα η θεία Όλγα στο Βέργας 3 είναι από Τροφωνίου 13 ισόγειο; Θενκς
άλλη Όλγα είναι, γκίλφ που δουλεύει στα Βέργας 3 - Μαραθώνος 59
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 99
- Like
- 21.358
- Πόντοι
- 19.236
Βλεπω οτι δυσκολευονται οι πουτανες να σε εξυπηρετησουν, εχουν δυσκοιλιοτητα.....Την επομενη φορα πριν πας αγορασε ενα ισχυρο καθαρτικο απο το φαρμακειο και δωστο στο κοριτσι κατα προτιμηση λιγο πριν ληξει η βαρδια της, ωστε οταν την πιασει να εισαι ο τελευταιος της πελατης.....Ετσι και εσυ θα μπορεσεις να εξυπητετηθεις γρηγορα ρε αδερφε αλλα και το κοριτσι θα κανει εναν καλο εσωτερικο καθαρισμο... Με ενα σμπαρο δυο τριγωνια.......
Επιστρέφω στη μικρή, τη ρωτάω πριν μπω στο δωμάτιο αν είναι έτοιμη και μου λέει ναι. Την περιμένω και μόλις μπαίνει ξαπλώνω στο πάτωμα και της λέω να μου τα δώσει στο στόμα. Πρέπει να πέρασαν 6-7 λεπτά προσπάθειας χωρίς αποτέλεσμα
R: -αν είναι να φύγω και να πάρω τα λεφτά πίσω
Π: -όχι, δε θα δεχτούν
Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.420
- Πόντοι
- 1.336
Με τηλεφωνάκι για ραντεβού, γίνεται η δουλειάΒλεπω οτι δυσκολευονται οι πουτανες να σε εξυπηρετησουν, εχουν δυσκοιλιοτητα.....Την επομενη φορα πριν πας αγορασε ενα ισχυρο καθαρτικο απο το φαρμακειο και δωστο στο κοριτσι κατα προτιμηση λιγο πριν ληξει η βαρδια της, ωστε οταν την πιασει να εισαι ο τελευταιος της πελατης.....Ετσι και εσυ θα μπορεσεις να εξυπητετηθεις γρηγορα ρε αδερφε αλλα και το κοριτσι θα κανει εναν καλο εσωτερικο καθαρισμο... Με ενα σμπαρο δυο τριγωνια....
Nikos Katsaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2022
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
Χωματιανού 11Β Όλγα
Αλκαμένους 113 Μάγια
Αλκαμένους 113 Μάγια
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.432
- Πόντοι
- 35.948
Πάρε εδώ τηλέφωνοΜε τηλεφωνάκι για ραντεβού, γίνεται η δουλειά

Για να μη μένεις νηστικός

Πρυτανης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.577
- Πόντοι
- 3.491
Ρε master mind Μπαμπολας τι θυμήθηκες ρε φίλε !!!!Συνέχεια τσάρκας
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Τίφανυ λατίνα με ωραίο κωλάρι. Ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Τίνα με κοντά μαλλιά τατουαζάτη. Επιλεκτικά ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Βίκυ ξανθιά σοβιετική χοντρούλα με ελεύθερη φλογέρα
Στροφή...
Φωκαίας 27 όροφος Λούπες κ Μέλανι λατίνες με νορμάλ
Φιλιππίδου 11 ισόγειο Μιχαέλα με ελεύθερη φλογέρα και Ιζαμπέλα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα.
Επαναληπτική σήμερα με Ιζαμπέλα
Σταθερά πολύ καλή, πίπα σπέσιαλ και δυνατό πήδημα
Πορνοαναμνήσεις...
Επειδή λέμε πολλές φορές πως τα πιο άθλια μπουρδέλα είναι στο Μετάξι.
Ο δρόμος με τους άθλιους δρόμους
Εφέσου 1
Για κασκαντέρ αυτοκτονίας!
![]()
Εφέσου 11
Το τραβελάδικο της μπίχλας για μερακλίδικα παιδιά
![]()
Πωωωωωω !!!!
Στο 11 ήταν ένας αποτυχημένος μετεγχειρητικά τύπος που πάρκαρε ένα διπορτο Vitara που είχε στην Σπετσών στο πάρκινγκ ψηλά και στο Εφέσου 1 ήταν η πύλη της κολάσεως τότε .
Ότι σκληρότερο για τραβελους που δεν είχαν €€€ φράγκα να υποστηρίξουν ορμονικά μια αγωγή ώστε να πλησιάσουν λίγο στο γυναικείο στοιχείο .
Εφιάλτης το 1 είχαμε μπει και σε αυτό.
Εξαιρετικό το αρχείο σου.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο