johnvironas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
Διδυμου 27 κλειστό
Έκανα μια.προσπαθεια για Ιβανκα
Αν γαμαγε Ελληνίδες τρέλα μουνια όπως σου είπε δε θα είχε ανάγκη να πάει στη φυλής και να παίρνει ινστα κοριτσιών.Συνηθως όσοι πάνε φυλής και Μεταξουργείο και στούντιο και εσκορτ είναι γιατί δε βρίσκουν αλλιώς μη τα ξαναλέμε μάγκες.Πριν λίγο 2 πιτσιρικάδες 20 χρόνων έκαναν βόλτα φυλής ο ένας φορούσε μπλούζα της εθνικής Ισπανίας πολύ εμφάνισημοσς και μίλαγε με τις λατινεσς ισπανικά έτρεχαν τα σάλια όλων τον πουτανων της φυλής μια του έδωσε το ινστα της .Επιασα κουβέντα μαζί του και μου είπε για χαβαλέ ήρθε μου έδειξε κάτι κορίτσια στο ινστα του κάτι nudes που του στέλνουν τα παθα όλα ο τυπάς γαμαει τρέλα μουνια του έδωσα ρεσπεκτ
Τύπε έχεις κουράσει....όλο τα ίδια και τα ίδια, όλο φτιάχνεις καινούργιο λογαριασμό και μάς πρήζεις τ αρχίδιαΑν γαμαγε Ελληνίδες τρέλα μουνια όπως σου είπε δε θα είχε ανάγκη να πάει στη φυλής και να παίρνει ινστα κοριτσιών.Συνηθως όσοι πάνε φυλής και Μεταξουργείο και στούντιο και εσκορτ είναι γιατί δε βρίσκουν αλλιώς μη τα ξαναλέμε μάγκες.
Δε είμαι ο ωραίος που λέτε πάντως απλά μοιάζει η γραφή μας ένας άλλος με μπέρδεψε με τον ακροατή έναν άλλο χρήστη.Τύπε έχεις κουράσει....όλο τα ίδια και τα ίδια, όλο φτιάχνεις καινούργιο λογαριασμό και μάς πρήζεις τ αρχίδια
Λες να παχυνε από την πολύ κατάποση τελικά;;;;;;;;Πριν από χρόνια η Μιχαέλα όταν σε γούσταρε σε άφηνε να την χύνεις στο στόμα χωρίς καπότα. Τώρα όμως όχι.
Κάποτε στην αρχή την είχα χύσει και στο πρόσωπο!
Μην είναι ο ίδιος με τον πουτσοσκαμπιλι και απαντάει στον εαυτό του. Συνήθες φαινόμενο στο μπου..Τύπε έχεις κουράσει....όλο τα ίδια και τα ίδια, όλο φτιάχνεις καινούργιο λογαριασμό και μάς πρήζεις τ αρχίδια
Μόλις με μπέρδεψε και άλλος με τον πουτσοσκαμπιλι άλλος με μπέρδεψε με τον ακροατή μπέσα δε είμαι κανένας από αυτούς τους 2 ούτε ο Τζιμακος είμαι.Μην είναι ο ίδιος με τον πουτσοσκαμπιλι και απαντάει στον εαυτό του. Συνήθες φαινόμενο στο μπου..
Φτάνει ομως ! Ζαλίζεις πουτσες.Μόλις με μπέρδεψε και άλλος με τον πουτσοσκαμπιλι άλλος με μπέρδεψε με τον ακροατή μπέσα δε είμαι κανένας από αυτούς τους 2 ούτε ο Τζιμακος είμαι.
Εγώ πλέον δε πάω συχνά φυλής γιατί τις έχω πάρει όλες και δε αλλάζει το ρόστερ.Εχω πάρει Κορίνα φυλής 65,Ντιάνα φυλής 65,Κάτια φυλής 65,Χριστίνα τσέχα φυλής 65,Μιχαέλα Φώκαιας 17,Ειρήνη Φώκαιας 17,Αλεξάνδρα Φώκαιας 17 και άλλες που δε θυμάμαι και όλο αυτές βλέπεις να έχει δε αλλάζει μόνο λατινες φέρνει καινούργιες που δε μαρεσουν και πολύ.Φυλής μεγάλα νούμερα δοκιμάστηκε Βερόνικα λατίνα, μαπα το καρπούζι απορώ πως έχει σταθερους πελατες. Πραγματικά ας μου εξηγήσει καποιος σοβαρά.
Πήγα Φωκαίας κάτω νομίζω 19, πήρα μια μιλφαρα αλλά μαπα.
Γούστα είναι αυτά φυσικά. Για πιπα πήγα και δεν τρελάθηκα.
Αρκετά κλειστά , δεν βρήκα κάτι άλλο να πηδήξω.
Γενικά άθλια τα πράγματα έχει πέσει η πιάτσα.
Με βλέπω να τον παίζω πχια
Άστα αυτά ρε... Ο Λευτέρης 24 δεν είσαι;;;; Ε;;ς κουτοχωρτο τρώμε εδώ νομίζεις;Μόλις με μπέρδεψε και άλλος με τον πουτσοσκαμπιλι άλλος με μπέρδεψε με τον ακροατή μπέσα δε είμαι κανένας από αυτούς τους 2 ούτε ο Τζιμακος είμαι.
Μη κάνεις σπαμ φτάνει το ποιος είμαι εδώ είναι σάιτ για ενημερώσεις δε είμαι ο Λευτέρης όχι και το ορκίζομαι αν θέλεις.Λοιπον κάνε καμία ενημέρωση σα τον Σμύρνη και άσε ποιος είμαι.Άστα αυτά ρε... Ο Λευτέρης 24 δεν είσαι;;;; Ε;;ς κουτοχωρτο τρώμε εδώ νομίζεις;
Φίλε πιστεύω ότι είναι και περίοδο διακοπών. έτσι πιστεύω.Φυλής μεγάλα νούμερα δοκιμάστηκε Βερόνικα λατίνα, μαπα το καρπούζι απορώ πως έχει σταθερους πελατες. Πραγματικά ας μου εξηγήσει καποιος σοβαρά.
Πήγα Φωκαίας κάτω νομίζω 19, πήρα μια μιλφαρα αλλά μαπα.
Γούστα είναι αυτά φυσικά. Για πιπα πήγα και δεν τρελάθηκα.
Αρκετά κλειστά , δεν βρήκα κάτι άλλο να πηδήξω.
Γενικά άθλια τα πράγματα έχει πέσει η πιάτσα.
Με βλέπω να τον παίζω πχια
Σαν τον Σμύρνη δύσκολο φίλε.. δεν το έχω. Ενημέρωση που έχω να κάνω είναι ότι με βρίσκεις σύμφωνο σε αυτό που ανέφερες περί ρόστερ Φυλής ότι δεν αλλάζει και υπερθεματίζω ότι 9/10 είναι κ φολες. Σε κάθε βάρδια μία άντε δύο να αξίζουν. Παίζουνε με σύστημα μάλλον. Εντάξει αγαπητέ;;;;Μη κάνεις σπαμ φτάνει το ποιος είμαι εδώ είναι σάιτ για ενημερώσεις δε είμαι ο Λευτέρης όχι και το ορκίζομαι αν θέλεις.Λοιπον κάνε καμία ενημέρωση σα τον Σμύρνη και άσε ποιος είμαι.
Διδυμου 27 κλειστό
Επιβεβαιώνω! Είμαι το μαγαζίΕπιβεβαιωνομαι ξανα...
Μετα απο το δυνατό κωλοξεσκισμα που έφαγε απο εμενα η Ιβανκα, το μαγαζι κατέβασε ρολά και η Ιβανκα πηρε αναρρωτική για να συνέλθει...
Πλάκα πλάκα άκου... Πήγα την επόμενη μέρα του κωλοξεσκισματος σου μεσημέρι, πήγα για Τάνια, συναγωνιστές στο σαλόνι ρώτησαν για Ιβανκα κ τη τσατσά τους είπε ρεπό σήμερα κ δεν ξέρει ούτε για αύριο. Ξαναπάω Δευτέρα απόγευμα κ δούλευε η Ιβανκα τελικά. Την έχω πάρει 5-6 φορές κ ψιλογνωριζομαστε. Ήτανε σαν κλαμενο μουνι φίλε. Όχι απλά δεν μου έδωσε κωλο ούτε καν με άφηνε να χαϊδεύω κωλοτριπιδα όταν πιστονιασμα στα 4 . Φίλε σου έριξα 3-4 καντήλια για την φόλα που έφαγαΕπιβεβαιωνομαι ξανα...
Μετα απο το δυνατό κωλοξεσκισμα που έφαγε απο εμενα η Ιβανκα, το μαγαζι κατέβασε ρολά και η Ιβανκα πηρε αναρρωτική για να συνέλθει...
Ελληνας ή ΙσπανόςΠριν λίγο 2 πιτσιρικάδες 20 χρόνων έκαναν βόλτα φυλής ο ένας φορούσε μπλούζα της εθνικής Ισπανίας πολύ εμφάνισημοσς και μίλαγε με τις λατινεσς ισπανικά έτρεχαν τα σάλια όλων τον πουτανων της φυλής μια του έδωσε το ινστα της .Επιασα κουβέντα μαζί του και μου είπε για χαβαλέ ήρθε μου έδειξε κάτι κορίτσια στο ινστα του κάτι nudes που του στέλνουν τα παθα όλα ο τυπάς γαμαει τρέλα μουνια του έδωσα ρεσπεκτ