Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (7 μέλη και 78 επισκέπτες)

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.215
Πόντοι
206
Υπάρχει καμία μαύρη αυτή την περίοδο ή εξαφανίστηκαν όλες;

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336

29/06/25

Γύρω στις 17:30

Φωκαίας​

edited-fokaias-jpg.1409739

• 7 κάτω: Έντζυ
  • 7 ισόγειο: Ηλέκτρα
Μπαίνω στο σπίτι και περιμένω 10 δευτερόλεπτα

Reuzel: -Ειναι στο δωμάτιο;

Ακούγεται μια γυναικεία φωνή πίσω από την κουρτίνα

Ηλέκτρα: -γιατί; Βιάζεσαι;
Reuzel: -ναι
Ηλέκτρα: -άμα βιάζεσαι, φύγε. Μην είσαι για να μπεις άμα βιάζεσαι. Για βόλτα ήρθες
Reuzel: -θα περιμένω

Μετά μόλις βγήκε στο σαλόνι με κοίταξε με το κλασικό της ειρωνικό μειδίαμα

:tooth:
  • 9: Κατερίνα
  • 13α: Αλεχάντρα, Καμίλα
  • 13β: Κατερίνα, Λαουρίτα
  • 17β: Μαρίνα
  • 19: Κατερίνα
  • 25α: Ρόζα
  • 27β: Ναταλί
  • 27γ: Μέλανι, Ρουμπάι?
Τσάτσος: -Ρουμπάι
Reuzel: -Ρούμπι; :think:
Τσάτσος: -Ρούμπια
Reuzel: -οκ :confused:

Φιλιππίδου​

1751227360249.png
IMG20250629195052.jpg

• 11α: Μιχαέλα, Ιζαμπέλα
  • 11β: Αμάντα, Κρύσταλ, Νάταλι

Φυλής​

• 74α: Άννα
  • 59 κάτω: Νικόλ
  • 59 πάνω: Σοφία, Ντανία
  • 66: Γιασμίν
  • 65β: Κορίνα
Τσατσά (η γνωστή στρίτζω με το αγενές ύφος): -Εσύ ξέρεις όλα τα κορίτσια, Κορίνα είναι. ...Κάθε μέρα... Δεν έχουμε καινούρια

Φέυγοντας έριξα κάτι σιγανόφωνα βρισίδια

• 84α: Τζούλια
Τσάτσος: -καινούριο μωράκι, 20χρονο, με το χνούδι του. Μικρή, σκαφτή μεσούλα, θαυματουργή στο κρεβατάκι, διάφορες στάσεις, όλες τις στάσεις, 69 και τελειωτικό στο βυζάκι. Πνευστό ΜΕ ομπρελίτσα, το διευκρινίζουμε, έτσι να είμαστε ωραίοι
Reuzel: -έχει ξανάρθει αυτή. Παλιά είναι
Τσάτσος: -ναι

:tooth:

Μας ανακοίνωσε όπως και εχθές ότι η Ράνια θα επιστρέψει στις 12-15/07. Εκείνος θα κάτσει 1-2 μέρες ακόμα, μετά άδεια, και θα γυρίσει μαζί με τη Ράνια

• 84β: Αλεξάνδρα, Ντανιέλα
Αλεξάνδρα: -εσύ μαζί μου δεν περνάς, πάρε την κοπελίτσα
Reuzel: -θα πάω και αλλού. Να μην τις δω όλες πρώτα;
Αλεξάνδρα: -είσαι ένας μαλάκας. Κάθε μέρα είσαι εδώ. Ήθελες καινούρια, να καινούρια
Reuzel: -μια φορά τη βδομάδα έρχομαι
Αλεξάνδρα: -ναι, ναι μια φορά τη βδομάδα...

πόσο μου τη σπάει αυτό. Εσένα ρε @n.smirni76 τι σου λένε γενικά που πας τόσο συχνά;

• 86α: Άννα
  • 86β: Φρίντα, Αλίνα
  • 69α: Νικόλ
  • 69β: Έρικα
  • 71β: Τζούλια, Σανέλ, Βερόνικα, Σοφία
  • 71α: Μπέλλα, Αντονέλλα, Λούνα

Επειδή με προσέβαλε ο @goustarwnaxunw
Ρε τυπε τι θα γίνει με σένα; Θα φας χεσιμο επιτέλους; Τις προάλλες που ήθελες δεν μπορούσε η κοπέλα, και τώρα που μπορούσε της έριξες άκυρο
Πήγα πάλι σήμερα, με μοναδική προϋπόθεση να μπω στο δωμάτιο μόνο αν παιχτεί χέσιμο. Πήγα στην ίδια με χθές...

28/06/25

R: -Μπορείς να με χέσεις;
Π: -Ναι αλλά είναι έξτρα
R: -Πόσα;
Π: -30

Την ρώτησα αν μπορεί και μου είπε να πάω σε μισή ώρα. Επιστρέφω, ξεκινάμε με κατούρημα το οποίο είχε πάλι πολύ ωραία γεύση, και μετά της λέω για χέσιμο. Προσπαθεί ντροπαλά... ζορίζεται... αλλά τίποτα :(

R:- να έρθω πάλι μετά; Σε 1 ή μισή ώρα. Μπας και
Π:- οκ, έλα σε μισή ώρα

...

Στο μεταξύ έκοβα βόλτες να περάσει η ώρα και πέτυχα στα αμαρτωλά στενά τον @Μήτσος Μπάμπολας και @Elganador με έξτρα αέρινη ενδυμασία
linen-beautiful-4.jpg

μεταξύ άλλων, έλεγαν ότι κουράστηκαν και σκέφτονταν να φύγουν

...

Επιστρέφω στη μικρή, τη ρωτάω πριν μπω στο δωμάτιο αν είναι έτοιμη και μου λέει ναι. Την περιμένω και μόλις μπαίνει ξαπλώνω στο πάτωμα και της λέω να μου τα δώσει στο στόμα. Πρέπει να πέρασαν 6-7 λεπτά προσπάθειας χωρίς αποτέλεσμα

R: -αν είναι να φύγω και να πάρω τα λεφτά πίσω
Π: -όχι, δε θα δεχτούν

Εγώ είχα νευριάσει σκεπτόμενος ότι πέταξα ένα 20ρικο και με τα πολλά κάνει μία τελευταία προσπάθεια. Βλέπω να ξεπροβάλλει κάτι και ανοίγω το στόμα. Μου τα έδινε και στο ενδιάμεσο μασούσα μήπως κάνω χώρο για να δεχτώ την επόμενη φουρνιά.
Την μυρωδιά την ξέρετε. Γεύση; Γάμησέ τα... Πάρε τη μυρωδιά, βάλτην στο στόμα σου και κατάπιε την. Κάπως έτσι... Η σύσταση ήταν μέτρια, ούτε σκληρά ούτε και νερό. Η ποσότητα ήταν περίπου 2πλάσια ή 3πλάσια από αυτά της 10/05
10/05/25

Επείδη ήταν κρίμα να μείνει στη μέση η δουλειά, τρώω και την υπόλοιπη ποσότητα. Δεν ήταν μεγάλη. Ιδανική για έναν αρχάριο.

Σηκώθηκα και άρχισα να μασάω και να καταπίνω με επιτυχία ό,τι είχε απομείνει στο στόμα μου ενώ εκείνη μου ζήταγε τα λεφτά :cheesy:
219310.gif

Π: -θα μου δώσεις τα λεφτά;
R: -Κάτσε να ανασυγκροτηθώ
...
Πήρε τα 30€, τα έβαλε στο σουτιέν της και έφυγε
...

Λέω να κάνω ένα reset στα φετίχ και να ξεκινήσω πάλι με απαλή ποδολαγνεία και μασχαλολαγνεία. Θα δω...

Τελευταία τροποποίηση:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.904
Πόντοι
456
Εγώ είχα νευριάσει σκεπτόμενος ότι πέταξα ένα 20ρικο και με τα πολλά κάνει μία τελευταία προσπάθεια. Βλέπω να ξεπροβάλλει κάτι και ανοίγω το στόμα. Μου τα έδινε και στο ενδιάμεσο μασούσα μήπως κάνω χώρο για να δεχτώ την επόμενη φουρνιά.
Η σύσταση ήταν μέτρια, ούτε σκληρά ούτε και νερό. Η ποσότητα ήταν περίπου 2πλάσια ή 3πλάσια από αυτά της 10/05

Σηκώθηκα και άρχισα να μασάω και να καταπίνω με επιτυχία ό,τι είχε απομείνει στο στόμα μου ενώ εκείνη μου ζήταγε τα λεφτά :cheesy:

[/ISPOILER]

Γεύση? Μυρωδιά??? Μην μας αφήνεις με την αγωνία!!

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.270
Πόντοι
481
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Τίφανυ λατίνα με ωραίο κωλάρι. Ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Τίνα με κοντά μαλλιά τατουαζάτη. Επιλεκτικά ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Βίκυ ξανθιά σοβιετική χοντρούλα με ελεύθερη φλογέρα

Στροφή...
Φωκαίας 27 όροφος Λούπες κ Μέλανι λατίνες με νορμάλ

Φιλιππίδου 11 ισόγειο Μιχαέλα με ελεύθερη φλογέρα και Ιζαμπέλα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα.

Επαναληπτική σήμερα με Ιζαμπέλα :knockinb::knockinb:

Σταθερά πολύ καλή, πίπα σπέσιαλ και δυνατό πήδημα

Πορνοαναμνήσεις...
Επειδή λέμε πολλές φορές πως τα πιο άθλια μπουρδέλα είναι στο Μετάξι.
Ο δρόμος με τους άθλιους δρόμους:confused:

Εφέσου 1
Για κασκαντέρ αυτοκτονίας!
IMG_20250608_232000.jpg

Εφέσου 11
Το τραβελάδικο της μπίχλας για μερακλίδικα παιδιά:effemine:
IMG_20250608_232129.jpg
Αυτά τα δύο σπιτάκια υπάρχουν στον χαρτί των μπουρδέλων στο σαιτ?

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
686
Πόντοι
361
Κολωνού 30α Σοφία λατίνα ,απλό πρόγραμμα.
Θυμάσαι πως είναι εμφανισιακά;

Είχα δει μια Σοφία νεαρή λατίνα κοντοπούτανο πριν κάτι μήνες μετα τις 12 το βράδυ στο 32Β νομίζω, αυτό που χρεώνει 20€, αλλά δεν την ξαναπέτυχα ποτέ.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.195
Πόντοι
4.510
Ομάδα καλημέρα...Φυλής μαυρουλα παίζει αυτή την περίοδο;

• Θυμός
Αντιδράσεις: Reuzel

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.232
Πόντοι
47.170
Θυμάσαι πως είναι εμφανισιακά;

Είχα δει μια Σοφία νεαρή λατίνα κοντοπούτανο πριν κάτι μήνες μετα τις 12 το βράδυ στο 32Β νομίζω, αυτό που χρεώνει 20€, αλλά δεν την ξαναπέτυχα
Μελαχρινή λατίνα μα ψιλοκανονικο αλλά σφιχτό σώμα ωραίο κώλο

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
770
Πόντοι
361
Στοχευμενη επισκεψη για την Εμμυ το Σαββατο περνοντας απο Λιοσιων. Την πετυχα μονη της στον οικο με τη τσα2, χωρις αναμονες για δωματια. Το Εμμακι χαραμιζεται στο 20ρικο και στο νταβατζιλικι, το κορμακι του αψογο, τα ματακια του λαμπερα, να τσιμπουκι σφιχτο, υποδειγματικο. Δε κρατιομουν να τη γαμησω, τα εδωσα στο 69...
Αναζητησα και την Κιρα αλα η τσα2 ειπε οτι σταματησε δυστυχως... Ξερει κανεις που θα μπορουσα να τη βρω ?

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.905
Πόντοι
2.836
Σε ευχαριστώ μυστη μου

Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Αφού τσίμπησα κάτι ελαφρύ:headbang2:
IMG_20250629_145950.jpg

Βόλτα με @Elganador

Βέργας 3 ελεύθερη μόνο θεία Όλγα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Βέργας 2 Μαρία αλλήθωρη με φουλ

Στροφή... Μεταξουργείο

Κολωνού 11 πάνω ανοιχτά παράθυρα, λέτε ν' ανοίξει?
IMG_20250629_172448.jpg

Ιάσονος 20α Αλίνα σοβιετική κ Τζούλη λατίνα ομορφούλα με νορμάλ κι οι δυο

Ιάσονος 20β Βικτώρια λατίνα η πρωινή

Ιάσονος 20γ Νικόλ λατίνα μιλφ με ελεύθερη φλογέρα

Ιάσονος 36 Καίτη καστανόξανη με νορμάλ

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγα Άννα γεμάτη με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Μαίρη μελαχρινή με ωραίο κορμί κ Στέλλα η φολίτσα. Νορμάλ κ οι δύο

Η γάτα ή γατούλα...
IMG_20250629_173829.jpg
Μητσάρα η θεία Όλγα στο Βέργας 3 είναι από Τροφωνίου 13 ισόγειο; Θενκς

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Αναζητησα και την Κιρα αλα η τσα2 ειπε οτι σταματησε δυστυχως... Ξερει κανεις που θα μπορουσα να τη βρω ?
Κρίμα και έλεγα να είναι η επόμενη μου κατάθεση μιας και ήθελα μια μοντέλα. Πριν κάτι μήνες μου είχε πει ότι δε θα κάτσει για πολύ ακόμα οπότε μάλλον σταμάτησε οριστικά

wolf1

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
45
Like
1.426
Πόντοι
1.070
Σφηνάκι ενημέρωση από το υποφερτό Μετάξι 1η πρωϊνή
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 Χόστελ : Κλειστό. Υποθέτω απόσυρση της γκιλφ μελαχροινής ελληνίδας Ελένης . Παλαιότερα είχα κάνει, σε άλλους οίκους που εργαζόταν ωραία πηδήματα ,ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΦΙΛΙΑ όμως ε!! Κάποια μέρα θα διηγηθώ ιστορία με την Ελένη στα πρώτα της , στην Καλλέργη πριν χρόνια. Για πολύ ΦΑΝΤΑ.
ΙΑΣΩΝΟΣ 31 Δεξιά. Η Ημεδαπή αχλαδοκώλα Ρέα επέστρεψε. Το σαλόνι τίγκα στους επενδυτές. Δωμάτια πιασμένα.
ΜΕΓΑΛΕΚΟΥ 28Α Ισόγειο Η Βικτώρια με την καύλα τσατσά με το κοντό μαλλί κ τα ζουμερά κωλομάγουλα.

Αυτά τα ολίγα . Μακριά από καύσωνες , φόλες και θάλασσες με τσούχτρες με΄δουσες κ σκατολύμματα από πλοία

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.374
Πόντοι
35.948

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
98
Like
21.303
Πόντοι
19.236
...

Επιστρέφω στη μικρή, τη ρωτάω πριν μπω στο δωμάτιο αν είναι έτοιμη και μου λέει ναι. Την περιμένω και μόλις μπαίνει ξαπλώνω στο πάτωμα και της λέω να μου τα δώσει στο στόμα. Πρέπει να πέρασαν 6-7 λεπτά προσπάθειας χωρίς αποτέλεσμα

R: -αν είναι να φύγω και να πάρω τα λεφτά πίσω
Π: -όχι, δε θα δεχτούν

Βλεπω οτι δυσκολευονται οι πουτανες να σε εξυπηρετησουν, εχουν δυσκοιλιοτητα.....Την επομενη φορα πριν πας αγορασε ενα ισχυρο καθαρτικο απο το φαρμακειο και δωστο στο κοριτσι κατα προτιμηση λιγο πριν ληξει η βαρδια της, ωστε οταν την πιασει να εισαι ο τελευταιος της πελατης.....Ετσι και εσυ θα μπορεσεις να εξυπητετηθεις γρηγορα ρε αδερφε αλλα και το κοριτσι θα κανει εναν καλο εσωτερικο καθαρισμο... Με ενα σμπαρο δυο τριγωνια....

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Βλεπω οτι δυσκολευονται οι πουτανες να σε εξυπηρετησουν, εχουν δυσκοιλιοτητα.....Την επομενη φορα πριν πας αγορασε ενα ισχυρο καθαρτικο απο το φαρμακειο και δωστο στο κοριτσι κατα προτιμηση λιγο πριν ληξει η βαρδια της, ωστε οταν την πιασει να εισαι ο τελευταιος της πελατης.....Ετσι και εσυ θα μπορεσεις να εξυπητετηθεις γρηγορα ρε αδερφε αλλα και το κοριτσι θα κανει εναν καλο εσωτερικο καθαρισμο... Με ενα σμπαρο δυο τριγωνια....
Με τηλεφωνάκι για ραντεβού, γίνεται η δουλειά

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.374
Πόντοι
35.948

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.577
Πόντοι
3.491
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Τίφανυ λατίνα με ωραίο κωλάρι. Ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Τίνα με κοντά μαλλιά τατουαζάτη. Επιλεκτικά ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Βίκυ ξανθιά σοβιετική χοντρούλα με ελεύθερη φλογέρα

Στροφή...
Φωκαίας 27 όροφος Λούπες κ Μέλανι λατίνες με νορμάλ

Φιλιππίδου 11 ισόγειο Μιχαέλα με ελεύθερη φλογέρα και Ιζαμπέλα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα.

Επαναληπτική σήμερα με Ιζαμπέλα :knockinb::knockinb:

Σταθερά πολύ καλή, πίπα σπέσιαλ και δυνατό πήδημα

Πορνοαναμνήσεις...
Επειδή λέμε πολλές φορές πως τα πιο άθλια μπουρδέλα είναι στο Μετάξι.
Ο δρόμος με τους άθλιους δρόμους:confused:

Εφέσου 1
Για κασκαντέρ αυτοκτονίας!
IMG_20250608_232000.jpg

Εφέσου 11
Το τραβελάδικο της μπίχλας για μερακλίδικα παιδιά:effemine:
IMG_20250608_232129.jpg
Ρε master mind Μπαμπολας τι θυμήθηκες ρε φίλε !!!!
Πωωωωωω !!!!
Στο 11 ήταν ένας αποτυχημένος μετεγχειρητικά τύπος που πάρκαρε ένα διπορτο Vitara που είχε στην Σπετσών στο πάρκινγκ ψηλά και στο Εφέσου 1 ήταν η πύλη της κολάσεως τότε .

Ότι σκληρότερο για τραβελους που δεν είχαν €€€ φράγκα να υποστηρίξουν ορμονικά μια αγωγή ώστε να πλησιάσουν λίγο στο γυναικείο στοιχείο .
Εφιάλτης το 1 είχαμε μπει και σε αυτό.
Εξαιρετικό το αρχείο σου. ✨

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom