Δεν παίζειγαμας μητσαρα αρχοντααα
σκιστην τη καριολα!:!!!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν παίζειγαμας μητσαρα αρχοντααα
σκιστην τη καριολα!:!!!!
Άν μπορείς φίλε στείλε τό βίντεο σέ εμάς που Δεν το είδαμεΆρχοντα, μπορείς να στείλεις το βίντεο και σε εμάς που δε το προλάβαμε?
Μήπως έμαθες πώς τη λένε,η καργιολα κομπλεξικη τσατσά δε λέει"Μετάξι" από το πορνομόλ κάτω δεξιά 1 βάρδια μία μικρούλα 19χρ από Βενεζουέλα νομίζω, δεν θυμάμαι όνομα... χύστε της την ολοστρόγγυλη κωλάρα...
Σουφράκι βλέπω δουλεμένο; ή κάνω λάθος;
10 η 15 ευρώ ηταν το αντίτιμο για την μικρή διοτι εκεί έχω πάρει κάποιες με 15 ευρώ κατά καιρούς."Μετάξι" από το πορνομόλ κάτω δεξιά 1 βάρδια μία μικρούλα 19χρ από Βενεζουέλα νομίζω, δεν θυμάμαι όνομα... χύστε της την ολοστρόγγυλη κωλάρα...
Σουφράκι βλέπω δουλεμένο; ή κάνω λάθος;
15€ επιβεβαιώνω.10 η 15 ευρώ ηταν το αντίτιμο για την μικρή διοτι εκεί έχω πάρει κάποιες με 15 ευρώ κατά καιρούς.
Μπορείς να μου τό στείλεις φίλε;Άξιζε το βίντεο ρε μάγκες;;;;
Αν εννοεις την Αννα ται ειναι ωραιο μωρακι αλλα απο υπηρεσίες δεν ειναι καλη..καλημερα σας!στο Φυλής 59 στον όροφο μου ειπαν οτι ειναι μια κοπελα απο ταιλανδη πολυ ομορφη 23 χρ.αληθεια ειναι?ξερετε τι ωρες δουλευει κ το ονομα της?
Επιβεβαιώνω τα παραπάνω,τη δοκίμασα μόλις τώρα κι έμεινα πολύ ευχαριστημένος! Της αρέσει το γλειφομούνι και να γαμιέται δυνατά. Το μείον είναι ότι στις 29 του μήνα αναχωρεί, είναι εδώ τρεις εβδομάδες,άρα λήγει η βίζα...Πέρασμα από μεγάλου αλεξάνδρου 28 υπόγειο. Εκεί ήταν η Αλεξάνδρα μιλφοχοντρούλα με ξανθό μαλλί μπούκλα με ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα.
Μαζί της ήταν και η diana milf Μολδάβα, αδυνατη ,αρκετά όμορφη με ελεύθερο στοματικό.
Την επέλεξα και ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα από την πολύ καλή απόδοση της μέσα στο δωμάτιο και μόνο για 10€ λεπτομέρειες στην κριτική σίγουρα θα ξαναπροτιμηθεί.
και δεν είναι απο ταϋλάνδηΑν εννοεις την Αννα ται ειναι ωραιο μωρακι αλλα απο υπηρεσίες δεν ειναι καλη..
Τουλαχιστον μοιαζει..και δεν είναι απο ταϋλάνδη
Ούτε ξέρει πού πέφετι
Αυτές είναι οι ενημερώσειςΣε παγκόσμια αποκλειστικότητα το κωλοτρυπίδι της Λίνας απο Ιασωνος 19 όροφος. Πολύ ανοιχτό το βλέπω, μισή ιντζα περιπου.
ΧΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
Μπορείς να μου το στείλεις;Άξιζε το βίντεο ρε μάγκες;;;;