Τι μας θύμισες τώρα... Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις...Θυμάμαι τις παλιές εποxές στο 30Β με Αντριάννα και Νατάσα. Μουνάρες, ξεκινούσε το παιxνίδι από το σαλόνι, μπαίναμε δωμάτιο πύραυλοι.
Ειδικά Αντριάννα..
Ήθελε στάσεις τσόντας και καλό γαμήσι. Νατάσα, μία φορά έxυσα στο δίλεπτο και άρxισε να με κοπανάει με το μαξιλάρι (μπλιαx) γιατί τελείωσε γρήγορα η συνεδρία.
Τις θεωρούσαμε δεδομένες τέτοιες κοπέλες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 264.239
- Πόντοι
- 46.232
Η Τουρκαλα δουλεύει στον όροφο στο 109α ,στο 109β με το κοντό μαλλί είδες την Όλγα.Οι καυλες βαραγανε κόκκινο και μη μπορώντας να περιμένω να δουλέψει η μπαρμπαρα, κατα τις 1:30 το μεσημέρι πήγα σε 2-3 σπιτάκια. Πρώτο σπιτάκι φυλής 109β για να δω αυτην την τουρκαλα που άκουσα πως βογγαει καλα. Περιμένω στο σαλόνι και όντως ακουγόταν αρκετά η κοπελα και λεω μαλλον αυτη θα είναι. Μαλλον δεν ηταν γτ έχει ειπωθει πως δεν μιλάει ελληνικά και αυτη μιλούσε. Δεν συγκράτησα όνομα αλλά είχε ξανθο αγορε κουρεμα για μενα τέρμα απωθητικό και για τον παππου δίπλα μου.
johnvironas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
Σε τρώει ο κωλος σού για γονορροια?Έχουμε κανα νέο για Ιβαννα αν είναι στο πόστο της ;
johnvironas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
Κατάθεση προ ολίγου Ιάσονος 37 κάτω στην κοντοπουτανη Λαρισα
Εντάξει απο συμμετοχη δεν περίμενα και πολλά άλλα ένα τέτοιο κορμάκι να ασελγεις πάνω του το παρααξιζει το δεκαρικο.
Τον έφαγε καλά σε δύο τρεις στάσεις και η πίπα της ήταν καλή
Δεκτική σε φιλιά και χάδια.
Δεύτερη βάρδια .
Από εμένα είναι ναι..
Θα ξανάτιμηθει!
Εντάξει απο συμμετοχη δεν περίμενα και πολλά άλλα ένα τέτοιο κορμάκι να ασελγεις πάνω του το παρααξιζει το δεκαρικο.
Τον έφαγε καλά σε δύο τρεις στάσεις και η πίπα της ήταν καλή
Δεκτική σε φιλιά και χάδια.
Δεύτερη βάρδια .
Από εμένα είναι ναι..
Θα ξανάτιμηθει!
Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Ισχύει ;Σε τρώει ο κωλος σού για γονορροια?
johnvironas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
Αν κάνεις μια
Μετά σταμάτησε αυτή μάλλον για θεραπεία και είπαν θα ξαναφανει σε κάνα τρίμηνο..
Αν κάνεις μια αναζήτηση σε προηγούμενες σελίδες πριν κάνα μήνα δίμηνο ένας συναγωνιστής κόλλησε γονορροια από δαυτην..Ισχύει ;
Μετά σταμάτησε αυτή μάλλον για θεραπεία και είπαν θα ξαναφανει σε κάνα τρίμηνο..
Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
ΟοοοΑν κάνεις μια
Αν κάνεις μια αναζήτηση σε προηγούμενες σελίδες πριν κάνα μήνα δίμηνο ένας συναγωνιστής κόλλησε γονορροια από δαυτην..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μήπως τη γαμησε ακαποτα ;
johnvironas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
Δεν ξέρωΟοοο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μήπως τη γαμησε ακαποτα ;
Από πίπα ανέφερε εδω
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 264.239
- Πόντοι
- 46.232
δεν ξέρω αν σταμάτησε οριστικά αλλά ισχύει ότι δεν δουλεύειΓεια σας παιδιά,προ εβδομάδας πέρασα με Ανδριάνα Χωμ11Β και μου είπε θα σταματήσει το άθλημα μετά τις 12-03 ,γνωρίζει κάποιος κατι η μου είπε ευγενικά να μην ξαναπάω ;
ApollwnasNX
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2023
- Like
- 158
- Πόντοι
- 0
Παίδες καλησπέρα. Ήμουν στο εξωτερικό για 2 μήνες καί μόλις γύρισα. Ήθελα νά ρωτήσω η Άντζελα η Βουλγάρα με την υπερκωλαρα δουλεύει ακόμα στ Μ.Αλεξανδρου 22 ;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 264.239
- Πόντοι
- 46.232
ΝαιΠαίδες καλησπέρα. Ήμουν στο εξωτερικό για 2 μήνες καί μόλις γύρισα. Ήθελα νά ρωτήσω η Άντζελα η Βουλγάρα με την υπερκωλαρα δουλεύει ακόμα στ Μ.Αλεξανδρου 22 ;
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.222
- Πόντοι
- 726

ψιλοξινιζε όμως κάπου τα βρίσκαμε

dreamgirlsσε ποιο είναι να την τσεκάρω ;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 18.959
- Πόντοι
- 3.246
μετά την Εβελίνα του Περγάμου χάνουμε και δεύτερο διαχρονικό μας στανταράκι, όλο και χειροτερεύει η κατάστασηΘενξ Σμύρνη ,μου είπε ήρθε η ώρα να αλλάξει επάγγελμα,θα δείξει..
Θαύμα ήταν ,καλή της τύχη όπως και να έχει
Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.525
- Πόντοι
- 201
μετά την Εβελίνα του Περγάμου χάνουμε και δεύτερο διαχρονικό μας στανταράκι, όλο και χειροτερεύει η κατάσταση![]()
Μετά από 10 χρόνια σκληρής εργασίας οι περισσότερες αποσύρονται από τον χώρο του αγοραίου έρωτα για διάφορους λόγους.
Η Βίκυ από Φυλής 69 ισόγειο εργάζεται ακόμα;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 18.959
- Πόντοι
- 3.246
καμιά φορά ναι… τώρα τελευταία την πετυχαίνω ως υπηρεσία μόνοΜετά από 10 χρόνια σκληρής εργασίας οι περισσότερες αποσύρονται από τον χώρο του αγοραίου έρωτα για διάφορους λόγους.
Η Βίκυ από Φυλής 69 ισόγειο εργάζεται ακόμα;
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.460
- Πόντοι
- 1.436
Η άλλη Βίκυ (μαυρούλα) που ήταν Ιάσονος 19 πάνω έχει εμφανιστεί καθόλου ξανά; Δεν πρόλαβα να τη βρω/δωΗ Βίκυ από Φυλής 69 ισόγειο εργάζεται ακόμα;

Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.525
- Πόντοι
- 201
καμιά φορά ναι… τώρα τελευταία την πετυχαίνω ως υπηρεσία μόνο
Τον τελευταίο καιρό η Βίκυ είχε παχύνει πάρα πολύ. Είναι ακόμα υπέρβαρη;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις