Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.352
- Πόντοι
- 4.510
Χοντρούλα καυλιάρα π θα βρούμε;;
στείλε πμ στον @Pa Luki Luk και αν θέλει θα σε ενημερώσειΔυστυχώς έχεις χαθεί και απο εκεί όπως βλέπω το πρόγραμμα. Μήπως έχεις ιδέα σε ποιο μαγαζι είναι?! Για την Νικόλ που δουλευε Λιοσιον και μετά στα Κροκέων με άλλο όνομα λέω!
Άστα έφυγε και από εκεί...στείλε πμ στον @Pa Luki Luk και αν θέλει θα σε ενημερώσει
Πιασε την τσατσα και πες της 200€ 1ωρα hotel. Στην 1 ωρα παρε το αιμα σου πισω και δωστης το κωλομουνο στο χερι.Πήγα εμετουργειο,τσάμπα κόπος,όλη η σαπιλα εκεί,πήγα να δω Βανέσσα,την είχαν για μισάωρο,πάω μετά από μισή ώρα,κλειστή πόρτα,έχω πάει πάνω από 5 φορές κ δεν την έχω πετύχει,ελεος
Με 200 ευρώ, κάποιος έχει πολύ καλύτερες επιλογές... Plus δημιουργείται κακό προηγούμενοΠιασε την τσατσα και πες της 200€ 1ωρα hotel. Στην 1 ωρα παρε το αιμα σου πισω και δωστης το κωλομουνο στο χερι.
Για λέγε για Ιζαμπέλα , ήθελα να την πάρωΕπιστροφη απο τσαρκα.
Μαυρο σε Ιζαμπελα Brazil Full.
Golden buzzer σε Αλεξανδρα απο Χωματιανου 11Β.
Ερχονται κριτικες.
Καλά Νέα!!!άνοιξε χτες και πάλι το Φ105 με λατίνες τι άλλο,Σάρα και Μέγκαν είπε,ήταν δωμάτιο ,δεν κάθησα να τσεκάρω αν είναι οι ίδιες οι καλοκαιρινές.
Εάν δεν εμπλέκεται το σεξ σε λάθος σάιτ γράφεις φιλαράκιΣυγγνώμη αν ξεφεύγω λίγο από το νήμα αλλά μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο στην Αθήνα;Δεν έχει σημασία αν η κοπέλα είναι λευκή ή μαύρη.Απλα να κάνει μασάζ κεφαλι-προσωπο.Γνωριζει κάποιος;Επίσης έχω δει κάτι βίντεο που κάνουν μασάζ στο σώμα με τα πόδια.Υπαρχει κάτι τέτοιο;Δεν εμπλέκεται το σεξ εδώ μην μπερδευτειτε.Ειναι καθαρά χαλαρωτικό μασάζ.Καποιοι ίσως προτείνουν την Τεα αλλά δεν νομίζω ότι είναι εξειδικευμένη σε αυτά.Υπαρχουν άλλες γυναίκες που να επιδίδονται σε τέτοιου είδους υπηρεσίες;
Ευχαριστώ.