Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.451
- Πόντοι
- 2.727
Τι γελατε ρε μλκες, πανω κατω στο περιπου ρωταω..εχει καμμια πουθενα τετοια νεανικη κ' μαυρισμενη κωλαρα?
![]()
Τι γελατε ρε μλκες, πανω κατω στο περιπου ρωταω..εχει καμμια πουθενα τετοια νεανικη κ' μαυρισμενη κωλαρα?
![]()
Οφειλω να ενημερώσω για το ατυχές περιστατικό.
3η βάρδια
Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο.
Μολδαβακι μοντελακι πιπινακι Γιάννα.
Την εβαλα στα τέσσερα και βρωμισε ολο το δωμάτιο ψαρίλα.Την εδιωξα γιατί δάκρυσα.... Κρίμα
Ειναι απεναντι και το πιανει ΒΠΑυτό το κατάστημα γιατί είναι στο 20ρικο;
Φιλιππίδου...Βασικα στη φυλή στο πατάρι ( δε θυμάμαι οδο) που βράδυ μερικές φορές εχει την τρανσο τσατσα. Ειχα πάρει μια μαυρουλα αλλα ηταν μεσάνυχτα. Έκανε απλο αλλα δε φολιαστικα !!!
Κολομβια της Ευρωπης θα γινουμε σιγα σιγα27 όροφος πέντε (5) λατίνες
Πήγαινε από Αγκύρας καμιά βόλτα κάτι καλό θα βρεις Ήρα Ρόζα .Έχετε να προτείνετε καμία μιλφ πρώτη βάρδια με καλό τσιμπουκι
Αν είσαι νέος και ωραίος και σου σηκώνεται εύκολα και χωρίς πολλά πολλά τράβα στη Σαμπίνα, Βέργας 7, μετά τις 11. Ειναι μουνάρα επιπέδου έσκορτ, απλά τον τελευταίο καιρό έχει ξινίσει λίγο.
Ξέχασες να αναφέρεις και την άλλη κατηγορία που παθαίνει τσοτσο το μωρό, αν είσαι αλβανοφατσα και ειδικά άμα γουστάρεις να μην ακουμπάς ούτε με τηλεπάθεια, τα θεσπέσια κατά τα λοιπά βυζάκια της. Όσο για την ξινιλα μοστραρε της και κάνα 130αρι για μια ώρα υπεραπλο πρόγραμμα, χωρίς όμως να την κοιτάς στα μάτια γιατί την ματιαζουν, και μπορεί να γλυκανει.Είσαι μεγάλος!!
Πουτανα ζωήΚαλημέρα απο Μεταξουργείο
Πήγαινε μια βόλτα από Άγκυρας για την Αναστασία, αν σου αρέσει πέρνα είναι δυνατή στην πίπα. Συνήθως δουλεύει πρώτη βάρδια.Έχετε να προτείνετε καμία μιλφ πρώτη βάρδια με καλό τσιμπουκι
Μαραθωνοδρόμος, ο οποίος κατέρρευσε από την υπέρ-προσπάθεια.Καλημέρα απο Μεταξουργείο
Κολομβια της Ευρωπης θα γινουμε σιγα σιγα
Το πιο κοντινό μπουρδέλο, στην περιοχή σου, είναι στην οδό Λουκά Νίκα, στου Ψυρρή.καλημερα!
ερχομαι αθηνα σε 20 ημερες θα ηθελα να με συμβουλεψετε μιας που δεν εχω ξανα ανεβει
ψαχνω μπουρδελακια κοντα στην πλακα (εκει ειναι το ξενοδοχειο μου)
μπουρδελακια που αξιζει το κοπο οχι φυσικα λατινες και λειπες φολες
καθε συμβουλη-γνωμη καλοπροαιερετη ευχαριστω πολυ!
α τελεια!Το πιο κοντινό μπουρδέλο, στην περιοχή σου, είναι στην οδό Λουκά Νίκα, στου Ψυρρή.
α τελεια!
καλα σιγουρα και τα υπολοιπα δεν ειναι μακρια α΄πλα δν εχω ξανα ανεβει κ δν ξερω να μετακινηθω κλπ
αξιζει εκει στην λουκα νικα?
α τελεια! μακαρι ρε φιλαρακι να αξιζει το κοποΔεν αξίζει τύπε, άσε που νομίζω ότι πλέον έχει κλείσει.
Πολύ νεαρές, όμορφες και κυρίως θηλυκές έχει στο Φυλής 99, Πιπίνου 54 και Άγκυρας 1.
Κάνε ένα κόπο και πήγαινε σε αυτά που σου είπα και θα με θυμηθείς, μην μπλέξεις με τα υπόλοιπα φολομάγαζα.
γιατί δεν παίρνεις κατευθείαν την εικονιζόμενη;;;Τι γελατε ρε μλκες, πανω κατω στο περιπου ρωταω
Μπάρμπορα βέργας!Έχετε να προτείνετε καμία μιλφ πρώτη βάρδια με καλό τσιμπουκι
με την όπισθενα τελεια! μακαρι ρε φιλαρακι να αξιζει το κοπο
ξερεις να μου πεις πως θα παω απτην πλακα εκει που μου λες?
μαλισταμε την όπισθεν