You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στείλε κι από εδώ φιλοςΠαίδες είδα σήμερα την Ντιάνα με τη κωλαρα πού δούλευε τελευταία φυσικού 20 καί κάποιος είχε πει ότι είχε φύγει για Βουλγαρία. Είναι εδώ μόνιμα δουλεύει σε ένα καφενείο καί κάνει ραντεβού τηλεφωνικά στα πέριξ ξενοδοχεία στη πλ. Βάθης. Μου έδωσε το τηλέφωνό της. Όποιος ενδιαφέρεται τού το δίνω σε μήνυμα. Πήρα φυσικά την έγκριση της
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.651
- Πόντοι
- 6.495
Ελπίζουμε ο πόνος να είναι μόνο από το αγαρμπο τσιμπούκι της και όχι από κάτι άλλο (ενημέρωσε μας).Εδω και δυο μερες με ποναει το πουτσοκεφαλο μου απο το αγαρμπο τσιμπουκι της Βικτωριας στο Διδυμου 27 πρωτη βαρδια.Δεν λεω,χωρις καθολου χερι και με καλο ρυθμο αλλα αυτο που τριβει τα δοντια της στο πανω μερος της βαλανου καπου με εκανε και υπεφερα.Με αποσυντονισε απο το χυσιμο και της βγηκε η ψυχη της γκαγκαλως αλλα το συνεχισε μεχρι τελευταιας ρανιδος του σπερματος μου.
Περαν αυτου,παχυνε αρκετα και πλεον το κοιλιδι συναγωνιζετε στα ισα την βυζοπεριμετρο.Παραμενει δε σταθερα μια καλη πορνη με καλες και τιμιες υπηρεσιες εκτος και αν εχει κλεισμενο ραντεβου οπου κοιτα να σε ξεπεταξει στο μπουκιτσι οπως εκανε με εμενα.
Πάντως έχουν πέσει οι υπηρεσίες της συγκεκριμένης όπως και η εμφάνιση της (μαλλιά, κοιλουμπα κλπ).
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.389
- Πόντοι
- 4.460
Ειναι καθαρη η Βικα.Δεν μου βγηκε τιποτα ως τωρα.Ελπίζουμε ο πόνος να είναι μόνο από το αγαρμπο τσιμπούκι της και όχι από κάτι άλλο (ενημέρωσε μας).
Πάντως έχουν πέσει οι υπηρεσίες της συγκεκριμένης όπως και η εμφάνιση της (μαλλιά, κοιλουμπα κλπ).
ApollwnasNX
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2023
- Like
- 222
- Πόντοι
- 20
Αναγραμματισμός ήθελα νά γράψω ότι δούλευε Διδύμου 20 το τηλ είναι 699 849 0551Ποιος δρομος και που ειναι (φυσικου 20 ) που λες ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
699 849 0551Mπορω να το εχω παρακαλω !! Ευχαριστω και θα το εκτιμησω!!!!!
ApollwnasNX
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2023
- Like
- 222
- Πόντοι
- 20
6998490551Mπορω να το εχω παρακαλω !! Ευχαριστω και θα το εκτιμησω!!!!!
6998490551Mπορω να το εχω παρακαλω !! Ευχαριστω και θα το εκτιμησω!!!!!
Τυπε ανέβασε φωτο της ..6998490551
6998490551
Teddyboys78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 801
- Πόντοι
- 81
Πήγαινε σε κάνα γιατρό και κάνε μια εξέταση πριν είναι αργά. Το ως τώρα είναι για την ακρίβεια, ως,, χτες..Ειναι καθαρη η Βικα.Δεν μου βγηκε τιποτα ως τωρα.
ApollwnasNX
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2023
- Like
- 222
- Πόντοι
- 20
Που νά τή βρω. Παλιά την είχα γαμησει σε διάφορα μπουρδέλα πού δούλευε καί την είδα τυχαία στην ΟμόνοιαΤυπε ανέβασε φωτο της ..
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 7.265
Πέρασα πριν λίγο από Λιοσίων 73. Στο κάτω η καινούργια Σάρα. Καστανοκοκκινα μαλλιά, σώμα με λίγα πιασίματα, αγυμναστο, μέτριο πρόσωπο, αρκετά τατουάζ. Γυφτολατίνα της σειράς. Τίποτα το ιδιαίτερο.
Επίσης έξω από το μαγαζί περνούσε η Βικτωρία του Διδυμου 27. Όντως όπως γράφουν οι συναγωνιστές έχει πάρει κιλά. Κυρίως στην κοιλιά. Φορούσε ένα καφέ σιθρου και η κοιλουμπα φαινόταν
Επίσης έξω από το μαγαζί περνούσε η Βικτωρία του Διδυμου 27. Όντως όπως γράφουν οι συναγωνιστές έχει πάρει κιλά. Κυρίως στην κοιλιά. Φορούσε ένα καφέ σιθρου και η κοιλουμπα φαινόταν
Με την άδεια της έδωσες το τηλ της..ας σου στείλει φωτό να γίνει ολοκληρωμένο το πρότζεκ, αφού..Που νά τή βρω. Παλιά την είχα γαμησει σε διάφορα μπουρδέλα πού δούλευε καί την είδα τυχαία στην Ομόνοια
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.194
- Πόντοι
- 35.948
Να δούμε Ντιάνα μεσημεριάτικα?Με την άδεια της έδωσες το τηλ της..ας σου στείλει φωτό να γίνει ολοκληρωμένο το πρότζεκ, αφού..

Τρώμε αδερφέ...θες να μας κάτσει στο λαιμό?
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.429
- Πόντοι
- 446
Κατά της 3 που πέρασα, το βούρλο η Κορίνα στο Φ65 κάτω, επιθετική κ εκνευριστική, στο πάνω η μπεκυ τον έτρωγε σε 20λεπτο ραντεβού. Κατηφορησα Φωκ 19, η Κάρλα, στη συνέχεια στο Φωκ27β μια χοντρή ψηλή βυζαρου ξανθιά. Στο Φωκ 27γ μια λατίνα που δε μου άρεσε κ η Ευα από Τζαμάϊκα, ωραίο μαύρο μωράκι, πολύ συμπαθητική κ πρόσχαρη να τον φάει, καβαλάει ανάποδα και χειρίζεται με εντυπωσιακή συχνότητα το κωλαρακι της κάνοντας εκπληκτικό τγουερκ, παραδοσιακό. Έχυσα. Θα ήθελα να τη γαμήσω ξανά στα όρθια σε κάποιο βρωμοστενο μέρα μεσημέρι.
Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 857
- Πόντοι
- 81
Αμα σας αρεσει η ντιανα καταλαβαινει κανεις γιατι εχει τοσο το επιπεδο στα μπουρδελα
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.056
- Πόντοι
- 441
καλησπερα αλανια,π εχει χα8ει η Αννουλα απο φωκαιας 19?,επισης ξερει κανεις αν 8α ειναι σημερα η Λιζα εκει?
επισης δοκιμασα πριν κατι μερες Αννα απο χωματιανου,πολυ καλη,κ εμφανησιακα κ στο κρεβατι
επισης δοκιμασα πριν κατι μερες Αννα απο χωματιανου,πολυ καλη,κ εμφανησιακα κ στο κρεβατι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις