Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.770
- Πόντοι
- 201
Η κτηνοβασία δεν απαγορεύεται πλέον στα κράτη της Ευρωπαικής Ένωσης.
Στο ξενοδοχείο είναι λίγο πιο δοτική πάντως.
Όσο για την απλυσια προσωπικά δε γουστάρω να μυρίζει η άλλη αφρολουτρα και κρέμες![]()
Μύστη μου με τι όνομα και ποία χρονολογία δούλεψε εκεί?Από Ιάσονος 19 ξεκίνησε στα 10€ και έκανε τράκα κάνα δυευρο για καφέ μετά φυλής στο 20€ και τόρα στα σαλόνια.
Βήμα βήμα ανέβηκε την ιεραρχία.το γέλιο είναι που κάποιοι θα δοσουν 200€ και την έχει πάρει όλο το Πακιστάν στα 10€
Φυλής 65β κ 65α ,εκεί δουλεύει συν cgΠου θα βρούμε τέτοιο κορμί ρε παίχτες στο 20ρικο εκτός από Σαμπίνα !!!
Παίζει και γαμήσι.Με 10 πελάτες την ημέρα σαν κι εσένα να την χρυσοπληρώνουν για να τους κατουρήσει (golden shower) σε 10 χρόνια θα έχει γίνει εκατομμυριούχος χωρίς να χρειάζεται να γαμιέται!
Υπό προϋποθέσεις.Αν η άλλη μυρίζει χύσια, κάτουρα ή σκατίλα εσύ δεν ενοχλείσαι;
Καυλώνεις με τέτοιες σωματικές μυρωδιές;
Αυτή είναι πιστόλι εμφανισιακά, αλλά σε υπηρεσίες meh meh...Καταδρομικη Μεταξουργείο για Μπελλα δήθεν Ιταλίδα ειναι πιτσιρικα Ιάσωνος 32 δεξιά αν δεν κανω λάθος στα του αγώνα καλή μεσα και δεκτικη της προτεινα ισπανικό και δέχτηκε καθως !
Ναι.Υπάρχει κανένα καλό μιλφ για μισάωρο ;
Καταδρομικη Μεταξουργείο για Μπελλα δήθεν Ιταλίδα ειναι πιτσιρικα Ιάσωνος 32 δεξιά αν δεν κανω λάθος στα του αγώνα καλή μεσα και δεκτικη της προτεινα ισπανικό και δέχτηκε καθως είχε πολύ ωραία βυζια ήθελα να τελειώσω αλλά δεν με άφησε αυτην την φορά
Αυτή είναι πιστόλι εμφανισιακά, αλλά σε υπηρεσίες meh meh...
Έχω βάλει κριτική, αλλά σε λίγα λόγια θέλει προσοχή, μπορεί να φολιάσει άνετα, και θέλουν και 15€..
Επίσης, ακόμα ζέχνει εκεί μέσα; Τη μοναδική φορά που μπήκα εκεί, σκεφτόμουν να βγω πριν έρθει στο δωμάτιο και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω, να βγω έξω να πάρω ανάσα!
Τη Μαρία (πλέον Ναόμι) την είχα πάρει καμιά 10-12 φορές στο Ι39, σύμφερε, και έχω την εντύπωση ότι είτε ήταν μόνη της στο χώρο, είτε απλά δεν έβγαινε ποτέ τσα2.. Κάνα δυο φορές πιστόνιαζα ένα τέταρτο και βάλε εκεί μέσα!Χωρίς να ενοχλήσει κανείς. Της αρέσω ο άτιμος οπότε πάντα είναι χαλαρή με το χρόνο
Ναι, δύο φορές προς το παρόν..
Αξίζει, έβαλα και κριτική τις προάλλες. Είναι όπως τα ξέρεις, απλά συν ελεύθερη φλογέρα, τελειωτικό σώμα, και 69 (νομίζω). Αυτά δεν τα κάνω, αλλά τουλάχιστον ο χώρος δεν έχει καμία σχέση με το μετάξι..
Στα θετικά είναι όπως πάντα η ενέργεια της, η θετικότητα. Στα αρνητικά ότι δεν πάει βαθιά στην πίπα
2η βάρδια (μετά τις 5, πολλές φορές αργεί λίγο, οπότε από 17:30 είναι σίγουρα). Δουλεύει σκ απλά όποτε θέλει παίρνει ρεπό. Χτες πχ δεν ήταν.. Και καμιά φορά λείπει 4 μέρες ξέρω γω ή παραπάνω. Δεν ξέρω τι φάση, ό,τι θέλει κάνει
Πάντως το νέο στέκι είναι στάνταρ προς το παρόν. Τσέκαρε κριτική μου στο Φιλ11Α
Για τον τσα δεν το ήξερα.. Πάντως σε θέμα χρόνου ναι ήταν ίσως η μόνη στο Μετάξι που γαμούσες όσο ήθελες.. Ειδικά μια μέρα που η ψιχάλα που έπεφτε, όταν μπήκα έγινε φουλ βροχή (και δεν κυκλοφορούσε κανείς, ούτε προσπάθησε να μπει στην κλειδωμένη πόρτα) παίζει ναΤην Μαρία που από όταν πήγε στα Φιλλ.11 έχει τρελό σουξέ την έχω σαν στάνταρακι πάνω από χρόνο, με τσατσο δούλευε για αρκετό καιρό, έναν κοντό ασπρόμαλη πουστη, οπότε πήγαινα με φόρμα και ήμουν έστω και λίγο καυλωμενος έκανε φιλοφρονηματα , κάποιες φορές ειχε προσπαθήσει να πιάσει κιόλας... τον έδιωξε γιατί ο τύπος έπαιρνε πιπα σε πελάτη στο δωμάτιο και την έπεφτε γενικά σε πολλούς.
Από τότε ακόμα δεν είχε ποτέ θέμα με τον χρόνο, πότε δεν μου είπε τελείωνε η κάτι τέτοιο, όταν δούλευε μόνη της και έκλεινε την πόρτα, ήταν πολύ ωραία φάση, γαμαγες με την ηρεμία σου, στα Φιλ.11 όμως την φωνάζουν και της την λένε συνέχεια που κάθεται παραπάνω...
Στον αγώνα, η πιπα της με καπότα είναι καλύτερη , αρκετά, φαίνεται πως το φοβάται το ελεύθερο λιγο, όλα τα υπόλοιπα έχουν γραφτεί , γενικά έχει άστατο πρόγραμμα και δεν δουλεύει φουλ ούτε πριν , στα Φιλλ.11 κάνει διπλοβαρδιες τα Σ/Κ οπότε είναι λίγο ρίσκο αν θα την πετυχεις ξεκουραστη.
Παρεμπιπτόντως το 10-12 δεν είναι ούτε υπερβολή/ψέμα, ούτε σύγκριση or something, δεν "τις μετράμε" χαχαχαΤη Μαρία (πλέον Ναόμι) την είχα πάρει καμιά 10-12 φορές στο Ι39, σύμφερε, και έχω την εντύπωση ότι είτε ήταν μόνη της στο χώρο, είτε απλά δεν έβγαινε ποτέ τσα2.. Κάνα δυο φορές πιστόνιαζα ένα τέταρτο και βάλε εκεί μέσα!Χωρίς να ενοχλήσει κανείς. Της αρέσω ο άτιμος οπότε πάντα είναι χαλαρή με το χρόνο
Στην πίπα θα μπορούσε να πάει πιο βαθιά, ή τουλάχιστον το ελπίζω, αλλά συνήθως δεν.. Η Μπέκυ τον πήρε πολύ καλύτερα προχτέςτον αγώνα, η πιπα της με καπότα είναι καλύτερη , αρκετά, φαίνεται πως το φοβάται το ελεύθερο λιγο, όλα τα υπόλοιπα έχουν γραφτεί
Και δίνει και κωλαρακι με +50….. παιδιά κώλοι υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν!!!!
Βικτωρια Διδυμου 27.Με απ'ολα εκτος κωλου.Οι θειτσες Ελενη και Βερονικα στο Διδυμου 8 επισης απ'ολα εκτος κωλου.Νταρια Αγκυρας 9 ή 12 αναλογως,Αναστασια στα ιδια ιδρυματα αναλογως το προγραμμα.Εχεις επιλογες παρα πολλες αλλα πρεπει μα κανεις βολτα πρωτα.Βασικο.Υπάρχει κανένα καλό μιλφ για μισάωρο ;
Εγώ θυμάμαι ότι υπηρεσία της Μαρίας ήταν ένας μεγάλος κυριούλης με γυαλιά, Στελλάρας συστηνόταν. Και πριν από κα'να δίμηνο τον είχα πετύχει Φ66 αν θυμάμαι καλά.Τη Μαρία ... έχω την εντύπωση ότι είτε ήταν μόνη της στο χώρο, είτε απλά δεν έβγαινε ποτέ τσα2..
Φίλε μου στάθηκες άτυχος. Εγώ έζησα το συνδυασμό πουτσιλας και κλανιας δυο φορές μάλιστα.Πουτσίλα δε θα το έλεγα εκτός αν είναι δική μου. Κλανίλα μια χαρά![]()