Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (21 μέλη και 180 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.194
Πόντοι
35.948
Συνάδελφοι οποίο μαγαζί έχει ξένους να το κάνουμε Black ⚫️ list .Να γράφουμε τα μαγαζιά να μην πηγαίνουμε από αυτούς κολλάμε όλες τις αρρώστιες. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Θα βάλουμε όλα τα μαγαζιά black list?
Όλα παίρνουν αλλοδαπούς...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Δεν φταίει η τσα η λατινα γιατί ζητάει έξτρα?
Δηλαδή η τσατσά δεν ήξερε ότι το ελεύθερο το χρεώνει κι αυτό έξτρα; Εντάξει, δεν αποκλείεται και η Λατίνα να έλεγε ψέματα ότι δήθεν είναι στο πρόγραμμα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
επιστροφή από Φυλής γ βάρδια...αμέτρητες αδιάφορες Λατίνες, στο Φώκαιας 25 όροφος καλές Ρόζα, Σανέλ, Φιλιππίδου ισογειο μια καλή νταρντανα Ρωσίδα/Μολδαβη? μαυρομάλλα και μετά το χάος...(π)ορδές μεθυσμένων και πιτσιρικάδων μαζί με κάποιους ξένους...Σκατέ ολέ
Πού πήγαν οι παλιές εποχές που έβγαινες τσάρκα, το ευχαριστιόσουν με την ψυχή σου και ξεφευγες;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Πού πήγαν οι παλιές εποχές που έβγαινες τσάρκα, το ευχαριστιόσουν με την ψυχή σου και ξεφευγες;
άστο γιατί ώρες ώρες σκέφτομαι ότι δεν έχω "μέρος"/"τρόπο" να χαλάσω λεφτά για να διασκεδάσω! Δεν είμαι φαν να τρώω πίτσες και σουβλάκια να βλέπω μπαλα για να περνάω καλά! είμαι φλώρος! Έφυγα για το σπίτι με πολύ βαριά καρδιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@EvilPlasma οταν λες ξενοι; Λαθρο οι τουριστες;
Ινδοί, είδα ινδούς φίλε χτες!

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
452
Πόντοι
20
Προσφατα πηγα πρωι Μ. Αλεξανδρου 22 για την Αντζελα. Περνωντας πεζος μπροστα απο τα μπουρδελα κοντα στη διασταυρωση με Περδικα η μυρωδια κατουρου ηταν διαπεραστικοτατη, γυρνωντας κρατησα την αναπνοη μου. Στο κρεβατι που την πηδηξα υπηρξαν τα πειστηρια απο 4-5 προηγουμενους συναγωνιστες. Ημουν καθιστος στο κρεβατι και με το που μπηκε, δεν ειπε λεξη, μου αρπαξε το κεφαλι (το πανω) και το κολλησε στα μπουτια κ στον κωλο της. Μπραβο στην κοπελα, ξερει τι σου αρεσει πριν το πεις. Φιλοτιμη γενικα, χωρις βιασυνη. Πιπα με προφυλαξη, χωρις να ζητησω ανευ.

malakas45

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2019
Like
27
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους! Ξέρετε που θα βρούμε κάποιον οίκο που φοράνε κάλτσες, ζαρτιέρες κτλπ ?

Rodney

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
12
Like
159
Πόντοι
10
άστο γιατί ώρες ώρες σκέφτομαι ότι δεν έχω "μέρος"/"τρόπο" να χαλάσω λεφτά για να διασκεδάσω! Δεν είμαι φαν να τρώω πίτσες και σουβλάκια να βλέπω μπαλα για να περνάω καλά! είμαι φλώρος! Έφυγα για το σπίτι με πολύ βαριά καρδιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ινδοί, είδα ινδούς φίλε χτες!
Εντάξει ρε φίλε, τι να κάνει και ο φουκαράς ο Ινδός άμα έχει καύλες. Πρέπει να γίνουμε πιο ανθεκτικοί στις οσμές ίσως γιατί τον Ινδό, πάκο, κλπ δεν τον γλυτώνεις. Εσύ μπορεί να έχεις και καμιά γκόμενα σαν εναλλακτική. Γιαυτούς η μόνη διέξοδος είναι το φτηνό μπουρδελο.

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
721
Πόντοι
81
Μια ερώτηση . Ιάσωνος 46 πρώτη βάρδια ποια είναι ; Ακόμα η Κατερίνα ; Την βαρέθηκα πια !

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
13
Like
4.403
Πόντοι
2.727
Συνάδελφοι οποίο μαγαζί έχει ξένους να το κάνουμε Black ⚫️ list .Να γράφουμε τα μαγαζιά να μην πηγαίνουμε από αυτούς κολλάμε όλες τις αρρώστιες. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
a man in a striped shirt is sitting in front of a tv screen that says thaeasty on it

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.194
Πόντοι
35.948

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
452
Πόντοι
20
ΣΜΝ δεν εχουν οι Ινδοι, ουτε γενικα οι ξενοι, αλλα οι Ελληνιδες τσουλες, οι μη επαγγελματιες, που μεγαλωσαν με αδιαφορους γονεις.

Rodney

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
12
Like
159
Πόντοι
10
Πριν μία εβδομάδα άρπαξα μερικές ψηλές διότι προσπάθησα να γαμήσω πουτάνα ακάποτα και να χύσω μέσα :confused:
Με πέταξαν τσίτσιδο έξω, δίπλα από τους κάδους Φωκαίας και Φιδιππίδου. Ευτυχώς όμως δεν περνούσε κάποιο λαγωνικό του site για να με κάνει βούκινο και νομίζω πως κανείς δεν το είδε εκτός του Πάκη στο γωνιακό βενζινάδικο.
Παλιά το είχα κάνει αρκετά, πριν πάνω από 8 χρόνια. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων καμία δεν υποψιαζόταν κάτι. Μια φορά σε παρτουζα ΜΑ28 με Βικτώρια και Φωτεινή Γκμοχ, με πήρε χαμπάρι η Φωτεινή και χαιρέτισε στην κάμερα του κινητού. Άλλη φορά η στο Δ18 ισογειο (όχι η Αλιόνα) τσαντίστηκε απίστευτα και με έβαλε να σβήσω το βίντεο, ήθελε και να με πετάξει έξω αλλά της είπα να μου τα ρουφήξει στα όρθια πραγμα που έκανε για να σώσει το εικοσάρικο. Πάντως τη σήμερον είναι επικίνδυνο και ούτε καν το σκέφτομαι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.307
Πόντοι
47.170
τώρα live επιγραμματικα

Φυλής 54α, 54β ,56 & 66α κλειστά.

Φυλής 66δ Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 72 δεξιά κλειστο.

Φυλής 72 αριστερά Μελίσα και Χριστίνα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά κλειστο.

Φυλής 74 αριστερά Σόνια , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Εβίτα , φουλ πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα,παρουσιάζονται με διάφορα ονόματα.

Φυλής 59 κάτω 2 λατινες Βάνα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό και Ιζαμπελα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 65α Χριστίνα η "Τσεχα'",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Ντιαννα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84αρια κλειστά.

Φυλής 86α Μαρία η "Τσεχα" ,νορμάλ πρόγραμμα.

Φυλής 86β κλειστό.

Φυλής 67 2 Ντιαννα λατίνα ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α Εμμα/Εμμι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69β κλειστό.

Φυλής 71 2 λατίνες Αντρέα και Καρίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, η 2η κάνει και κώλο με συν 20 ευρώ.

Φυλής 71α 2 λατίνες Μία ,με ελεύθερο στοματικό και Ντιαννα, σε απλό πρόγραμμα.

Τελευταία τροποποίηση:

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.825
Πόντοι
2.246
Πριν μία εβδομάδα άρπαξα μερικές ψηλές διότι προσπάθησα να γαμήσω πουτάνα ακάποτα και να χύσω μέσα :confused:
Με πέταξαν τσίτσιδο έξω, δίπλα από τους κάδους Φωκαίας και Φιδιππίδου. Ευτυχώς όμως δεν περνούσε κάποιο λαγωνικό του site για να με κάνει βούκινο και νομίζω πως κανείς δεν το είδε εκτός του Πάκη στο γωνιακό βενζινάδικο.
Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια το σκηνικό, αλήθεια λες.
Είμαι ο Πάκης από το γωνιακό βενζινάδικο...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.307
Πόντοι
47.170
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό .

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13αρια κλειστά.

Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 19 Κάρλα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25α Καρίνα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και με συν 10 ευρώ πρωκτικο.

Φωκαιας 25β & 27α κλειστά.

Φωκαίας 27Β κάτω Κατερίνα η Πολωνεζα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Φωκαίας 27Β πάνω ανοιχτή η πόρτα τόσο από Φωκαιας όσο και από Αχαρνών κλειστά τα φώτα, ίσως ανοίξει πιο μετά.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Προσφατα πηγα πρωι Μ. Αλεξανδρου 22 για την Αντζελα. Περνωντας πεζος μπροστα απο τα μπουρδελα κοντα στη διασταυρωση με Περδικα η μυρωδια κατουρου ηταν διαπεραστικοτατη, γυρνωντας κρατησα την αναπνοη μου. Στο κρεβατι που την πηδηξα υπηρξαν τα πειστηρια απο 4-5 προηγουμενους συναγωνιστες. Ημουν καθιστος στο κρεβατι και με το που μπηκε, δεν ειπε λεξη, μου αρπαξε το κεφαλι (το πανω) και το κολλησε στα μπουτια κ στον κωλο της. Μπραβο στην κοπελα, ξερει τι σου αρεσει πριν το πεις. Φιλοτιμη γενικα, χωρις βιασυνη. Πιπα με προφυλαξη, χωρις να ζητησω ανευ.
Ναι οκ καλη η Αντζελα αλλα εχει διαλυσει με το βαρος της ολα σχεδον τα κρεβατια εκει στο ΜΑ 22 ισογειο που δουλευει μεσημερια....προχθες στην βραδυνη βαρδια που πηγα με την μιλφαρα την Ελενη επρεπε να συγκρατιεμαι καθως το κρεβατι ετριζε υπερβολικα και νομιζα οτι οπου να ναι θα σπασει τελειως.....το λεω στην Ελενα και μου απανταει "Ε και τι να κανω αφου το πρωι δουλευουν εδω κατι χοντρες και τα εχουν ξεσκισει τα κρεβατια" χαχαχαχα

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Μια ερώτηση . Ιάσωνος 46 πρώτη βάρδια ποια είναι ; Ακόμα η Κατερίνα ; Την βαρέθηκα πια !
Αφου το Ιασωνος 46 εχει κλεισει εδω και κανα τριμηνο περιπου και η Κατερινα ειναι πλεον μεταξυ Βεργας 6 και Φυλης 86β......Εκτος αμα ξανα ανοιξε προσφατα....

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχεις λεφτά και δεν έχεις τρόπο να τα εκμεταλλευτείς, για να περάσεις καλά. Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση εγώ το έχω ρίξει περισσότερα στις πίτσες και τα σουβλάκια.:2funny: Σε μασατζίδικα και call girls πλέον βρίσκεις καλές υπηρεσίες σχεδόν μόνο, αλλά εκεί χάνεις και όλη την εμπειρία της τσάρκας, οπότε δεν είναι το ίδιο. Άλλο να βλέπεις 2-3 το πολύ μασατζίδικα, όπου το ρόστερ είναι ψιλοστάνταρ, και να παίρνεις πρόγραμμα μισής ώρας και άλλο να τσαρκάρεις σε 20+ σπιτάκια όπου μπορείς να διαλέξεις από τόσες γυναίκες.
Ασυγκριτα καλυτερη η τσαρκα στα μπουρδελα σε σχεση με τα μασατζιδικα οπου ρισκαρεις να φας φολα με μεγαλυτερο κοστος

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.316
Πόντοι
6.215
Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια το σκηνικό, αλήθεια λες.
Είμαι ο Πάκης από το γωνιακό βενζινάδικο...
Δες μας λες τότε με την ευκαιρία... το πλύσιμο πόσο πάει;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom