genocidal-humanoid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 421
- Πόντοι
- 290
Καλησπερα, λεω να πεταχτω για ειρηνη στο αλκαμενους αυριο. Δουλευει τα σαββατα κανονικα ?
Κατ αρχας εκανες ενημερωση κ μαγκια σου απλα οταν βλεπεις βυζαρες κοβε ενα νουμερο κ εισαι μεσαΕγώ για 5άρια τα είδα...κάπως έτσι.
Κάτω από 4 δεν είναι με τίποτα...άσε να λένε...
Καλύτερα να πηγαίνεις εκεί με το μετρό και μετά να περπατάς μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου.Για εκεί, όπως και για κέντρο Αθήνας & Πειραιά είναι παίδεμα, το αυτοκίνητο τουλάχιστον..
Καλησπέρα, με βάση αυτά που είδα ναι έχει κονδυλώματα, οξυτενή κιόλας πιθανότατα, κρίνοντας απ το μέγεθος... (απάντηση γιατρού σε ερώτησή μου)Καλησπέρα ναιομι από Φιλιππίδου 11 έχει σμν?
Τύπε, αν πας πάρε και κάνα δωράκι, μην πας με άδεια χέρια. Θα σου πρότεινα καμιά φραουλίτσα και μελάκι, ψάξε εκεί τριγύρο όλο και κάτι θα βρείς.Καλησπερα, λεω να πεταχτω για ειρηνη στο αλκαμενους αυριο. Δουλευει τα σαββατα κανονικα ?
Το ξεχνάς. Αύριο στην Αλκαμένους έχει λαϊκή. Τράβα όμως και δεν θα χάσεις. Απέναντι από το 'δελο έχει έναν αυγουλά με ωραία XL για να φτιάξεις ωραία Σαββατιατικη ομελέτα με κορν μπιφ και τηγανιτές πατάτες.Καλησπερα, λεω να πεταχτω για ειρηνη στο αλκαμενους αυριο. Δουλευει τα σαββατα κανονικα ?
5αρια όντως δεν είναι.Κατ αρχας εκανες ενημερωση κ μαγκια σου απλα οταν βλεπεις βυζαρες κοβε ενα νουμερο κ εισαι μεσα
Εγώ για 5άρια τα είδα...κάπως έτσι.
Κάτω από 4 δεν είναι με τίποτα...άσε να λένε...
Δεν υπαρχουν μασταρια για μερακληδες, εδω ολοι κανα γκωλο ψαχνουν, κωλακηδες ειναι
Για Βεργας δεν αλλαζει καν γραμμη κατεβαινει Στ.Λαρίσης.Πιο άνετα θα πήγαινες με τα μέσα, κόκκινη γραμμή Ηλιούπολη προς Ομόνοια και αλλαγή πράσινη γραμμή ΗΣΑΠ προς Βικτώρια.. Ούτε κίνηση, ούτε πρόβλημα πάρκινγκ κλπ. Εγώ από πέρσι δεν πηγαίνω με το αυτοκίνητο
Ναι εννοείται, για όπου γουστάρει..Για Βεργας δεν αλλαζει καν γραμμη κατεβαινει Στ.Λαρίσης.
Νομίζω ότι έχει ωραία πάστα φλώρα ο Γαλαξίας, ακριβώς απέναντι από τον οίκο.Τύπε, αν πας πάρε και κάνα δωράκι, μην πας με άδεια χέρια. Θα σου πρότεινα καμιά φραουλίτσα και μελάκι, ψάξε εκεί τριγύρο όλο και κάτι θα βρείς.
Αν και φαντάζομαι το γνωρίζεις, το σχόλιο μου ήταν γιατί κάθε σάββατο έχει λαική στην Αλκαμένους.Νομίζω ότι έχει ωραία πάστα φλώρα ο Γαλαξίας, ακριβώς απέναντι από τον οίκο.![]()