Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.321
- Πόντοι
- 2.036
Κάνα 15λεπτο νωρίτερα έβγαινα από το Β που πήρα 1η φορά την Αλεξάνδρα, λόγω έλλειψης της Άννας.συνέχεια live επιγραμματικα
Χωματιανου 11α κλειστό.
![]()
Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα, απλό πρόγραμμα.
Λιοσιων 73β Εμμυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 2 λατίνες Μαριάννα και Ιζαμπελα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Κιρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Καταλινα λατίνα, απλό πρόγραμμα.
Καλή ήταν, αν αποδεχτείς τις παραξενιές που έχει με τα κινητά και τις καπότες είναι μια τίμια επιλογή, έκατσα τουλαχιστον 15λ.
Πήγα να δω και την Ιζαμπελα δεν είχε έρθει ακόμα κατά τις 17:00 πριν πάω απέναντι ούτε η Εμμυ.
Ποιο πριν αφού έφυγα από μετάξι, κατά τις 15:00 στο Φυλής54 ήταν η Λουσία , Λατινα με ΦΟΥΛ , ρώτησα τον τσατσο , έναν κοντό σχετικά νέο με τατουάζ και αραιο μαλι που το παίζει και αλάνι, αν όντως είναι κομπλέ η κοπέλα η θα κλαίω το 20ρικο , εγγύηση εγώ μου λέει φίλε, φανταστείτε τι έγινε... η τυπισσα δεν το βουλώνει, έφαγε 3 λεπτά να βάλει καπότα, πιπα με κουβέντα αλλά 3 λεπτά, έκλεινε πόδια σε νορμάλ.
Οταν στα 4 πήγα να τον βάλω από πίσω έστριβε, παλέψαμε 2 λεπτά, την καταφέρνω και στην 1η πουτσια χτυπάει πόρτα και πετάγεται και φεύγει...
Το λέω στον τσάτσο ότι όλο μίλαγε και δεν καθόταν και μου απαντάει "γιατί δεν την γαμησες ρε φίλε να το βουλωσει", ρε παπαρι δεν ήρθα να την βιάσω, αν δεν θέλει πεσ'το, σε ρώτησα...
Του λέω δεν είναι το 20ρικο ούτε η κοπέλα που δεν γουσταρει , εσύ είσαι ο καριολης και με κοίταγε σαν μοσχάρι...
Πραγματικά η κοπέλα δεν θέλει, οκ, τι το ανακοινώνεις και επιμενεις?
Το μόνο που μετανιώνω είναι μην την πληρώσει η κοπέλα που έκανα φασαρία.