Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (15 μέλη και 198 επισκέπτες)

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.591
Πόντοι
4.646
live update επιγραμματικα

Φωκαιας 25α Καρίνα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος στα 20 ευρώ και πρωκτικο με συν 10 ευρώ.
Έχει δουλέψει και Φυλής 71 κάτω η εν λόγω κουλουρτζού? :zfuck:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.908
Πόντοι
47.170

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.591
Πόντοι
4.646
Άλλη Όλγα λές εσύ, μάλλον αυτή πού δούλεψε και Φυλής 109β Διδυμου 22 και Αγκύρας.
Μύστη, μου φαίνεται ότι πρόκειται για την Όλγα που περιγράφει ο γνωστός @Επιρρεπής στην κριτική του:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Άμα είπε Τζαμάικα θα είδες την Έμμυ τη μαυρούλα στο Φ66Δ.. Παραδίπλα είναι το Φ66Α με την κόκκινη πόρτα.
Και ναι από κει είναι, απλά σε παραπλάνησαν τα μάτια της (το σχήμα). Είναι σοκολάτα γάλακτος, όπως και η Ναόμι.. Η Μπέκυ/Μπέτυ είναι σοκολάτα υγείας πιο σκούρη.

Οι τσάρκες κάνουν καλό! :wink:
Απλά με κάποιον γνώστη παρέα θα μάθεις και να ξεχωρίζεις τυχόν φόλες, για να μην πετάς λεφτά εκεί που δεν πρέπει.. Φυσικά η εμπειρία σου με την κάθε κοπέλα διαφέρει από την εμπειρία κάθε άλλου, δεν είναι απόλυτο 100% το φόλιασμα για όλους, παίζουν πολλά ρόλο και θα ήθελε μεγάλη ανάλυση αυτό..
Υγ. Θέλω περιγραφή αυτής στο Πορνομόλ, και απόχρωση δέρματος ή και όνομα
Ω ρε φιλε!Κ του λεγα του παιδιου οτι ειχα σκεψη μηπως ηταν καποια απο τις μαυρες τις καλες!Τι μαλακια εκανε η τσατσα!Κ γω ο μαλακας δε ρωτησα ενω υπηρχε το κλιμα,ωραια ειδα μια απ τις καλες που γραφετε να ξερω κι γω κ ο φιλος γτ τη σταμπαρε,αν η τσατσα ελεγε ποια ειναι θα δοκιμαζε σχεδον σιγουρα κ μη σου πω θα πηγαινα να βγαλω λεφτα να δοκιμασω κι γω.Ναι καλα ειναι ειδικα με καποιον που ξερει να αποφευγει.Στο πορνομολ ηταν 2 που μαρεσαν,η μια ηταν προς μιλφ καλη σωματικα αλλα μαρεσε πραγματικα η μικροτερη η σχιστοματα Μαργαριτα την ειπε λευκοδερμη ειναι,οπως μπηκαμε δεξια πανω ανεβηκαμε εκει ηταν,μεσα ειχε ενα στενομακρο χωρο που καθομασταν κ απο την αλλη πλευρα ηταν τα δωματια σερι σαν διαδρομος 1 ευθεια,μαυρομαλλα κοτσιδα μακρυ με σαγηνευτικο βλεμμα,η πιο ιδιαιτερη που ειδα με Ασιατικα χαρακτηριστικα αλλα πιστευω ειναι απο Καζακσταν η γυρω χωρες γτ τετοιες ψαχνω εγω,σλαβες η πρωην χωρες ΕΣΣΔ γτ μπορω να μιλαω κ αυτη ειχε κ την ηλικια,μικρη ηταν,ειχε ενα κλικ κιλων στον κωλο αλλα δεν χαλαει,δεν ειναι κιλα τυπου λατινων αλλα ευρωπαιας,οχι μεγακλοκωλα απλα "περισσοτερος να το πω ετσι",απο μπροστα πολυ ομορφη,η μονη σχιστοματα που ειδα συν την "τσυλανδη" αλλα η Μαργαριτα ηταν ξεκαθαρη,μπορει να ναι σλαβα η να χει γονιο σλαβικης/πρωην εσσδ χωρας

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Μάλλον λες την πετίτ Έμυ τη τζαμαϊκανή στο φ 66δ
Λεπτή μικροκαμωμένη με αφροκαρρίμπεαν χαρακτηριστικά γλυκιά φατσούλα,μιλάει αγγλικά κι όχι ισπανικά , ίσως και να είναι όντως Τζαμάικα.
Αρκετά καλή πίπα,μέτριο κρεββάτι, υπάρχουν και κριτικές.
Αληθεια?Κ το Τζαμαικα πιστευα οτι ειναι fake,ναι ετσι οπως λες ειναι,οντως μιλησε Αγγλικα,ιδιαιτερος κωλος,σωστα?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.438
Πόντοι
36.228

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Κοντοπουτανο με ωραίο σώμα θα πω.αλλα... αγένεια,αναιδης, καλύτερες προτιμήσεις σε πακιά,ινδούς,για τους Έλληνες τους έχουμε στο γράψιμο.κριμα γιατί είναι όμορφη κοπέλα. ζητώ συγγνώμη από τους μύστες.
Τής ώρες είναι εκεί αξίζει στο δωμάτιο ξέρεις;Η δεν πάει καθόλου με Έλληνες κ αν πάω παίζει να φάω κ πόρτα;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Ω ρε φιλε!Κ του λεγα του παιδιου οτι ειχα σκεψη μηπως ηταν καποια απο τις μαυρες τις καλες!Τι μαλακια εκανε η τσατσα!Κ γω ο μαλακας δε ρωτησα ενω υπηρχε το κλιμα,ωραια ειδα μια απ τις καλες που γραφετε να ξερω κι γω κ ο φιλος γτ τη σταμπαρε,αν η τσατσα ελεγε ποια ειναι θα δοκιμαζε σχεδον σιγουρα κ μη σου πω θα πηγαινα να βγαλω λεφτα να δοκιμασω κι γω.Ναι καλα ειναι ειδικα με καποιον που ξερει να αποφευγει.Στο πορνομολ ηταν 2 που μαρεσαν,η μια ηταν προς μιλφ καλη σωματικα αλλα μαρεσε πραγματικα η μικροτερη η σχιστοματα Μαργαριτα την ειπε λευκοδερμη ειναι,οπως μπηκαμε δεξια πανω ανεβηκαμε εκει ηταν,μεσα ειχε ενα στενομακρο χωρο που καθομασταν κ απο την αλλη πλευρα ηταν τα δωματια σερι σαν διαδρομος 1 ευθεια,μαυρομαλλα κοτσιδα μακρυ με σαγηνευτικο βλεμμα,η πιο ιδιαιτερη που ειδα με Ασιατικα χαρακτηριστικα αλλα πιστευω ειναι απο Καζακσταν η γυρω χωρες γτ τετοιες ψαχνω εγω,σλαβες η πρωην χωρες ΕΣΣΔ γτ μπορω να μιλαω κ αυτη ειχε κ την ηλικια,μικρη ηταν,ειχε ενα κλικ κιλων στον κωλο αλλα δεν χαλαει,δεν ειναι κιλα τυπου λατινων αλλα ευρωπαιας,οχι μεγακλοκωλα απλα "περισσοτερος να το πω ετσι",απο μπροστα πολυ ομορφη,η μονη σχιστοματα που ειδα συν την "τσυλανδη" αλλα η Μαργαριτα ηταν ξεκαθαρη,μπορει να ναι σλαβα η να χει γονιο σλαβικης/πρωην εσσδ χωρας
Πολλοί τη λένε φόλα την Έμμυ τη μαυρούλα.. Δεν φέρεται σε όλους το ίδιο μάλλον.. Οπότε το νου σου, μην ενθουσιάζεσαι εύκολα..
Αληθεια?Κ το Τζαμαικα πιστευα οτι ειναι fake,ναι ετσι οπως λες ειναι,οντως μιλησε Αγγλικα,ιδιαιτερος κωλος,σωστα?
Ναι έχει ιδιαίτερο ωραίο κωλαράκι! :knuppel::smiling-face-with-heart-eyes::kissass:

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.346
Πόντοι
481
Τής ώρες είναι εκεί αξίζει στο δωμάτιο ξέρεις;Η δεν πάει καθόλου με Έλληνες κ αν πάω παίζει να φάω κ πόρτα;
Απόγευμα είναι.ενταξει αξίζει Κάπος.παειι και με Έλληνες αλλά δεν τους έχει και σε πολύ εκτίμηση. πάντως πόρτα δεν θα φας γιατί έχει έξοδα.τελος πάντων πολύ ασχολήθηκα με δαυτην.καλη συνέχεια σε όλους.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.438
Πόντοι
36.228
Βάλε λίγο τη μούρη στο φουγάρο κ θα περάσεις ζάχαρη μετά με Βανέσσα :headbaning2::headbaning2:

Psahnosex111

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
205
Πόντοι
20
Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά.
Είχα πάει πρόσφατα με την Μόνικα στι Φιλιππίδου 11β με την Μόνικα την Μολδαβή μια για μισάωρο και μετά από λίγες μέρες για μία ώρα (60 ευρώ έναν γύρο - 120 ευρώ δύο γύρους).
Η εμπειρία πολύ καλή, μιας και η κοπέλα μου αρέσει εμφανισιακά και στο δωμάτιο δεν φέρνει αντιρρήσεις. Να πω βέβαια ότι πρώτα την είχα δοκιμάσει στο 20αρικο και μου άρεσε. Η κοπέλα επιδίδεται σε 69 και ελεύθερο στοματικό.
Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη κοπέλα που περάσατε καλά σε πρόγραμμα πάνω από το κλασσικό 20αρικο;
Σκέφτομαι Καρολίνα ή Τζαννινα.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
20
Like
21.283
Πόντοι
4.646
Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά.
Είχα πάει πρόσφατα με την Μόνικα στι Φιλιππίδου 11β με την Μόνικα την Μολδαβή μια για μισάωρο και μετά από λίγες μέρες για μία ώρα (60 ευρώ έναν γύρο - 120 ευρώ δύο γύρους).
Η εμπειρία πολύ καλή, μιας και η κοπέλα μου αρέσει εμφανισιακά και στο δωμάτιο δεν φέρνει αντιρρήσεις. Να πω βέβαια ότι πρώτα την είχα δοκιμάσει στο 20αρικο και μου άρεσε. Η κοπέλα επιδίδεται σε 69 και ελεύθερο στοματικό.
Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη κοπέλα που περάσατε καλά σε πρόγραμμα πάνω από το κλασσικό 20αρικο;
Σκέφτομαι Καρολίνα ή Τζαννινα.
Καρολίνα και Τζανίνα είναι καλές
επιλογές, επίσης Ράνια Μικαέλα Ιρίνα δε θα κλάψεις τα λεφτά
σου

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.505
Πόντοι
10.906
Άδειασμα στο φιλόξενο στόμα της Ελένης στο Διδύμου 8 κάτω.
Η Ιρίνα στο Φωκαίας 27 κόβει μονέδα, μπαίνουν στον οίκο με το εικασάρικο στο χέρι και με διάθεση για αναμονή στο σαλόνι!
Φιλιππίδου 11 κάτω Σάρα με τελειωτικό στόμα και Βαλέρια με τελειωτικό στο σώμα.
Χρόνια πολλά!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Πολλοί τη λένε φόλα την Έμμυ τη μαυρούλα.. Δεν φέρεται σε όλους το ίδιο μάλλον.. Οπότε το νου σου, μην ενθουσιάζεσαι εύκολα..

Ναι έχει ιδιαίτερο ωραίο κωλαράκι! :knuppel::smiling-face-with-heart-eyes::kissass:
Οκ thank you!Καλα ειδα κι αλλες ομορφουλες κ που να παω σε ολες τις βαρδιες,δε θα ξαναπατησω πιατσα χαχαχα!Τα λεμε!

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
261
Πόντοι
0
Παιδες μετα απο πολυυυ καιρο πηγα μπουρδελοτσαρκα με γνωστη.Εγω δεν εχω πειρα αλλα ηταν πολυ καλυτερα απο οσα λεγονται,απο εμφανιση πολυ εως παρα πολυ καλα αλλα απο αποδοση δε γνωριζω οποτε μαλλον εχετε δικαιο.Θα σας πω τι μου εμεινε στο μυαλο γιατι καταλαβαινετε οτι με απειρια ζεις το σοκ.Λοιον απο Μεταξουργειο που εμεινε μια Ναταλι η Ναταλια και μια αλλαη Λατινα πρεπει να ταν γυφτε μαυριδερη με ασπρα εσωρουχα πανω κατω που μοιαζε σαν μεσογειακη με ισιο μακρυ.Μετα μου μεινε μια μικρη με τατου εντονα πανω της σε ενα που χε μια Ιωαννα μια Στελλα η οποια ηταν καλοστεκουμενη για την Ηλικια και η κοπελα με τα τατουαζ τα εντονα.Επισης μου μεινε μια μικρη στα πρωτα της φωκαιας μεα το 27 σαν λατινακι με ευρωπαια ειχε ενα συνδυασμο.Μια Ρεβεκκα νομιζω εκει που ειναι τσατσοτραβελος,η Ρεβεκκα ειχε καλο σωματοτυπο.Μια Αννα μικρη μαρεσε ειχε τσατσο εναν κυριο μεγαλυτερο εμοιαζε καπως σαν λατινογυφτισσα.Και τελος η καλυτερη ηταν στο 68 κατι δηλαδη 68 Α η Δ κατι τετοιο,διπλα ηταν το 66 ειμαι σιγουρος γι αυτο.Στο 68 ηταν μια σαν ταυλανδη με πολυ καλο σωμα και πεταχτοκωλα!Τη παρουσιασε ως Κλεοπατρα κ μετα απο χαβαλε την παρουαζε ως Πηνελοπη.Μη με αποπαρετε,δεν εχω πειρα κ δε κετεγραφα αν κ το σκεφτηκα αλλα ειπα να το ζησω.Τα φαν φακτ,πρωτο εκανα μαλακια σε μια καρεκλα κ φωναζε η τσατσα για τη πορτα επειδη εκατσα εγω αλλα το προβλημα ηταν η πορτα οχι η καρεκλα την οποια εβαλα καλυτερα κ στο αλλο με το τσατσοτραβελο βγαινει η πρωτη μιλφ ρωσιδα κ απο τοσο κοσμο πιανει το πουλι το δικο μου χαχαχα,κι εκιε με τη ταυλανδη trolling με τη τσατσα καθως το ηθελε μου φαινεται το τρολινγκ.Γενικα δεν αλλαζε το πραγμα αλλα η πιο σοβαρη διαφορα ειναι που αλλαζει ο κοσμος ανα περιοχη.Α θυμαμαι και μια Μαργαριτα νομιζω σαν καζακα που μαρεσε κ ηταν σε αυτο που λετε πορνοmall,εμενα οτι εχει σχεση εμ σλαβα-καζαστανη κ οτι μιλαει Ρωσικα απ οπου κ αν ειναι μου κανει,κι αλλες ηταν ομορφες,μια κατσαρομαλλα δε θυμαμαι ονομα.Γενικα ειχε αρκετες εως πολλες μικρες μαγκες κ πρωτη φορα ειδα λογικα Λατινες αλλα κ πρωτη φορα στη ζωη μου πηγα σε αυτες τις μπουρδελοτσαρκες.Οπως καταλαβαινετε μετα απο Ομονοια βλεπωντας ολα αυτα τα σπιτακια σοκαρομαι με την καλη εννοια.Τωρα με εχω ικανο να κατεβω με 100-200 να περναω σε ολες που μαρεσουν ως να τα ριξω κ οσο αντεξω ως την επομενη φορα ξανα.Βαρδια βραδυνη να μιλησω οπως τα λετε χαχα,μετα τις 11 αυτα που σας λεω,αν εισασταν εκει θα καταλαβατε ποιες ειναι να βοηθησετε τον απειρο.Δυστυχως αλλοτε ειμαι του βλεμματος κι αλλοτε του κωλου κ αλλοτε οτι κολλησω πχ μεση πιασιματα κοιταγμα κτλ.Περσυ ειχα παει στα Λιοσιων και Τροφωνιου και Εξηκιου,αυτα ειναι κατωτερα απο οτι καταλαβαινω,Βεργας δεν εχω παει καθως δε ξερω και καμια αλλα σε Μπαρμπορα που μιλουσαμε ηθελα εκτος μπουρδελου και Σαμπινα δε πηγα γιατι μου την εσπασε η συμπεριφορα της οσο μιλησαμε και μαλλον σωθηκα που δε κατεβηκα.Αυτη στο 68 ρε παιδια ηταν μαυρη αλλα οχι σκουρη,ειχε ιδιαιτερο συνδυασμο,σκεφτηκα μηπως ειναι αυτη που λετε Ναομι η Μπετυ γενικα οτι μαυρο εχετε πει αλλιως δε μπορουσα να καταλαβω με τα διαφορετικα ονοματα που λεει η τσατσα,το ειπε η ιδια αυτο οτι αλλαζει τα ονοματα κ μετα ελεγε δηθεν τζαμαικα κ της κανω οσο εγω ειμαι απο δω τοσο ειναι αυτη απο τζαμαικα κ στο ονομα της λεω οπως εμενα με λενε Γιωργο ετσι λενε την κοπελα Κλεοπατρα/Πηνελοπη με τη διαφορα οτι οντως με λενε Γιωργο χαχαχαχαχ.Παρα πολυ καλυτερα απο την πιατσα αν θελετε μια γνωμη.Καμια σχεση οι εικονες και η φαση.Το φολιασμα μας γαμαει ανεξαρτητου βαθμιδας.
Ευχαρισθτώ φίλε κι ας θτράβωθε το θτόμα μου και ο μάτης μου.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Πολλά κλειστά σήμερα στην Φυλής και πολλά Λατιναδικα που έχουν 2-3 είχαν 1 κοπέλα.

Στο Φωκ27 ισόγειο πρέπει να ήταν 8-9+ άτομα στο σαλονάκι και περίμεναν, ούτε λεφτά να μοίραζαν ...

Πήγα για Λίκα αλλά δεν ήταν, λίγες επιλογές .

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.592
Πόντοι
7.095

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.480
Πόντοι
4.460
Πεθαμενη τσαρκα σημερα το μεσημερακι.
Στο Αλκαμενους 113 ηταν Μαριαννα και Μελισσα.Κοντουλι ,ζουμπουλι κοριτσακι με γυαλακια.Προγραμμα υπερ απλο.Η Μαριαννα ηταν καπου μεσα και γαμιοτανε.Ειρηνη σταρ του μαγαζιου απουσα.
Στο Διδυμου 27 ηταν το Ποτεμκιν Ελενη.Μονη της.Η συμπαθεις σγουρομαλλα ξανθια τσατσα ειπε οτι απο αυριο Τανια και Βικτωρια.
Στο Φυλης 109 οροφος ηταν η γραια Αναστασια.Το κατω κλειστο.
Στο λατινοσπιτο της Φυλης 71 ηταν επανω η Σουζανα,λατινακι μπαμπατσικο με υπεραπλο προγραμμα, και στο κατω η Νταϊαννα επισης με απλο.Μοιαζουν πολυ παρεπιτοντως.
Απεναντι στο 86 ηταν η Καρινα.Βλαχαδερη Ρουμανομολδαβα με πιασιματα.
Στο Φωκαιας 13 επανω η θεια Σονια με το δονουμενο μπουκιτσι.Καλα κρατιεται ακομα.
Στο Φωκαιας 25 ηταν η χοντρουλα με τα τατου με εμπλουτισμενο προγραμμα αλλα λογο των ημερων εφαγα πολλα ξιγκια οποτε οχι.Στο Βεργας 6 επανω ηταν η Γιαννα.Καλο κομματι αλλα καπου δεν με παρακινησε να περασω.
Απενατι στο Σαμπινοσπιτο ηταν μια που εδινε και κωλο αλλα ειχε σαπια μυτερα δοντια.
Στο 3 της Βεργας παραδιπλα ηταν 3 μπαμπατσικα λατινακια ολο γελιο και ναζι καιπολικη εσανς φολας.
Στο ρομαντικο Πασχαλινο Μεταξι δεν υπαρχει ανασταση εκ νεκρων ειπα να παω για θεια Σοφια αλλα δυστυχως το Ιασωνος 44 με τη μεταλλικη σκαλα οπου γαμιεται ειχε ανοιχτη πορτα και κλειστο γλομπεο.Στο Μεγαλου Αλεξανδρου 28 κουρτινα ηταν η Αλινα με ελευθερο στοματικο τελειωτικο.Με καβλαντισε με κοζαρε με τσακιρικο ματι αλλα δεν με επεισε.Αυτα τα ολιγα για πρωτη βαρδια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom