Ρωσιδακι μιλάει λίγα ελληνικά, φέρνει σε Ράνια από Φ84 στα χαρακτηριστικά με μεγαλύτερο στήθος και ανοιχτό χρώμα ματιών, δεν είχα καμία διάθεση να γαμησω αλλα μόλις το είδα είπα δεν το χάνω, το πέτυχα και στην αρχή του και δεν το μετάνιωσα.
Πέρασα με Όλγα Άγκυρας 9 Τελευταία φορά που την είχα πάρει Δυδιμου 22 Δεν είχα περάσει καλά Σήμερα την είδα χαμογελαστή Λέω θα το ρισκάρω Καμία σχέση με πριν φιλιά με γλώσσα άφθονα Καμία βιασύνη πολλές στάσεις δεν έκλεψε πουθενά Ζοριστηκε λίγο στα τέσσερα Αλλά δεν είπε τίποτα βογκαγε δυνατά Χτύπησε δύο φορές το κουδούνι αλλά έκατσε μέχρι να χύσω Πιστεύω να μην αλλάξει Εκτός και την πέτυχα σε κέφια Καλές γιορτές μάγκες με υγεία Ολλα τα άλλα έρχονται Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους
δεν έχω εικονα, Κηφισού πόσο; για να δω καμία φωτο και να σου πω, αλλά το κορίτσι είναι μικρό ηλικιακά. Την ρώτησα και μου είπε ότι δεν ξέρει πόσο θα κάτσει. Αύριο λογικά όχι μου είπε.
δεν έχω εικονα, Κηφισού πόσο; για να δω καμία φωτο και να σου πω, αλλά το κορίτσι είναι μικρό ηλικιακά. Την ρώτησα και μου είπε ότι δεν ξέρει πόσο θα κάτσει. Αύριο λογικά όχι μου είπε.