Αυτήν που ήταν στη ΛιοσίωνΡε oreos πάλι εδώ είσαι?
Δεν το βάζεις κάτω με τίποτα έτσι???
Αν εννοείς τη μελαχρινή θα πληρώσεις 50€ στην αλυσίδα Κροκεών Ηλία Ηλιού και Βούρβαχη!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
poutsoskabilis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2022
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Πριν λίγο 2 πιτσιρικάδες 20 χρόνων έκαναν βόλτα φυλής ο ένας φορούσε μπλούζα της εθνικής Ισπανίας πολύ εμφάνισημοσς και μίλαγε με τις λατινεσς ισπανικά έτρεχαν τα σάλια όλων τον πουτανων της φυλής μια του έδωσε το ινστα της .Επιασα κουβέντα μαζί του και μου είπε για χαβαλέ ήρθε μου έδειξε κάτι κορίτσια στο ινστα του κάτι nudes που του στέλνουν τα παθα όλα ο τυπάς γαμαει τρέλα μουνια του έδωσα ρεσπεκτ
johnvironas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
Διδυμου 27 κλειστό
Έκανα μια.προσπαθεια για Ιβανκα
giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
Διδυμου 27 επιβεβαιώνω κλειστά
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 418
- Πόντοι
- 21
Αν γαμαγε Ελληνίδες τρέλα μουνια όπως σου είπε δε θα είχε ανάγκη να πάει στη φυλής και να παίρνει ινστα κοριτσιών.Συνηθως όσοι πάνε φυλής και Μεταξουργείο και στούντιο και εσκορτ είναι γιατί δε βρίσκουν αλλιώς μη τα ξαναλέμε μάγκες.Πριν λίγο 2 πιτσιρικάδες 20 χρόνων έκαναν βόλτα φυλής ο ένας φορούσε μπλούζα της εθνικής Ισπανίας πολύ εμφάνισημοσς και μίλαγε με τις λατινεσς ισπανικά έτρεχαν τα σάλια όλων τον πουτανων της φυλής μια του έδωσε το ινστα της .Επιασα κουβέντα μαζί του και μου είπε για χαβαλέ ήρθε μου έδειξε κάτι κορίτσια στο ινστα του κάτι nudes που του στέλνουν τα παθα όλα ο τυπάς γαμαει τρέλα μουνια του έδωσα ρεσπεκτ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 263.596
- Πόντοι
- 46.232
Τύπε έχεις κουράσει....όλο τα ίδια και τα ίδια, όλο φτιάχνεις καινούργιο λογαριασμό και μάς πρήζεις τ αρχίδιαΑν γαμαγε Ελληνίδες τρέλα μουνια όπως σου είπε δε θα είχε ανάγκη να πάει στη φυλής και να παίρνει ινστα κοριτσιών.Συνηθως όσοι πάνε φυλής και Μεταξουργείο και στούντιο και εσκορτ είναι γιατί δε βρίσκουν αλλιώς μη τα ξαναλέμε μάγκες.
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 418
- Πόντοι
- 21
Δε είμαι ο ωραίος που λέτε πάντως απλά μοιάζει η γραφή μας ένας άλλος με μπέρδεψε με τον ακροατή έναν άλλο χρήστη.Τύπε έχεις κουράσει....όλο τα ίδια και τα ίδια, όλο φτιάχνεις καινούργιο λογαριασμό και μάς πρήζεις τ αρχίδια
Stadium Municipal
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 1.181
Λες να παχυνε από την πολύ κατάποση τελικά;;;;;;;;Πριν από χρόνια η Μιχαέλα όταν σε γούσταρε σε άφηνε να την χύνεις στο στόμα χωρίς καπότα. Τώρα όμως όχι.
Κάποτε στην αρχή την είχα χύσει και στο πρόσωπο!
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.311
- Πόντοι
- 606
Μην είναι ο ίδιος με τον πουτσοσκαμπιλι και απαντάει στον εαυτό του. Συνήθες φαινόμενο στο μπου..Τύπε έχεις κουράσει....όλο τα ίδια και τα ίδια, όλο φτιάχνεις καινούργιο λογαριασμό και μάς πρήζεις τ αρχίδια
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 418
- Πόντοι
- 21
Μόλις με μπέρδεψε και άλλος με τον πουτσοσκαμπιλι άλλος με μπέρδεψε με τον ακροατή μπέσα δε είμαι κανένας από αυτούς τους 2 ούτε ο Τζιμακος είμαι.Μην είναι ο ίδιος με τον πουτσοσκαμπιλι και απαντάει στον εαυτό του. Συνήθες φαινόμενο στο μπου..
Φτάνει ομως ! Ζαλίζεις πουτσες.Μόλις με μπέρδεψε και άλλος με τον πουτσοσκαμπιλι άλλος με μπέρδεψε με τον ακροατή μπέσα δε είμαι κανένας από αυτούς τους 2 ούτε ο Τζιμακος είμαι.
Φυλής μεγάλα νούμερα δοκιμάστηκε Βερόνικα λατίνα, μαπα το καρπούζι απορώ πως έχει σταθερους πελατες. Πραγματικά ας μου εξηγήσει καποιος σοβαρά.
Πήγα Φωκαίας κάτω νομίζω 19, πήρα μια μιλφαρα αλλά μαπα.
Γούστα είναι αυτά φυσικά. Για πιπα πήγα και δεν τρελάθηκα.
Αρκετά κλειστά , δεν βρήκα κάτι άλλο να πηδήξω.
Γενικά άθλια τα πράγματα έχει πέσει η πιάτσα.
Με βλέπω να τον παίζω πχια
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 418
- Πόντοι
- 21
Εγώ πλέον δε πάω συχνά φυλής γιατί τις έχω πάρει όλες και δε αλλάζει το ρόστερ.Εχω πάρει Κορίνα φυλής 65,Ντιάνα φυλής 65,Κάτια φυλής 65,Χριστίνα τσέχα φυλής 65,Μιχαέλα Φώκαιας 17,Ειρήνη Φώκαιας 17,Αλεξάνδρα Φώκαιας 17 και άλλες που δε θυμάμαι και όλο αυτές βλέπεις να έχει δε αλλάζει μόνο λατινες φέρνει καινούργιες που δε μαρεσουν και πολύ.Φυλής μεγάλα νούμερα δοκιμάστηκε Βερόνικα λατίνα, μαπα το καρπούζι απορώ πως έχει σταθερους πελατες. Πραγματικά ας μου εξηγήσει καποιος σοβαρά.
Stadium Municipal
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 1.181
Άστα αυτά ρε... Ο Λευτέρης 24 δεν είσαι;;;; Ε;;ς κουτοχωρτο τρώμε εδώ νομίζεις;Μόλις με μπέρδεψε και άλλος με τον πουτσοσκαμπιλι άλλος με μπέρδεψε με τον ακροατή μπέσα δε είμαι κανένας από αυτούς τους 2 ούτε ο Τζιμακος είμαι.
Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 418
- Πόντοι
- 21
Μη κάνεις σπαμ φτάνει το ποιος είμαι εδώ είναι σάιτ για ενημερώσεις δε είμαι ο Λευτέρης όχι και το ορκίζομαι αν θέλεις.Λοιπον κάνε καμία ενημέρωση σα τον Σμύρνη και άσε ποιος είμαι.Άστα αυτά ρε... Ο Λευτέρης 24 δεν είσαι;;;; Ε;;ς κουτοχωρτο τρώμε εδώ νομίζεις;
Φίλε πιστεύω ότι είναι και περίοδο διακοπών. έτσι πιστεύω.Φυλής μεγάλα νούμερα δοκιμάστηκε Βερόνικα λατίνα, μαπα το καρπούζι απορώ πως έχει σταθερους πελατες. Πραγματικά ας μου εξηγήσει καποιος σοβαρά.
Stadium Municipal
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 1.181
Σαν τον Σμύρνη δύσκολο φίλε.. δεν το έχω. Ενημέρωση που έχω να κάνω είναι ότι με βρίσκεις σύμφωνο σε αυτό που ανέφερες περί ρόστερ Φυλής ότι δεν αλλάζει και υπερθεματίζω ότι 9/10 είναι κ φολες. Σε κάθε βάρδια μία άντε δύο να αξίζουν. Παίζουνε με σύστημα μάλλον. Εντάξει αγαπητέ;;;;Μη κάνεις σπαμ φτάνει το ποιος είμαι εδώ είναι σάιτ για ενημερώσεις δε είμαι ο Λευτέρης όχι και το ορκίζομαι αν θέλεις.Λοιπον κάνε καμία ενημέρωση σα τον Σμύρνη και άσε ποιος είμαι.
Sir Sexy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3.971
- Πόντοι
- 1.446
Πήγα το Σάββατο που μας πέρασε στο Βέργας 7 το μεσημέρι στην κωννα/ Κωνσταντίνα.
Άκουγα άκουγα, χοντρή μεν, διαστημικό τσιμπούκι δε. Ήμουν και μετά την δουλειά, οπότε λέω μια καλή πίπα να βγουν τα χοντρά (χωρίς να γαμησω) θα είναι ο,τι πρέπει...
Περασμα στο δωμάτιο με το που μπαίνεις αριστερά η πρώτη πόρτα. Έκανα ντους και περίμενα τουλάχιστον μισή ώρα. Υπόψη, δεν την είχα ξαναδεί ποτέ από κοντά (τσάρκα).
Τελικά έρχεται με βρίσκει γυμνό και βλέπω μια χοντρή με μια ρόμπα. Πραγματικά χοντρή όμως, έχει δίπλες τρελές μάγκες. Το ανθρωπάκι (μασκότ) από την Μισελέν λ, δείχνει 5 χρόνο μπροστά της.
Μιλάμε για θνησιμη παχυσαρκία.
Λέω δεν γαμιεται. Άρχισε πίπα με φτυσιματα, deep throat, μιλούσε βρώμικα, της γάμησα το στόμα, όρθιος, ξανά ξάπλα για τελείωμα. Άρχισε να μου τον παίζει και να τον φτύνει (hack touah) και μου έλεγε "δωστα μου, τα θέλω, όλα δικά μου "όπου τελείωσα στο στόμα της, μου ρουφηξε τα φλοκια, συνεχιζε κάνα 1,5 λεπτό μέχρι που άρχισα να σπαρταραω, να παραμιλαω. Από το πολύ ρουφηγμα πρέπει να πήρε και τίποτα ούρα από την άλλη σωλήνα. Επίσης από το ρουφηγμα ξεμπουκωσε και την κωλοβαλβιδα και τον προστάτη, μέσω του πουλιού μου. Δεν σταματούσε, την σταμάτησα εγώ.
Έφυγα τελείως άδειος, χυσια, ούρα και καθαρό καρμπιρατέρ...
Αλλά, γάμησε τα, έχει θέμα με την υγεία της, λόγω κιλών.
Και μου αρέσουν και οι χοντρές (σε κανονικά πλαίσια) φανταστείτε.
Αυτά
Άκουγα άκουγα, χοντρή μεν, διαστημικό τσιμπούκι δε. Ήμουν και μετά την δουλειά, οπότε λέω μια καλή πίπα να βγουν τα χοντρά (χωρίς να γαμησω) θα είναι ο,τι πρέπει...
Περασμα στο δωμάτιο με το που μπαίνεις αριστερά η πρώτη πόρτα. Έκανα ντους και περίμενα τουλάχιστον μισή ώρα. Υπόψη, δεν την είχα ξαναδεί ποτέ από κοντά (τσάρκα).
Τελικά έρχεται με βρίσκει γυμνό και βλέπω μια χοντρή με μια ρόμπα. Πραγματικά χοντρή όμως, έχει δίπλες τρελές μάγκες. Το ανθρωπάκι (μασκότ) από την Μισελέν λ, δείχνει 5 χρόνο μπροστά της.
Μιλάμε για θνησιμη παχυσαρκία.
Λέω δεν γαμιεται. Άρχισε πίπα με φτυσιματα, deep throat, μιλούσε βρώμικα, της γάμησα το στόμα, όρθιος, ξανά ξάπλα για τελείωμα. Άρχισε να μου τον παίζει και να τον φτύνει (hack touah) και μου έλεγε "δωστα μου, τα θέλω, όλα δικά μου "όπου τελείωσα στο στόμα της, μου ρουφηξε τα φλοκια, συνεχιζε κάνα 1,5 λεπτό μέχρι που άρχισα να σπαρταραω, να παραμιλαω. Από το πολύ ρουφηγμα πρέπει να πήρε και τίποτα ούρα από την άλλη σωλήνα. Επίσης από το ρουφηγμα ξεμπουκωσε και την κωλοβαλβιδα και τον προστάτη, μέσω του πουλιού μου. Δεν σταματούσε, την σταμάτησα εγώ.
Έφυγα τελείως άδειος, χυσια, ούρα και καθαρό καρμπιρατέρ...
Αλλά, γάμησε τα, έχει θέμα με την υγεία της, λόγω κιλών.
Και μου αρέσουν και οι χοντρές (σε κανονικά πλαίσια) φανταστείτε.
Αυτά

DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 84.888
- Πόντοι
- 47.129
Διδυμου 27 κλειστό
Επιβεβαιωνομαι ξανα...
Μετα απο το δυνατό κωλοξεσκισμα που έφαγε απο εμενα η Ιβανκα, το μαγαζι κατέβασε ρολά και η Ιβανκα πηρε αναρρωτική για να συνέλθει...
Επιβεβαιώνω! Είμαι το μαγαζίΕπιβεβαιωνομαι ξανα...
Μετα απο το δυνατό κωλοξεσκισμα που έφαγε απο εμενα η Ιβανκα, το μαγαζι κατέβασε ρολά και η Ιβανκα πηρε αναρρωτική για να συνέλθει...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις