nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.641
- Πόντοι
- 6.495
Τελευταία μέρα σήμερα. Γυρίζει πατρίδαΔιδυμου 22 πρωι
Τελευταία μέρα σήμερα. Γυρίζει πατρίδαΔιδυμου 22 πρωι
Πολύ σωστά, μύστη της Διανόησης!Είναι κωλακιας ο @Junax όπως όλοι μας άλλωστε, αλλά δε νομίζω να πηγαίνει με άντρες. Κι εσύ δεν πας με άντρες ρε. Τόσες γυναίκες έχει. Μιλώντας για τον εαυτό μου ναι για τραβελος έχει πολύ καλό στήσιμο ο καριολης αλλά θεωρώ πως όταν έρθει η ύστατη ώρα θα τρέξω μετανιωμένος άμεσα!!! Κι επίσης αρνητικο το ότι έχει βάλει δύο κιλά σιλικόνη στον κωλο!! Πολύ ντεκαβλε!
Συμφωνούμε σε όλα με μια μικρή διόρθωσηΠολύ σωστά, μύστη της Διανόησης!Είμαι λάτρης αποκλειστικά του γυναικείου κώλου!
Γενικότερα, ένας σημαντικός λόγος που αποφεύγω να πηγαίνω με Ελλεηνιδες, δεν είναι μόνο ο απαίσιος χαρακτήρας τους, αλλά και το γεγονός ότι αντροφερνουν αρκετά. Κάτι λογικό για εμάς που είμαστε νότιος λαός. Παρόλα αυτά τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι!
Ζήτω οι σλαβες! Ζήτω οι Ρωσίδες, Ουκρανες, Λευκορωσιδες, Πολωνέζες!Ζήτωγαμιέται ο Πούτιν!![]()
Στον Πούτιν, πουτινιές δεν γίνονται!Συμφωνούμε σε όλα με μια μικρή διόρθωση
Δυστυχώς δεν γυρίζει για δουλειάΔεν είμαι του φουλ, αν και σκέφτηκα να πάρω το τραβέλι Ιάσωνος 37. (πρέπει να το έχουν πάρει όλοι)
Ειδικότητα έχει ο κύριος @Junax !
Σοβαρά τώρα...???
Έρχεται η ΕλληνοΟυκρανέζα???
Θεός!!!
Μην γίνει παρεξήγηση.Είναι κωλακιας ο @Junax όπως όλοι μας άλλωστε, αλλά δε νομίζω να πηγαίνει με άντρες
Η Ιρίνα είναι σε διακοπές και όχι μόνο αυτό το μωράκι.....εγώ έχω βρει την Αλεξάνδρα στο Φώκαιας 25 όροφος απόγευμαΗ Ιρίνα από Φωκαίας ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα?
Εναλλακτικά υπάρχουν άλλες αυτό τον καιρό όμορφες σε στυλ Ιρίνας/Σαμπίνας μοντελέ πετίτ με ωραίο πρόσωπο? Ευχαριστώ
Αυτό τ τραβελι είναι όμορφη ;;είναι γνωστή ;Δεν είμαι του φουλ, αν και σκέφτηκα να πάρω το τραβέλι Ιάσωνος 37. (πρέπει να το έχουν πάρει όλοι)
Ειδικότητα έχει ο κύριος @Junax !
Σοβαρά τώρα...???
Έρχεται η ΕλληνοΟυκρανέζα???
Θεός!!!
Μακάρι φίλε μου να είναι αλήθεια αυτό που λες έχω κάψει πολλα μπλε παραβολα για παρτη της και δεν μετάνιωσα ποτε. Ξέρουμε αν θα γυρίσει παλι στα μαγαζιά την Φώκαιας?Είναι στην πατρίδα της διακοπές σε καμία βδομάδα θα γυρίσει, δεν είναι παντρεμένη, όσο για το Instagram δεν μπορώ να το δώσω δεν επιθυμεί η ίδια
Πήγε στον Πύργο ?? χαχαΕίναι στην πατρίδα της διακοπές σε καμία βδομάδα θα γυρίσει, δεν είναι παντρεμένη, όσο για το Instagram δεν μπορώ να το δώσω δεν επιθυμεί η ίδια
Ζήτω!!!!Πολύ σωστά, μύστη της Διανόησης!Είμαι λάτρης αποκλειστικά του γυναικείου κώλου!
Γενικότερα, ένας σημαντικός λόγος που αποφεύγω να πηγαίνω με Ελλεηνιδες, δεν είναι μόνο ο απαίσιος χαρακτήρας τους, αλλά και το γεγονός ότι αντροφερνουν αρκετά. Κάτι λογικό για εμάς που είμαστε νότιος λαός. Παρόλα αυτά τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι!
Ζήτω οι σλαβες! Ζήτω οι Ρωσίδες, Ουκρανες, Λευκορωσιδες, Πολωνέζες! Ζήτω ο Πούτιν!![]()
Η Αλεξάνδρα 25 Φωκαίας είναι όμορφη ;Πάρα
πολύ κακή
μέρα για
περατζάδα
λόγω
της ανυπόφορης υγρασίας! παρόλα αυτά το τόλμησα…
φωκαίας 27 Νάταλι
φωκαίας 25 πάνω Αλεξάνδρα Αλίσια
φωκαίας 13 Σοφία
φωκαίας 17 Μικαέλα
φωκαίας 25 υπόγα Ελένη Σάρα
φυλής 65 Χριστίνα Τσέχα
Φυλής 72 υπόγα Τζούλια
φυλής 59 Μόνικα
φυλής 71 πάνω Σανέλ και Βερόνικα
φυλής 71 κάτω Λουσία
και Βαλεντίνα
φυλής 84άρια και 86άρια κλειστά
όχι ιδιαίτερα… έχει απλάΗ Αλεξάνδρα 25 Φωκαίας είναι όμορφη ;
Δεν ξέρω ποια να γαμησω σήμερα. Ρίξε αν θέλεις 2-3 προτάσεις. Πηγαίνω τώρα προς φυλήςόχι ιδιαίτερα… έχει απλά
εντυπωσιακά τατού σε όλο το σώμα της που είναι αρκετά
καλό