Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (22 μέλη και 187 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
265.021
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Κολωνού 53 κλειστό.

Κολωνού 48 νέο Ειρήνη ξανθιά μιλφογκιλφ χοντρή με πεσμένα 3.5αρια βυζια, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 Άντζελα μιλφ με κοντό μαλλί (ξανθό πάνω καστανο κάτω)ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο κλειστό.

Κολωνού 47 όροφος Μαρία ξανθό γκρανι , σώμα με πιασίματα λεπτά πόδια, 2.5αρι συν βυζι, ανακοινωθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζάκι,παλιά ανακοίνωναν και κωλαράκι, κάποιος έγραψε ότι κάνει απλό πρόγραμμα, δεν έχω περάσει πρόσφατα, ότι ανακοινώνουν γράφω.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά Βερονικα μελαχρινή λατίνα, παχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Ντανιελα, λατίνα μελαχρινή χοντρουλα με 2.5αρι βυζι και τατουάζ στα χέρια, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Αντζελινα χοντρουλα με κάστανο μαλλί, 4αρι συν βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και Μαρίνα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ Μπέλα, μελαχρινή ψηλή νταρντανα λατίνα με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β Λίνα, μελαχρινή νταρντανοπαχουλη λατινα, με 3.5αρια βυζια, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, νταρντανα με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο μπράτσο και πίσω χαμηλά στη μέση και Νίκη καστανοξανθη νταρντανα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι συν βυζι, τατουάζ ανάμεσα στα βυζία και στο δεξί μπούτι , αμφοτερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 2ος όροφος Άννα ξανθοκαστανη χοντρή με 2.5αρι συν βυζι , σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α κλειστό.

Κολωνού 11β Μαργαρίτα κατσαρομαλλα καστανή χοντρή, με 2.5αρι συν βυζι , απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Ζάνα καστανη νταρντανοχοντρη, με 3.5αρι βυζί, απλό

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
265.021
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Ακομινάτου 2α Γωγω μελαχρινή μιλφ, σώμα με πιασίματα ,1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ακομινάτου 2β Λίζα καστανοξανθη κοπέλα με γυαλάκια, σώμα με πιασίματα, 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ δεξιά χαμηλά στο στομάχι και ένα ακόμη , απλό πρόγραμμα.

Ζηνωνος 38 Ιωάννα η καστανοξανθη ιδιοκτήτρια, σώμα με πιασίματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ,αν δεν είσαι αλλοδαπός ή παλιός καλός πελάτης δε περνάει, βασικά δε βγαίνει ούτε στο σαλόνι, μου έκανε τη "τιμή" να βγει να με χαιρετήσει μιας και την ξέρω χρόνια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
265.021
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι πάντα live

Κολοκυνθους 38 ισόγειο Μαρίνα ξανθιά πολύ χοντρή μιλφ , με 3.5αρια πεσμένα βυζία, σ ε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, Κατερίνα μελαχρινή πολύ λεπτή μιλφ με μικρό βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .

Κολοκυνθους 38 όροφος Κρυσταλλια, πολύ χοντρή ξανθια μιλφ με 2.5αρι βυζι,σε απλό πρόγραμμα.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.404
Πόντοι
7.195

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
534
Πόντοι
301
είναι επαγγελματίας η Πωλίνα και κρατάει τα ρεπά της, έκανε πασχαλιάτικο δεκαήμερο off και σήμερα πάλι στο πόστο ορεξάτη.

δηλ σημερα απογευμα θα ειναι

είναι επαγγελματίας η Πωλίνα και κρατάει τα ρεπά της, έκανε πασχαλιάτικο δεκαήμερο off και σήμερα πάλι στο πόστο ορεξάτη.
δηλ παρων σημερα απογευμα η πωλιναρα η οχι

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
124
Like
25.692
Πόντοι
26.386
Κολωνού 47 όροφος Μαρία ξανθό γκρανι , σώμα με πιασίματα λεπτά πόδια, 2.5αρι συν βυζι, ανακοινωθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζάκι,παλιά ανακοίνωναν και κωλαράκι, κάποιος έγραψε ότι κάνει απλό πρόγραμμα, δεν έχω περάσει πρόσφατα, ότι ανακοινώνουν γράφω.
Τη τελευταία φορά που πέρασα μαζί της, ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα:pipa1:
Τρεις βδομάδες πριν περίπου...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
265.021
Πόντοι
46.232

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
22
Like
9.337
Πόντοι
2.036
20250425_125239.jpg
Πόσο ποιο cult να γίνει, ντάξ, σκηνικό για ταινία τρόμου ή Ταραντίνο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Λίλυ μελαχρινή χοντρή λατινα,με 3.5αρια συν βυζια και Αντζι λατίνα, παχουλη με καστανο πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, 1.5άρι βυζί,ολοστρογγυλη κωλαρα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Η Λίλυ πέρυσι τέτοια εποχή που ήταν τα μισά κιλά σχεδόν, μου ζήταγε 100 για 1 ώρα χοτέλι (εγώ της έλεγα max 60+20 το bill), μετά που πήγε λίγο Φ71 στο 20ρικο ζήταγε 160€ (120 μετά από παζάρι με κώλο), την έγραψα στα @@ μου
Τώρα που έγινε διπλάσια και επέστρεψε στο 10€ την τελευταία φορά έδωσε κώλο με +5€ (ζήτησε +10€ μέσα αλλά είχα ένα τάλιρο και 50ρικο) κρυφά από την τσατσά Τζόν Στάμο γιατί ζητάει προμήθεια στα εξτραδάκια λέει, χαχαχαχ.

Πώς γυρνάνε οι καιροί τόσο γρήγορα ... της έδινα όσα βγάζει αφού φάει 12 διαφορετικές πούτσες για να κάτσει 1 ώρα να φάει μόνο την δικιά μου 1-2 φορές με άνεση και ηρεμία και ξίνιζε, τώρα ...
*Δεν ξέρω αν το δίνει και σε άλλους με +10€ αλλά έτσι όπως έχει πρηστεί δεν θα σας αρέσει κιόλας.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
124
Like
25.692
Πόντοι
26.386
Πόσο ποιο cult να γίνει, ντάξ, σκηνικό για ταινία τρόμου ή Ταραντίνο.
Το Ι43 είναι απ' τα πολύ καλτ σπιτάκια...
Αν βγει και ο αλλήθωρος γκέι τσατσός (που παλαιότερα δούλευε τραβεστί στο Κολοκυνθούς 63 αριστερά), τότε το καλτόμετρο βαράει κόκκινο:headbaning2:

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
534
Πόντοι
301
Αν βγει και ο αλλήθωρος γκέι τσατσός (που παλαιότερα δούλευε τραβεστί στο Κολοκυνθούς 63 αριστερά), τότε το καλτόμετρο βαράει κόκκινο:headbaning2:
αυτο το μαγαζι εχει και τη γιαγια αφιλτρο κωλομουνι. η σιχαμενη

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
534
Πόντοι
301
αυτο το μαγαζι εχει και τη γιαγια αφιλτρο κωλομουνι. η σιχαμενη
για τους 50+ καποτε υπηρχε ενα αρδελο στη μεση της ευριπιδου σε οροφο που ηταν μια γκωστη θεια και οποτε περναγαμε μας ελεγε σε ολους το ιδιο παραμυθι......
μεγαλος ειναι πων να μπει μεσα.

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.714
Πόντοι
6.240
Κολοκυνθους ή Μυλλερου ρε συ ηταν ο τραβελος ?

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
124
Like
25.692
Πόντοι
26.386

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.315
Πόντοι
746
Μέσα στην σαπίλα της πρωινής βάρδιας και τις άπειρες καυλες, πέρασα από πολλούς οίκους και κατέληξα Λιοσίων 73 που ήταν η γνωστή Εμμυ που σαν να έχει πάρει λίγα κιλάκια πάλι! Ωστόσο το πρόσωπο κουκλίστικο με αφέλειες μου έβγαλε κάτι μιας και πάντα περνούσα καλά μαζί της! Μπήκε μέσα και ξεκίνησε κάτι αγκαλιές ενώ εγώ ζούλαγα την κωλαρα της και αμέσως ξεκινήσει ένα τρομερό τσιμπούκι με πνιξίματα και καρφώματα μέχρι μέσα! Πέρασμα καποτας και κάρφωμα στα 4 όπου πραγματικά τα είδα όλα! Σφαλιάρες και άρπαγμα απτά κωλομερια της μέχρι που κατέληξα! Πέρασα γαμω ίσως λόγω καυλας ίσως λόγω επίδοσης! Απτο πουθενά μιας και δν είχα ελπίδα με την βολτα που έκανα! Καλά γαμησια! Ααα μαζί ήταν μια καρμεν κοντή λεπτή με λίγο περίεργη φάτσα αλλά δν μου κανε πολύ κλικ!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.315
Πόντοι
746
Μέσα στην σαπίλα της πρωινής βάρδιας και τις άπειρες καυλες, πέρασα από πολλούς οίκους και κατέληξα Λιοσίων 73 που ήταν η γνωστή Εμμυ που σαν να έχει πάρει λίγα κιλάκια πάλι! Ωστόσο το πρόσωπο κουκλίστικο με αφέλειες μου έβγαλε κάτι μιας και πάντα περνούσα καλά μαζί της! Μπήκε μέσα και ξεκίνησε κάτι αγκαλιές ενώ εγώ ζούλαγα την κωλαρα της και αμέσως ξεκινήσει ένα τρομερό τσιμπούκι με πνιξίματα και καρφώματα μέχρι μέσα! Πέρασμα καποτας και κάρφωμα στα 4 όπου πραγματικά τα είδα όλα! Σφαλιάρες και άρπαγμα απτά κωλομερια της μέχρι που κατέληξα! Πέρασα γαμω ίσως λόγω καυλας ίσως λόγω επίδοσης! Απτο πουθενά μιας και δν είχα ελπίδα με την βολτα που έκανα! Καλά γαμησια! Ααα μαζί ήταν μια καρμεν κοντή λεπτή με λίγο περίεργη φάτσα αλλά δν μου κανε πολύ κλικ!

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.757
Πόντοι
3.760
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom