Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (2 μέλη και 99 επισκέπτες)

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
843
Πόντοι
361
2 καταθεσουλες να γίνει άδειασμα μετά από κάνα διβδομαδο που μαζεύτηκαν πολλά. Πρώτη στάση Ιωαννίνων 3 με Άννα. Όντως έχει πλαδαρεψει αρκετά, αλλά η τέχνη μένει. Ξεκίνησε με ρωσικό τσιμπούκι κ διάλεξα να τελειώσω έτσι μιας κ ένιωθα να έρχονται οπότε δε θα ευχαριστιωμουν γαμησι. Τα πήρε στο στόμα μέχρι να ξεχειλίζουν τα έφτυσε ξ γεια σας. Τσιγάρακι κ βουρ στην Έμμυ. Πριν πληρώσω συναγωνιστής πληρώνει για μισάωρο. Ξηγημενη τσα2 μου λέει μέχρι να κάνει μπάνιο αυτός την στέλνω σε σένα. Έρχεται το μωράκι τρελή πίπα και αρχιδογλειψιμο. Καποτα ξ ανέβηκε από πάνω. Πάλι λόγω αποχής μεγάλη τελείωσα πολύ γρήγορα και γελοντσς μου την ειπε γιατί ήταν γρήγορο και δε πρόλαβε να το απολαύσει λέει. Μου έριξε λίγα κομπλιμέντα ένα πεταχτό φιλάκι στα χείλια κ πήγε για μισή ωριτσα.
Έμμυ σταθερό αστεράκι, σκέφτομαι σοβαρά να ρωτήσω αν δίνει τηλ να βρεθούμε ξενοδοχείο...
Άννα βάρδια;Δεύτερη;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Είναι κοπέλα με πιασίματα BBW αλλά θεοχοντρη δεν την λες . Το κορμί της είναι σφιχτό και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Έχει και κάτι βυζάρες άλλο πράγμα. Πήγαινε να δεις αδελφέ και από εκεί και πέρα κρίνεις εσύ τι σου αρέσει και τι όχι
Καλό ακούγεται τότε, παρόλο που δεν είναι του γούστου μου (είμαι φαν του αδύνατου με καλά μικρά πιασίματα χαχα. Θα δοκιμαστεί κάποια στιγμή τότε! Μιας και αγαπώ σοκολάτα

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Είναι κοπέλα με πιασίματα BBW αλλά θεοχοντρη δεν την λες . Το κορμί της είναι σφιχτό και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Έχει και κάτι βυζάρες άλλο πράγμα. Πήγαινε να δεις αδελφέ και από εκεί και πέρα κρίνεις εσύ τι σου αρέσει και τι όχι
Δε νομίζω να είναι αυτή που εμφανίστηκε μια φορά για λίγο στην Ιάσονος απέναντι απ το 39 ε; (στο ροζ τοίχο στο βάθος αριστερά μεσα) Εκεί είχα δει μία μόνο φορά μια μαύρη "μπόλικη" που δε μ άρεσε.. Με στρογγυλό πρόσωπο, μάγουλα, και πιθανότατα χωρίς αυτοπεποίθηση ή απλά αναγκαστικά έκανε τη δουλειά.. Εκεί που τόσο καιρό συνήθως είναι μια κοντούλα μέτρια, νομίζω Ελένη από Ρωσία

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.346
Πόντοι
446
Καλημέρα παίδες
Γνωρίζουμε αν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στη διδυμου για το καλωσόρισμα της Ρηνιώς;
Απ' ότι γνωρίζω στο αεροδρόμιο θα την υποδεχτεί επίλεκτη ομάδα του μπου με λουλούδια και σοκολατάκια

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.973
Πόντοι
28.636
Καλό ακούγεται τότε, παρόλο που δεν είναι του γούστου μου (είμαι φαν του αδύνατου με καλά μικρά πιασίματα χαχα. Θα δοκιμαστεί κάποια στιγμή τότε! Μιας και αγαπώ σοκολάτα
Μιας και είσαι φαν του αδύνατου θα σου ταιριάζει Γάντι!!!
Είναι μόνο 120 kgr... :confused:
:tooth::tooth::tooth:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.820
Πόντοι
3.446
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.171
Πόντοι
6.856
Καλημέρα παίδες
Γνωρίζουμε αν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στη διδυμου για το καλωσόρισμα της Ρηνιώς;
Απ' ότι γνωρίζω στο αεροδρόμιο θα την υποδεχτεί επίλεκτη ομάδα του μπου με λουλούδια και σοκολατάκια
Διάβασα, ότι σήμερα θα ξεκινήσει η Ειρήνη. Μιας και είναι βροχερή ημέρα, κάπως έτσι θα είναι το στενό της Διδύμου, από τα λιγούρια:

Συνημμένα

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 17
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Διάβασα, ότι σήμερα θα ξεκινήσει η Ειρήνη. Μιας και είναι βροχερή ημέρα, κάπως έτσι θα είναι το στενό της Διδύμου, από τα λιγούρια:
Ο άντρας ο σωστός ο γνήσιος ο παλιός δεν κρατάει ομπρέλα ποτέ ρε, τι είναι αυτά; xD

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Είναι Καύλα όμως το παλιοκόριτσο!!!
Τελικά είναι μπάζο ή καύλα; χαχαχα
Kατηγορια ΠΑΤΟΖΑ θα την χαρακτήριζε απόλυτα!!!
Άρα μάλλον δεν αξίζει για μένα, άμα σκεφτείς ότι το κόλλημά μου είναι η Μαρία/Ναόμι απ το Ιάσονος 39 xD

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Μιας και είσαι φαν του αδύνατου θα σου ταιριάζει Γάντι!!!
Είναι μόνο 120 kgr... :confused:
:tooth::tooth::tooth:
Και κάτι άσχετο, τέτοια emoji/gif πως βάζουμε εδώ; Υπάρχει κάνα thread που να έχετε γράψει να μάθω;

scorpioRetired

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
1.114
Πόντοι
200

Πόρνοι μου καλημέρα και από εμένα, 'άκουσα' οτι γύρισε σήμερα και η Μαριάννα και είναι στο Διδύμου 22,
οπότε μπορεί να ήρθε και η Ειρήνη. Εγώ δυστυχώς έχω δουλειά μέχρι αργά σήμερα και δεν θα τον βρέξω.

Savage81

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2024
Like
122
Πόντοι
0
Καλημερα η Τζέσικα από φυλής 86 δουλευει σήμερα?Γιατί 2 φορές που πέρασα πριν μέρες δε ήταν ανοιχτο

Kavlitos_

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Διδυμου 22 το ειρηνακι ειχε ερθει απο χθες και αρχισε την σκληρη δουλεια! απο της 10 ειχε ΗΔΗ πολλα ατομα να περιμενουν!
Γεμησε μπαταριες εχς να πω!
Κανονιστε ρεμαλια να το ξεκανουμε το κορμι.... Με ρεγουλα!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Μαζί γύρισε και η Μαριάννα!

Τελευταία τροποποίηση:

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.285
Πόντοι
481
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Διδυμου 22 το ειρηνακι ειχε ερθει απο χθες και αρχισε την σκληρη δουλεια! απο της 10 ειχε ΗΔΗ πολλα ατομα να περιμενουν!
Γεμησε μπαταριες εχς να πω!
Κανονιστε ρεμαλια να το ξεκανουμε το κορμι.... Με ρεγουλα!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Μαζί γύρισε και η Μαριάννα!
Καλημέρα,έκανες test drive?
Προσφέρει τις ίδιες καυτές υπηρεσίες?

:kiss-mark:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom