Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (23 μέλη και 163 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.531
Πόντοι
47.170
Πρωινή καταδρομική σήμερα στοχευμένη για κουλούρι. Πήγα Μιράντα από Τροφωνίου. Δεν την είχα δει ποτέ αλλά έβλεπα από κρητικές ότι είναι καλή . Στα του αγώνα πολύ καλή συμπεριφορά αν σου αρέσουν αυτού του είδους οι γυναίκες αλλά από εμφάνηση δεν θα ξαναπήγαινα προσωπικά. Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη κρητική σήμερα-αύριο. Μαζί της μια πιο γκιλφ με λιγότερα κιλά και 3αρια βυζιά. Οι παλιότεροι μπορεί να ξέρουν και όνομα δεν το συγκράτησα εγώ.
Όλγα

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.448
Πόντοι
35.948

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
16
Like
1.043
Πόντοι
371
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο
Κανένα μωράκι σαν την ειρήνη από Αλκαμένους έχουμε δηλαδή νεανικό δέρμα και gif κατάσταση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο
Κανένα μωράκι σαν την ειρήνη από Αλκαμένους έχουμε δηλαδή νεανικό δέρμα και gif κατάσταση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
έχω μία για png αν θες

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.746
Πόντοι
11.096
Ανηφορησα σήμερα το πρωί για να δω την μικρή Ειρήνη στο Αλκαμένους 113. Να δω προς τι ο ντόρος;;... Αλλά τελικά ήταν κλειστό. Στα παπαρια μου. Πήρα μια 40αδα extra large αυγά από τον λαϊκατζη απέναντι για να πνίξω τον πόνο μου με μια ομελεταρα με χυλλομενο κορν μπιφ να ανέβουν τα τριγλυκερίδια στο Θεό έτσι για τη στεναχώρια....
Γαμεις που δε γαμεις φάε κάνα αυγό...
(Καλά έχω κάνει εδώ και μήνες και πάω με τα στανταρακια μου....). Μια φορά πήγα κι εγώ σε έναν στοχευμένο οίκο και έμεινα με τα αυγά στο χερι...
:confused::grin::wink::rockon:

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.823
Πόντοι
2.246
Φόλα alert εχτές στην τρίτη βάρδια. Μετά από έξοδο με φίλους έκανα μια βόλτα Φωκαίας και πέριξ και είπα να δοκιμάσω την Λουνα στο Φιλιππίδου 11α. Στον οίκο είχε άλλα δύο κορίτσια, τη Σοφία λατίνα και την Αντριάνα Ρωσίδα με κρεμαστές βυζάρες. Πολύ χάλια εμπειρία με την Λουνα, πήγε να βάλει καποτα σε πεσμένο παπαρι, γελαγε χωρίς λόγο, μασούσε τσίχλα, εκανε ότι έπρεπε δηλαδή για να μου σπάσει τα νεύρα και να την διώξω στο πεντάλεπτο. Το θυμάμαι και με πιάνουν τα νεύρα μου πάλι, τέλος πάντων. Στην βόλτα που έκανα δεν είδα γενικά κάτι το αξιόλογο, εκτός από ένα ωραίο κοριτσάκι στο Φωκαίας 13, μικρή και καστανοξανθη αλλά δεν θυμάμαι όνομα, δεν πέρασα γιατί εκανε απλό πρόγραμμα και δεν ψήθηκα .Το συμπέρασμα είναι πως καλά κάνω και πηγαίνω σε 2-3 στανταρακια μου και δεν κάνω πειράματα ειδικά με Λατινες, γιατί και μου χαλάνε τη διάθεση και πετάω και τα λεφτά μου.
Αυτά από εμένα, καλές βόλτες και προσέχετε που δίνεται τα λεφτά σας, κρίμα είναι.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.729
Πόντοι
2.916
Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι. Αν και στην πρώτη της εμφάνιση ήταν ένα κλικ πιο ωραία
ουρες για παρτη της ...γιατι ? Γιατι απλα εχουν λιγοστεψει οι καλες παρουσιες στα μπουρδελα και στα στουντιο..παλαιοτερα η πλειοψηφια- στα στουντιο ειδικα- ηταν αναλογης εμφανισης και πανω, ακομη και στα μπουρδελα εβλεπες καλες περιπτωσεις, τοτε δεν εκανε τη διαφορα..

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.991
Πόντοι
201
ουρες για παρτη της ...γιατι ? Γιατι απλα εχουν λιγοστεψει οι καλες παρουσιες στα μπουρδελα και στα στουντιο..παλαιοτερα η πλειοψηφια- στα στουντιο ειδικα- ηταν αναλογης εμφανισης και πανω, ακομη και στα μπουρδελα εβλεπες καλες περιπτωσεις, τοτε δεν εκανε τη διαφορα..
Ουρές δεν κάνουν μόνο γιατί έχουν λιγοστεψει οι καλές επιλογές, κάνουν λόγω της διαφήμισης που πέφτει εδώ μέσα. Αν δεν διαφημιζοταν τόσο έντονα η Ιρινα, η Ειρήνη, η Αννουλα κ.λ.π πιστεύεις θα γινόταν ο ίδιος ντόρος?
Όχι.
Από εμφάνιση υπάρχουν σαφώς ανώτερες από την Ιρινα που προσωπικά τη θεωρώ μέτρια.
Από υπηρεσίες δεν έχω γνώμη τι κάνει καθώς δεν την έχω πάρει και ούτε πρόκειται.

Red_Dragen

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
0
Συνεργατες, ψάχνω νεαρα δεσποινίδα σε ρδέλομπου, νεαρη σε ηλικια, λευκή επιδερμίδα και ωραία πατουσάκια, ιδανικά να είναι δεκτική σε footjob. Προτάσεις ??

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Η Έμμα Φυλής 69 πάνω πού δούλευε παλιά και με τι όνομα; Είναι πολύ γνωστή φυσιογνωμία, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Ενημέρωση ζωντανά
Φ74Β Βερόνικα & Ντούλσε (από Φ71) με ελ. φλογέρα
Φ74Α Άννα
Φ59ΙΣ Νικόλ "Βραζιλιάνα"
Φ59ΟΡ Έμιλυ/Έμμυ & Σοφία
Φ65Α κλειστό
Φ65Β Κορίνα
Φ84Α κλειστό
Φ84Β κλειστό (ίσως ανοίξει
Φ86Α Μαρία Τσεχαλβανή
Φ86Β Έλλη & Κατερίνα (από Ι46)
Φ67 Έλλη
Φ69Α Εμμα γυρολόγος
Φ69Β Λόλα
Φ71Β (αναμονάδικο ) Κατερίνα, Σουζάνα, Αλάνα
Φ71Α Άννα (και σουφραδέλι με +20€)
Φ105Α Αλεξάνδρα φακλανολατίνα
Φ105Β Άννα φακλατίνα & Βαλέρια (ακόμα χειρότερη)
Φιλ11Β Σάρα, Νικόλ, Ρούμπι
Φιλ11Α Ναόμι, Λούνα, Ναταλί.
Ναόμι & Λούνα τιμήθηκαν μαζί :smiling-face-with-heart-eyes: :rockon::uzi: και θα ανέβει κριτική μετά
20250315_174722.jpg
Σε λάθος οίκο έγραψαν Luna (Φωκ25 όροφο, ενώ δουλεύει Φιλιππίδου :think: :2funny:
20250315_190915.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.178
Πόντοι
7.265
Σε λίγα που μπήκα πριν από λίγο και εγώ.
Φυλής
66 αριστερά ή μαυρούλα Εμμυ. Κορμαρα
66 δεξιά κλειστά
59 όροφος Σοφία και Εμμυ. Λατίνες. Η μία με πιασίματα και βυζαρες και η άλλη στεγνή και κορμαρα
59 ισόγειο η Νικόλ η Βραζιλιάνα
61 κλειστά
65 ισόγειο η Κορίνα. Επέστρεψε
65 όροφος κλειστά
84 ακόμα κλειστά. Ο κυρ Βασίλης κάνει βόλτες
71 ισόγειο. Άννα με την κωλαρα
71 όροφος. Κατερίνα. Ελληνίδα κατά την υπηρεσία. Πολύ όμορφη κοπέλα. Μελαχρινή με μοντελε σώμα. Ωραίο κωλαράκι. Από τις πιο όμορφες παρουσίες. Φτου σου κοπελάρα μου. Και 2 λατίνες. Αλανα Σουζάνα
84 όροφος. Μαρία η τσεχα.
86 όροφος. Αλεξάνδρα με τα τατουάζ.

Ανηφορίζοντας την Φωκαίας πέρασε η Εμμυ από το Φ69. Ντυμένη στα ολολευκα. Πολύ όμορφη με τα ρούχα της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom