Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.483
- Πόντοι
- 3.446
Ακριβώς έτσι ήταν ρε..Ένα κομμάτι είναι καινούρια προσθήκη...

Ακριβώς έτσι ήταν ρε..Ένα κομμάτι είναι καινούρια προσθήκη...
Άνεργες τσατσάδες θα είναι που ψάχνουν για δουλειάΧθές το απόγευμα στην φυλής κυκλοφορούσε ενα γκρούπ με κάτι θειτσες με κατι καρτέλες κρεμασμένες στον λαιμό και μπαινανε στους οίκους.
Συγκεκριμένα στο Φ119.
Υπήρχαν και αλλοδαπές ανάμεσα τους.
Κάποια ΜΚΟ ή κάτι τέτοιο.
Είναι η δεύτερη φορά που τις βλέπω και στρίβω.
Ξέρει κανένας τίποτα ;
Νομίζεις...Ακριβώς έτσι ήταν ρε..![]()
Διδυμου 27 Βικτώρια και Φωτεινή. Πήγα για παρτούζα αλλά δεν έκαναν. Είναι με τις μέρες τους. @n.smirni76 Η Φωτεινή πάντως τα έβαψε μαύρα τα μαλλιά της παλι.
Ναι έχει γυρίσει.Είχε διαβάσει πριν κάτι μέρες οτθ επέστρεψε το πετιτακι τζουλια φυλής 65 οροφος. Απλώς ψάχνω παλι το ποστ για επιβεβαίωση και να δω σε ποια βάρδια είναι και δεν το βρίσκω δυστυχώς... Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι δουλεύει ακόμη φυλής 65 και 1η βαρδια?
Κανονικά πρέπει να πέφτει στα 10€ η ταρίφα όταν μπαίνει η 3τη βάρδιαΠερασμα 2η βαρδια την κυριακη απο λιοσιων 73β ,με την λατινα Παολα,καλη πιπα αλλα μεχρι εκει κατα τα αλλα αδιαφορη.Επειδη δε μου ηταν αρκετο ανηφορισα προς βικτωρια με το που αρχισε η 3η βαρδια και περασα με Αννι,εμφανιασικα καλη για τα γουστα μου αλλα ψιλοαδιαφορη και αυτη μεσα...Γενικα απογοητευτηκα και απο τις κοπελες της 3ης βαρδιας στη βικτωρια...περα απο αυτες που εχω ξαναπερασει στο παρελθον.Ωστοσο επειδη ηθελα να ενδωσω καλα περασα και σημερα πριν λιγο με Μπελλα απο λιοσιων 73β δευτερη βαρδια και ηταν αρκετα ικανοποιητικη.Εντωμεταξυ,εθεαθη και η γνωστη ινσταγκραμερ σαμπινα ,με το σαμπινοσκυλο να μπαινει στον οικο της...ειχα περασει αρκετα παλαιοτερα και ηταν πολυ δυνατη....πλεον βλεπω ολοι γραφουν κακες κριτικες και την αποφευγω....
Παλι στο φυλής 65 πρώτη βάρδια?Ναι έχει γυρίσει.
Φιλε μου τσεκαρε 65 Α Β και 84 που ειναι αλυσιδα.Παλι στο φυλής 65 πρώτη βάρδια?
Τα συλλυπητήρια μου!Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Εβαλα κρανος,ανεβηκα στη μηχανη και ως φορο τιμης στον ανθρωπο αυτο , εδωσα το μουνι της Ιζαμπελας στο Φ11 ισογειο στο χερι της. Θα ανεβει και κριτική εν ευθέτω χρόνο
Να αγαπατε τους δικους σας
Και να μην χάνετε ευκαιρία,όποτε μπορειτε να τους βλεπετε
Υγεια!!
ψαξου λίγο είναι πολύ εύκολο,υπάρχει το εργαλείο πάνω δεξιά, έχει γραφτεί,τέλος πάντων εγώ τη πέτυχα 2η βάρδια στο 65β.Παλι στο φυλής 65 πρώτη βάρδια?
Γερναει.....Δεν ειναι πλεον η υπερμουναρα που πρωτοειδα τοτε στο ημιυπογειο της Ιουλιανου.Γινοτανε παρελαση τοτε για παρτη της.Η Φωτεινή έχει αλλάξει πολύ στην εμφάνιση; Είναι αλήθεια ότι οι καμπύλες της έχουν εξαφανιστεί εντελώς;
Βγήκε με ένα σιθρού κομπινεζόν που δεν σε αφήνει να δεις πολύ καλά.Η Φωτεινή έχει αλλάξει πολύ στην εμφάνιση; Είναι αλήθεια ότι οι καμπύλες της έχουν εξαφανιστεί εντελώς;
Mπορω να το εχω παρακαλω !! Ευχαριστω και θα το εκτιμησω!!!!!Παίδες είδα σήμερα την Ντιάνα με τη κωλαρα πού δούλευε τελευταία φυσικού 20 καί κάποιος είχε πει ότι είχε φύγει για Βουλγαρία. Είναι εδώ μόνιμα δουλεύει σε ένα καφενείο καί κάνει ραντεβού τηλεφωνικά στα πέριξ ξενοδοχεία στη πλ. Βάθης. Μου έδωσε το τηλέφωνό της. Όποιος ενδιαφέρεται τού το δίνω σε μήνυμα. Πήρα φυσικά την έγκριση της
Ποιος δρομος και που ειναι (φυσικου 20 ) που λες ??Παίδες είδα σήμερα την Ντιάνα με τη κωλαρα πού δούλευε τελευταία φυσικού 20 καί κάποιος είχε πει ότι είχε φύγει για Βουλγαρία. Είναι εδώ μόνιμα δουλεύει σε ένα καφενείο καί κάνει ραντεβού τηλεφωνικά στα πέριξ ξενοδοχεία στη πλ. Βάθης. Μου έδωσε το τηλέφωνό της. Όποιος ενδιαφέρεται τού το δίνω σε μήνυμα. Πήρα φυσικά την έγκριση της
ΙσχύειΗ Σαμπινα αξιζε στην αρχη που το ζουσε το γαμησι και ηταν μια ομορφη νεαρα εκδιδομενη.Τωρα ειναι πλεον μια νευρωτικη μεγαλοπιτσιρικα με απειρα χιλιομετρα,πιθανων ζακι και με πολυ σκατενιο γουστο στη μουσικη.Η αναμονη στο σαμπινοσπιτο ειναι λιγακι της ταλαιπωριας καθ'οτι παιζει τραπ στο διαπασων και σου ζαλιζει τ'αρχιδια.
Το δοκιμασα αλλα στα πρώτα αποτελέσματα μου έβγαζε πιο παλιες απαντήσεις. Σε ευχαριστώ όμως!ψαξου λίγο είναι πολύ εύκολο,υπάρχει το εργαλείο πάνω δεξιά, έχει γραφτεί,τέλος πάντων εγώ τη πέτυχα 2η βάρδια στο 65β.