Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (17 μέλη και 201 επισκέπτες)

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.726
Πόντοι
441
χτες πηγα μεταξουργειο απευθειας για να περασω σε ορισμενα σπιτακια,φυλης δεν πατησα καν,τα ιδια κ τα ιδια,περασα να δω την Λαρίσα,ωραια κοπελα ,κοντοπουτανο,αλλα μυρισα φολα κ εφυγα,μπορει καποια στιγμη να δοκιμασω ,μετα πηγα απεναντι να δω Βανα,κλασικα,λατινα κωλαρα,περασα,κανονικο προγραμμα ,οχι τιποτα ουαου ,αλλα για 10 ευρο ,για μια δοκιμη καλα ειναι,επισης παρα το τζελ που βαζει,εχει καλη αισθηση το μουνι της,μετα πηγα στο διπλα στο 15 οπου ηταν μια αλβανιδα ,Γαβριελα,στα 10 ,περασα επειδη για 10 αξιζε ,ειναι καλη σε εμφανιση,αλλα δεν καταφερα να τελειωσω,πηγα μετα να τσεκαρω για Ριτα,εκει ηταν,φορουσε ενα ολοσωμο μαυρο,ΜΟΥΝΑΡΑ,δεν μπηκα ο μαλακας,εφυγα κ πηγα στο διπλα ,20ρικο κ εκει,οπου ηταν 2 λατινες μια π δεν θυμαμαι κ η Χλοη,π δουλευε στο φυλης 71 για λιγο,με την κωλαρα,ωραιο μωρο,απλο προγραμμα ,αλλα μεσα χαλια,χασμουριοτανε,κ δεν αφηνε να μπαινω ολοκληρος μεσα,αλλα καταφερα κ τελειωσα με θεα την κωλαρα της

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
193
Like
23.996
Πόντοι
32.478
συνέχεια σφηνάκι πάντα live

Κολοκυνθους 38 ισόγειο Μαρίνα ξανθιά πολύ χοντρή μιλφ , με 3.5αρια πεσμένα βυζία, σ ε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, Κατερίνα μελαχρινή πολύ λεπτή μιλφ με μικρό βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .

Κολοκυνθους 38 όροφος Κρυσταλλια, πολύ χοντρή ξανθια μιλφ με 2.5αρι βυζι,σε απλό πρόγραμμα.
Εκεί μπορεί να έχω να μπω και 15 χρόνια. Η πολύ χοντρές δουλεύουν ή πολύ αδύνατες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
265.021
Πόντοι
46.232
Εκεί μπορεί να έχω να μπω και 15 χρόνια. Η πολύ χοντρές δουλεύουν ή πολύ αδύνατες
και γω μια στο τόσο απλά για ενημέρωση, πάντως από κει παλιά είχε περάσει και η Μίκυ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
265.021
Πόντοι
46.232
Γιά ποιά Πωλίνα λέμε?
pwlina-640x411.png

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.757
Πόντοι
3.760
Επιστροφη Ιβαννας στο Διδ27.Εννοειται οτι την πηρα τρεχοντας.Την λαρυγγωσα στα μπουκιατσι,ανταλλαξαμε βαθια ρομαντικα σαλιαρικα γλωσσοφιλα(εχω αουγκμεμτιν 1000αρα σπιτι) και την εχυσα στο λαρυγγι της.Εννοειται οτι τα καταπιε.Επισης προσεφερε μουλιασμα αρχιδοσακουλας γενναιοδωρα.Την ειδα σε μια σχετικα νορμαλ κατασταση.Λιγο παραπαταγε αλλα γνωριζοντας την το θεωρησα νορμαλ κατασταση.Περασα μουρλια.Μαζι της το ποτεμκιν Ελενη.
Παραπισω στο 22 ηταν η Σοφια με ενα κουρελι ρομπα,ενα πανβρωμικο κομπινεζον,μπακα και κατι χιλιοβρωμικες παντοφλες.
Στα της Φωκαιας ηταν στο 25 η Τζανινα με τη Σαρα.Αποσχολημενη η Τζανινα.Αδιαφορη η Σαρα.Κριμα τετοιο κορμι να μην προσφερει υπηρεσιες σωστες.Επανω ηταν ενα λατινακι η Αννα ,πανεμορφο αλλα σαλοναρισε βαριεστημενα και με εδιωξε.Στο 19 της ιδιας οδου ηταν μονη της η Λιζα με φουλ δωματια και τη γραια τσατσα να κπιταει ρολοϊ σαν γερακι.Αυτα κυριοι.

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.507
Πόντοι
456
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς, με δάκρυ κορόμηλο! Το σιχαμερό Μετάξι ήταν πάντα βούρκος, αλλά πάντοτε έβρισκες διαμάντια. Τώρα είναι απλά βούρκος. Περνάω συχνά από την μεταξιώτικη πιάτσα λόγω υποχρεώσεων και δεν έχω πια καμία ανάγκη να μπω σε οίκο. Δυστυχώς, ο κουραδοϊός μας κατέστρεψε! :undecided-old:
Τίποτα μλκιες μόνο κάνα μασάζ λέει πλέον στα γνωστά μαγαζιά..κ καμία βυζιτα οικονομική

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.236
Πόντοι
47.129
Επιστροφη Ιβαννας στο Διδ27.Εννοειται οτι την πηρα τρεχοντας.Την λαρυγγωσα στα μπουκιατσι,ανταλλαξαμε βαθια ρομαντικα σαλιαρικα γλωσσοφιλα(εχω αουγκμεμτιν 1000αρα σπιτι) και την εχυσα στο λαρυγγι της.Εννοειται οτι τα καταπιε.Επισης προσεφερε μουλιασμα αρχιδοσακουλας γενναιοδωρα.Την ειδα σε μια σχετικα νορμαλ κατασταση.Λιγο παραπαταγε αλλα γνωριζοντας την το θεωρησα νορμαλ κατασταση.Περασα μουρλια.Μαζι της το ποτεμκιν Ελενη.
Παραπισω στο 22 ηταν η Σοφια με ενα κουρελι ρομπα,ενα πανβρωμικο κομπινεζον,μπακα και κατι χιλιοβρωμικες παντοφλες.
Στα της Φωκαιας ηταν στο 25 η Τζανινα με τη Σαρα.Αποσχολημενη η Τζανινα.Αδιαφορη η Σαρα.Κριμα τετοιο κορμι να μην προσφερει υπηρεσιες σωστες.Επανω ηταν ενα λατινακι η Αννα ,πανεμορφο αλλα σαλοναρισε βαριεστημενα και με εδιωξε.Στο 19 της ιδιας οδου ηταν μονη της η Λιζα με φουλ δωματια και τη γραια τσατσα να κπιταει ρολοϊ σαν γερακι.Αυτα κυριοι.

Τετοια ειδηση αρχιζει με ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ BΟΜΒΑΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ τυπε !!
Παω να της ξεκλειδωσω την κωλοτρυπα για θα εχει κλεισει τοσο καιρο αγαμητη.

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
163
Πόντοι
0
Τρίτη βράδυ πέρασα βόλτα από Μεταξουργείο μπας και πετύχω Βανέσα η την Λαρίσα.
Δεν βρήκα καμία και η μόνη που άξιζε εμφανισιακά ήταν μια μπέλα στο Ιάσονος 32 νομίζω.
Η κοπέλα είναι σαν anime girl. Πανέμορφο προσωπο, λεπτό μοντελε κορμί, άσπρο δέρμα και μεγάλα στήθη. Πληρώνω αλλά λέω στη τσατσά να μη φέρει προφυλακτικό. Είμαι μόνο για χάδια και αγκαλιές.
Ειλικρινα ζηλεύω όλους εσάς που μπορείτε και γαμάτε γιατί εμενα με πιάνει κάποιος πανικός όταν έρχεται η ώρα της πράξης που καβλωνω με δυσκολία και άμα πιάσω στυση δεν είναι αρκετα δυνατή. Βάλε και ότι δεν μπορώ με τίποτα να χύσω, ειδικά στο 10λεπτο. Αυτό το είχα από τα 20 μου και την έβγαζα με τις τσόντες μέχρι που έφτασα 36, είπα να αφήσω την αποχη και έστω να απολαύσω το γυναικείο κορμί όπως μπορώ.
Στα 15€ η Μπέλα λοιπόν. Μπαίνει στο δωμάτιο όπου τη περίμενα γυμνός. Σηκώθηκα και αγκαλιαστηκαμε. Εγώ τη χαιδευα στα κωλομερια και αυτή στο στήθος. Με ρώτησε από που είμαι, μου είπε ότι είναι 20χρονη αλβανίδα και ότι ήρθε πριν 1 χρόνο. Δουλεύει 17:00 με 05:00 κάθε μέρα.
Της ζήτησα να γδυθεί και μου απάντησε "καλύτερα όχι" λογικό σκέφτηκα. Έστω το σουτιέν, της λέω. Εκεί δέχτηκε, το έβγαλε και ξεπρόβαλαν οι μεγαλύτερες βυζάρες που είχα τη χαρά να απολαύσω. Όχι ότι εχω κανένα σοβαρό ιστορικό αλλά και πάλι, απόρησα με κάποιες κριτικές που λέγανε ότι έχει μικρομεσαίο στήθος.
Σαν μαξιλάρια ήταν.
Μου ζήτησε να ξαπλώσω και το έκανα. Της ζητησα να ξαπλώσει επάνω μου, έκανε ότι δεν καταλάβαινε και ξάπλωσε στα πλάγια ενώ ξεκίνησα να της πιάνω τα βυζιά. Μου απαγόρευσε να τα γλείψω. Μόνο πιασίματα. Δέχτηκα, αλλά σύντομα την γύρισα ανάσκελα, της άνοιξα τα πόδια και έπεσα από πάνω αρχίζοντας να περιεργάζομαι τα βυζιά και τις ρογες της. Ξάπλωσα με τη μούρη και άρχισα να τρίβομαι, μετά ακούμπησα τα χείλια μου στις ρογες, και σιγά σιγά άρχισα να τις πιπιλαω. Δεν με έκοψε οπότε από δω και πέρα άρχισα να τη φιλάω μαζί με τα χουφτωματα.
Για τα επόμενα λεφτά εγώ χαιδευα, εχωνα τη μούρη μου στα βυζιά της και φιλαγα ενώ εκείνη σχολίαζε πόσο όμορφα μαλακία έχω και με χάιδευε στο κεφαλι, το ίδιο έκανα στα μπούτια της, κατέβηκα και στα πόδια όπου ήταν ελαφρώς αξυριστα, αλλά καθόλου άσχημα.
Σηκώνω τα πόδια στους ώμους μου και κωλησα τα μπούτια στο στήθος μου, κοίταξα τις πατούσες της. Μαύρες, βρώμικες. Δεν γαμιεται... Έχωσα τη μούρη μου και εκεί και φίλησα. Συνεχθστηκε το μπαλαμουτι, ενώ εκείνη έκανε μπούκλες με τα πόδια της στα Μάλια μου. Τη γυρίσω και μπουμιτα όπου έχωσα τη μούρη μου στη κωλοχαραδρα και έπαιρνα βραδιές εισπνοές. Απόλαυσα το νεανικό κορμί της από τις άκρες των ποδιών μέχρι τα χέρια. Εκείνη μου έλεγε ότι το απολάμβανε όλο αυτό γιατί ήταν πολύ κουραστική μέρα και τώρα βρήκε ευκαιρία να χαλαρώσει με αυτη τη φάση.
Θα μπορούσα να μείνω μαζί της μέχρι να χτυπήσουν πόρτα, αλλά σε κάποια φάση σκέφτηκα ότι πήρα τη δόση μου. Της είπα μια τελευταία αγκαλιά και τέλος. Ναι μωρό μου είπε. Αγκαλιαστηκαμε πιο θερμά αυτή τη φορά από πριν στην αρχή. Είχε τυλίξει και τα πόδια της γύρω μου και με χάιδευε. Μείναμε λίγα δευτερόλεπτα έτσι, εγλυψα λίγο ακόμα τα βυζιά της και τα πίεσα πάνω στο στήθος μου και σηκώθηκα να ντυθώ. Φεύγοντας μου χάιδεψε μια τελευταία στο στήθος και με αποχαιρέτισε. Αυτό ήταν. Καθόλη τη διάρκεια της πράξης το 11 εκατοστά πουλί μου καύλωσε σε κάποιες στιγμές αλλά η στύση δεν ήταν σημαντική ούτε είχε διάρκεια. Σκληρό σαν ντόνατς. Πίπα φυσικά δεν έδωσα, ούτε όμως την έβαλα να μου τον χαϊδεψει. Ίσως το κάνω την επόμενη φορά.
Αυτή ηταν μια εντελώς sigma male κριτική, δεν ξέρω άμα αξίζει να γράψω και τις επόμενες εμπειρίες μου. Λόγω της ανικανότητας μου να γαμισω απείχα και από αυτές τις λίγες σαρκικές απολαύσεις και πέρασαν έτσι τα καλύτερα μου χρόνια. Δεν θα χάσω άλλο χρόνο και θα γίνω μύστης όπως μπορώ έστω στα 36. Δεν ξέρω όμως άμα θα ξαναγράψω τις μελλοντικές παρόμοιες εμπειρίες μου. Δυσκολα με βλέπω να τρώω φόλα στα φιλάκια και ελεύθερα πιασίματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος ενημέρωσης

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.121
Πόντοι
6.495
Τετοια ειδηση αρχιζει με ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ BΟΜΒΑΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ τυπε !!
Παω να της ξεκλειδωσω την κωλοτρυπα για θα εχει κλεισει τοσο καιρο αγαμητη.
Από τι ώρα ξεκινάει αύριο? Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι στο πρόγραμμά της...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.032
Πόντοι
6.196
Πορνομολ Ι39 πανω 1 Μαργαριτα,κατω 2 η γνωστη που μου φαινεται Ρουμανα,3 κατω μια καπως χοντρουλα,τα αλλα μου φαινονται κλειστα

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
22
Like
16.543
Πόντοι
4.646
συνέχεια σφηνάκι πάντα live

Κολοκυνθους 38 ισόγειο Μαρίνα ξανθιά πολύ χοντρή μιλφ , με 3.5αρια πεσμένα βυζία, σ ε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, Κατερίνα μελαχρινή πολύ λεπτή μιλφ με μικρό βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .

Κολοκυνθους 38 όροφος Κρυσταλλια, πολύ χοντρή ξανθια μιλφ με 2.5αρι βυζι,σε απλό πρόγραμμα.
Μύστη Σμύρνη, ένα λεπτό πρεζάκι με ράστα, πιθανώς οροθετικό, συνεχίζει να εμφανίζεται στον εν λόγω οίκο του ισογείου?

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
22
Like
16.543
Πόντοι
4.646
Πόσο ποιο cult να γίνει, ντάξ, σκηνικό για ταινία τρόμου ή Ταραντίνο.

Η Λίλυ πέρυσι τέτοια εποχή που ήταν τα μισά κιλά σχεδόν, μου ζήταγε 100 για 1 ώρα χοτέλι (εγώ της έλεγα max 60+20 το bill), μετά που πήγε λίγο Φ71 στο 20ρικο ζήταγε 160€ (120 μετά από παζάρι με κώλο), την έγραψα στα @@ μου
Τώρα που έγινε διπλάσια και επέστρεψε στο 10€ την τελευταία φορά έδωσε κώλο με +5€ (ζήτησε +10€ μέσα αλλά είχα ένα τάλιρο και 50ρικο) κρυφά από την τσατσά Τζόν Στάμο γιατί ζητάει προμήθεια στα εξτραδάκια λέει, χαχαχαχ.

Πώς γυρνάνε οι καιροί τόσο γρήγορα ... της έδινα όσα βγάζει αφού φάει 12 διαφορετικές πούτσες για να κάτσει 1 ώρα να φάει μόνο την δικιά μου 1-2 φορές με άνεση και ηρεμία και ξίνιζε, τώρα ...
*Δεν ξέρω αν το δίνει και σε άλλους με +10€ αλλά έτσι όπως έχει πρηστεί δεν θα σας αρέσει κιόλας.
Έχω περάσει 3 φορές μαζί της για κώλο στο Φυλής 71 κι έχω ικανοποιητικές εντυπώσεις. Τουλάχιστον, δίνει το κωλί της χωρίς υπεκφυγές όπως άλλες. Μουνί δεν έχω πάρει ποτέ, μόνο της το έχω γλύψει για ορεκτικό... :kiss-mark:

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
1.085
Πόντοι
361
Βανεσσα Ι37Α ζηταει 75 για μιση ωρα και 30 για εικοσαλεπτο
Κορόιδα ψάχνουν να βρουν με την τσατσά Μαρία.το ξέρω από το Ι20 που δούλευε και απλό πρόγραμμα.εγω πάντως όχι να το παίξω μάγκας με 15€ την έπαιρνα 20λεπτα +++

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.032
Πόντοι
6.196
Κορόιδα ψάχνουν να βρουν με την τσατσά Μαρία.το ξέρω από το Ι20 που δούλευε και απλό πρόγραμμα.εγω πάντως όχι να το παίξω μάγκας με 15€ την έπαιρνα 20λεπτα +++
Ω σκαπουλαρες!Ναι ρε 75 ειναι υπερβολικο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom