Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (20 μέλη και 214 επισκέπτες)

Stallone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
762
Πόντοι
990
Καλησπέρα σε όλους τους μύστες!
Παλιός μύστης και τελευταία πήγαινα σε στανταρακια αλλά τελευταία έχω ψιλοβαρεθεί να πηγαίνω Άγκυρας με τα ίδια πρόσωπα και επειδή άκουσα προχθές από μύστη ότι στο Αλκ 113 ειρηνοσπιτο πήρε μετάλλιο και κάνει θεραπεία είπα να κόψω για λίγο τα ασκουφωτα και να πάω σε ποιο Safe καταστάσεις γιατί πρέπει να προσέχουμε μύστες...(Τώρα θα μου πείτε μετά από 20ετη θητεία ρε μύστη τώρα το σκέφτηκες) όταν ήμαστε ελεύθερη κάπως δεν το μετράμε αλλά τώρα δεσμευμένοι πρέπει να προσέχουμε.

Για δώστε μου τα φώτα σας ρε μύστες τι υπάρχει πρωινό στανταρακι που να κάνει πίπα μόνο με σκούφο( για να μην μπαίνω σε πειρασμό)και να κάνει προκαταρκτικά καλά με βυζιά και κολάρα???
Γιατί εάν πάω και ρωτήσει με η χωρίς δυστυχώς παλι θα ενδώσω στον πειρασμό....

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
199
Like
24.515
Πόντοι
32.478
Αν κάποιος πέτυχει Αλινα Ιωαννίνων 3 ισόγειο ή πάνω ας στείλει μια εδώ μπας και την πετύχουμε κι εμείς ! ευχαριστώ !
Δεν είναι, πέρασα κατά τις 2. Τσέκαρε την Νικολέτα όμως είναι καλή

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.721
Πόντοι
28.786
Αν κάποιος πέτυχει Αλινα Ιωαννίνων 3 ισόγειο ή πάνω ας στείλει μια εδώ μπας και την πετύχουμε κι εμείς ! ευχαριστώ !
Η Αλίνα είχε πει ότι πηγαίνει όποτε βρίσκει κενό...
Προφανώς κάνει κι άλλη δουλειά.
Βέβαια τα προγράμματα αυτών των μαγαζιών είναι τελείως ότι νάναι...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.205
Πόντοι
456
Το χειροτερότερο (ΙΜΗΟ) είναι πως τα βυζιά της Κωνσταντίνας είναι πολύ μικρά για τα κιλά της... :(

... και ως γνωστόν το αντρικό αντίστοιχο [χοντρής χωρίς (τα ανάλογα) βυζιά] είναι:

Να είσαι μαύρος, να την έχεις μικρή και να μην ξέρεις μπάσκετ :coffee::priest:
Περιγράφεις τους πάκηδες χαχα αυτοί είναι πιο μάυροι από τους μαύρους , κοντόχοντροι με μικρό καβλί.

Joachim Peiper

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
259
Πόντοι
0
15:45
Λιγα πραγματα στη Φυλης , ερωτηση για γνωστες

Αγκυρας 12 δουλευει μια κριστινα το απογευμα, εχει δοκιμαστει απο κανεναν συναγωνιστη;

Βικτωρια τρομερη φολα με απογοήτευσε την τελευταια φορα μου ζητησρ να της κανω και μασσαζ επειδη λεει εχω δυνατα χερια…της ζητησα ενα 20ευρω για 10 λεπτα μεχρι να χτυπησει η τσατσα…. Με εβρησε και εφυγε :))))

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.293
Πόντοι
5.827

Hunter05

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα
Θέλω να μάθω αν ξέρει κάποιος αν η Μόνικα από Φιλιππίδου 11Β έχει επιστρέψει και το κυριότερο αν δουλεύει αλλού
Ευχαριστώ αλάνια μου

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.721
Πόντοι
28.786
Βικτωρια τρομερη φολα με απογοήτευσε την τελευταια φορα μου ζητησρ να της κανω και μασσαζ επειδη λεει εχω δυνατα χερια…της ζητησα ενα 20ευρω για 10 λεπτα μεχρι να χτυπησει η τσατσα…. Με εβρησε και εφυγε :))))
Τα έχουμε γράψει και ξαναγράψει γι' αυτή:knuppel:
Ορισμένοι δεν διαβάζετε τίποτα και μετά μένετε έκπληκτοι που πέσατε σε φόλα:s&m_3:

Joachim Peiper

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
259
Πόντοι
0
Τα έχουμε γράψει και ξαναγράψει γι' αυτή:knuppel:
Ορισμένοι δεν διαβάζετε τίποτα και μετά μένετε έκπληκτοι που πέσατε σε φόλα:s&m_3:
Το γνωριζα συναγωνιστη αλλα ηθελα να δοκιμασω και γω
Απλά επιβεβαιώνω τα λεγόμενα των άλλων

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.721
Πόντοι
28.786

Joachim Peiper

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
259
Πόντοι
0
Παλιά ήταν η ωραία της Φυλής!
Τώρα είναι κ πατσαβούρα κ φόλα:hammer:
Ακριβώς!!! Το αλλο κουλο ειναι οτι λογο δουλειας δεν ειχα πολυ ενεργεια και της ζητησα μόνο στοματικό

Η απαντηση της ηταν οτι εδω δεν κοροϊδεύουμε τους πελατες μας και οτι κανουμε φουλ προγραμμα
«Μα αφου εγω πληρωσα ,ξερω και τι θελω.Δεν μου το προτεινες εσυ για να το πω κοροϊδία,γλυφε τωρα»

Μαλακια γιατι και ετσι οπως ειναι με κιγη φαντασια παιζεις καλο παιχνιδι
Κριμα γιατι ποτε δεν ειχα μεινει αχυστος σε εκεινα τα λημέρια

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.959
Πόντοι
3.760
15:45
Λιγα πραγματα στη Φυλης , ερωτηση για γνωστες

Αγκυρας 12 δουλευει μια κριστινα το απογευμα, εχει δοκιμαστει απο κανεναν συναγωνιστη;

Ολγα,Νταρια,Μυρσινη,Αναστασια και το ντολμαδακι Αλεξανδρα οταν υπαρχει τιμουν το εικοσαρικο αυτη τη στιγμη σε αυτο το καταστημα.Κριστινα δεν ξερω,δεν εχω παρει αλλα ειναι στα υπ'οψη λογω αυτης της περιεργης κουλατζας που εχει στον ενα γοφο.

Τελευταία τροποποίηση:

Joachim Peiper

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
259
Πόντοι
0
Ολγα,Νταρια,Μυρσινη τιμουν το εικοσαρικο αυτη τη στιγμη σε αυτο το καταστημα.Κριστινα δεν ξερω,δεν εχω παρει αλλα ειναι στα υπ'οψη λογω αυτης της περιεργης κουλατζας που εχει στον ενα γοφο.
Για ολγα δεν το γνωριζα,ισως τιμηθεί στο μελλον

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.959
Πόντοι
3.760

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.562
Πόντοι
201
Κάποιος ξέρει αν είναι η αλιονα στη δυδιμου σήμερα? Και αν ναι σε τι φάση βρίσκεται? Δεν έχω βρει κάτι αρκετά πρόσφατο να γράφεται

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
354
Πόντοι
21
Καλησπέρα ξέρει κανείς αν η Βαλέρια από Ιάσωνος 1β είναι στο πόστο της

Eth

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Μια Αλινα από Ουκρανία ήταν κάπου εκεί σήμερα μαζί με μια Βικτωρία που κάνει και μασάζ.
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι η ίδια
Είχα περάσει το απόγευμα κατά τις 7

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.947
Πόντοι
2.036
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom