ίσως κάνει 2πλο βάρδια. Εγώ μόνο πρωινή την βλέπω . Θωρηκτό όχι δεν είναι , παχουλή κ χοντροκομμένη ναι. ξανθιά , μέτριο ύψος , λεπτά χείλη, μάγουλα και κοιλιά.Αυτη η Μπελλα στο Ιασωνος 1γ πρεπει να ειναι 50+ και ειναι θωρηκτο απο οτι θυμαμαι....Συνηθως την πετυχαινα μεταμεσονυχτια βαρδια...αυτην την Μπελλα ξερω τοσο καιρο εγω στο 1γ....ειναι οντως αυτη ή "καινουργια" κοπελα...Πως ειναι εμφανησιακα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.197
- Πόντοι
- 6.495
Από πλευράς ΣΜΝ συμφωνώ.... μόνο που δεν μένει έγγυοςΑπό πλευράς μετάδοσης ΣΜΝ από γυναίκα σε άντρα, όταν κάνεις 69 είναι το ίδιο με το να την γαμάς ακάποτα!
Με μαλλί εξτένσιον που θυμίζει ράστα βγαίνει καμμιά φορά κι η γνωστή Έντζη, μήπως ήταν αυτή;Φώκαιας 7 υπόγειο μια με ραστα Μάλια ωραίο δεν ειπε ονομα έκλεισε στις 8 ξέρει κάποιος??
Στην τρίτη βάρδια πάντως στο υπόγειο του φωκ7 ήταν μια ξανθιά πλατινέ η Λάουρα λεπτή σχετικά καλό σώμα αλλά αγύμναστη με πολύ άσπρο δέρμα ηλικία προς μίλφ 35άρα ή ακαθόριστη, δε μου θυμίζει κάποια. Βγήκε στο σαλόνι γυμνή κι έτριβε τα (1,5άρια;2άρια;) βυζιά της λέγοντας 20 ευρώ 10 λεπτά. Το στυλ μου φάνηκε λίγο ζόρικο και προσπέρασα. Balkan style γενικώς και αορίστως.
Στο φωκ13 ισόγειο ήταν η ξανθοκάστανη κοντούλα Κατερίνα και η Λάουρα η καινούργια μελαχρινή σκούρα λατίνα του οίκου, τρίτη βάρδια πάντα.
Κλειστά τα 7αρια,το 13υπογ.,τα 17άρια και το 19.
Στα υπόλοιπα της Φωκαίας υποθέτω λίγο πολύ οι αναμενόμενες που ήδη αναφέρθηκαν.
Γενικά αρκετά ήταν κλειστά στην περιοχή,χαλαρή κίνηση μάλλον ηρεμία εκτός κάτι σλαβόφωνους σε αμάξι, στυλ ράπερ που βάζανε δυνατή μουσική ή κάτι σαν μουσική σαν στο σπίτι τους ,ένυγουαίη.
Τελευταία τροποποίηση:
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.827
Τώρα διάβασα την κριτική σου. Εσύ είσαι τυχερός και δε σου ζήτησε +20 για ελεύθερο στοματικό. Βέβαια το ελεύθερο της ήταν να παίξει λίγο με το κεφαλάκιΤα έχουμε γράψει πολλάκις κ για αυτή τη φόλα!

OMpaglamas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Αν εννοείς την Ναόμι από Νιγηρία στο Φιλλιπίδου 11 για εμένα μπορώ να σου πω ότι τα λεφτά της αξίζει . Μιλάει πολύ καλά ελληνικά στον αγώνα στην πίπα βαθιά πολύ καλή 2 στάσεις την πήρα χωρίς παράπονο πρόσχαρη ευγενική . Ένα πράγμα που εμένα πάλι με χαλάει είναι το στήθος της που οκ γούστα είναι αυτάΝαόμι πήρε κανείς άλλος τώρα τελευταία; Να δούμε πως πάει το "θέμα"... Επίσης, τι vibe είχε φίλε;
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.947
- Πόντοι
- 2.036
Φίλε την είχα στανταράκι κάνα χρόνο από πέρσι, ξέρω κάθε λεπτομέρεια κι είναι πολύ καλή..Αν εννοείς την Ναόμι από Νιγηρία στο Φιλλιπίδου 11 για εμένα μπορώ να σου πω ότι τα λεφτά της αξίζει . Μιλάει πολύ καλά ελληνικά στον αγώνα στην πίπα βαθιά πολύ καλή 2 στάσεις την πήρα χωρίς παράπονο πρόσχαρη ευγενική . Ένα πράγμα που εμένα πάλι με χαλάει είναι το στήθος της που οκ γούστα είναι αυτά

Για άλλο λόγο την ανέφερα...
Αφου εχετε τετοια οικειοτητα, γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπε να τη ρωτησεις τοτε που παρατηρησες αυτο που λες. Θα ηταν αμηχανο για μια στιγμη, αλλα μπορει να σε γλιτωνε απο πολλες μερες ανησυχιας κ αποριας.Φίλε την είχα στανταράκι κάνα χρόνο από πέρσι, ξέρω κάθε λεπτομέρεια κι είναι πολύ καλή..
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.533
- Πόντοι
- 2.036
Χα! Είχα να γαμήσω 6 μέρες και έλεγα εχθές που να πάω να αδειάσω γιατί θα φύγουν πολλά, εκεί κατά τις 7παρά κατέληξα στην Φώ-τει-νη, τα ρούφηξε ΟΛΑ ώς συνήθως και για πρώτη φορά σχολίασε τον όγκο, της είπα γιατί και το πήρε σαν κοπλιμέντο το ότι επέλεξα αυτήν, χαχαχαχ.Ιάσονος 44 μεσαίο όροφος η Φωφώκα, εγγυημένη κατάθεση με μηδενική απόδοση στο στοίχημα!![]()
Σήμερα αν πάει καλά ο γαύρος θα πάω να ρίξω κανά τρίποντο και στην Αννίτα.
Johnstef
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.315
- Πόντοι
- 3.446
αν εννοείς τη γεματούλα, πρωινή βάρδια μέχρι 5 μ.μ. περίπου. Και Κυριακή ρεπό αν θυμάμαι καλά.Την Κωνσταντίνα στο Βέργας 7 πάνω, ξέρεις κανείς πότε δουλευει;;;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.480
- Πόντοι
- 9.846
Όταν δε βγαίνει να βοσκήσει στα λιβάδια.Την Κωνσταντίνα στο Βέργας 7 πάνω, ξέρεις κανείς πότε δουλευει;;;
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.533
- Πόντοι
- 2.036
Να σημειώσω εδώ πώς άνοιξε ξανά και ο όροφος με τα σκαλάκια στα αριστερά του οίκου της Φωτεινής, δεν ανέβηκα όμως, βαρέθηκα, επίσης χθές ανανεώθηκε εξωτερικά τουλάχιστον το Ι43, ελπίζω και εσωτερικά και σε έμψυχο δυναμικό.
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 129
- Like
- 27.785
- Πόντοι
- 28.786
Επιστροφή στην Αθήνα μετά από πορνοτάξιδο κ τσάρκούλα

Φωκαίας 27 όροφος Λούπη κλασσικό στυλ λατίνας με απλό.
Φωκαίας 27 ισόγειο Κατερίνα Μοσχαρίδου
με φουλ
Φωκαίας 25 ισόγειο ανοιχτή πόρτα, αλλά δεν είχαν κοπέλα
Φωκαίας 25 όροφος Καρίνα η μοσχαρολατίνα με σουφραδέλι στα 30€
Φωκαίας 13 ισόγειο θεία Σόνια με φουλ
Φωκαίας 7 ισόγειο Στέλλα με φουλ
Πορνοαναμνήσεις...
Το αξέχαστο σπιτάκι απέναντι απ' το σταθμό Αττικής.
Ξανθίππης 2 φωτογραφία του 2009
Και η πλευρά του σπιτιού από τη Λιοσίων πάλι το 2009

Φωκαίας 27 όροφος Λούπη κλασσικό στυλ λατίνας με απλό.
Φωκαίας 27 ισόγειο Κατερίνα Μοσχαρίδου

Φωκαίας 25 ισόγειο ανοιχτή πόρτα, αλλά δεν είχαν κοπέλα
Φωκαίας 25 όροφος Καρίνα η μοσχαρολατίνα με σουφραδέλι στα 30€
Φωκαίας 13 ισόγειο θεία Σόνια με φουλ
Φωκαίας 7 ισόγειο Στέλλα με φουλ
Πορνοαναμνήσεις...
Το αξέχαστο σπιτάκι απέναντι απ' το σταθμό Αττικής.
Ξανθίππης 2 φωτογραφία του 2009
Και η πλευρά του σπιτιού από τη Λιοσίων πάλι το 2009
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 129
- Like
- 27.785
- Πόντοι
- 28.786
Συνέχεια τσάρκας 

Φυλής 54άρια, 56άρια κλειστά
Φυλής 66δ Μαίρη χοντρή
Φυλής 74 δεξιά Άννα θα πάρει σύνταξη εκεί...
Φυλής 74 αριστερά η φαφούτω κοκαλιάρα γριά με φουλ
κ η Σόνια από Ι32 όροφος μπαζόλα με ελεύθερη φλογέρα. Τρώγανε αλβανικό κους κους σκυλοβρώμαγε το σπίτι 
Φυλής 86 όροφος Μαρία Τσέχα η φόλα
Φυλής 65 όροφος Ντιάνα ξανθιά πλέον
με ελεύθερη φλογέρα
Φυλής 71 όροφος τρεις λατίνες. Βικτώρια μελαχρινή με πιασίματα κ νορμάλ, Σανέλ ξανθιά με νορμάλ, καινούρια Καρίνα νεαρή καστανή κ γεμάτη, με νορμάλ +20€ κώλος
Φυλής 71 ισόγειο Μία η αδύνατη λατίνα φόλα με νορμάλ κ Άνδρεα μελαχρινή λατίνα με πορνογυαλιά, λίγα πιασίματα κώλο κ ελεύθερη φλογέρα.
Πορνοαναμνήσεις...
Μια φωτογραφία του "ησυχαστήριου" απομομωμένου οίκου...
Κωνσταντινουπόλεως 206 εν έτει 2009

Φυλής 54άρια, 56άρια κλειστά
Φυλής 66δ Μαίρη χοντρή

Φυλής 74 δεξιά Άννα θα πάρει σύνταξη εκεί...
Φυλής 74 αριστερά η φαφούτω κοκαλιάρα γριά με φουλ

Φυλής 86 όροφος Μαρία Τσέχα η φόλα
Φυλής 65 όροφος Ντιάνα ξανθιά πλέον

Φυλής 71 όροφος τρεις λατίνες. Βικτώρια μελαχρινή με πιασίματα κ νορμάλ, Σανέλ ξανθιά με νορμάλ, καινούρια Καρίνα νεαρή καστανή κ γεμάτη, με νορμάλ +20€ κώλος
Φυλής 71 ισόγειο Μία η αδύνατη λατίνα φόλα με νορμάλ κ Άνδρεα μελαχρινή λατίνα με πορνογυαλιά, λίγα πιασίματα κώλο κ ελεύθερη φλογέρα.
Πορνοαναμνήσεις...
Μια φωτογραφία του "ησυχαστήριου" απομομωμένου οίκου...
Κωνσταντινουπόλεως 206 εν έτει 2009
fanta zero
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Δεν νομιζω να εννοει την γεματουλα.αν εννοείς τη γεματούλα, πρωινή βάρδια μέχρι 5 μ.μ. περίπου. Και Κυριακή ρεπό αν θυμάμαι καλά.
OMpaglamas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστή με συγχωρείς δεν το γνώριζα . Αλλά για να λέω την αμαρτία μου στανταράκι θα γίνει . Έλεγα να πάω σήμερα αλλά 6 έχει final 4 .Φίλε την είχα στανταράκι κάνα χρόνο από πέρσι, ξέρω κάθε λεπτομέρεια κι είναι πολύ καλή..
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.947
- Πόντοι
- 2.036
Δυστυχώς δεν το έκανα, δεν ήθελα να προσβάλλω ή τίποτα τέτοιο. Έτσι κι αλλιώς όμως αυτό το παράσημο το κερδίζεις και πριν καν υπάρξει εμφανές θέμα στην άλλη.. Όλα καλά πάντως προς το παρόνΑφου εχετε τετοια οικειοτητα, γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπε να τη ρωτησεις τοτε που παρατηρησες αυτο που λες. Θα ηταν αμηχανο για μια στιγμη, αλλα μπορει να σε γλιτωνε απο πολλες μερες ανησυχιας κ αποριας.
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 129
- Like
- 27.785
- Πόντοι
- 28.786
Συνέχεια τσάρκας 
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Αναστασία σοβιετική, κατσαρομάλλα, νεαρή χοντρή. Ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα
Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω κλειστό
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Τίνα με κοντά μαύρα μαλλιά
Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγα Λίλυ μελαχρινή με απλό.
Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Αναστασία η μελαχρινή αδύνατη γκίλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο. Σαμπίνα μιλφ ανοιχτόχρωμη χοντρή με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Ιωαννίνων 5 μιλφάρα Ελένη
Ιωαννίνων 3 όροφος Ντιάνα
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Νικολέτα ξανθιά μιλφ με όμορφο πρόσωπο, 2άρια βυζιά κ πιασιματάκια.
Εδώ έγινε η κατάθεση

Σπέσιαλ ελεύθερη φλογέρα για βραβείο και δυνατό γαμήσι...
Κέρασμα κοκτέιλ στη καταπιόνα της
, που ήταν "δωράκι" μιας κ δεν το έχει στο πρόγραμμα...
Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο...
Φωτογραφίες από τη κρυφή αυλή του Ιωαννίνων 3 ισόγειο

Παλαιός χάρτης Αττικής - Βιωτίας επί της οδού Ιωαννίνων...

Μαραθώνος κ Αχιλλέως Αναστασία σοβιετική, κατσαρομάλλα, νεαρή χοντρή. Ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα
Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω κλειστό
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Τίνα με κοντά μαύρα μαλλιά
Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγα Λίλυ μελαχρινή με απλό.
Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Αναστασία η μελαχρινή αδύνατη γκίλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο. Σαμπίνα μιλφ ανοιχτόχρωμη χοντρή με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Ιωαννίνων 5 μιλφάρα Ελένη
Ιωαννίνων 3 όροφος Ντιάνα

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Νικολέτα ξανθιά μιλφ με όμορφο πρόσωπο, 2άρια βυζιά κ πιασιματάκια.
Εδώ έγινε η κατάθεση

Σπέσιαλ ελεύθερη φλογέρα για βραβείο και δυνατό γαμήσι...
Κέρασμα κοκτέιλ στη καταπιόνα της

Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο...
Φωτογραφίες από τη κρυφή αυλή του Ιωαννίνων 3 ισόγειο

Παλαιός χάρτης Αττικής - Βιωτίας επί της οδού Ιωαννίνων...
Ρε φιλε πραγματικα εχω μεγαλη περιέργεια να δω πως ηταν παλια.Ηταν φουλ αδυνατη;Απογεύματα εκεί είναι η Αλιόνα συνήθως...
Πλέον είναι η σκιά του παλιού της εαυτού...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις