Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.540
- Πόντοι
- 1.336
Εγώ θα πόνταρα σε Ρουμανία πάντως.Ναι έτσι γνωρίζω κ από την ίδια κ από αλλού ότι είναι Μολδαβη.
Εγώ θα πόνταρα σε Ρουμανία πάντως.Ναι έτσι γνωρίζω κ από την ίδια κ από αλλού ότι είναι Μολδαβη.
Ευχαριστώ πολύ Μύστη μου!Αν σου αρέσει εμφανισιακά, η Αλίσα στο Χωματιανού 11 ισόγειο κάνει ελεύθερη φλογέρα.
Μπορείς να μας δώσεις μία περιγραφή φαίνεται ενδιαφερουσα περίπτωσηΦωκαιας 19 2η βαρδια απίστευτο πιπινι υπ'ονοματι Μαργο. Ξανθό μετρίου αναστήματος 2.5 βυζάκια απίστευτο σε απλό πρόγραμμα. ευδιάθετη στο δωμάτιο χωρίς βιασύνη, μοναδικό αρνητικό πάλι πάκι στην αναμονή.
Ρωσιδακι μιλάει λίγα ελληνικά, φέρνει σε Ράνια από Φ84 στα χαρακτηριστικά με μεγαλύτερο στήθος και ανοιχτό χρώμα ματιών, δεν είχα καμία διάθεση να γαμησω αλλα μόλις το είδα είπα δεν το χάνω, το πέτυχα και στην αρχή του και δεν το μετάνιωσα.Μπορείς να μας δώσεις μία περιγραφή φαίνεται ενδιαφερουσα περίπτωση
Πέρασα με Όλγα Άγκυρας 9 Τελευταία φορά που την είχα πάρει Δυδιμου 22 Δεν είχα περάσει καλά Σήμερα την είδα χαμογελαστή Λέω θα το ρισκάρω Καμία σχέση με πριν φιλιά με γλώσσα άφθονα Καμία βιασύνη πολλές στάσεις δεν έκλεψε πουθενά Ζοριστηκε λίγο στα τέσσερα Αλλά δεν είπε τίποτα βογκαγε δυνατά Χτύπησε δύο φορές το κουδούνι αλλά έκατσε μέχρι να χύσω Πιστεύω να μην αλλάξει Εκτός και την πέτυχα σε κέφια Καλές γιορτές μάγκες με υγεία Ολλα τα άλλα έρχονται Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλουςΣτο εμετουργειο τώρα κλείνουν πολλά...
Tην Ασία του στούντιο Κηφισού λες που δούλευε πριν κάτι φεγγάρια Λ73αρια?Φωκαιας 19 2η βαρδια απίστευτο πιπινι υπ'ονοματι Μαργο. Ξανθό μετρίου αναστήματος 2.5 βυζάκια απίστευτο σε απλό πρόγραμμα. ευδιάθετη στο δωμάτιο χωρίς βιασύνη, μοναδικό αρνητικό πάλι πάκι στην αναμονή.
δεν έχω εικονα, Κηφισού πόσο; για να δω καμία φωτο και να σου πω, αλλά το κορίτσι είναι μικρό ηλικιακά. Την ρώτησα και μου είπε ότι δεν ξέρει πόσο θα κάτσει. Αύριο λογικά όχι μου είπε.Tην Ασία του στούντιο Κηφισού λες που δούλευε πριν κάτι φεγγάρια Λ73αρια?
Αν λες το 60αρι είναι πάρα πολύ κοντά είδα φωτό στο πόρταλ...παίζει να είναι και αυτηδεν έχω εικονα, Κηφισού πόσο; για να δω καμία φωτο και να σου πω, αλλά το κορίτσι είναι μικρό ηλικιακά. Την ρώτησα και μου είπε ότι δεν ξέρει πόσο θα κάτσει. Αύριο λογικά όχι μου είπε.
Φωκαιας 19 2η βαρδια απίστευτο πιπινι υπ'ονοματι Μαργο. Ξανθό μετρίου αναστήματος 2.5 βυζάκια απίστευτο σε απλό πρόγραμμα. ευδιάθετη στο δωμάτιο χωρίς βιασύνη, μοναδικό αρνητικό πάλι πάκι στην αναμονή.
ναι,ναι,κ γω στη 1η βαρδια ειδα την Μυρα,καιρο ελειπε ,μπηκα για 1 ωρα κ την ξεκολιασα,φουλ προγραμμα,αυριο ομως φευγει...δεν έχω εικονα, Κηφισού πόσο; για να δω καμία φωτο και να σου πω, αλλά το κορίτσι είναι μικρό ηλικιακά. Την ρώτησα και μου είπε ότι δεν ξέρει πόσο θα κάτσει. Αύριο λογικά όχι μου είπε.
είναι εδώ η μυρα; αυτή με το ηλεκτρονικό; αυτά λένε ρε παιδιά νωρίτερα...ναι,ναι,κ γω στη 1η βαρδια ειδα την Μυρα,καιρο ελειπε ,μπηκα για 1 ωρα κ την ξεκολιασα,φουλ προγραμμα,αυριο ομως φευγει...
Φίλε την πήρα! Πιπάρα και τίμια συνεδρία! Θα ανεβάσω κριτική όταν κοιμηθεί η γυναίκα μου. Σε ευχαριστώ πολύ, μου έφτιαξες τα Χριστούγεννα!Αν σου αρέσει εμφανισιακά, η Αλίσα στο Χωματιανού 11 ισόγειο κάνει ελεύθερη φλογέρα.
Μόνο που είπε οτι μιλάει λίγα ελληνικά δεν νομίζω να είναι η ίδια.Tην Ασία του στούντιο Κηφισού λες που δούλευε πριν κάτι φεγγάρια Λ73αρια?
Αυτη ποια ειναι?Υπαρχει ακομη?Που?Φίλε αυτήν εδώ λές;
επειδή διάβασα τις κριτικές τις 90% ήταν αυτή, ειδικά με τον καθρέφτη τα ίδια μου έκανε.Μόνο που είπε οτι μιλάει λίγα ελληνικά δεν νομίζω να είναι η ίδια.
φουλ πρόγραμμα δλδ και πόσο? 120?ναι,ναι,κ γω στη 1η βαρδια ειδα την Μυρα,καιρο ελειπε ,μπηκα για 1 ωρα κ την ξεκολιασα,φουλ προγραμμα,αυριο ομως φευγει...
Μπά, έμαθε 5 λέξεις στα ελληνικά? Τι να την κάνεις αφού φεύγει αύριο.επειδή διάβασα τις κριτικές τις 90% ήταν αυτή, ειδικά με τον καθρέφτη τα ίδια μου έκανε.