Kauliarhsg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Την τζανινα στο Φώκαιας 25 β την έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία
Ή τσα2 είπε μετά τις γιορτές αλλά ακόμα να φανείΤην τζανινα στο Φώκαιας 25 β την έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία
Η λιλυ είναι τουλάχιστον 3-4 χρόνια σε διάφορα μαγαζιά στο μεταξύ δούλευε,την έχω πάρει πολλές φορές πάντα ευχαριστημένος έφευγα..Λογικά πρέπει να λες τη Λίλη στο Ιάσωνος 44 (διάδρομος) που ως τσατσά είναι και η Σάντρα, που ήταν εκδιδόμενη παλιά. Πολύ κοντή, 1.45 μαξ, μελαχρινούλα με πιασιματάκια από Ταϊλάνδη. Ψιλοκαινούρια μου φαίνεται στο κουρμπέτι. Αν είσαι ασιατόπληκτος ή πετιτόπληκτος, ή και τα δύο, συνιστάται. Προσωπικά πέρασα πολύ καλά και έσωσε τη μέρα μετά το στραπάτσο με Ιβάνα. Κρίμα πάντως που η Σάντρα κρέμασε νωρίς το στριγκάκι της, εκτός αν χάνω κάτι.
Τι βάρδια είναι?Λογικά πρέπει να λες τη Λίλη στο Ιάσωνος 44 (διάδρομος) που ως τσατσά είναι και η Σάντρα, που ήταν εκδιδόμενη παλιά. Πολύ κοντή, 1.45 μαξ, μελαχρινούλα με πιασιματάκια από Ταϊλάνδη. Ψιλοκαινούρια μου φαίνεται στο κουρμπέτι. Αν είσαι ασιατόπληκτος ή πετιτόπληκτος, ή και τα δύο, συνιστάται. Προσωπικά πέρασα πολύ καλά και έσωσε τη μέρα μετά το στραπάτσο με Ιβάνα. Κρίμα πάντως που η Σάντρα κρέμασε νωρίς το στριγκάκι της, εκτός αν χάνω κάτι.
Το ζυμαρακι το είδες καθόλου ορεξατο ή ήταν κουρασμένη από τα σερί? Γιατί σκεφτόμουν να πάω σήμερα μόνο για αυτή και ή θα είναι σούπερ η φόλα.σφηνάκι live επιγραμματικα
Λιοσιων 73α 2 λατίνες Μισέλ ,σε απλό πρόγραμμα και Παολα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσίων 73β Εμμι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, το ζυμαράκι δουλεύει συνεχόμενα σχεδόν 24ωρο. ...
Χωματιανου 11β κλειστό.
Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Πέρασα μαζί της πριν από, περίπου, δύο μήνες. Τίμιο και αξιοπρεπές milf. Ευγενική και πρόσχαρος χαρακτήρας. Δεν την γάμησα, μόνο πίπα της έδωσα. Το τσιμπούκι της ήταν βαθύ, με πολύ σάλιο. Της τα έδωσα στο στόμα, όπου τα δέχθηκε αδιαμαρτύρητα.Επίσης η Άννα από Ιωαννίνων 3 παραμένει μιλφαρα ή έχει πέσει? Έχω να τη δω πάνω από χρόνο
Kατάλαβα..... πάλι βεντάλια θα κάνει τα 50αρικα κ θα κάνει αέρα στον εαυτό της μέσα στο dress room του οικου......μόνο που τώρα δεν θα κάνει από τη ζέστη της ατμόσφαιρας ......αλλά από τη ζέστη του air conditioner!!!!Λιοσίων 73β Εμμι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, το ζυμαράκι δουλεύει συνεχόμενα σχεδόν 24ωρο. ..
Καλησπέρα. Αναγνωρίζω ότι είναι πολύ καιρό μετά αλλά ανακάλυψα την ανάρτηση ψαχνωντας για τέτοια κορίτσια . Παίζουν ακόμα; Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί.Ρε σεις τι καινουργια φρουτα τυπου EMO και Punk-Goth επαιζαν εχτες το πρωι στην Φωκαιας ?
Aρκει να δίνει πόνο στο δωμάτιο, κ ας κάνει ότι θέλει με τα πενήνταρικαKατάλαβα..... πάλι βεντάλια θα κάνει τα 50αρικα κ θα κάνει αέρα στον εαυτό της μέσα στο dress room του οικου......μόνο που τώρα δεν θα κάνει από τη ζέστη της ατμόσφαιρας ......αλλά από τη ζέστη του air conditioner!!!!
Αυτό εννοείται συναγωνιστή!!! Ας τα βάλει κ φωτιά αν γουσταρει.....Aρκει να δίνει πόνο στο δωμάτιο, κ ας κάνει ότι θέλει με τα πενήνταρικα
Τελευταία φορά που την είδα πριν 9- 10 μήνες είχε ανοίξει λίγο το σώμα της, έχει πλαδαρέψει και άλλο?Πέρασα μαζί της πριν από, περίπου, δύο μήνες. Τίμιο και αξιοπρεπές milf. Ευγενική και πρόσχαρος χαρακτήρας. Δεν την γάμησα, μόνο πίπα της έδωσα. Το τσιμπούκι της ήταν βαθύ, με πολύ σάλιο. Της τα έδωσα στο στόμα, όπου τα δέχθηκε αδιαμαρτύρητα.
Το κοριτσάκι φτιάχνει το προικιό της.Λιοσίων 73β Εμμι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, το ζυμαράκι δουλεύει συνεχόμενα σχεδόν 24ωρο. ...
Πίπα ακαποτα. Τα άλλα με προφύλαξη τουλάχιστον σε μένα. Επίσης τσεκαρει στο τέλος αν το προφυλακτικό είναι οκ ή έσπασε.Καλησπέρα σε όλους. Η Ιβανα Δ27 τα κάνει όλα ακαποτα; Αυτή την εντύπωση έχω, πως αν δεν βάλεις καποτα δεν θα πει και κάτι... Ισως κάνω λάθος, όμως, και δεν θέλω να θεωρηθεί πως ξέρω κάτι για την κοπέλα που δεν ισχύει.
Και με το στοματικο κολλάς θέλει πολυ προσοχήΓενικά το να παίρνεις ακαποτα ιερόδουλες είναι αυτοκαταστροφικο... (δεν μιλάω για στοματικό)