Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 189 άτομα (18 μέλη και 171 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.175
Πόντοι
3.246
Γράφει ότι έχει δουλέψει και Φωκαίας 25 υπόγειο..... :confused:
Συγνώμη ρε έχασα ένα νούμερο, δεν θα ξαναγίνει, ελπίζω μην μου βάλεις πρόστιμο :referee:γιατί χάθηκες και δεν το βρήκες.

Σε άλλα νέα, την Παρασκευή πέρασα με την Ναόμι, δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες αλλά φεύγοντας με έπιασε στο κράξιμο η Νάταλι, μιλάμε με αγριάδα γιατί κράτησα την κοπέλα 15' και αν δεν τελειώνω να πάρω "αυτήν" να με τελειώσει σε 8' λέει ... πρέπει να μην σταυρώνει πελάτη με την Ναόμι στον ίδιο οίκο ...

Τελευταία τροποποίηση:
ερώτηση περί Βανεσας Ιάσωνος 37, ξέρουμε αν υπάρχουν κάπου κριτικές γιατί δεν βρίσκω στον οίκο; Επίσης πέρασε κανείς πρόσφατα γιατί ψήνομαι πολύ αλλά σιχαίνομαι λίγο με τον κόσμο που βλέπω κάθε φορά που περνάω γαμωωω! Ευχαριστώ !

Και οπως ανηφορηζα την Κολωνου μολις περναω το 45 ειχε παρα πολυ δυνατο αερα και ξεκολλησε απο καπου μια λαμαρινα και προγειωθηκε στο κεφαλι μου....αμεσως μπηκα στο Κ45 πρωτη πορτα αριστερα οπου η τσατσα εβαλε λιγο βρεμενο χαρτι στο τραυμα μου και εφυγα για το ΚΑΤ οπου εκανα ραμματα.... Αυτα...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους....
περαστικά μύστη μου.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.151
Πόντοι
746
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Πάνω κάτω τα ίδια κ τα ίδια...
Τα μόνα που αξίζουν αναφοράς:

Φυλής 109α Αναστασία η μελαχρινή, αδύνατη γκίλφ ρουφήχτρα από Ιωαννίνων 3

Φυλής 109β νέο καστανό κ κοντό μιλφ Άννα. Μιλφ της διπλανής πόρτας με τατουάζ ανάμεσα στο στήθος. Ελεύθερη φλογέρα ανακοινώθηκε.

Εδώ έγινε κατάθεση :zfuck::zfuck:
Πολύ διαχυτική, φουλ φιλιά κ συμμετοχή στο γαμήσι...

Θετικό πρόσημο :thumbsup:
Μόνο ψεγάδι ότι δεν τα πήρε καταπιόνα, αν και (νομίζω) ανακοινώθηκε...

Συνέχεια στη κριτική...

Ρομαντική φωτογραφία από το δωμάτιο...
IMG_20250428_134843.jpg

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81
Αλκαμενους 113
Πηγα σημερα λιγο πριν τις 5 να δω τις περιβοητες.Ηταν 3,Ειρηνη Μαριαννα κ τριτη δε θυμαμαι.Η Ειρηνη μια χαρα αλλα και η Μαριαννα μια χαρα και χαμογελαστη

Φωκαίας 27Β
Ιρινα η οποια απο κοντα δε μαρεσε οσο στις φωτο,ειναι διαφορετικη αλλα εννοειται καλη και Ναταλι η οποια μαρεσει πιο πολυ

Διδυμου 27
Ιβανα η περιβοητη,δε μαρεσε τοσο,τη περιμενα ποιο αδυνατη,στα λογικα της ηταν αντιθετα με οσα γραφτηκαν αλλα δε μπηκα γιατι τα τρελα της τα κανει μεσα

Διδυμου 22
Σοφια Μολδαβη μιλφ προς γκιλφ αδυνατη με κοιλιτσα νομιζω

Ιασωνος 37Α
Βανεσσα

Ιασωνος 27Α
Ναταλι η ωραιοτερη του Μεταξιου

Πορνοmall
1 Μαργαριτα
Ναταλυ δυνατό μιλφακι!!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Επίσης, από το μέτωπο:ak::ak:

Φυλής 86 όροφος Μίρα απούσα και ο οίκος κλειστός

Διδυμου 27 Τάνια, Βικτώρια, Ελένη κ Ιβάνα σε 3ωρο πρόγραμμα :new_shocked:Αυτοί να ξέρετε ψηφίζουν...

Στο δωμάτιο καθώς περίμενα άκουσα δυνατά βογγητά...δεν ήταν όμως τα συνηθισμένα γυναικεία, ήταν αντρικά...
Ρώτησα την υπηρεσία για πλάκα τι γίνεται μέσα...το θωρηκτό Ελένη ξεκώλιαζε μερακλή με στραπόν:effemine:

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
555
Πόντοι
301
Επίσης, από το μέτωπο:ak::ak:

Φυλής 86 όροφος Μίρα απούσα και ο οίκος κλειστός

Διδυμου 27 Τάνια, Βικτώρια, Ελένη κ Ιβάνα σε 3ωρο πρόγραμμα :new_shocked:Αυτοί να ξέρετε ψηφίζουν...

Στο δωμάτιο καθώς περίμενα άκουσα δυνατά βογγητά...δεν ήταν όμως τα συνηθισμένα γυναικεία, ήταν αντρικά...
Ρώτησα την υπηρεσία για πλάκα τι γίνεται μέσα...το θωρηκτό Ελένη ξεκώλιαζε μερακλή με στραπόν:effemine:
η ιβανα ειναι καθε μεσα η οχι

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Δύο υπόγεια, ξεχασμένα ακριτικά σπιτάκια που θυμήθηκα κ φωτογράφισα στη τσάρκα μου...

Πορνοαναμνήσεις...
Ιθάκης 72
και
Φλωρίνης 10β
IMG_20250428_133855.jpg

IMG_20250428_133622.jpg

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
385
Πόντοι
21
Κυριοι για ωραια παρτούζα περα απο διδυμου 8 ποια αλλα καταστήματα προτεινετε? Δεν με νοιάζει αν είναι θειες ή πιπινια. Θέλω να βλέπονται και να είναι ευχάριστο το κλιμα μιας και που θέλω να δοκιμασω για πρώτη φορα παρτουζα!

Επίσης είχα διαβάσει για διδύμου 8 ελενη και βερονικα, 2 φορές εχω πάει κατα τις 12 και είχα πετύχει μονο την μια. Μέχρι τι ώρα μπορώ να βρω και τις 2?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
46
Like
11.517
Πόντοι
6.246
Παρακαλώ συγχωρέστε το άσχετο/σπαμ!
Αλλά ρε φίλε τυπάρα εσύ που βόλταρες χτες, και μπήκαμε κατά τύχη μαζί στη "φυλακή" της Κολωνού (sex prison) και τρόλαρες τόσο γαμάτα την τσα, την κοπέλα, και τα πάντα, και πεθάναμε στα γέλια όσο είμασταν εκεί μέσα...
:2funny::2funny::2funny:
Αν είσαι εδώ εμφανίσου!
Να κάνουμε τσάρκα ευχάριστη!
Γαμάς!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
14.001
Πόντοι
6.765
Παρακαλώ συγχωρέστε το άσχετο/σπαμ!
Αλλά ρε φίλε τυπάρα εσύ που βόλταρες χτες, και μπήκαμε κατά τύχη μαζί στη "φυλακή" της Κολωνού (sex prison) και τρόλαρες τόσο γαμάτα την τσα, την κοπέλα, και τα πάντα, και πεθάναμε στα γέλια όσο είμασταν εκεί μέσα...
:2funny::2funny::2funny:
Αν είσαι εδώ εμφανίσου!
Να κάνουμε τσάρκα ευχάριστη!
Γαμάς!
Πώς τις τρολαρε, δηλαδή;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom