Ναταλυ δυνατό μιλφακι!!Αλκαμενους 113
Πηγα σημερα λιγο πριν τις 5 να δω τις περιβοητες.Ηταν 3,Ειρηνη Μαριαννα κ τριτη δε θυμαμαι.Η Ειρηνη μια χαρα αλλα και η Μαριαννα μια χαρα και χαμογελαστη
Φωκαίας 27Β
Ιρινα η οποια απο κοντα δε μαρεσε οσο στις φωτο,ειναι διαφορετικη αλλα εννοειται καλη και Ναταλι η οποια μαρεσει πιο πολυ
Διδυμου 27
Ιβανα η περιβοητη,δε μαρεσε τοσο,τη περιμενα ποιο αδυνατη,στα λογικα της ηταν αντιθετα με οσα γραφτηκαν αλλα δε μπηκα γιατι τα τρελα της τα κανει μεσα
Διδυμου 22
Σοφια Μολδαβη μιλφ προς γκιλφ αδυνατη με κοιλιτσα νομιζω
Ιασωνος 37Α
Βανεσσα
Ιασωνος 27Α
Ναταλι η ωραιοτερη του Μεταξιου
Πορνοmall
1 Μαργαριτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ναταλυ ειναι τοπ στο 20εΝαταλυ δυνατό μιλφακι!!
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 123
- Like
- 25.255
- Πόντοι
- 26.386
Επίσης, από το μέτωπο

Φυλής 86 όροφος Μίρα απούσα και ο οίκος κλειστός
Διδυμου 27 Τάνια, Βικτώρια, Ελένη κ Ιβάνα σε 3ωρο πρόγραμμα
Αυτοί να ξέρετε ψηφίζουν...
Στο δωμάτιο καθώς περίμενα άκουσα δυνατά βογγητά...δεν ήταν όμως τα συνηθισμένα γυναικεία, ήταν αντρικά...
Ρώτησα την υπηρεσία για πλάκα τι γίνεται μέσα...το θωρηκτό Ελένη ξεκώλιαζε μερακλή με στραπόν

Διδυμου 27 Τάνια, Βικτώρια, Ελένη κ Ιβάνα σε 3ωρο πρόγραμμα

Στο δωμάτιο καθώς περίμενα άκουσα δυνατά βογγητά...δεν ήταν όμως τα συνηθισμένα γυναικεία, ήταν αντρικά...
Ρώτησα την υπηρεσία για πλάκα τι γίνεται μέσα...το θωρηκτό Ελένη ξεκώλιαζε μερακλή με στραπόν

η ιβανα ειναι καθε μεσα η οχιΕπίσης, από το μέτωπο
Διδυμου 27 Τάνια, Βικτώρια, Ελένη κ Ιβάνα σε 3ωρο πρόγραμμαΑυτοί να ξέρετε ψηφίζουν...
Ρώτησα την υπηρεσία για πλάκα τι γίνεται μέσα...το θωρηκτό Ελένη ξεκώλιαζε μερακλή με στραπόν![]()
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 123
- Like
- 25.255
- Πόντοι
- 26.386
Δύο υπόγεια, ξεχασμένα ακριτικά σπιτάκια που θυμήθηκα κ φωτογράφισα στη τσάρκα μου...
Πορνοαναμνήσεις...
Ιθάκης 72
και
Φλωρίνης 10β
Πορνοαναμνήσεις...
Ιθάκης 72
και
Φλωρίνης 10β
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 123
- Like
- 25.255
- Πόντοι
- 26.386
Θα βγεί σε 5'η ιβανα ειναι καθε μεσα η οχι
σορυ εννοω αν δουλευει καθε μεραΘα βγεί σε 5'
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 123
- Like
- 25.255
- Πόντοι
- 26.386
Δεν το ξέρωσορυ εννοω αν δουλευει καθε μερα

SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.943
- Πόντοι
- 6.196
Κι εμενα μαρεσει!Και Αδικειται!Ναταλυ δυνατό μιλφακι!!
paparinos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 244
- Πόντοι
- 20
Κυριοι για ωραια παρτούζα περα απο διδυμου 8 ποια αλλα καταστήματα προτεινετε? Δεν με νοιάζει αν είναι θειες ή πιπινια. Θέλω να βλέπονται και να είναι ευχάριστο το κλιμα μιας και που θέλω να δοκιμασω για πρώτη φορα παρτουζα!
Επίσης είχα διαβάσει για διδύμου 8 ελενη και βερονικα, 2 φορές εχω πάει κατα τις 12 και είχα πετύχει μονο την μια. Μέχρι τι ώρα μπορώ να βρω και τις 2?
Επίσης είχα διαβάσει για διδύμου 8 ελενη και βερονικα, 2 φορές εχω πάει κατα τις 12 και είχα πετύχει μονο την μια. Μέχρι τι ώρα μπορώ να βρω και τις 2?
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.478
- Πόντοι
- 1.436
Παρακαλώ συγχωρέστε το άσχετο/σπαμ!
Αλλά ρε φίλε τυπάρα εσύ που βόλταρες χτες, και μπήκαμε κατά τύχη μαζί στη "φυλακή" της Κολωνού (sex prison) και τρόλαρες τόσο γαμάτα την τσα, την κοπέλα, και τα πάντα, και πεθάναμε στα γέλια όσο είμασταν εκεί μέσα...

Αν είσαι εδώ εμφανίσου!
Να κάνουμε τσάρκα ευχάριστη!
Γαμάς!
Αλλά ρε φίλε τυπάρα εσύ που βόλταρες χτες, και μπήκαμε κατά τύχη μαζί στη "φυλακή" της Κολωνού (sex prison) και τρόλαρες τόσο γαμάτα την τσα, την κοπέλα, και τα πάντα, και πεθάναμε στα γέλια όσο είμασταν εκεί μέσα...

Αν είσαι εδώ εμφανίσου!
Γαμάς!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.219
- Πόντοι
- 5.827
Πώς τις τρολαρε, δηλαδή;Παρακαλώ συγχωρέστε το άσχετο/σπαμ!
Αν είσαι εδώ εμφανίσου!
Γαμάς!
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.478
- Πόντοι
- 1.436
Είχε όρεξη για πλάκες, πείραγμα, και ετοιμόλογος με ό,τι άκουγε και έβλεπε, πολλή φάση! Τίποτα προσβλητικό, απλά ο τύπος το χει!Πώς τις τρολαρε, δηλαδή;
Μπάρακ Ο Μπάμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 513
- Πόντοι
- 20
Τιμηθηκε την Παρασκευη το βραδυ η λατινα Κατερινα στο φωκαιας 13 στο ισογειο.
Δεν γραφω κριτικη καθως δεν νομιζω να υπαρχει λογος....
ενω φαινεται ωραιο κοριτσακι στο σαλονι, θα τονισω το λογο που χαλαστηκα.
α) μπηκε στο δωματιο που γρηγορα και με πετυχε σε φαση που κατουρουσα στο νηπτηρα ( το λες και αβολο)
β) ενω ανακοινωνεται ελευθερο στοματικο, ουτε που ρωτησε ( αυτο ειναι το λιγοτερο καθως δεν ψηνομουν)
γ) εχει μια τεραστια τομη απο τη μια ακρη της λεκανης στην αλλη, ελαφρως αντιαισθητικη (αποκλειεται να ειναι σημαδι απο καισαρικη εκτος και αν γεννησε κανεναν ελεφαντα)
δ) το βυζι ειναι φτιαχτο αλλα οχι απο σιλικονη. Ηταν σκληρο λες και επιανες γυαλινο μπουκαλι μπυρας. το εχω συναντησει και σε αλλη κορασιδα ομοεθνη της. Εμενα προσωπικα δε μου αρεσει.
στα του αγωνα δεν περιμενα και κατι καλυτερο, ισως αν δε με ειχαν ξενερωσει οσα προανεφερα να περνουσα καλα....
Δεν γραφω κριτικη καθως δεν νομιζω να υπαρχει λογος....
ενω φαινεται ωραιο κοριτσακι στο σαλονι, θα τονισω το λογο που χαλαστηκα.
α) μπηκε στο δωματιο που γρηγορα και με πετυχε σε φαση που κατουρουσα στο νηπτηρα ( το λες και αβολο)
β) ενω ανακοινωνεται ελευθερο στοματικο, ουτε που ρωτησε ( αυτο ειναι το λιγοτερο καθως δεν ψηνομουν)
γ) εχει μια τεραστια τομη απο τη μια ακρη της λεκανης στην αλλη, ελαφρως αντιαισθητικη (αποκλειεται να ειναι σημαδι απο καισαρικη εκτος και αν γεννησε κανεναν ελεφαντα)
δ) το βυζι ειναι φτιαχτο αλλα οχι απο σιλικονη. Ηταν σκληρο λες και επιανες γυαλινο μπουκαλι μπυρας. το εχω συναντησει και σε αλλη κορασιδα ομοεθνη της. Εμενα προσωπικα δε μου αρεσει.
στα του αγωνα δεν περιμενα και κατι καλυτερο, ισως αν δε με ειχαν ξενερωσει οσα προανεφερα να περνουσα καλα....
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.943
- Πόντοι
- 6.196
Τολμω να πω οτι μαρεσε πιο πολυ απο Ιρινα κ ως ποντιος αυτη με τραβηξε περισσοτερο απο Ιρινα της οποια ο κωλος αξιζει αλλα η Ναταλυ αξιζει συνολικα.Επισης εκανε κουνηματα που εγκρινω,ηταν πιο γυναικα.Τωρα μεσα μπορει να ναι αντιθετες,βλεπωντας και κανωντας.Εξω θα κοιταζα Ναταλι, παρα το κωλο κ τα ματια Ιρινας θα με τραβαγε το συνολο Ναταλυς.Αυτο που λες για το 20 ισως δειχνει την αληθεια,δηλαδη το γτ να εφτασε εκει μια ωραια ειτε μας ευνοει ειτε οχι.Δε θα ασχοληθουμε αλλα το ψιλοσκεφτομαι.Οπως ειπαμε κ με τον φιλο περιπατητη,μονο αναισθησια.ναταλυ ειναι τοπ στο 20ε
Φωκαιας 27 ( είναι 2 η Άλλη είναι μπαζο) σέβεται το 20ρικο δίνει κ την ψυχή της να περάσουμε καλά!!!!ναταλυ ειναι τοπ στο 20ε
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.060
- Πόντοι
- 5.975
Περαστικά παίκτη, ταχεία ανάρρωση και πάλι στον αγώνα!Επιστροφη απο την περιπετειωδη νυχτερινη τσαρκα στο μεταξουργειο...
Στο ΜΑ 17 οροφος ηταν η Ελληνιδα Ρεα, ηθελα ομως να παω πρωτα στην πετιτ Ναταλιτσα να την προλαβω πριν σχολασει....
Πραγματι στο Ιασωνος 27 πηγα στην Ναταλιτσα η οποια μου ειπε οτι αυτην την Πεμπτη αναχωρει για Βουλγαρια και θα ληψει για μια εβδομαδα.....
Επειτα πηγα στην Ρεα στο ανανεωμενο ΜΑ 17 οπου εκει εγινε η τελικη καταθεση.
Και οπως ανηφορηζα την Κολωνου μολις περναω το 45 ειχε παρα πολυ δυνατο αερα και ξεκολλησε απο καπου μια λαμαρινα και προγειωθηκε στο κεφαλι μου....αμεσως μπηκα στο Κ45 πρωτη πορτα αριστερα οπου η τσατσα εβαλε λιγο βρεμενο χαρτι στο τραυμα μου και εφυγα για το ΚΑΤ οπου εκανα ραμματα.... Αυτα...
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους....

Πήγαινε με την Ναταλί μην το σκέφτεσαι είναι guarantee!!!!Τολμω να πω οτι μαρεσε πιο πολυ απο Ιρινα κ ως ποντιος αυτη με τραβηξε περισσοτερο απο Ιρινα της οποια ο κωλος αξιζει αλλα η Ναταλυ αξιζει συνολικα.Επισης εκανε κουνηματα που εγκρινω,ηταν πιο γυναικα.Τωρα μεσα μπορει να ναι αντιθετες,βλεπωντας και κανωντας.Εξω θα κοιταζα Ναταλι, παρα το κωλο κ τα ματια Ιρινας θα με τραβαγε το συνολο Ναταλυς.Αυτο που λες για το 20 ισως δειχνει την αληθεια,δηλαδη το γτ να εφτασε εκει μια ωραια ειτε μας ευνοει ειτε οχι.Δε θα ασχοληθουμε αλλα το ψιλοσκεφτομαι.Οπως ειπαμε κ με τον φιλο περιπατητη,μονο αναισθησια.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.943
- Πόντοι
- 6.196
Το ελπιζω!Την εχω στα πλανα!Ως Ρωσοφωνος προτιμω Σλαβες για το πλεονεκτημα αλλα δεν ειναι πλεονεκτημα στη πραγματικοτητα.Η Ναταλιες ειναι ωραιες,κ του 27Β αλλα και της Ιασωνος!Μεχρι κ εγω τις θυμαμαι αυτες!Πήγαινε με την Ναταλί μην το σκέφτεσαι είναι guarantee!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις