emmanouil2003
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.142
- Πόντοι
- 201
γελαστε λιγο να νιωσει καλα το παλικαρι..
Δες θα το ξεχάσει ποτέ, θα γυρίσει πίσω στο χωριό του σαν νυφι γκαστρομενη.Δεν αξίζει τύπε, άσε που νομίζω ότι πλέον έχει κλείσει.
Πολύ νεαρές, όμορφες και κυρίως θηλυκές έχει στο Φυλής 99, Πιπίνου 54 και Άγκυρας 1.
Κάνε ένα κόπο και πήγαινε σε αυτά που σου είπα και θα με θυμηθείς, μην μπλέξεις με τα υπόλοιπα φολομάγαζα.
Ούτε εγω το περίμενα Μυστη μου αλλα μου το επιβεβαίωσε η πουτανα!Χέζουν οι πουτανες;;;;;;;
Απαράδεκτο
Φίλε δεν υπάρχει κάτι κοντά στην Πλάκα, αναγκαστικά θα ψάξεις είτε Φυλής Φωκαίας Διδύμου Λιοσίων και επίσης Μαραθώνος όλα αυτά στο 20άρικο είτε Μεταξουργείο στο 10άρικο /15.καλημερα!
ερχομαι αθηνα σε 20 ημερες θα ηθελα να με συμβουλεψετε μιας που δεν εχω ξανα ανεβει
ψαχνω μπουρδελακια κοντα στην πλακα (εκει ειναι το ξενοδοχειο μου)
μπουρδελακια που αξιζει το κοπο οχι φυσικα λατινες και λειπες φολες
καθε συμβουλη-γνωμη καλοπροαιερετη ευχαριστω πολυ!
επιτελους καποιος σοβαρος!Φίλε δεν υπάρχει κάτι κοντά στην Πλάκα, αναγκαστικά θα ψάξεις είτε Φυλής Φωκαίας Διδύμου Λιοσίων και επίσης Μαραθώνος όλα αυτά στο 20άρικο είτε Μεταξουργείο στο 10άρικο /15.
Μπες στο χάρτη του σάιτ για να βρείς τις περιοχές,εκεί είναι όλα μαζεμένα όσα παραμένουν ανοιχτά.
Το πιο απλό είναι να πας Βικτώρια με τον ηλεκτρικό κι από κεί Φυλής κλπ αλλιώς Μεταξουργείο με μετρό ή σταθμό Λαρίσης για Λιοσίων και Βέργας.
Οκεπιτελους καποιος σοβαρος!
σε ευαριστω ρε φιλαρακι μπορω να σου στειλω πμ?
Έτσι οπός πάμε σε λίγα χρόνια θα γαμιουνται στα μπουρδέλα οι κόρες μας και οι ανιψιές μας.This but unironically.
Είμαστε η Κολομβία της Ευρώπης.
Μέχρι και πολλές πουτάνες πλέον είναι (φολο)λατίνες. Τέρμα οι σλάβες και οι βαλκάνιες. Πλέον οι χώρες τους μας έχουν ξεπεράσει.
Ποιος ξέρει, έτσι κατά διαόλου που πάμε σε λίγες δεκαετίες μόνο Μπαγκλαντεσιανές θα δέχονται να δουλέψουν στα μπουρδέλα μας.
Γάμησε 4 σερί φορές και τα έφτυσε το παλικάρι. Ξεκουράζεται λιγάκι για να πάει για άλλους 4 γύρους!!!Καλημέρα απο Μεταξουργείο
Έτσι οπός πάμε σε λίγα χρόνια θα γαμιουνται στα μπουρδέλα οι κόρες μας και οι ανιψιές μας.
Χειρότερα και από την Ταϊλάνδη μας βλέπω
Μην γαμιουνται και τα αγόρια μας.
Προτα δώσαμε τα πατρικά μας σπίτια rbnb.
Μετά θα δώσουμε και Κόλο.
Αφού το εξαγογιμο προϊόν είναι ο τουρισμός,ο τουρίστας θα θέλει και να γαμίσει.
Για στούντιο μιλάς ή για μπουρδεκοΠαιδιά που παίζει η ομορφότερη πουτάνα αυτή τη στιγμή και πόσο πάει η ταρίφα και οι υπηρεσίες της?
Από τιμές εκεί τι παίζει. Κλασικά σαν τα αλλα 2αρικοΚολωνου 30 ισόγειο...
Επιστροφη μελαχρινης κοντοπουτανης Ινας. Μαζι της και μια λατινα με καλο κορμι.
Κοίταξε αδερφέ...Έτσι οπός πάμε σε λίγα χρόνια θα γαμιουνται στα μπουρδέλα οι κόρες μας και οι ανιψιές μας.
Χειρότερα και από την Ταϊλάνδη μας βλέπω
Μην γαμιουνται και τα αγόρια μας.
Προτα δώσαμε τα πατρικά μας σπίτια rbnb.
Μετά θα δώσουμε και Κόλο.
Αφού το εξαγογιμο προϊόν είναι ο τουρισμός,ο τουρίστας θα θέλει και να γαμίσει.
Συμφωνώ και προσθέτω ότι ζούμε στη χώρα με τους χειρότερους μισθούς στην Ευρώπη μετά τη Βουλγαρία.This but unironically.
Είμαστε η Κολομβία της Ευρώπης.
Μέχρι και πολλές πουτάνες πλέον είναι (φολο)λατίνες. Τέρμα οι σλάβες και οι βαλκάνιες. Πλέον οι χώρες τους μας έχουν ξεπεράσει.
Ποιος ξέρει, έτσι κατά διαόλου που πάμε σε λίγες δεκαετίες μόνο Μπαγκλαντεσιανές θα δέχονται να δουλέψουν στα μπουρδέλα μας.
Αφήνουμε για 6 ημέρες τις μπαλες μας να γεμίσουν και μετά παμε και τις αδειάζουμε στην κωλοτρυπίδα της.αδέρφια, συναγωνιστές και επίδοξοι εραστές της θρυλικής Μπαρμπορας ΜΗΝ κάνετε τον κόπο για έξι μέρες να την επισκεφτείτε, οι κλασικοί τεχνικοί λόγοι που έχει κάθε γυναίκα θα την κάνουν να λειψει. Τέλος!
Το απαράδεκτο είναι άμα δεν σκουπίζονταιΧέζουν οι πουτανες;;;;;;;
Απαράδεκτο