Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 119 άτομα (5 μέλη και 114 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
264.245
Πόντοι
46.232
σφηνάκι live

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα, ξανθιά μιλφ με κοντό κατσαρο μαλλί χοντρουλα με 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος
20250313_132240.jpg

Λίλυ μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νταρντανα με πιασίματακια, 3.5αρια συν βυζια, πιρσινγκ στη μύτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
264.245
Πόντοι
46.232
σήμερα, σε βόλτα που έγινε κατά τις δώδεκα μισή Φυλής 56 τα δύο λατινοσπιτα έχουν απ' έξω χαρτί από σφράγισμα. Μπάτσοι χολερες ψοφηστε!
βασικά το 54α είναι
20250313_145116.jpg

και το 56
20250313_145452.jpg

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.914
Πόντοι
19.485
παιδιά, έφηβοι, Αντρες, τζοβενα και ζομπις, μόλις μίλησα με Μπαρμπορα, θα λείψει για οκτώ εβδομάδες, έχει ήδη σταματήσει. Αυτά μέχρι νεωτερας

Mixalhshah

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Είναι σε γραφείο. Έχεις τεράστια ανάγκη τα εξτραδάκια της; :coffee: εκτός αν λες κάποια άλλη.
Οχι φίλε μου , για 20 ευρώ ήταν ακριβώς ότι έψαχνα , ψιλοξινιζε όμως κάπου τα βρίσκαμε . Τώρα άμα είναι για εσκορτ θα πήγαινα σε άλλη , παρολαυτα σε ποιο είναι να την τσεκάρω ;

Mixalhshah

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κανείς να με ενημερώσει πως πάνε οι βάρδιες ; Τι ώρες είναι οι πρωινές τι οι βραδινές γιατί βλέπω όλοι γράφετε για κοπέλες αλλά δεν λέτε ώρες μόνο βραδιές

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
123
Like
25.264
Πόντοι
26.386
Τσάρκα αστραπή στην Ιάσονος:uzi::uzi:

Ώρα 2:45...

Ιάσονος 20β Βανέσσα κοντή μελαχρινή λατίνα με μεγάλα :jade: Απλό πρόγραμμα. Άννα καστανόξανθη λίγο τσουπωτή με βυζάρες. Ελ.φλογέρα

Εδώ έγινε κατάθεση:fuck2:
Λίγο :zfuck:και αρκετό mouthfuck :headbang2:
Θετικό πρόσημο...
Συνέχεια στη κριτική...

Ιάσονος 27 υπόγα Τζοάννα η αλλήθωρη από Τροφωνίου και Αχιλλέως 51 παλιότερα. Μαύρο χάλι. Ελ.φλογέρα. Μαζί της ο Καρναβαλοσπανιόλας τράβελος:confused: Χρόνια τώρα τρομάζει το κόσμο. Μου πρότειναν να τις πάρω παρτούζα :badair::badair:

Ιάσονος 43 Μαρίνα κοντή μελαχρινή με :jade: Κάτι χρόνια τώρα γυρολόγος... Ελεύθερη φλογέρα

Ιάσονος 39 (1) Μαργαρίτα καστανόξανθη Μολδαβή κοπελίτσα. Απλό στα 15€

Εδώ έγινε η 2η κατάθεση :knockinb:

Δεν κλέβει, τον τρώει με άνεση και έχει ωραίο κορμάκι:kissass:
Είναι όμως άνευρη, χωρίς ίχνος τσαχπινιάς κι ερωτισμού...

Συνέχεια στη κριτική...

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
123
Like
25.264
Πόντοι
26.386

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
123
Like
25.264
Πόντοι
26.386
Μια αλβανοφατσα λευκό δέρμα κανονικό σώμα μαλλιά καστανά ή μαύρα δε θυμάμαι τη λένε Λάουρα αυτή τη περιγραφή που σου δίνω φίλε μου ;
Συνήθως...
Κολωνού 32α πρωί Αντζελίνα μελαχρινή γεματούλα και απόγευμα Λάουρα ξανθιά αδύνατη

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
244
Πόντοι
20
Οι καυλες βαραγανε κόκκινο και μη μπορώντας να περιμένω να δουλέψει η μπαρμπαρα, κατα τις 1:30 το μεσημέρι πήγα σε 2-3 σπιτάκια. Πρώτο σπιτάκι φυλής 109β για να δω αυτην την τουρκαλα που άκουσα πως βογγαει καλα. Περιμένω στο σαλόνι και όντως ακουγόταν αρκετά η κοπελα και λεω μαλλον αυτη θα είναι. Μαλλον δεν ηταν γτ έχει ειπωθει πως δεν μιλάει ελληνικά και αυτη μιλούσε. Δεν συγκράτησα όνομα αλλά είχε ξανθο αγορε κουρεμα για μενα τέρμα απωθητικό και για τον παππου δίπλα μου. Μετά πήγα στα 65ρια και πέτυχα την μπεκυ. Περίμενα πιο ωραιο σώμα απ ότι είχε ειπωθει εδώ μέσα αλλα περνούσε τον μεσο ορο και πέρασα κατευθείαν! Οι καύλες δεν μπορούσαν να κρατηθούν αλλο. Ακούγεται ελεύθερο στοματικό απο τσατσα αλλα μέσα άνοιξε κατευθείαν το προφυλακτικό καθ μου το φορεσε (αν και το προτιμαω για να χω το κάτω μου κεφάλι ήσυχο). Πιπα θα έλεγα αδιάφορη, στον αγώνα στήνεται καλα και τον τρώει καλα! Μια καλή επιλογή για αδειασμα

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.191
Πόντοι
446
παιδιά, έφηβοι, Αντρες, τζοβενα και ζομπις, μόλις μίλησα με Μπαρμπορα, θα λείψει για οκτώ εβδομάδες, έχει ήδη σταματήσει. Αυτά μέχρι νεωτερας
Πρωκτανάπαυση χρειάζεται μάλλον.

daku777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι θυμάστε συλβι από φιλιππιδου,ξέρουμε τι έχει απογίνει ;

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.749
Πόντοι
3.760
Οι καυλες βαραγανε κόκκινο και μη μπορώντας να περιμένω να δουλέψει η μπαρμπαρα, κατα τις 1:30 το μεσημέρι πήγα σε 2-3 σπιτάκια. Πρώτο σπιτάκι φυλής 109β για να δω αυτην την τουρκαλα που άκουσα πως βογγαει καλα. Περιμένω στο σαλόνι και όντως ακουγόταν αρκετά η κοπελα και λεω μαλλον αυτη θα είναι. Μαλλον δεν ηταν γτ έχει ειπωθει πως δεν μιλάει ελληνικά και αυτη μιλούσε. Δεν συγκράτησα όνομα αλλά είχε ξανθο αγορε κουρεμα για μενα τέρμα απωθητικό και για τον παππου δίπλα μου. Μετά πήγα στα 65ρια και πέτυχα την μπεκυ. Περίμενα πιο ωραιο σώμα απ ότι είχε ειπωθει εδώ μέσα αλλα περνούσε τον μεσο ορο και πέρασα κατευθείαν! Οι καύλες δεν μπορούσαν να κρατηθούν αλλο. Ακούγεται ελεύθερο στοματικό απο τσατσα αλλα μέσα άνοιξε κατευθείαν το προφυλακτικό καθ μου το φορεσε (αν και το προτιμαω για να χω το κάτω μου κεφάλι ήσυχο). Πιπα θα έλεγα αδιάφορη, στον αγώνα στήνεται καλα και τον τρώει καλα! Μια καλή επιλογή για αδειασμα
Mηπως ειδες την Ολγα.Αυτη εχςι κοντο αγορε κουρεμα.Πλεον δεν λεει και τιποτα στο δωματιο...παλια ηταν καυλα σκετη.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
32.189
Πόντοι
9.846
Πρωκτανάπαυση χρειάζεται μάλλον.
Μπάααα κάτι άλλο θα κάνει και ας την ευχηθούμε όλοι οι συναγωνιστές να πάνε όλα καλά. Το καλύτερο παιδί και ψυχαρα! Η βασίλισσα της Λιοσίων - Σταθμού Λαρίσης!

Τελευταία τροποποίηση:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.359
Πόντοι
2.586
Επίσκεψη το μεσημέρι στο κέντρο για δουλειές και περιήγηση στα ερωτικά στενά του Μεταξιού.

Γενικώς πολλά κλειστά και όπου ήταν ανοιxτά, πολύ μέτρια πράγματα. Μακάρι να ήταν μέτρια.

Highlights:

Κολωνού 32Α (Το πρώτο μετά τα 30άρια, στον πάνω όροφο). Δύο μέτριες λατίνες, όxι και παxουλές αλλά είxαν τα κιλάκια τους xωρίς κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά. Μία στα 15 κ η άλλη στα 10. Το καλό πως ήταν πολύ ευγενική η κυρίας της υποδοxής.

Παρομοιώς ευγενικότατος και ο κύριος του υπογείου δίπλα. (32Β νομίζω). Λατίνα ψιλογεμάτη με πιο πληθωρικό κώλο και βυζιά σε σxέση με τις άλλες.

Στο ισόγειο γωνία (32Α), άραξα και περίμενα. Ακουγόντουσαν οι σούστες στο σαλόνι, δεν ξέρω αν την είxε πάρει διπλή ώρα πάντως δεν ενόxλησε η τσατσά πριν το δεκάλεπτο.
Μετά από κάτι ομιλίες βγαίνει η κοπέλα, αλβανιδούλα λεπτή καστανή όxι κακή. Βγήκε φορώντας ένα μαύρο σεξουλιάρικο φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα οπίσθια. Νορμάλ πρόγραμμα.
"Αυτός μέσα έκανε μαλακία" λέει στην τσατσά xαμηλόφωνα. Φεύγω και ακούω σαν κάτι να της λέει στο κουζινάκι ότι έβγαλε το προφυλακτικό ή κάτι τέτοιο.
Τί μαλάκες τα κάνουν αυτά. Κρίμα το κοριτσάκι. Μπορεί να την έπαιρνα αν δεν είxα πάει μόνο για επίσκεψη, να την έκανα αγκαλίτσες και να την παρηγορούσα (με το καυλί μου στο στόμα της). Πραγματικά στεναxωρήθηκα, θα πεθάνει στο άγxος μέxρι να κάνει τις εξετάσεις.
Στην Ιάσονος στο 30 πάνω νομίζω η Μαρία, Αλβανίδα γαλανομάτα κοντά στα 30 με αρκετά τατουάζ. Καλή περίπτωση.

Στο 32 με το μικρό σαλόνι Ηλιάννα στα 15ε. Αυτή μου άρεσε, λατίνα, πετίτ, γλυκούλα xαμογελαστή με ωραίο κωλαράκι.

Τέλος ξαναπέρασα από Κολωνού. 30Β πρώτος όροφος κλειστός, δεύτερος η τσατσά ενημέρωσε πως η κοπέλα θα αργούσε να βγει από το δωμάτιο.

30Α ήταν νομίζω η Μπέλα πίσω από κάγκελα φυλακής. Την είxα πάρει παλιά, γυαλιά μυωπίας, ωραίο σώμα και πολύ καλή απόδοση και συμπεριφορά.
Τί μπουρδέλο και αυτό, πώς το έκαναν έτσι ντεκαβλέ.

Θυμάμαι τις παλιές εποxές στο 30Β με Αντριάννα και Νατάσα. Μουνάρες, ξεκινούσε το παιxνίδι από το σαλόνι, μπαίναμε δωμάτιο πύραυλοι.
Ειδικά Αντριάννα..
Ήθελε στάσεις τσόντας και καλό γαμήσι. Νατάσα, μία φορά έxυσα στο δίλεπτο και άρxισε να με κοπανάει με το μαξιλάρι (μπλιαx) γιατί τελείωσε γρήγορα η συνεδρία.

Τις θεωρούσαμε δεδομένες τέτοιες κοπέλες.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
400
Πόντοι
21
Έχουμε κανα νέο για Ιβαννα αν είναι στο πόστο της ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom