Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 293 άτομα (35 μέλη και 258 επισκέπτες)

kostas019

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Πρωινή καταδρομική σήμερα στοχευμένη για κουλούρι. Πήγα Μιράντα από Τροφωνίου. Δεν την είχα δει ποτέ αλλά έβλεπα από κρητικές ότι είναι καλή . Στα του αγώνα πολύ καλή συμπεριφορά αν σου αρέσουν αυτού του είδους οι γυναίκες αλλά από εμφάνηση δεν θα ξαναπήγαινα προσωπικά. Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη κρητική σήμερα-αύριο. Μαζί της μια πιο γκιλφ με λιγότερα κιλά και 3αρια βυζιά. Οι παλιότεροι μπορεί να ξέρουν και όνομα δεν το συγκράτησα εγώ.

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
244
Πόντοι
20
Σήμερα πρωί παρτουζα με τις μιλφαρες Βερόνικα και Ελένη στο Διδύμου 8...!?. γλείψιμο. Τσιμπουκοδρομια ακαποτη και σεξ ...... Φιλιά στο στόμα και χάδια από τις θείες. .
30 ή 40 ευρώ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
264.229
Πόντοι
46.232
Πρωινή καταδρομική σήμερα στοχευμένη για κουλούρι. Πήγα Μιράντα από Τροφωνίου. Δεν την είχα δει ποτέ αλλά έβλεπα από κρητικές ότι είναι καλή . Στα του αγώνα πολύ καλή συμπεριφορά αν σου αρέσουν αυτού του είδους οι γυναίκες αλλά από εμφάνηση δεν θα ξαναπήγαινα προσωπικά. Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη κρητική σήμερα-αύριο. Μαζί της μια πιο γκιλφ με λιγότερα κιλά και 3αρια βυζιά. Οι παλιότεροι μπορεί να ξέρουν και όνομα δεν το συγκράτησα εγώ.
Όλγα

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
122
Like
25.158
Πόντοι
26.386

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
122
Like
25.158
Πόντοι
26.386

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
15
Like
940
Πόντοι
371
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο
Κανένα μωράκι σαν την ειρήνη από Αλκαμένους έχουμε δηλαδή νεανικό δέρμα και gif κατάσταση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.214
Πόντοι
726
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο
Κανένα μωράκι σαν την ειρήνη από Αλκαμένους έχουμε δηλαδή νεανικό δέρμα και gif κατάσταση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
έχω μία για png αν θες

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
32.181
Πόντοι
9.846
Ανηφορησα σήμερα το πρωί για να δω την μικρή Ειρήνη στο Αλκαμένους 113. Να δω προς τι ο ντόρος;;... Αλλά τελικά ήταν κλειστό. Στα παπαρια μου. Πήρα μια 40αδα extra large αυγά από τον λαϊκατζη απέναντι για να πνίξω τον πόνο μου με μια ομελεταρα με χυλλομενο κορν μπιφ να ανέβουν τα τριγλυκερίδια στο Θεό έτσι για τη στεναχώρια....
Γαμεις που δε γαμεις φάε κάνα αυγό...
(Καλά έχω κάνει εδώ και μήνες και πάω με τα στανταρακια μου....). Μια φορά πήγα κι εγώ σε έναν στοχευμένο οίκο και έμεινα με τα αυγά στο χερι...
:confused::grin::wink::rockon:

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.393
Πόντοι
2.246
Φόλα alert εχτές στην τρίτη βάρδια. Μετά από έξοδο με φίλους έκανα μια βόλτα Φωκαίας και πέριξ και είπα να δοκιμάσω την Λουνα στο Φιλιππίδου 11α. Στον οίκο είχε άλλα δύο κορίτσια, τη Σοφία λατίνα και την Αντριάνα Ρωσίδα με κρεμαστές βυζάρες. Πολύ χάλια εμπειρία με την Λουνα, πήγε να βάλει καποτα σε πεσμένο παπαρι, γελαγε χωρίς λόγο, μασούσε τσίχλα, εκανε ότι έπρεπε δηλαδή για να μου σπάσει τα νεύρα και να την διώξω στο πεντάλεπτο. Το θυμάμαι και με πιάνουν τα νεύρα μου πάλι, τέλος πάντων. Στην βόλτα που έκανα δεν είδα γενικά κάτι το αξιόλογο, εκτός από ένα ωραίο κοριτσάκι στο Φωκαίας 13, μικρή και καστανοξανθη αλλά δεν θυμάμαι όνομα, δεν πέρασα γιατί εκανε απλό πρόγραμμα και δεν ψήθηκα .Το συμπέρασμα είναι πως καλά κάνω και πηγαίνω σε 2-3 στανταρακια μου και δεν κάνω πειράματα ειδικά με Λατινες, γιατί και μου χαλάνε τη διάθεση και πετάω και τα λεφτά μου.
Αυτά από εμένα, καλές βόλτες και προσέχετε που δίνεται τα λεφτά σας, κρίμα είναι.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
78
Like
4.943
Πόντοι
2.676
Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι. Αν και στην πρώτη της εμφάνιση ήταν ένα κλικ πιο ωραία
ουρες για παρτη της ...γιατι ? Γιατι απλα εχουν λιγοστεψει οι καλες παρουσιες στα μπουρδελα και στα στουντιο..παλαιοτερα η πλειοψηφια- στα στουντιο ειδικα- ηταν αναλογης εμφανισης και πανω, ακομη και στα μπουρδελα εβλεπες καλες περιπτωσεις, τοτε δεν εκανε τη διαφορα..

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.477
Πόντοι
201
ουρες για παρτη της ...γιατι ? Γιατι απλα εχουν λιγοστεψει οι καλες παρουσιες στα μπουρδελα και στα στουντιο..παλαιοτερα η πλειοψηφια- στα στουντιο ειδικα- ηταν αναλογης εμφανισης και πανω, ακομη και στα μπουρδελα εβλεπες καλες περιπτωσεις, τοτε δεν εκανε τη διαφορα..
Ουρές δεν κάνουν μόνο γιατί έχουν λιγοστεψει οι καλές επιλογές, κάνουν λόγω της διαφήμισης που πέφτει εδώ μέσα. Αν δεν διαφημιζοταν τόσο έντονα η Ιρινα, η Ειρήνη, η Αννουλα κ.λ.π πιστεύεις θα γινόταν ο ίδιος ντόρος?
Όχι.
Από εμφάνιση υπάρχουν σαφώς ανώτερες από την Ιρινα που προσωπικά τη θεωρώ μέτρια.
Από υπηρεσίες δεν έχω γνώμη τι κάνει καθώς δεν την έχω πάρει και ούτε πρόκειται.

Red_Dragen

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
0
Συνεργατες, ψάχνω νεαρα δεσποινίδα σε ρδέλομπου, νεαρη σε ηλικια, λευκή επιδερμίδα και ωραία πατουσάκια, ιδανικά να είναι δεκτική σε footjob. Προτάσεις ??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom