paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.056
- Πόντοι
- 441
Καλησπέρα,μια Ρουσλάνα από Φώκαιας ,ξέρει κάνει σε ποια βάρδια παίζει κ σε Ποιο?
Μαριαννα σκιννυ μπιτς ως τη Δευτερα που αναχωρει.Οποιος προλαβει.Μαζι της η Συλβια.Επελαξα Μαριαννα.Ετερος συναγωνιστης πιο ηλικιωμενος επελςξε Συλβια.Η τσατσα τον εβαλε στη σουιτα.Εμςνα με πεταξε στο απλο.Πολυ δοτικη οπως παντα.Εδωσε πονο στο πρισμενο παπαρι μουκαλη
Καλησπέρα Φίλος που μπορώ να βρω την Μαριάννα και τι βάρδια;Μαριαννα σκιννυ μπιτς ως τη Δευτερα που αναχωρει.Οποιος προλαβει.Μαζι της η Συλβια.Επελαξα Μαριαννα.Ετερος συναγωνιστης πιο ηλικιωμενος επελςξε Συλβια.Η τσατσα τον εβαλε στη σουιτα.Εμςνα με πεταξε στο απλο.Πολυ δοτικη οπως παντα.Εδωσε πονο στο πρισμενο παπαρι μου.Αυτα.
Μ. Στρατηλάτη 21 η Αλινα με μια Λατίνα. Η Αλινα ωραίο κομμάτι αλλά διάβασα ότι είναι φόλα, δεν περισσεύουν τα δεκαρικα να τα πετάω μάγκες προτιμώ να παίξω την Μποταφόγκο στο στοίχημα.
Μαλλον πρεπει να πηγες με την αλλη κοπελα που ηταν εκει την Καρινα...Αλλη η Καρινα (σχετικα ψηλη μελαχρινη) αλλη η Εκατερινα (1,70 , ξανθοκοκκινα μαλλια τα οποια τα εχει ελευθερα στο σαλονι και στο δωματιο τα πιανει κοτσο)...πηγα εκει σημερα κατα τις 14:30 αμεσως μετα το ακυρο που εριξα στην Αλινα απο ΜΑ21.... οπως παντα ηταν σαν να πηγαινω με την γκομενα μου με φουλ γλωσσοφιλα με γευση τσιγαριλας χαχα...τι να πω αν οντως ηταν αυτη η κοπελα που δοκιμασες και δεν κανατε γλωσσοφιλα ισως να νομιζε οτι εσυ δεν ηθελες μιας και δεν εκανες πρωτος κινηση δεν ξερω....τελος παντων μετα αφου τελειωσαμε μου ειπε οτι 12 Αυγουστου θα ειναι σε διακοπες και θα επιστρεψει τον Σεπτεμβρη...με προετρεψε κιολας να ξαναπαω μια τελευταια φορα πριν φυγει λεγοντας "κανονισε 10 Αυγουστου να εισαι εδω!" , πηγα να της πω "οκ αν ειναι να με κερασεις το γαμησι, γιατι οχι" αλλα κοτεψα χαχαχαχαΜία αδύνατη προς κανονική, λίγο ψηλή με αφέλειες. Άσχημη στο πρόσωπο με ωραία μακριά πόδια. Μπήκα ξάπλωσα και περίμενα, ήμουν καθαρός και απλά αφέθηκα στις υπηρεσίες της. Δε ρώτησα άμα είναι Λευκορωσιδα. Δεν έκανα καμιά εκβιαστικη κίνηση, είμαι πάνω από 20 χρόνια στο άθλημα και δεν εκβιαζω καταστάσεις. Ίσως να μη με γούσταρε, επειδή είμαι μελαχροινος και γεματουλης, όχι όμως χοντρός, τι να πω...
Μπορει οντως μεσα στο δωματιο να τον παιρνει βαθια και δυνατα, παρολαυτα ομως δεν σου ξηγηθηκε ωραια με το να σε διωξει οταν πηγες για επαναληπτικο....αυτο ειναι απαραδεκτο και δειχνει τον αθλιο χαρακτηρα της...δυνατα και βαθια τον παιρνουν παρα πολλες αλλες αξιολογες κοπελες στο μεταξουργειο η συγκεκριμενη προφανως νομιζει οτι ειναι η βασιλλισα του Μεταξιου και εμεις οι υπηκοοι της...αγνοει οτι δαγκωνει το χερι που την ταιζει και οτι καποια στιγμη αυτο το χερι θα σταματησει να την ταιζει....Τυπε δεν είναι καθολου φολα η Αλινα. Υφακι εχει και τουπε αλλα μεσα τον παίρνει δυνατά και βαθιά.
Τι ψυχή έχουν δέκα ευρώ λέω γω για εμφανίσιμο μωρό...Τυπε δεν είναι καθολου φολα η Αλινα. Υφακι εχει και τουπε αλλα μεσα τον παίρνει δυνατά και βαθιά.
Θυμίζει σε κάτι την Αλίνα με τα καπούλια που μοίραζε φόλες πριν από 5 χρόνια στα μπουρδέλα επί Φυλής 67, 71, 86 και μετά πήγε σε στούντιο;Τυπε δεν είναι καθολου φολα η Αλινα. Υφακι εχει και τουπε αλλα μεσα τον παίρνει δυνατά και βαθιά.
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.Καταλαβα ποια λες. Οχι δε θυμίζει σε κατι την Αλινα.
5) Για εμένα ούτε να σε πληρώσει!!!5) Φυλής 109β Βικτώρια: Μελαχρινή μιλφ κάπως κομμένη από την πούτσα. Είχε ωραίες αναλογίες στο σώμα, αν και η ζωή της πόρνης έχει αρχίσει να αφήνει πάνω της τα σημάδια.
6) Άγκυρας 12 Ντάρια: Στο ίδιος μήκος κύμματος με το 5. Φάνηκε κάπως απόμακρη στο σαλονάρισμα, όμως καταλαβαίνεις πως έχει μεγάλη εμπειρία στο ξεζούμισμα του καυλιού
Αν ψάξεις έχει πολλά και ενδιαφέροντα καινούργια τεμάχια.Τόσα χρόνια οι ίδιες και οι ίδιες, τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Διδυμου 22 πρωιΚαλησπέρα Φίλος που μπορώ να βρω την Μαριάννα και τι βάρδια;