Σύντομη τσάρκα στα πέριξ, όπου πέτυχα πάνω κάτω τα ίδια με χθες, οπότε δεν ανέβασα πάλι την ίδια ενημέρωση...
Όμως, σε αντίθεση με κάθε φορά, σήμερα κάτι με έτρωγε να ελέγξω πολλά, ακόμα και κάτι άθλια υπόγεια που ποτέ δεν κατεβαίνω..
Προς έκπληξή μου, μου βγήκε σε καλό, καθώς εντοπίστηκε αλλού, επιλέχθηκε και εγαμήθη γνωστή σοκολάτα υγείας, προερχόμενη από τα Φυλής 65..

Μου είχε λείψει, μιας και είχε κάνα μήνα να φανεί..

Μου προσέφερε απλόχερα (εε δηλαδή με 20€) μία ωραία βαθιά πίπα, φέρνοντας το σκληρό κωλί της δίπλα μου για θώπευμα, και άγγιγμα στο φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της

Το σκούρο δέρμα της ως γνωστόν το αγαπώ!

Στη συνέχεια την έβαλα να με καβαλήσει, και τα είδα όλα, όπως την τελευταία φορά.. Η κοπέλα έδωσε ρέστα, λύσσαξε πάνω μου, έσκυβε να μου φιλάει το λαιμό, εγώ έπαιζα τις βυζούμπες της, όπου μετά χαράς ένιωσα τις ρόγες της να τσιτώνουν λιγάκι, και μετά από κάμποση καβάλα με ένταση, τελείωσα και αγκαλιαστήκαμε, μιας και είχαμε να βρεθούμε καιρό..
Το "αλλά" όμως, έρχεται εδώ, και είναι θλιβερό για το λάτρη σοκολάτας!

Πέρα απ' το ότι ο οίκος είναι άθλιος, όπως είπε κι η ίδια, μου είπε ότι ίσως ήταν η μοναδική φορά που ξανάρθε στα μέρη, και θα σταματήσει!