Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.038
- Πόντοι
- 1.336
Κακή μέρα να γαμησεις
Πήγα μπας και πετύχω την Ιρίνα αλλά ήταν κλειστο
Εντάξει λέω θα πάω για την ειρήνη πιο δίπλα, κλειστό κι αυτό
Πήγα φ59 μπας και πετύχω την περιβόητη Τζέσικα αλλά ήταν μια καινούργια όπως είπε η τσατσά
Άντζελα, ωραίο μωράκι.
Αναγκαστικά έπρεπε να κάνω πειράματα και πήγα να δοκιμάσω την Άννα Τάι να γεμίσω το παλμαρέ αφού είχα πάρει την Μαρία τσέχα
Τα έχουν πει πολλοί, πεταμένο 20αρικο, η τύπισσα σίγουρα έχει ελληνικό αίμα μέσα της με τετοια ξινιλα κι ας μου έκανε αρκετά κοπλιμεντα δεν μου σηκωνόταν με τίποτα.
Τεσπά δεν χρειάζεται ανάλυση μακριά.
Επίσης αν κάποιος έχασε αυτα τα γυαλιά
Μην μπει στον κόπο να επικοινωνήσει γιατί θα πάρει τα αρχιδια μου.
Πήγα Λιοσίων που είναι πιο χαλαρά
Είδα την Βαλεντίνα, μέτρια εμφάνιση λέω κάτσε μπας και πρόκειται για διαμαντακι
Ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα της.
Ύποπτη περίπτωση,
Ήταν μόνιμος με το βλέμμα πεσμένο και φοβισμένο,
προσπάθησα να την κάνω να νοιώσει λίγο άνετα και μιλήσαμε λίγο με τα ελάχιστα ισπανικά που ξέρω την ρώτησα αν της αρέσει εδώ στην Ελλάδα
Και μου απάντησε καταφατικά ΟΧΙ
Ρώτησα γιατί σοκαρισμένος και μου είπε λόγο δουλειάς, συνέχισα μιας και είδα ανησυχία και πρόθεση να μιλήσει παραπάνω αλλά το έκοψε εκεί.
20 ετών
Πήγα μπας και πετύχω την Ιρίνα αλλά ήταν κλειστο
Εντάξει λέω θα πάω για την ειρήνη πιο δίπλα, κλειστό κι αυτό
Πήγα φ59 μπας και πετύχω την περιβόητη Τζέσικα αλλά ήταν μια καινούργια όπως είπε η τσατσά
Άντζελα, ωραίο μωράκι.
Αναγκαστικά έπρεπε να κάνω πειράματα και πήγα να δοκιμάσω την Άννα Τάι να γεμίσω το παλμαρέ αφού είχα πάρει την Μαρία τσέχα
Τα έχουν πει πολλοί, πεταμένο 20αρικο, η τύπισσα σίγουρα έχει ελληνικό αίμα μέσα της με τετοια ξινιλα κι ας μου έκανε αρκετά κοπλιμεντα δεν μου σηκωνόταν με τίποτα.
Τεσπά δεν χρειάζεται ανάλυση μακριά.
Επίσης αν κάποιος έχασε αυτα τα γυαλιά
Μην μπει στον κόπο να επικοινωνήσει γιατί θα πάρει τα αρχιδια μου.
Πήγα Λιοσίων που είναι πιο χαλαρά
Είδα την Βαλεντίνα, μέτρια εμφάνιση λέω κάτσε μπας και πρόκειται για διαμαντακι
Ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα της.
Ύποπτη περίπτωση,
Ήταν μόνιμος με το βλέμμα πεσμένο και φοβισμένο,
προσπάθησα να την κάνω να νοιώσει λίγο άνετα και μιλήσαμε λίγο με τα ελάχιστα ισπανικά που ξέρω την ρώτησα αν της αρέσει εδώ στην Ελλάδα
Και μου απάντησε καταφατικά ΟΧΙ
Ρώτησα γιατί σοκαρισμένος και μου είπε λόγο δουλειάς, συνέχισα μιας και είδα ανησυχία και πρόθεση να μιλήσει παραπάνω αλλά το έκοψε εκεί.
20 ετών