Παιδες μετα απο πολυυυ καιρο πηγα μπουρδελοτσαρκα με γνωστη.Εγω δεν εχω πειρα αλλα ηταν πολυ καλυτερα απο οσα λεγονται,απο εμφανιση πολυ εως παρα πολυ καλα αλλα απο αποδοση δε γνωριζω οποτε μαλλον εχετε δικαιο.Θα σας πω τι μου εμεινε στο μυαλο γιατι καταλαβαινετε οτι με απειρια ζεις το σοκ.Λοιον απο
Μεταξουργειο που εμεινε μια Ναταλι η Ναταλια και μια αλλαη Λατινα πρεπει να ταν γυφτε μαυριδερη με ασπρα εσωρουχα πανω κατω που μοιαζε σαν μεσογειακη με ισιο μακρυ.Μετα μου μεινε μια μικρη με τατου εντονα πανω της σε ενα που χε μια Ιωαννα μια Στελλα η οποια ηταν καλοστεκουμενη για την Ηλικια και η κοπελα με τα τατουαζ τα εντονα.Επισης μου μεινε μια μικρη στα πρωτα της φωκαιας μεα το 27 σαν λατινακι με ευρωπαια ειχε ενα συνδυασμο.Μια Ρεβεκκα νομιζω εκει που ειναι τσατσοτραβελος,η Ρεβεκκα ειχε καλο σωματοτυπο.Μια Αννα μικρη μαρεσε ειχε τσατσο εναν κυριο μεγαλυτερο εμοιαζε καπως σαν λατινογυφτισσα.Και τελος η καλυτερη ηταν στο 68 κατι δηλαδη 68 Α η Δ κατι τετοιο,διπλα ηταν το 66 ειμαι σιγουρος γι αυτο.Στο 68 ηταν μια σαν ταυλανδη με πολυ καλο σωμα και πεταχτοκωλα!Τη παρουσιασε ως Κλεοπατρα κ μετα απο χαβαλε την παρουαζε ως Πηνελοπη.Μη με αποπαρετε,δεν εχω πειρα κ δε κετεγραφα αν κ το σκεφτηκα αλλα ειπα να το ζησω.Τα φαν φακτ,πρωτο εκανα μαλακια σε μια καρεκλα κ φωναζε η τσατσα για τη πορτα επειδη εκατσα εγω αλλα το προβλημα ηταν η πορτα οχι η καρεκλα την οποια εβαλα καλυτερα κ στο αλλο με το τσατσοτραβελο βγαινει η πρωτη μιλφ ρωσιδα κ απο τοσο κοσμο πιανει το πουλι το δικο μου χαχαχα,κι εκιε με τη ταυλανδη trolling με τη τσατσα καθως το ηθελε μου φαινεται το τρολινγκ.Γενικα δεν αλλαζε το πραγμα αλλα η πιο σοβαρη διαφορα ειναι που αλλαζει ο κοσμος ανα περιοχη.Α θυμαμαι και μια Μαργαριτα νομιζω σαν καζακα που μαρεσε κ ηταν σε αυτο που λετε πορνοmall,εμενα οτι εχει σχεση εμ σλαβα-καζαστανη κ οτι μιλαει Ρωσικα απ οπου κ αν ειναι μου κανει,κι αλλες ηταν ομορφες,μια κατσαρομαλλα δε θυμαμαι ονομα.Γενικα ειχε αρκετες εως πολλες μικρες μαγκες κ πρωτη φορα ειδα λογικα Λατινες αλλα κ πρωτη φορα στη ζωη μου πηγα σε αυτες τις μπουρδελοτσαρκες.Οπως καταλαβαινετε μετα απο Ομονοια βλεπωντας ολα αυτα τα σπιτακια σοκαρομαι με την καλη εννοια.Τωρα με εχω ικανο να κατεβω με 100-200 να περναω σε ολες που μαρεσουν ως να τα ριξω κ οσο αντεξω ως την επομενη φορα ξανα.Βαρδια βραδυνη να μιλησω οπως τα λετε χαχα,μετα τις 11 αυτα που σας λεω,αν εισασταν εκει θα καταλαβατε ποιες ειναι να βοηθησετε τον απειρο.Δυστυχως αλλοτε ειμαι του βλεμματος κι αλλοτε του κωλου κ αλλοτε οτι κολλησω πχ μεση πιασιματα κοιταγμα κτλ.Περσυ ειχα παει στα Λιοσιων και Τροφωνιου και Εξηκιου,αυτα ειναι κατωτερα απο οτι καταλαβαινω,Βεργας δεν εχω παει καθως δε ξερω και καμια αλλα σε Μπαρμπορα που μιλουσαμε ηθελα εκτος μπουρδελου και Σαμπινα δε πηγα γιατι μου την εσπασε η συμπεριφορα της οσο μιλησαμε και μαλλον σωθηκα που δε κατεβηκα.Αυτη στο 68 ρε παιδια ηταν μαυρη αλλα οχι σκουρη,ειχε ιδιαιτερο συνδυασμο,σκεφτηκα μηπως ειναι αυτη που λετε Ναομι η Μπετυ γενικα οτι μαυρο εχετε πει αλλιως δε μπορουσα να καταλαβω με τα διαφορετικα ονοματα που λεει η τσατσα,το ειπε η ιδια αυτο οτι αλλαζει τα ονοματα κ μετα ελεγε δηθεν τζαμαικα κ της κανω οσο εγω ειμαι απο δω τοσο ειναι αυτη απο τζαμαικα κ στο ονομα της λεω οπως εμενα με λενε Γιωργο ετσι λενε την κοπελα Κλεοπατρα/Πηνελοπη με τη διαφορα οτι οντως με λενε Γιωργο χαχαχαχαχ.Παρα πολυ καλυτερα απο την πιατσα αν θελετε μια γνωμη.Καμια σχεση οι εικονες και η φαση.Το φολιασμα μας γαμαει ανεξαρτητου βαθμιδας.