You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 197
- Like
- 51.107
- Πόντοι
- 35.948
Συννεφιά, αεράκι και η θερμοκρασία στους 21°CΚαμία ενημέρωση για Δίδυμου 27 τώρα τι παίζει;
Sidefucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 609
- Πόντοι
- 310
Πριν καμία ώρα στο Μεταξουργείο
Κολωνού 48 Άντζελα η Μιλφ με το Κοντό μαλλί
Κολωνού 11 Μαργαρίτα μελαχρινή 30αρα ψιλογεματη
Τώρα Βικτώρια
Φυλής 59 κάτω Ιζαμπέλα Λάτιν κοπέλα με εμφυτεύματα στα μεγάλα της βυζιά και κωλαρα, μελαχρινό μαλλί
Φωκαίας 7(α?) Στέλλα φουλ
Φωκαίας 9 Κατερίνα φουλ
Φωκαίας 25Α Καρίνα νταρντανα βυζάρες κωλαρα (πλαστικά νομίζω)
Φωκαίας 27Α Κατερίνα ξανθιά γεμάτη μιλφ με φουλ
Φωκαίας 27Β Ιρίνα 2 άτομα αναμονή και ένας δωμάτιο
Είδα και μερικά ακόμα αλλά τα ξέχασα
Κολωνού 48 Άντζελα η Μιλφ με το Κοντό μαλλί
Κολωνού 11 Μαργαρίτα μελαχρινή 30αρα ψιλογεματη
Τώρα Βικτώρια
Φυλής 59 κάτω Ιζαμπέλα Λάτιν κοπέλα με εμφυτεύματα στα μεγάλα της βυζιά και κωλαρα, μελαχρινό μαλλί
Φωκαίας 7(α?) Στέλλα φουλ
Φωκαίας 9 Κατερίνα φουλ
Φωκαίας 25Α Καρίνα νταρντανα βυζάρες κωλαρα (πλαστικά νομίζω)
Φωκαίας 27Α Κατερίνα ξανθιά γεμάτη μιλφ με φουλ
Φωκαίας 27Β Ιρίνα 2 άτομα αναμονή και ένας δωμάτιο
Είδα και μερικά ακόμα αλλά τα ξέχασα
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.446
Ευχαριστώ πολύ .@Arxontas tou skotous ρε συ αδερφέ έτσι όπως έχεις γράψει το μήνυμα ούτε παράθεση δε μπορώ να σου κάνω...τέλος πάντων, ούτε καν...μόνο και μόνο οι περιγραφές διαφέρουν.
Πρυτανης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.583
- Πόντοι
- 3.491
Εδώ παραθέτουμε ιστορικά γεγονότα.Μέχρι χθες ήξερα για ΑΜΕΑ πελάτες, σήμερα έμαθα ότι υπάρχουν και ΑΜΕΑ πουτάνες!
Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!
Έχω ξανά αναφέρει για αυτήν σε παλαιότερο σχόλιο , καθώς και μια κουκλάρα επίσης κωφαλαλη στο Φυλής κ Φυλής στα 90's .
Υπήρχαν εδώ συνοδοιπόροι που γνώριζαν τα πρόσωπα .
Υπήρχε κ μια Μαρία με βαριά κώφωση στο Προύσσης , τότε.
kostas_mes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Τώρα που έφυγε η θεία Σοφια, ποια άλλη έχετε να προτείνετε με τόσο δεκτικό λαρύγγι;Πριν από λίγο
Στοχευμένη στάση στο Ιάσονος 1β αριστερά και κατάθεση στη θεία Σοφία
Τελευταία μέρα της σήμερα, φεύγει Ουκρανία κ θα επιστρέψει μετά από 2-3 μήνες...
Κλασσικά, φλογέρα για Χρυσό Φοίνικα, δυνατό γαμήσι κ ψέκασμα στις σοβιετικές αμυγδαλές
Μιας κ ήμουνα σε καλτ κλίμα, μια φωτογραφία από τον σούπερκαλτ οίκο Αδάνων 2.
Η εξώπορτα για νάνους, η οσμή σκορδαλιάς κ ποδαρίλας, το μοιρασμένο σε δύο δωμάτια aircondition κ τέλος οι φτερωτές κατσαρίδες που εμφανιζόντουσαν ξαφνικά.
![]()
και για έξτρα καλτίλα, ο οίκος όταν λειτουργούσε
![]()
paparinos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
Ξέρετε μήπως διδυμου 7 η Ελένη και Βερόνικα τι ωρα σχολανε? Θέλω να πάω κατά τις 5-6, λέτε να είναι εκει?
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 197
- Like
- 51.107
- Πόντοι
- 35.948
Τόσο σπέσιαλ φλογέρα με λαρύγγι δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή...Τώρα που έφυγε η θεία Σοφια, ποια άλλη έχετε να προτείνετε με τόσο δεκτικό λαρύγγι;
Καλές πίπες πάντως κάνουν:
Θεία Σόνια Φωκαίας 13 πρωινή
Αναστασία Φυλής 109 πρωινή
Τάνια κ Βικτώρια Διδυμου 27 πρωινή
Να προσθέσω και Αλεξανδρα από Φυλης 86Α.Τόσο σπέσιαλ φλογέρα με λαρύγγι δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή...
Σε άλλα νέα Φωκαίας 27Β Ειρηνη, πλέον, μες την καύλα το μωρό και στο τέλος της βάρδιας...γεμάτα δωμάτια και δύο σε αναμονή, χωρίς καθόλου χρόνο έφυγα με τον υπερνομαρχη στο χερι!
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 197
- Like
- 51.107
- Πόντοι
- 35.948
Έχει χαλάσει τελευταία η Αλεξάνδρα...Να προσθέσω και Αλεξανδρα από Φυλης 86Α.
Σε άλλα νέα Φωκαίας 27Β Ειρηνη, πλέον, μες την καύλα το μωρό και στο τέλος της βάρδιας...γεμάτα δωμάτια και δύο σε αναμονή, χωρίς καθόλου χρόνο έφυγα με τον υπερνομαρχη στο χερι!
Το μαγαζί το είχε η Γκαλινα (2009) πριν από αυτή το είχε η Εύα για χρονια, η Γκαλινα ή Λίνα ήταν Ρωσίδα από το Κρασνονταρ και είχε παντρευτεί έναν γερο Έλληνα. Ποιότητα αλλά και πολύ γκρινιάρα σε κάποιες φάσεις. Να είναι καλά όπου είναι...Κι όμως Φλεβάρη του 2016 έσκασε ένα πολύ όμορφο μελαχρινό στο Ιουλιανού 71 κ στα καπάκια εδώ άρχισε η Φωτεινή που μακροημέρευσε σε Διδυμου 27 και μετέπειτα Φ109β κ Δ22....
Εννοείς Αλεξάνδρα από 84β στον όροφο δίπλα στη Ράνια;Να προσθέσω και Αλεξανδρα από Φυλης 86Α.
paparinos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
Πηγα διδυμου για την παρτούζα κατα τις 5:30 αλλα δυστυχώς δεν είχε φως ο οικος... Πρωτη φορά θέλω να κάνω παρτουζα και δεν μου κάθεται , πηγα κατευθείαν φωκαιας ή 17 ή 19, δεν θυμάμαι τώρα για ενα αλλο ντουετο αλλα και αυτο κλειστο. Οι καύλες βαρουσαν κοκκινο και έπρεπε κάπου να τον βάλω οπότε πήγα στην Ράνια φυλής 84α και της τον έβαλα πολύ όμορφα! Εντωμεταξυ όταν την γαμας, έχει τόσο ωραία εκφραση το πρόσωπο της που θέλω να την φιλήσω χωρίς να το συνηθίζω αυτο στα μπουρδελα. Αυταα απο μένα
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Και η Αλιονα απο Διδύμου 18Τόσο σπέσιαλ φλογέρα με λαρύγγι δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή...
..
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Πες λεπτομερειες,η θα γραψεις κριτικες?2πλη κατάθεση σήμερα κατά τις 1 στην ειρήνη αλκα 113 χωρίς καθόλου κόσμο στο μαγαζί ήταν και η Μαριάννα, και 2η στην ιβαννα διδύμου επισεις χωρίς καθόλου κόσμο κατά τις 9.
Γνωστές είναι και οι δύο οι περισσότεροι γνωρίζουν.Πες λεπτομερειες,η θα γραψεις κριτικες?
Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.770
- Πόντοι
- 201
Αγίου Πέτρου 4 από τα παλιά...
Εδώ παιδάκι πήρα στα τελευταία πορνοβήματα της, την μιλφάρα βυζαρού Νάντια. Κατά τα λεγόμενα της, δούλευε από το 1978. Αφέθηκα στα χέρια της και ταξίδεψα...
![]()
Πριν από 40 χρόνια (μέσα δεκαετίας 1980) στο παραπάνω σπίτι εργαζόταν τα απογεύματα 5μ.μ - 8μ.μ για μερικούς μήνες με το όνομα Βίκυ μια έκφυλη ξανθιά με πλούσια τα ελέη Ελληνίδα ηλικίας 30 ετών. Ήταν παντρεμένη με Έλληνα βιομήχανο και έμεναν στην Κηφισιά. Η ταρίφα 500 δραχμές. Όποτε πήγαινα έπρεπε να περιμένω τουλάχιστον μια ώρα ώσπου να έρθει η σειρά μου να γαμήσω. Την τελευταία μέρα πριν φύγει μου έδωσε και κώλο χωρίς να της το ζητήσω!
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Το ξερωΓνωστές είναι και οι δύο οι περισσότεροι γνωρίζουν.
Τρίτη βάρδια
Φωκαίας
27β Νάταλι
25β Σάρα
25α δε μπήκα
17β Βαλέρια να υποθέσω
17α και 19 κλειστά όπως και τα 7άρια.
13ισ Σαμάνθα ξανθιά και Κατερίνα επιστροφή η κοντούλα ξανθοκάστανη Κολομβιάνα που δούλευε στο 27α πριν ενάμιση χρόνο και στο 86α το φθινόπωρο. Με κάποιες επεμβάσεις στήθος κοιλιά όπως περιγράφει ο παπαφίλιπς σε πρόσφατη κριτική του.
9 Ντιόνα Βουλγάρα και Έμιλυ Τζένιφερ λατίνες.
Φυλής
66δ λογικά Έμμι
72 ανοιχτό
74α Άννα η σκίννυ αλβανίδα στέκα.
74β Άννυ βουλγαροτσιγγανάκι
59 ισόγειο Παολίνα και Σοφία μέτριες λατίνες.
59όρ. Άννα Μαρία η μοντελέ με τη μέση τέρμα λορδωμένη στο σαλόνι.
61 Τζένιφερ Βενεζουέλας,η πρώην Λάρα.
65α λογικά Εμμανουέλα η Ρουμανίας.
67 Σάρα και Ντιάνα λατίνες, η Σάρα καλή παρουσία, η Ντιάνα κάθε φορά στο δωμάτιο.
69 λογικά Έμμι Μολδαβίας
71όρ. Νομίζω Σοφία την είπε, λατίνα με καλό σώμα,οκ πρόσωπο, εντελώς αδιάφορο σαλονάρισμα,τυπικό σαν εντύπωση.
71α Πάολα η πιτσιρίκα που επέστρεψε, με επέμβαση στήθος ήδη από το φθινόπωρο. Κατά τ'άλλα καλή παρουσία.
Φιλιπ11α Ναόμι πρώην Μαρία Νιγηρία .
Φίλιπ 11β Νάταλι και Κορίνα μιλφοκατάσταση.
Φ84β υποθέτω Αλεξάνδρα
Ανοιχτά και τα πέραν της Χέυδεν.
Σήμερα η φάση δεν ήταν η εκδρομή λυκείου, μάλλον εκδρομή "δυτικών προαστίων".
Ο ξανθοτράβελος με το πατίνι έκοβε βόλτες αέρα.
Φωκαίας
27β Νάταλι
25β Σάρα
25α δε μπήκα
17β Βαλέρια να υποθέσω
17α και 19 κλειστά όπως και τα 7άρια.
13ισ Σαμάνθα ξανθιά και Κατερίνα επιστροφή η κοντούλα ξανθοκάστανη Κολομβιάνα που δούλευε στο 27α πριν ενάμιση χρόνο και στο 86α το φθινόπωρο. Με κάποιες επεμβάσεις στήθος κοιλιά όπως περιγράφει ο παπαφίλιπς σε πρόσφατη κριτική του.
9 Ντιόνα Βουλγάρα και Έμιλυ Τζένιφερ λατίνες.
Φυλής
66δ λογικά Έμμι
72 ανοιχτό
74α Άννα η σκίννυ αλβανίδα στέκα.
74β Άννυ βουλγαροτσιγγανάκι
59 ισόγειο Παολίνα και Σοφία μέτριες λατίνες.
59όρ. Άννα Μαρία η μοντελέ με τη μέση τέρμα λορδωμένη στο σαλόνι.
61 Τζένιφερ Βενεζουέλας,η πρώην Λάρα.
65α λογικά Εμμανουέλα η Ρουμανίας.
67 Σάρα και Ντιάνα λατίνες, η Σάρα καλή παρουσία, η Ντιάνα κάθε φορά στο δωμάτιο.
69 λογικά Έμμι Μολδαβίας
71όρ. Νομίζω Σοφία την είπε, λατίνα με καλό σώμα,οκ πρόσωπο, εντελώς αδιάφορο σαλονάρισμα,τυπικό σαν εντύπωση.
71α Πάολα η πιτσιρίκα που επέστρεψε, με επέμβαση στήθος ήδη από το φθινόπωρο. Κατά τ'άλλα καλή παρουσία.
Φιλιπ11α Ναόμι πρώην Μαρία Νιγηρία .
Φίλιπ 11β Νάταλι και Κορίνα μιλφοκατάσταση.
Φ84β υποθέτω Αλεξάνδρα
Ανοιχτά και τα πέραν της Χέυδεν.
Σήμερα η φάση δεν ήταν η εκδρομή λυκείου, μάλλον εκδρομή "δυτικών προαστίων".
Ο ξανθοτράβελος με το πατίνι έκοβε βόλτες αέρα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις