Μπάρακ Ο Μπάμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 513
- Πόντοι
- 20
Σε ευχαριστώΠριν κανα δύωρο περίπου ήταν η Ευα στην υπόγα.
Σε ευχαριστώΠριν κανα δύωρο περίπου ήταν η Ευα στην υπόγα.
Μόνο 2η δουλεύει, τελευταία μέρα που δούλεψε ήταν το Σάββατο, Κυριακή Δευτέρα Τρίτη δεν ήταν , για σήμερα δε ξέρωΠαίδες ξέρει κανείς να μου πει βάρδιες που δουλεύει η μπιουτη ή αν την πέτυχε κανείς και τι βάρδια τιστελευταιεσ μέρες;;;
Ωραίος σε ευχαριστώ πολύ!!Μόνο 2η δουλεύει, τελευταία μέρα που δούλεψε ήταν το Σάββατο, Κυριακή Δευτέρα Τρίτη δεν ήταν , για σήμερα δε ξέρω
Σέ ποιο είναι η Βανέσα;Θα κατέβω μετά τις 17.00 Μεταξουργείο για να πάω να δοκιμάσω την Βανέσα . Αν δε την βρω υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο ; Δηλαδή με λεπτό σώμα και νεαρή ηλικία
65 δευτερόλεπτα;Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
Με τέτοιο χυσιμο και η καποτα θα είχε τρυπήσει.Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
Κάτι σου είχα πει....65 δευτερόλεπτα;Ένσταση πρώτη: ούτε σε κορυφαίους παγκόσμιας φήμης πορνοστάρ δεν έχει καταγραφεί τέτοιο χύσιμο,έστω και fake, και δεύτερον: πώς μέτρησες τον χρόνο;
Την Καλησπερα μου Φιλε Isin.....μηπως ηθελες να γραψεις 6,5???μου εχει τυχει την δεκαετια του 90 στην Αλκαμενους 113 με την Πατρινια.....την εβαλα να μου τον παιξει και το τελειωμα μου φανηκε αιωνας......Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
Την Καλησπερα μου Φιλε Επιρ.....πως τον μετρουσε βρε????οπως οι Αμερικανοι......''Μισισιπη ενα.....Μισισιπη δυο...."65 δευτερόλεπτα;Ένσταση πρώτη: ούτε σε κορυφαίους παγκόσμιας φήμης πορνοστάρ δεν έχει καταγραφεί τέτοιο χύσιμο,έστω και fake, και δεύτερον: πώς μέτρησες τον χρόνο;
ΧΥΣΙΝΑΣ ονομα κ πραμαΚαλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά
Τι πάτε και κάνετε αλήθεια.που ξέρεις ποσά χέρια έχουν ακουμπήσει ποτεεε άλλαξε βρακι ποτεεε έκανε μπάνιο τελευταία φορά.που ξέρεις την υγεία τς. Αν είναι δυνατόν.γλυφομουνια και ακαποτες πίπεςΠρος όλα τα μέλη θέλω να μοιραστώ μια εμπειρία μου.είμαι περίπου 15+χρονια στα μπουρδελα..
Τον τελευταίο καιρό άρχισα να γουστάρω τα γλυφό μουνια στις πουτανες ,μόνο της φυλής όμως!
Γενικά πηγαίνω 2-4 φορές το μήνα!τον τελευταίο καιρό είχα ένα στάνταρακι που έχουν πολλοί αυτή τη στιγμή την ίδια!
Εδώ και κάποιους μήνες έχω βγαλει μια κύστη στο λαιμό όπου κατόπιν επίσκεψη στο γιατρό μου είπε ότι αυτό γίνετε συνήθως από μικρόβιο!
Κάποιο μικρόβιο πηρες και έκανε εκεί κύστη.Δεν περίμενα από γλυφό μουνι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο!
Όποτε προσοχή συναγωνιστές τα πράγματα δεν είναι απλά και εγώ ακόμα και τώρα παρασύρομαι από την καβλα.
Δεν λέω όνομα της κοπέλα δημόσια γιατί ποτε δεν ξέρεις αν όντως προήλθε από εκείνη!
Είμαι λάτρης τς μπιουτι δυστυχώς σε λίγο καιρό αποσύρεται τρέχα να προλάβειςΜόνο 2η δουλεύει, τελευταία μέρα που δούλεψε ήταν το Σάββατο, Κυριακή Δευτέρα Τρίτη δεν ήταν , για σήμερα δε ξέρω
Καλησπερα φίλε , 6-7 η ώρα το απόγευμα …. Εχυνα 40 δευτερόλεπτα και βάλε …. Στα 4 την ξεπωλιασα το ευχαριστήθηκα και αυτή το ίδιο … εντύπωση μου έκανε που στα πρώτα 2 δωμάτια που είχε βογγηξε μόνο με το. Έναν συναγωνηστη μικρό και εμφανησιμο …ο άλλος όταν βγήκε ήταν σαν τον Καρβέλα ( κυριολεκτικά …) με εμένα βογγηξε -έσκουζε όσο εχυνα και την κολο καρφωνα ….αυτά …καλά γαμησια μάγκες να εχομε !!!Την Καλησπερα μου Φιλε Isin.....μηπως ηθελες να γραψεις 6,5???μου εχει τυχει την δεκαετια του 90 στην Αλκαμενους 113 με την Πατρινια.....την εβαλα να μου τον παιξει και το τελειωμα μου φανηκε αιωνας......
65 δευτερόλεπτα ,,,,65 δευτερόλεπτα ,,,,65 δευτερόλεπτα ,,,, δηλαδή 1 λεπτό και 5 δευτερόλεπτα . Τσιμπιέμαι μήπως βλέπω όνειρο και διαβάζω στο bou .....Καλησπέρα και από μένα και καλές γιορτές να έχουμε μοας και πλησιάζουν Χριστούγεννα !!! Έχω να πω στην απογευματινή βάρδια 6-7 η ώρα στο περίπου ένα τρελό μωρό στο 84 επάνω αν θυμαμε και καλά , πολύ καλό πιπελοτο ελεύθερο και μετά στα 4 όπου γαμουσα σαν ταύρος φανταστείτε εχυνα μέσα της 65δευτερολεπτα συνεχόμενα !! Πολύ καλή και θα γανατιμηθει λειαν σύντομος !! Αυτά καλές γιορτές σε όλους να εχομε και αυτά