Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.540
- Πόντοι
- 1.336
Σε έκλασε εκείνη την ώρα;Φίλε μου στάθηκες άτυχος. Εγώ έζησα το συνδυασμό πουτσιλας και κλανιας δυο φορές μάλιστα.
Σε έκλασε εκείνη την ώρα;Φίλε μου στάθηκες άτυχος. Εγώ έζησα το συνδυασμό πουτσιλας και κλανιας δυο φορές μάλιστα.
Ντάξ...!!!!Πολυ καλό κορμί η πιτσιρικα Μπέλλα, ειδικα στο πρόσωπο μου θυμίζει την Olivia wilde στα νιατα τής.
![]()
![]()
μα καλα ο οικοσ ανοιγει 10 κ κλεινει 1 το μεσημερι,για 3 ωρες.οποιος προλαβει,ακομα δεν ανοιξε 9 ατομα μεσα,απ εξω περιμενανε ?Καλημέρα Friends Αλκαμενους 113 ανοιχτό μέχρι 13:00, ήδη 3 δωμάτια γεματα και 6 άτομα αναμονή...
Θα σε κλάσει έτσι κ αλλιώς είτε της καρφώσεις την κωλοτρυπα είτε όχι, το κλασιμο συμπεριλαμβάνεται στο απλό πρόγραμμα της έτσι κ αλλιώς.Και δίνει και κωλαρακι με +50….. παιδιά κώλοι υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν!!!!
Εμένα δε μου το έκανε ρε γαμωτοΘα σε κλάσει έτσι κ αλλιώς είτε της καρφώσεις την κωλοτρυπα είτε όχι, το κλασιμο συμπεριλαμβάνεται στο απλό πρόγραμμα της έτσι κ αλλιώς.
μα καλα ο οικοσ ανοιγει 10 κ κλεινει 1 το μεσημερι,για 3 ωρες.οποιος προλαβει,ακομα δεν ανοιξε 9 ατομα μεσα,απ εξω περιμενανε ?
Ο γνωστός Στέλιος πρώην τραγουδιστής Πολλά χρόνια Στο Κουρμπέτι Ήταν και πριν πολλά χρόνια στο 66 Με μια αλβανίδα Δεν θυμάμαι το όνομα τηςΕγώ θυμάμαι ότι υπηρεσία της Μαρίας ήταν ένας μεγάλος κυριούλης με γυαλιά, Στελλάρας συστηνόταν. Και πριν από κα'να δίμηνο τον είχα πετύχει Φ66 αν θυμάμαι καλά.
Καλή φάση θα είναι η παρτούζα με τη Ναόμι και την προσχαρη ξανθιά τσατσά με το πλούσιο στήθος.Παρεμπιπτόντως το 10-12 δεν είναι ούτε υπερβολή/ψέμα, ούτε σύγκριση or something, δεν "τις μετράμε" χαχαχα
Έχω σημείωση στο κινητό με κάθε έξοδο/κατάθεση, και λεπτομέρειες (ποια ,πότε, και πως ήταν) ώστε να θυμάμαι, και να μην την πατήσω ξανά με κάποια πχ. Τώρα πρέπει να είναι κάπου 15 κάτι οι επισκέψεις στη Ναόμι..
Άμα ψήνει κάποιος να την παρτουζώσουμε είμαι μέσαδεν ξέρω τι θα κάνει αυτή όμως, ή αν το δέχεται
Αλλιώς ''Βιολάρης'' λόγω της σχετικής ομοιότητας με τον γνωστό παλιό Ελληνοκύπριο τραγουδιστή.Εγώ θυμάμαι ότι υπηρεσία της Μαρίας ήταν ένας μεγάλος κυριούλης με γυαλιά, Στελλάρας συστηνόταν. Και πριν από κα'να δίμηνο τον είχα πετύχει Φ66 αν θυμάμαι καλά.
Α εγώ θα ήθελα να πάρω μαζί Ναόμι και ΜπέκυΚαλή φάση θα είναι η παρτούζα με τη Ναόμι και την προσχαρη ξανθιά τσατσά με το πλούσιο στήθος.
Πριν μια εβδομάδα ήταν στη θΗ Μάρθα βεργας 2 μου είπανε έφυγε. Ξέρεις κανείς κάτι; έφυγε η άλλαξε οίκο;
Ράνια 5-12Καλημέρα σας είχα καιρό να πιατσαρω και κατέβηκα χθες να δω την ειρήνη για πρώτη φορά. Φουλ δωμάτια και αναμονή 5 ατομα. Εντάξει ωραία κοπέλα είναι αλλα δεν μου φάνηκε οτι αξιζε τον κοπο για να περιμένω τοση ωρα. Η Ράνια από φυλής 84,μπεκυ/μπετυ μαυρουλα ξερετε τι ωρα ξεκινανε?
Αρχηγός!
Εδω γαμαμε οτι μουνι θελουμε πες τους..Πριν λίγο στο Μεταξουργείο , τεράστιο group περιπατητών, πολλοί τουρίστες αρκετοί Έλληνες ανέβαιναν την Ιάσωνος και κοιταγανε και σχολίαζαν... αξιοθέατο μεγάλο.
Ποσο ντεκαβλε η καλτσα με πορνοτακουνο......προδιδει οτι μεγαλωσε σε τσαντιρι ξυπολυτη μεσα στη βρωμαΠολυ καλό κορμί η πιτσιρικα Μπέλλα, ειδικα στο πρόσωπο μου θυμίζει την Olivia wilde στα νιατα τής.
![]()
![]()
Τουλάχιστον πέθανε με το κεφάλι ψηλά!
Aυτο το θανατο ονειρευομαστε ολοι.Τουλάχιστον πέθανε με το κεφάλι ψηλά!
Καλησπέρα μύστη, τι ώρα περίπου λες να πας;Καλησπέρα σήμερα το απογευματάκι μετάξι προτείνετε κάτι καλό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!