Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 19.183
- Πόντοι
- 3.246
όχι ιδιαίτερα… έχει απλάΗ Αλεξάνδρα 25 Φωκαίας είναι όμορφη ;
εντυπωσιακά τατού σε όλο το σώμα της που είναι αρκετά
καλό
όχι ιδιαίτερα… έχει απλάΗ Αλεξάνδρα 25 Φωκαίας είναι όμορφη ;
Δεν ξέρω ποια να γαμησω σήμερα. Ρίξε αν θέλεις 2-3 προτάσεις. Πηγαίνω τώρα προς φυλήςόχι ιδιαίτερα… έχει απλά
εντυπωσιακά τατού σε όλο το σώμα της που είναι αρκετά
καλό
Μισό αν εννοούμε την ίδια φιλε μου λείπει χρόνια. Εσύ μίλησες μαζί της στο ινστα και σου είπε ότι θα γυρίσει?Είναι στην πατρίδα της διακοπές σε καμία βδομάδα θα γυρίσει, δεν είναι παντρεμένη, όσο για το Instagram δεν μπορώ να το δώσω δεν επιθυμεί η ίδια
Ο κώλος είναι το μουνι του μέλλοντος!Ο κώλος είναι ανωμαλία.
αν είσαι πιτσιρικάςΔεν ξέρω ποια να γαμησω σήμερα. Ρίξε αν θέλεις 2-3 προτάσεις. Πηγαίνω τώρα προς φυλής
Μιλάμε μια φορά την βδομάδα στην δουλειά δεν ξαναγυρίζειΜισό αν εννοούμε την ίδια φιλε μου λείπει χρόνια. Εσύ μίλησες μαζί της στο ινστα και σου είπε ότι θα γυρίσει?
Οχι φίλε σταμάτησεΜακάρι φίλε μου να είναι αλήθεια αυτό που λες έχω κάψει πολλα μπλε παραβολα για παρτη της και δεν μετάνιωσα ποτε. Ξέρουμε αν θα γυρίσει παλι στα μαγαζιά την Φώκαιας?
Εδώ μένει Ελλάδα στην χώρα της πήγε διακοπές στην δουλειά δεν ξαναγυρναειΜισό αν εννοούμε την ίδια φιλε μου λείπει χρόνια. Εσύ μίλησες μαζί της στο ινστα και σου είπε ότι θα γυρίσει?
φωκαίας 25 πάνω Αλεξάνδρα, Αλίσια
καλησπερα ,ποία είναι αυτή ?Φυλής 72 υπόγα Τζούλια
Οκ πέρασα να τη δωκαλησπερα ,ποία είναι αυτή ?
γεματούλα μελαχρινή με αρκετάκαλησπερα ,ποία είναι αυτή ?
είχα κάτσει επίτηδες και περίμενα ακριβώς δίπλα στην πόρτα για να δω πώς θα αντιδράσει! με κοιτούσεΤσατσά η Νέλλη απο το Μετάξι.
Αλεξάνδρα ειναι η Μπελλα με τα τατουαζ απο το Ιάσονος 39 δεξι σκαλάκια.
Αλίσια δεν είμαι σίγουρος αλλα νομιζω ειναι η Ερικα απο το Ιασωνος 32 δεξί , αυτή που δεν εκανε πιπα στο δωμάτιο.
Η Σαρα η τσιγγανομοντελα απο Φ25 ισόγειο θα ειναι απο αυριο μετα τα μεσάνυχτα στο Φ27 υπόγειο. Σήμερα εχει ρεπό.
Πρέπει να ξανά πάω από βδομάδα για το δεύτερο ημίχρονο.είχα κάτσει επίτηδες και περίμενα ακριβώς δίπλα στην πόρτα για να δω πώς θα αντιδράσει! με κοιτούσε
με μισό μάτι και αφού σαλονάρισαν τα
κορίτσια μόλις σηκώθηκα να φύγω έκανε γρήγορα ένα βήμα στο πλάι και άρχισε να πρήζει τους
επόμενους
![]()
Λογικά ναι. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις μην τραβιεσαι τσάμπα!Η σαμπινα ξέρουμε αν δουλεύει ;