Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (18 μέλη και 228 επισκέπτες)

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.018
Πόντοι
81
Χθές το απόγευμα στην φυλής κυκλοφορούσε ενα γκρούπ με κάτι θειτσες με κατι καρτέλες κρεμασμένες στον λαιμό και μπαινανε στους οίκους.
Συγκεκριμένα στο Φ119.
Υπήρχαν και αλλοδαπές ανάμεσα τους.
Κάποια ΜΚΟ ή κάτι τέτοιο.
Είναι η δεύτερη φορά που τις βλέπω και στρίβω.
Ξέρει κανένας τίποτα ;
Άνεργες τσατσάδες θα είναι που ψάχνουν για δουλειά

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.223
Πόντοι
36.228

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Διδυμου 27 Βικτώρια και Φωτεινή. Πήγα για παρτούζα αλλά δεν έκαναν. Είναι με τις μέρες τους. @n.smirni76 Η Φωτεινή πάντως τα έβαψε μαύρα τα μαλλιά της παλι.

Η Φωτεινή έχει αλλάξει πολύ στην εμφάνιση; Είναι αλήθεια ότι οι καμπύλες της έχουν εξαφανιστεί εντελώς;

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
314
Πόντοι
20
Είχε διαβάσει πριν κάτι μέρες οτθ επέστρεψε το πετιτακι τζουλια φυλής 65 οροφος. Απλώς ψάχνω παλι το ποστ για επιβεβαίωση και να δω σε ποια βάρδια είναι και δεν το βρίσκω δυστυχώς... Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι δουλεύει ακόμη φυλής 65 και 1η βαρδια?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.763
Πόντοι
47.170
Είχε διαβάσει πριν κάτι μέρες οτθ επέστρεψε το πετιτακι τζουλια φυλής 65 οροφος. Απλώς ψάχνω παλι το ποστ για επιβεβαίωση και να δω σε ποια βάρδια είναι και δεν το βρίσκω δυστυχώς... Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι δουλεύει ακόμη φυλής 65 και 1η βαρδια?
Ναι έχει γυρίσει.

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.080
Πόντοι
4.821
Περασμα 2η βαρδια την κυριακη απο λιοσιων 73β ,με την λατινα Παολα,καλη πιπα αλλα μεχρι εκει κατα τα αλλα αδιαφορη.Επειδη δε μου ηταν αρκετο ανηφορισα προς βικτωρια με το που αρχισε η 3η βαρδια και περασα με Αννι,εμφανιασικα καλη για τα γουστα μου αλλα ψιλοαδιαφορη και αυτη μεσα...Γενικα απογοητευτηκα και απο τις κοπελες της 3ης βαρδιας στη βικτωρια...περα απο αυτες που εχω ξαναπερασει στο παρελθον.Ωστοσο επειδη ηθελα να ενδωσω καλα περασα και σημερα πριν λιγο με Μπελλα απο λιοσιων 73β δευτερη βαρδια και ηταν αρκετα ικανοποιητικη.Εντωμεταξυ,εθεαθη και η γνωστη ινσταγκραμερ σαμπινα ,με το σαμπινοσκυλο να μπαινει στον οικο της...ειχα περασει αρκετα παλαιοτερα και ηταν πολυ δυνατη....πλεον βλεπω ολοι γραφουν κακες κριτικες και την αποφευγω....
Κανονικά πρέπει να πέφτει στα 10€ η ταρίφα όταν μπαίνει η 3τη βάρδια

TRR

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
7
Like
391
Πόντοι
21
Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Εβαλα κρανος,ανεβηκα στη μηχανη και ως φορο τιμης στον ανθρωπο αυτο , εδωσα το μουνι της Ιζαμπελας στο Φ11 ισογειο στο χερι της. Θα ανεβει και κριτική εν ευθέτω χρόνο

Να αγαπατε τους δικους σας
Και να μην χάνετε ευκαιρία,όποτε μπορειτε να τους βλεπετε
Υγεια!!
Τα συλλυπητήρια μου!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.763
Πόντοι
47.170

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.474
Πόντοι
4.460
Η Φωτεινή έχει αλλάξει πολύ στην εμφάνιση; Είναι αλήθεια ότι οι καμπύλες της έχουν εξαφανιστεί εντελώς;
Γερναει.....Δεν ειναι πλεον η υπερμουναρα που πρωτοειδα τοτε στο ημιυπογειο της Ιουλιανου.Γινοτανε παρελαση τοτε για παρτη της.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.338
Πόντοι
32.758
Βγήκε με ένα σιθρού κομπινεζόν που δεν σε αφήνει να δεις πολύ καλά.
Δεν είναι όπως παλιά πάντως

giorgospap4261

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Μαρίνα Ρωσίδα στο Φώκαιας όροφος πολύ καλή συμμετοχή πολύ ευγενική φυσιογνωμία, να σέβεστε τα κορίτσια και να είστε καθαροί και θα ανταμειφθεί τε

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
222
Πόντοι
20
Παίδες είδα σήμερα την Ντιάνα με τη κωλαρα πού δούλευε τελευταία φυσικού 20 καί κάποιος είχε πει ότι είχε φύγει για Βουλγαρία. Είναι εδώ μόνιμα δουλεύει σε ένα καφενείο καί κάνει ραντεβού τηλεφωνικά στα πέριξ ξενοδοχεία στη πλ. Βάθης. Μου έδωσε το τηλέφωνό της. Όποιος ενδιαφέρεται τού το δίνω σε μήνυμα. Πήρα φυσικά την έγκριση της

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.993
Πόντοι
456
Παίδες είδα σήμερα την Ντιάνα με τη κωλαρα πού δούλευε τελευταία φυσικού 20 καί κάποιος είχε πει ότι είχε φύγει για Βουλγαρία. Είναι εδώ μόνιμα δουλεύει σε ένα καφενείο καί κάνει ραντεβού τηλεφωνικά στα πέριξ ξενοδοχεία στη πλ. Βάθης. Μου έδωσε το τηλέφωνό της. Όποιος ενδιαφέρεται τού το δίνω σε μήνυμα. Πήρα φυσικά την έγκριση της
Mπορω να το εχω παρακαλω !! Ευχαριστω και θα το εκτιμησω!!!!!

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
549
Πόντοι
81
Καταθεση στην μελισσα στο Λιοσίων 73α ,κρίμα ενώ είναι φρέσκο ωραίο κορίτσι σε όλα τα υπόλοιπα δεν κάνει.
Ο ορισμός της φολας ....όποιος θέλει να πετάξει ένα 20ρικο ας πάει .

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.993
Πόντοι
456
Ποιος δρομος και που ειναι (φυσικου 20 ) που λες ??

Akatamaxystos

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
100
Πόντοι
0
Η Σαμπινα αξιζε στην αρχη που το ζουσε το γαμησι και ηταν μια ομορφη νεαρα εκδιδομενη.Τωρα ειναι πλεον μια νευρωτικη μεγαλοπιτσιρικα με απειρα χιλιομετρα,πιθανων ζακι και με πολυ σκατενιο γουστο στη μουσικη.Η αναμονη στο σαμπινοσπιτο ειναι λιγακι της ταλαιπωριας καθ'οτι παιζει τραπ στο διαπασων και σου ζαλιζει τ'αρχιδια.
Ισχύει

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
314
Πόντοι
20
ψαξου λίγο είναι πολύ εύκολο,υπάρχει το εργαλείο πάνω δεξιά, έχει γραφτεί,τέλος πάντων εγώ τη πέτυχα 2η βάρδια στο 65β.
Το δοκιμασα αλλα στα πρώτα αποτελέσματα μου έβγαζε πιο παλιες απαντήσεις. Σε ευχαριστώ όμως!

• Λύπη
Αντιδράσεις: Reuzel
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom